Ухвала
від 23.05.2017 по справі 804/9006/16
ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

23 травня 2017 року

                                                                                Справа №804/9006/16

Суддя Дніпропетровського окружного адміністративного суду Букіна Л.Є. перевіривши у місті Дніпро адміністративної справи за позовом Державної податкової інспекції у Ленінському районі м. Дніпропетровська Головного управління ДФС у Дніпропетровській області до Приватного підприємства «Парус-77» про стягнення заборгованості,-

ВСТАНОВИВ:

Державна податкова інспекція у Ленінському районі м. Дніпропетровська Головного управління ДФС у Дніпропетровській області звернулась з адміністративним позовом до Приватного підприємства «Парус-77», з позовними вимогами про стягнення податкового боргу з податку ПП «Парус-77» (код ЄДРПОУ 37821476) з податку на прибуток приватних підприємств на користь державного бюджету коштів в рахунок погашення суми податкового боргу в розмірі 3817,92 грн.

          Ухвалою Дніпропетровського окружного адміністративного суду від 15.12.2016 року відкрито скорочене провадження у справі. Згідно розпорядження від 22.05.2017 року № 1444д «Щодо призначення повторного автоматичного розподілу справи» матеріали справи передано судді Букіній Л.Є.

          Представником позивача заявлено клопотання про заміну позивача Державної податкової інспекції у Ленінському районі м. Дніпропетровська ГУ ДФС у Дніпропетровській області на її правонаступника - ДПІ у Новокодацькому районі м. Дніпра Головного управління ДФС у Дніпропетровській області.

          Відповідно до ч. 1 ст. 52 Кодексу адмінінстративного судочинства України суд першої інстанції, встановивши, що з адміністративним позовом звернулася не та особа, якій належить право вимоги, або не до тієї особи, яка повинна відповідати за адміністративним позовом, може за згодою позивача допустити заміну первинного позивача або відповідача належним позивачем або відповідачем, якщо це не потягне за собою зміни підсудності адміністративної справи.

          Виходячи із вищевикладеного, суд вважає за необхідне допустити заміну позивача - Державної податкової інспекції у Ленінському районі м. Дніпропетровська ГУ ДФС у Дніпропетровській області на її правонаступника - ДПІ у Новокодацькому районі м. Дніпра Головного управління ДФС у Дніпропетровській області.

          Керуючись статтями 22, 160, 165 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя, -

УХВАЛИВ:

Прийняти до провадження адміністративну справу за адміністративним позовом Державної податкової інспекції у Ленінському районі м. Дніпропетровська Головного управління ДФС у Дніпропетровській області до Приватного підприємства «Парус-77», про стягнення заборгованості.

Допустити заміну первинного позивача - Державну податкову інспекцію у Ленінському районі м. Дніпропетровська ГУ ДФС у Дніпропетровській області належним позивачем - Державною податковою інспекцією у Новокодацькому районі м. Дніпра Головного управління ДФС у Дніпропетровській області.

Запропонувати відповідачу у разі незгоди з адміністративним позовом надати письмові заперечення проти позову та докази на їх підтвердження у десятиденний термін з дня отримання цієї ухвали, у випадку визнання позову - направити на адресу суду відповідну заяву. Заперечення проти позову чи заява про визнання позову мають бути подані до Дніпропетровського окружного адміністративного суду за адресою: вул. Академіка Янгеля, 4, м. Дніпропетровськ, 49089.

У разі неподання у встановлений строк заперечення проти позову та доказів на їх підтвердження, суддя розглядає справу на підставі наявних у справі доказів.

Справа розглядатиметься суддею Букіною Л.Є. одноособово, без проведення судового засідання та виклику осіб, які беруть учать у справі.

Копію цієї ухвали направити особам, які беруть участь у справі.

Ухвала набирає законної сили відповідно до статті 254 Кодексу адміністративного судочинства України та не може бути оскаржена.

Суддя                                                                                          Л.Є. Букіна

Дата ухвалення рішення23.05.2017
Оприлюднено26.05.2017
Номер документу66671902
СудочинствоАдміністративне
Сутьстягнення заборгованості

Судовий реєстр по справі —804/9006/16

Ухвала від 10.07.2018

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Букіна Лілія Євгенівна

Ухвала від 04.07.2018

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Букіна Лілія Євгенівна

Постанова від 14.07.2017

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Букіна Лілія Євгенівна

Ухвала від 23.05.2017

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Букіна Лілія Євгенівна

Ухвала від 29.12.2016

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Барановський Роман Анатолійович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні