Ухвала
від 01.06.2017 по справі 640/6869/17
КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ХАРКОВА

Справа № 640/6869/17

н/п 1-кс/640/4269/17

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

"01" червня 2017 р. Київський районний суд м. Харкова у складі:

слідчого судді - Колесник С.А.,

при секретарі - Бєліковій В.О.,

за участю слідчого - Лопатіна В.О.,

адвокатів - ОСОБА_1, ОСОБА_2,

власника майна - ОСОБА_3,

розглянувши у відкритому судовому засіданні клопотання старшого слідчого в ОВС 2-го відділення слідчого відділу Управління СБ України в Харківській області підполковника юстиції ОСОБА_4 про арешт майна по кримінальному провадженню за № 22017220000000023 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 229, ч.1 ст. 258-3 КК України,-

встановив:

Старший слідчий в ОВС 2-го відділення слідчого відділу Управління СБ України в Харківській області підполковник юстиції ОСОБА_4 30.05.2017р. звернувся до Київського районного суду м. Харкова з клопотанням, погодженим прокурором відділу прокуратури Харківської області ОСОБА_5, у якому просив:

Накласти арешт на майно ОСОБА_6, ІНФОРМАЦІЯ_1, вилучене 19.05.2017 року під час проведення обшуку в квартирі за адресою: АДРЕСА_1. ОСОБА_7 зберігання вилучених предметів визначити Управління Служби безпеки України в Харківській області (м. Харків, вул. Мироносицька, 2).

Накласти арешт на майно ОСОБА_6, ІНФОРМАЦІЯ_1, вилучене 19.05.2017 в ході проведення обшуку в приміщенні, що знаходиться за адресою: м. Київ, вул. Йорданська (колишня ОСОБА_8)АДРЕСА_2. ОСОБА_7 зберігання арештованого майна визначити УСБ України в Харківській області (м. Харків, вул. Мироносицька, 2).

Накласти арешт на майно ОСОБА_9, ІНФОРМАЦІЯ_2, вилучене 19.05.2017 в ході проведення обшуку в складському приміщенні корпусу цеха № 1 ПрАТ Київський завод РІАП за адресою: м. Київ, вул. Корабельна 5. ОСОБА_7 зберігання вилученого майна зазначеного у пунктах №1-21 визначити ТОВ Спринтер К (Київська область, Вишгородський район, с. Козаровичи, вул. Лесі Українки, 2). ОСОБА_7 зберігання вилученого майна зазначеного пп. № 22 визначити Управління Служби безпеки України в Харківській області (м. Харків, вул. Мироносицька, 2).

Накласти арешт на майно ОСОБА_6, ІНФОРМАЦІЯ_1, вилучене 19.05.2017 в ході проведення обшуку в нежитловому складському приміщенні, що знаходиться за адресою: м. Київ, вул. Електриків, 16. ОСОБА_7 зберігання вилученого майна зазначеного у пунктах № 1-34 визначити ТОВ Спринтер К (Київська область, Вишгородський район, с. Козаровичи, вул. Лесі Українки, 2).

Накласти арешт на майно ОСОБА_6, ІНФОРМАЦІЯ_1, вилучене 19.05.2017 в ході проведення обшуку в приміщенні, що знаходиться за адресою: Київська область, м. Ірпінь, смт. Гостомель, вул. Богдана Хмельницького, буд. 10. ОСОБА_7 зберігання вилучених предметів визначити складське приміщення ТОВ Спринтер К (Київська область, Вишгородський р-н, с. Козаровичі, вул. Лесі Українки, 2).

Накласти арешт на майно ОСОБА_3, ІНФОРМАЦІЯ_3, вилучене 19.05.2017 в ході проведення обшуку в нежитловій будівлі, що знаходиться за адресою: Київська область, Обухівський район, с. Перегонівка, вул. Перемоги, буд. 42. ОСОБА_7 зберігання вилучених предметів визначити складське приміщення ТОВ Спринтер К (Київська область, Вишгородський р-н, с. Козаровичі, вул. Лесі Українки, 2).

Накласти арешт на майно ТОВ СВЄТПРИНТ , код ЄДРПОУ 30550039 (в особі генерального директора ОСОБА_10 Банг), вилучене 19.05.2017 року під час проведення обшуку в приміщенні за адресою: м. Київ, вул. Пшенична, 8. ОСОБА_7 зберігання вилученого майна, зазначеного у пунктах № 1-83 визначити Управління Служби безпеки України в Харківській області (м. Харків, вул. Мироносицька, 2). ОСОБА_7 зберігання вилученого майна, зазначеного у пунктах № 84-117, визначити ТОВ Спринтер К (Київська область, Вишгородський район, с. Козаровичі, вул. Лесі Українки, 2). ОСОБА_7 зберігання вилученого майна, зазначеного у пунктах № 118-119 визначити ТОВ Свєтпринт (м. Київ, вул. Пшенична, 8).

Накласти арешт на майно ОСОБА_3, ІНФОРМАЦІЯ_3, вилучене 19.05.2017 в ході проведення обшуку за адресою: м. Київ, бульвар В. Гавела, б. 5, кв. 112. ОСОБА_7 зберігання арештованого майна визначити УСБ України в Харківській області (м.Харків, вул.Мироносицька, 2).

Підставами для арешту майна слідчий вказує, що слідчим відділом Управління СБ України в Харківській області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні №22017220000000023 від 23.01.2017 року за ознаками вчинення кримінальних правопорушень - злочинів, передбачених ч.1 ст. 229, ч.1 ст. 258-3 КК України.

Під час досудового розслідування отримано інформацію щодо передумов до завдання шкоди національній безпеці держави внаслідок сприяння діяльності терористичних груп на тимчасово непідконтрольних Україні територіях Донецької та Луганської областей.

Зокрема, за наявними даними, в Харківському регіоні громадянами - переселенцями, які раніше проживали в ДНР та ЛНР , спільно з невстановленими особами налагоджено канал постачання на тимчасово непідконтрольні території контрафактної продукції, що призводить до нанесення збитків державним інтересам та тінізації економіки держави. Крім того, вказаними особами та їх спільниками через налагоджений канал здійснюється постачання продовольчих та сільськогосподарських товарів, а також іншої продукції народного споживання на тимчасово непідконтрольні Україні території в порушення Тимчасового порядку контролю за переміщенням осіб, транспортних засобів та вантажів (товарів) через лінію зіткнення . При цьому, для продовження безперешкодного функціонування зазначеного каналу, частина вказаної продукції та товарів в подальшому передається представникам терористичних організацій т.з. ДНР , ЛНР на тимчасово непідконтрольних територіях, внаслідок чого здійснюються сприяння їх діяльності.

В ході проведення слідчих дій та оперативних заходів встановлено, що організатором вказаної протиправної діяльності є громадянин України ОСОБА_6, ІНФОРМАЦІЯ_1, уродженець ІНФОРМАЦІЯ_4, зареєстрований та проживає за адресою: ІНФОРМАЦІЯ_5.

Окрім цього, в ході досудового розслідування по вказаному кримінальному провадженню встановлено, що громадянин України ОСОБА_6 організував виготовлення контрафактної кавової продукції відомих світових брендів ( Якобс , Нескафе , Маккофе , Чорна карта , тощо) з незаконним використанням знаків для товарів, фірмових найменувань, кваліфікованого зазначення походження товарів, що завдало матеріальної шкоди у значному розмірі. Для вказаної протиправної діяльності використовувалось офісне приміщення за адресою: АДРЕСА_3.

Виробництво та зберігання зазначеної вище контрафактної продукції здійснювалось у складських та виробничих приміщеннях за адресами: 1) м. Київ, вул. Корабельна, 5; 2) м. Київ, вул. Електриків, 16; 3) Київська область, смт. Гостомель, вул. Б. Хмельницького, 10; 4) Київська область, Обухівський район, с. Перегонівка, вул. Перемоги, 42.

Виробництво типографської продукції, яка використовувалась для пакування зазначеної вище контрафактної продукції та на якій містились знаки для товарів, фірмові найменування, кваліфіковані зазначення походження товарів відомих світових брендів ( Якобс , Нескафе , Маккофе , Чорна карта , тощо), здійснювалось у виробничих приміщеннях (типографіях) за адресами: м. Київ, вул. Магнітогорська, 1, та Пшенична, 8.

19.05.2017 року під час проведення обшуку СВ Управління, на підставі ухвали слідчого судді Київського районного суду м. Харкова від 11.05.2017 року, в квартирі за адресою: АДРЕСА_1, виявлено та вилучено записні книжки з чорною бухгалтерією , комп'ютерну техніку та документи, які містять дані щодо джерел протиправного виготовлення вказаної продукції та її подальшого зберігання та реалізації, мобільні телефони, за допомогою яких здійснюється злочинна діяльність, контрафактну кавову продукцію світових брендів Якобс , Нескафе , Маккофе , Форт , готівкові кошти, отримані внаслідок протиправної діяльності.

Оглядом вказаних речей та документів, під час обшуку, встановлено, що вони містять інформацію про дату, час та обставини здійснення злочинної діяльності ОСОБА_6 та іншими невстановленими особами, у зв'язку з чим мають значення для встановлення істини у справі.

22.05.2017 року слідчим СВ Управління за погодженням з прокурором, який здійснює процесуальне керівництво у вказаному кримінальному провадженні, до Київського районного суду м. Харкова подано клопотання про накладання арешту на вищевказане майно.

24.05.2017 року слідчим суддею Київського районного суду м. Харкова винесено ухвалу про повернення клопотання про арешт вищевказаного майна прокурору для усунення недоліків, встановивши строк в 72 години з моменту отримання копії ухвали, яка отримана прокурором, який здійснює процесуальне керівництво у вказаному кримінальному провадженні, 26.05.2017 року о 17 годині 30 хвилин.

29.05.2017 року слідчим СВ Управління за погодженням з прокурором, який здійснює процесуальне керівництво у вказаному кримінальному провадженні, до Київського районного суду м. Харкова, після усунення недоліків, повторно подано клопотання про накладання арешту на вищевказане майно.

В цей же день, слідчим суддею Київського районного суду м. Харкова винесено ухвалу про повернення клопотання про арешт вищевказаного майна прокурору для усунення недоліків, встановивши строк в 72 години з моменту отримання копії ухвали.

У зв'язку з цим, клопотання про арешт майна, вилученого 19.05.2017 року за адресою: АДРЕСА_1, приведено у відповідність до вимог пп.2, 3 ч.1 ст. 171 КПК України, вказано перелік та види майна, що належить арештувати, а також додано до клопотання документи, в яких містяться відомості про конкретні факти, що підтверджують право власності ОСОБА_6 на це майно та право користування ним.

Таким чином, вилучення вказаних речей та документів здійснено за місцем мешкання ОСОБА_6, ІНФОРМАЦІЯ_1, за адресою: АДРЕСА_1, та є конкретним фактом, що підтверджує право власності ОСОБА_6 на це майно та право на користування ним.

19.05.2017, на підставі ухвали слідчого судді Київського районного суду м. Харкова від 11.05.2017, СВ Управління проведено обшук в житловій квартирі, яка фактично використовується під офісне приміщення, за адресою: м. Київ, вул. Йорданська (колишня ОСОБА_8)АДРЕСА_2, що належить на праві приватної власності ОСОБА_11 та фактично використовується ОСОБА_6, виявлено та вилучено контрафактну кавову продукцію світових брендів Якобс , Нескафе , Маккофе , Чорна карта тощо, комп'ютерну техніку, інші носії інформації та документи, які містять дані щодо джерел протиправного виготовлення вказаної продукції та її подальшого зберігання та реалізації, мобільні телефони, скретч- та сім-картки, пакувальні матеріали, не розфасовано кавову сировину, чорнові записи, документи взаєморозрахунків із контрагентами, накладні, оригінали установчих документів та печаток суб'єктів господарювання, штрих-коди виробника України, за допомогою яких здійснюється злочинна діяльність.

Оглядом вказаних речей та документів встановлено, що вони містять інформацію про дату, час та обставини здійснення злочинної діяльності ОСОБА_6 та іншими невстановленими наразі особами, у зв'язку з чим мають значення для встановлення істини у справі.

22.05.2017 року слідчим СВ Управління за погодженням з прокурором, який здійснює процесуальне керівництво у вказаному кримінальному провадженні, до Київського районного суду м. Харкова подано клопотання про накладання арешту на вищевказане майно.

24.05.2017 року слідчим суддею Київського районного суду м. Харкова винесено ухвалу про повернення клопотання про арешт вищевказаного майна прокурору для усунення недоліків, встановивши строк в 72 години з моменту отримання копії ухвали, яка отримана прокурором, який здійснює процесуальне керівництво у вказаному кримінальному провадженні, 26.05.2017 року, о 17 годині 30 хвилин.

29.05.2017 року слідчим СВ Управління за погодженням з прокурором, який здійснює процесуальне керівництво у вказаному кримінальному провадженні, до Київського районного суду м. Харкова, після усунення недоліків, повторно подано клопотання про накладання арешту на вищевказане майно.

В цей же день, слідчим суддею Київського районного суду м. Харкова винесено ухвалу про повернення клопотання про арешт вищевказаного майна прокурору для усунення недоліків, встановивши строк в 72 години з моменту отримання копії ухвали.

У зв'язку з цим, клопотання про арешт майна, вилученого 19.05.2017 року за адресою: м. Київ, вул. Йорданська (колишня ОСОБА_8)АДРЕСА_2, приведено у відповідність до вимог пп.2, 3 ч.1 ст. 171 КПК України, вказано перелік та види майна, що належить арештувати, а також додано до клопотання документи, в яких містяться відомості про конкретні факти, що підтверджують право власності ОСОБА_6 на це майно, та право користування ним.

Відповідно до вимог п. 3 ч. 2 ст. 171 КПК України, вилучення вказаних предметів здійснено в квартирі за адресою: м. Київ, вул. Йорданська (колишня ОСОБА_8)АДРЕСА_2, яку орендує ОСОБА_6, та є конкретним фактом, що підтверджує право власності ОСОБА_6 на це майно та право на користування ним.

19.05.2017, на підставі ухвали слідчого судді Київського районного суду м. Харкова від 11.05.2017, проведено обшук в складському приміщенні корпусу цеха № 1 ПрАТ Київський завод РІАП , яке на підставі договору оренди №02-17 від 01.04.2017 року передано в оренду ОСОБА_9, та фактично використовується для зберігання готової продукції та пакувального матеріалу, за адресою: м. Київ, вул. Корабельна 5, виявлено та вилучено контрафактну кавову продукцію світових брендів JACOBS , NESCAFE , MacCofee , CARTE NOIRE , ROMIANI FORT та документи, які містять дані щодо джерел протиправного виготовлення вказаної продукції та її подальшого зберігання та реалізації, пакувальних матеріалів, не розфасовану кавову сировину.

Оглядом вказаних речей та документів, під час обшуку, встановлено, що вони містять інформацію про дату, час та обставини здійснення злочинної діяльності ОСОБА_6, ОСОБА_9 та іншими невстановленими особами, у зв'язку з чим мають значення для встановлення істини у справі.

19.05.2017 року вилучене під час обшуку за адресою: м. Київ, вул. Корабельна 5, майно передане на відповідальне зберігання до ТОВ Спринтер К (Київська область, Вишгородський район, с. Козаровичи, вул. Лесі Українки, 2); висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи № 05.03.02-06/20880 від 23.06.2016 р. на 1 арк. знаходиться в матеріалах кримінального провадження.

22.05.2017 року слідчим СВ Управління за погодженням з прокурором, який здійснює процесуальне керівництво у вказаному кримінальному провадженні, до Київського районного суду м. Харкова подано клопотання про накладання арешту на вищевказане майно.

24.05.2017 року слідчим суддею Київського районного суду м. Харкова винесено ухвалу про повернення клопотання про арешт вищевказаного майна прокурору для усунення недоліків, встановивши строк в 72 години з моменту отримання копії ухвали, яка отримана прокурором, який здійснює процесуальне керівництво у вказаному кримінальному провадженні, 26.05.2017 року, о 17 годині 30 хвилин.

29.05.2017 року слідчим СВ Управління за погодженням з прокурором, який здійснює процесуальне керівництво у вказаному кримінальному провадженні, до Київського районного суду м. Харкова, після усунення недоліків, повторно подано клопотання про накладання арешту на вищевказане майно.

В цей же день, слідчим суддею Київського районного суду м. Харкова винесено ухвалу про повернення клопотання про арешт вищевказаного майна прокурору для усунення недоліків, встановивши строк в 72 години з моменту отримання копії ухвали.

У зв'язку з цим, клопотання про арешт майна, вилученого 19.05.2017 року за адресою: м. Київ, вул. Корабельна 5, приведено у відповідність до вимог пп.2, 3 ч.1 ст. 171 КПК України, вказано перелік та види майна, що належить арештувати, а також додано до клопотання документи, в яких містяться відомості про конкретні факти, що підтверджують право власності ОСОБА_9 на це майно, та право користування ним.

Таким чином, вилучення вказаних речей та документів здійснено в складському приміщенні корпусу цеха № 1 ПрАТ Київський завод РІАП , яке на підставі договору оренди №02-17 від 01.04.2017 року передано в оренду ОСОБА_9, ІНФОРМАЦІЯ_2, за адресою: м. Київ, вул. Корабельна 5, та є конкретним фактом, що підтверджує право власності ОСОБА_9 на це майно та право на користування ним.

19.05.2017 року під час проведення СВ Управління обшуку, на підставі ухвали слідчого судді Київського районного суду м. Харкова від 11.05.2017 року, в нежитловому складському приміщенні за адресою: м. Київ, вул. Електриків, 16, яке належить ПАТ Перший експедиційний загін підводних та гідротехнічних робіт та передано на підставі договору №11-О від 01.01.2017 року в оренду ОСОБА_6, виявлено та вилучено відповідне майно.

Оглядом вказаних речей та документів, під час обшуку, встановлено, що вони містять інформацію про дату, час та обставини здійснення злочинної діяльності ОСОБА_6 та іншими невстановленими особами, у зв'язку з чим мають значення для встановлення істини у справі.

19.05.2017 року вилучене під час обшуку за адресою: м. Київ, вул. Пшенична, 8, майно передане на відповідальне зберігання до ТОВ Спринтер К (Київська область, Вишгородський район, с. Козаровичи, вул. Лесі Українки, 2).

22.05.2017 року слідчим СВ Управління за погодженням з прокурором, який здійснює процесуальне керівництво у вказаному кримінальному провадженні, до Київського районного суду м. Харкова подано клопотання про накладання арешту на вищевказане майно.

24.05.2017 року слідчим суддею Київського районного суду м. Харкова винесено ухвалу про повернення клопотання про арешт вищевказаного майна прокурору для усунення недоліків, встановивши строк в 72 години з моменту отримання копії ухвали, яка отримана прокурором, який здійснює процесуальне керівництво у вказаному кримінальному провадженні, 26.05.2017 року, о 17 годині 30 хвилин.

29.05.2017 року слідчим СВ Управління за погодженням з прокурором, який здійснює процесуальне керівництво у вказаному кримінальному провадженні, до Київського районного суду м. Харкова, після усунення недоліків, повторно подано клопотання про накладання арешту на вищевказане майно.

В цей же день, слідчим суддею Київського районного суду м. Харкова винесено ухвалу про повернення клопотання про арешт вищевказаного майна прокурору для усунення недоліків, встановивши строк в 72 години з моменту отримання копії ухвали.

У зв'язку з цим, клопотання про арешт майна, вилученого 19.05.2017 року за адресою: м. Київ, вул. Електриків, 16, приведено у відповідність до вимог пп.2, 3 ч.1 ст. 171 КПК України, вказано перелік та види майна, що належить арештувати, а також додано до клопотання документи, в яких містяться відомості про конкретні факти, що підтверджують право власності ОСОБА_6 на це майно, та право користування ним.

Таким чином, вилучення вказаних речей та документів здійснено в складському приміщенні яке передано на підставі договору №11-О від 01.01.2017 року в оренду ОСОБА_6, ІНФОРМАЦІЯ_1, за адресою: м. Київ, вул. Електриків, 16, та є конкретним фактом, що підтверджує право власності ОСОБА_6 на це майно та право на користування ним.

19.05.2017, на підставі ухвали слідчого судді Київського районного суду м. Харкова від 12.05.2017, в приміщенні житлової будівлі, за адресою: Київська область, м. Ірпінь, смт. Гостомель, вул. Богдана Хмельницького, буд. 10, що фактично використовується ОСОБА_6, виявлено та вилучено контрафактну кавову продукцію світових брендів Чорна карта , пакувальні матеріали, не розфасовану кавову сировину та знаряддя, за допомогою яких можливо здійснюється протиправна діяльність.

Оглядом вказаних предметів, під час обшуку, встановлено, що на них міститься інформація про дату, час та обставини здійснення злочинної діяльності ОСОБА_6 та іншими невстановленими наразі особами, у зв'язку з чим мають значення для встановлення істини у справі.

Вилучене майно передано на відповідальне зберігання ТОВ Спринтер К (Київська область, Вишгородський р-н, с. Козаровичі, вул. Лесі Українки, 2) відповідно до акту прийому-передачі.

22.05.2017 року слідчим СВ Управління за погодженням з прокурором, який здійснює процесуальне керівництво у вказаному кримінальному провадженні, до Київського районного суду м. Харкова подано клопотання про накладання арешту на вищевказане майно.

24.05.2017 року слідчим суддею Київського районного суду м. Харкова винесено ухвалу про повернення клопотання про арешт вищевказаного майна прокурору для усунення недоліків, встановивши строк в 72 години з моменту отримання копії ухвали, яка отримана прокурором, який здійснює процесуальне керівництво у вказаному кримінальному провадженні, 26.05.2017 року, о 17 годині 30 хвилин.

29.05.2017 року слідчим СВ Управління за погодженням з прокурором, який здійснює процесуальне керівництво у вказаному кримінальному провадженні, до Київського районного суду м. Харкова, після усунення недоліків, повторно подано клопотання про накладання арешту на вищевказане майно.

В цей же день, слідчим суддею Київського районного суду м. Харкова винесено ухвалу про повернення клопотання про арешт вищевказаного майна прокурору для усунення недоліків, встановивши строк в 72 години з моменту отримання копії ухвали.

У зв'язку з цим, клопотання про арешт майна, вилученого 19.05.2017 року за адресою: Київська область, м. Ірпінь, смт. Гостомель, вул. Богдана Хмельницького, буд. 10, приведено у відповідність до вимог пп.2, 3 ч.1 ст. 171 КПК України, вказано перелік та види майна, що належить арештувати, а також додано до клопотання документи, в яких містяться відомості про конкретні факти, що підтверджують право власності ОСОБА_6 на це майно, та право користування ним.

Відповідно до вимог п. 3 ч. 2 ст. 171 КПК України, вилучення вказаних предметів здійснено у приміщені, які фактично використовуються ОСОБА_6 за адресою: Київська область, м. Ірпінь, смт. Гостомель, вул. Богдана Хмельницького, буд. 10, для провадження незаконної діяльності, та є конкретним фактом, що підтверджує право власності ОСОБА_6 на це майно та право на користування ним.

19.05.2017, на підставі ухвали слідчого судді Київського районного суду м. Харкова від 11.05.2017, проведено обшук в нежитловій господарській будівлі за адресою: Київська область, Обухівський район, с. Перегонівка, вул. Перемоги, буд. 42, виявлено та вилучено обладнання для виготовлення контрафактної продукції, контрафактну кавову продукцію світових брендів Якобс , Нескафе , Чорна карта , Роміані , тощо, пакувальні матеріали, не розфасовану кавову сировину, чорнові записи, накладні, чорнові записи, за допомогою яких ймовірно здійснюється злочинна діяльність.

Оглядом вказаних предметів, під час обшуку, встановлено, що на них міститься інформація про дату, час та обставини здійснення злочинної діяльності ОСОБА_3 та іншими невстановленими наразі особами, у зв'язку з чим мають значення для встановлення істини у справі.

Вилучене майно передано на відповідальне зберігання до складського приміщення ТОВ Спринтер К (Київська область, Вишгородський р-н, с. Козаровичі, вул. Лесі Українки, 2) відповідно до акту прийому-передачі.

22.05.2017 року слідчим СВ Управління за погодженням з прокурором, який здійснює процесуальне керівництво у вказаному кримінальному провадженні, до Київського районного суду м. Харкова подано клопотання про накладання арешту на вищевказане майно.

24.05.2017 року слідчим суддею Київського районного суду м. Харкова винесено ухвалу про повернення клопотання про арешт вищевказаного майна прокурору для усунення недоліків, встановивши строк в 72 години з моменту отримання копії ухвали, яка отримана прокурором, який здійснює процесуальне керівництво у вказаному кримінальному провадженні, 26.05.2017 року, о 17 годині 30 хвилин.

29.05.2017 року слідчим СВ Управління за погодженням з прокурором, який здійснює процесуальне керівництво у вказаному кримінальному провадженні, до Київського районного суду м. Харкова, після усунення недоліків, повторно подано клопотання про накладання арешту на вищевказане майно.

В цей же день, слідчим суддею Київського районного суду м. Харкова винесено ухвалу про повернення клопотання про арешт вищевказаного майна прокурору для усунення недоліків, встановивши строк в 72 години з моменту отримання копії ухвали.

У зв'язку з цим, клопотання про арешт майна, вилученого 19.05.2017 року за адресою: Київська область, Обухівський район, с. Перегонівка, вул. Перемоги, буд. 42, приведено у відповідність до вимог пп.2, 3 ч.1 ст. 171 КПК України, вказано перелік та види майна, що належить арештувати, а також додано до клопотання документи, в яких містяться відомості про конкретні факти, що підтверджують право власності ОСОБА_3 на це майно, та право користування ним.

Відповідно до вимог п. 3 ч. 2 ст. 171 КПК України, вилучення вказаних предметів здійснено у приміщенні, які фактично використовуються ОСОБА_3 за адресою: Київська область, Обухівський район, с. Перегонівка, вул. Перемоги, буд. 42, для провадження незаконної діяльності, та є конкретним фактом, що підтверджує право власності ОСОБА_3 на це майно та право на користування ним.

19.05.2017 року під час проведення обшуку СВ Управління, на підставі ухвали слідчого судді Київського районного суду м. Харкова від 11.05.2017 року, в виробничому приміщенні яке на праві приватної власності належить ТОВ СВЄТПРИНТ , код ЄДРПОУ 30550039, за адресою: м. Київ, вул. Пшенична, 8, виявлено та вилучено обладнання та матеріали по виготовленню, перфорації, ламінації та порізці пакування для контрафактної кави торгівельної марки Якобс, комп'ютерну техніку, інші носії інформації та документи, які містять дані щодо джерел протиправного виготовлення вказаного пакування для контрафактної продукції, готівкові кошти, отримані внаслідок протиправної діяльності.

Оглядом вказаних речей та документів, під час обшуку, встановлено, що вони містять інформацію про дату, час та обставини здійснення злочинної діяльності ОСОБА_6 та іншими невстановленими особами, у зв'язку з чим мають значення для встановлення істини у справі.

19.05.2017 року вилучене під час обшуку за адресою: м. Київ, вул. Пшенична, 8, майно передане: зазначене у пунктах № 84-117 на відповідальне зберігання до ТОВ Спринтер К (Київська область, Вишгородський район, с. Козаровичи, вул. Лесі Українки, 2); зазначене у пунктах № 118-119 передане на відповідальне зберігання до ТОВ Свєтпринт (м. Київ, вул. Пшенична, 8).

22.05.2017 року слідчим СВ Управління за погодженням з прокурором, який здійснює процесуальне керівництво у вказаному кримінальному провадженні, до Київського районного суду м. Харкова подано клопотання про накладання арешту на вищевказане майно.

24.05.2017 року слідчим суддею Київського районного суду м. Харкова винесено ухвалу про повернення клопотання про арешт вищевказаного майна прокурору для усунення недоліків, встановивши строк в 72 години з моменту отримання копії ухвали, яка отримана прокурором, який здійснює процесуальне керівництво у вказаному кримінальному провадженні, 26.05.2017 року, о 17 годині 30 хвилин.

29.05.2017 року слідчим СВ Управління за погодженням з прокурором, який здійснює процесуальне керівництво у вказаному кримінальному провадженні, до Київського районного суду м. Харкова, після усунення недоліків, повторно подано клопотання про накладання арешту на вищевказане майно.

В цей же день, слідчим суддею Київського районного суду м. Харкова винесено ухвалу про повернення клопотання про арешт вищевказаного майна прокурору для усунення недоліків, встановивши строк в 72 години з моменту отримання копії ухвали.

У зв'язку з цим, клопотання про арешт майна, вилученого 19.05.2017 року за адресою: м. Київ, вул. Пшенична, 8, приведено у відповідність до вимог пп.2, 3 ч.1 ст. 171 КПК України, вказано перелік та види майна, що належить арештувати, а також додано до клопотання документи, в яких містяться відомості про конкретні факти, що підтверджують право власності ОСОБА_10 Банг на це майно, та право користування ним.

Таким чином, вилучення вказаних речей та документів здійснено в приміщеннях майнового комплексу за адресою: м. Київ, вул. Пшенична, будинок 8, право власності на які належить ТОВ СВЄТПРИНТ , код ЄДРПОУ 30550039, генеральним директором якого є ОСОБА_10 Банг, та є конкретним фактом, що підтверджує право власності ОСОБА_10 Банг на це майно та право на користування ним.

19.05.2017, на підставі ухвали слідчого судді Київського районного суду м. Харкова від 11.05.2017, проведено обшук в житловій квартирі, в якій зареєстрований та фактично проживає ОСОБА_3, ІНФОРМАЦІЯ_3, за адресою: м. Київ, бульвар В. Гавела, б. 5, кв. 112, де виявлено та вилучено контрафактну кавову продукцію, комп'ютерну техніку, інші носії інформації та документи, які містять дані щодо джерел протиправного виготовлення вказаної продукції та її подальшого зберігання та реалізації, мобільні телефони, сім-картки, чорнові записи, документи взаєморозрахунків із контрагентами, накладні, оригінали печаток суб'єктів господарювання, за допомогою яких здійснюється злочинна діяльність.

Оглядом вказаних речей та документів під час обшуку, встановлено, що на них міститься інформація про дату, час та обставини здійснення злочинної діяльності ОСОБА_6, ОСОБА_3 та іншими невстановленими наразі особами, у зв'язку з чим мають значення для встановлення істини у справі.

22.05.2017 року слідчим СВ Управління за погодженням з прокурором, який здійснює процесуальне керівництво у вказаному кримінальному провадженні, до Київського районного суду м. Харкова подано клопотання про накладання арешту на вищевказане майно.

24.05.2017 року слідчим суддею Київського районного суду м. Харкова винесено ухвалу про повернення клопотання про арешт вищевказаного майна прокурору для усунення недоліків, встановивши строк в 72 години з моменту отримання копії ухвали, яка отримана прокурором, який здійснює процесуальне керівництво у вказаному кримінальному провадженні, 26.05.2017 року, о 17 годині 30 хвилин.

29.05.2017 року слідчим СВ Управління за погодженням з прокурором, який здійснює процесуальне керівництво у вказаному кримінальному провадженні, до Київського районного суду м. Харкова, після усунення недоліків, повторно подано клопотання про накладання арешту на вищевказане майно.

В цей же день, слідчим суддею Київського районного суду м. Харкова винесено ухвалу про повернення клопотання про арешт вищевказаного майна прокурору для усунення недоліків, встановивши строк в 72 години з моменту отримання копії ухвали.

У зв'язку з цим, клопотання про арешт майна, вилученого 19.05.2017 року за адресою:. Київ, бульвар В. Гавела, б. 5, кв. 112, приведено у відповідність до вимог пп.2, 3 ч.1 ст. 171 КПК України, вказано перелік та види майна, що належить арештувати, а також додано до клопотання документи, в яких містяться відомості про конкретні факти, що підтверджують право власності ОСОБА_3, ІНФОРМАЦІЯ_3, на це майно, та право користування ним.

Відповідно до вимог п. 3 ч. 2 ст. 171 КПК України, вилучення вказаних предметів здійснено за місцем реєстрації та фактичного мешкання ОСОБА_3, за адресою: м. Київ, бульвар В. Гавела, б. 5, кв. 112, та є конкретним фактом, що підтверджує право власності ОСОБА_3 на це майно та право на користування ним.

Слідчий вказав, що з огляду на наведене, існує сукупність підстав та розумних підозр вважати, що вищезазначені речі та документи є доказом злочину, використовувались як засоби вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди та містять відомості про обставини, що встановлюються під час кримінального провадження.

Посилаючись на ч. 1, п. 1 ч. 2, ч.3 ст. 170 КПК України, слідчий вказав, що речі та документи, вилучені за результатом проведення обшуків, відповідають критеріям статті 98 КПК України, та свідчать про причетність ОСОБА_6, ОСОБА_9, ОСОБА_3 та інших на даний час невстановлених осіб до протиправної діяльності, пов'язаної із вчиненням злочинів, передбачених ч. 1 ст. 229, ч.1 ст.258-3 КК України.

Таким чином, на підставі вищезазначеного, оскільки можна дійти висновку, що вказані речі та документи відповідають критеріям, зазначеним у ст. 98 КПК України , у зв'язку з чим, відповідно до п. 1 ч. 2 ст. 170 КПК України, на вилучені речі та документи необхідно накласти арешт з метою збереження речових доказів та проведення з ними в подальшому відповідних експертних досліджень.

Зважаючи на викладене, з метою збереження речових доказів та недопущення їх приховування, пошкодження, псування, зникнення, втрати, знищення, використання, перетворення, пересування, передачі на вказані речі та документи необхідно накласти арешт на час досудового розслідування та судового провадження.

Слідчий також вказав, що незастосування арешту може призвести до наслідків, які можуть перешкодити кримінальному провадженню, зокрема псуванню, зникненню, знищенню, передачі, речей та документів які є речовими доказами, тобто зберегли на собі сліди вчинення злочину та містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження.

Слідчий також зазначив, що вилучені речі та документи відповідають критеріям, зазначеним у п. 3 та п. 4 ч. 2. ст. 167, ч. 2 ст. 170 КПК України.

Крім того, 30.05.2017 до суду надійшло клопотання старшого слідчого в ОВС 2-го відділення СВ УСБ України в Харківській області підполковника юстиції ОСОБА_4, погоджене прокурором, який здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні ОСОБА_5, в якому слідчий просив поновити строк подачі до суду клопотання щодо накладення арешту на майно: ОСОБА_6, ІНФОРМАЦІЯ_1, вилучене 19.05.2017 в ході проведення обшуку в приміщенні, що знаходиться за адресою: Київська область, м. Ірпінь, смт. Гостомель, вул. Богдана Хмельницького, буд. 10; ТОВ СВЄТПРИНТ , код ЄДРПОУ 30550039, вилучене 19.05.2017 року під час проведення обшуку в приміщенні за адресою: м. Київ, вул. Пшенична, 8; ОСОБА_3, ІНФОРМАЦІЯ_3, вилучене 19.05.2017 в ході проведення обшуку в нежитловій будівлі, що знаходиться за адресою: Київська область, Обухівський район, с. Перегонівка, вул. Перемоги, буд. 42; ОСОБА_9, ІНФОРМАЦІЯ_2, вилучене 19.05.2017 в ході проведення обшуку в складському приміщенні корпусу цеха № 1 ПрАТ Київський завод РІАП за адресою: м. Київ, вул. Корабельна 5; ОСОБА_6, 12.12.1978 р.н., вилучене 19.05.2017 в ході проведення обшуку в приміщенні, що знаходиться за адресою: м. Київ, вул. Йорданська (колишня ОСОБА_8)АДРЕСА_2; ОСОБА_6, ІНФОРМАЦІЯ_1, вилучене 19.05.2017 року в ході проведення обшуку в нежитловому складському приміщенні, що знаходиться за адресою: м. Київ, вул. Електриків, 16; ОСОБА_6, ІНФОРМАЦІЯ_1, вилучене 19.05.2017 року під час проведення обшуку в квартирі за адресою: АДРЕСА_1; ОСОБА_3, ІНФОРМАЦІЯ_3, вилучене 19.05.2017 в ході проведення обшуку за адресою: м. Київ, бульвар В. Гавела, б. 5, кв. 112.

На обґрунтування клопотання про поновлення строку на подачу клопотання про арешт майна слідчий вказав, що відповідно до ч. 5 ст. 171 КПК України, у разі тимчасового вилучення майна під час обшуку, огляду, здійснюваних на підставі ухвали слідчого судді, передбаченого ст. 235 КПК України, клопотання про арешт такого майна повинно бути подано слідчим, прокурором протягом 48 годин після вилучення майна, інакше майно має бути негайно повернуто особі, в якої його було вилучено.

Термін подачі клопотання про арешт вилучених речей і документів в приміщенні житлової будівлі, за адресою: Київська область, м. Ірпінь, смт. Гостомель, вул. Богдана Хмельницького, буд. 10, закінчувався о 14 годині 40 хвилин 21.05.2017 року.

Термін подачі клопотання про арешт вилучених речей і документів в виробничому приміщенні яке на праві приватної власності належить ТОВ СВЄТПРИНТ , код ЄДРПОУ 30550039, за адресою: м. Київ, вул. Пшенична, 8, закінчувався о 20 годині 44 хвилин 21.05.2017 року.

Термін подачі клопотання про арешт вилучених речей і документів в нежитловій господарській будівлі за адресою: Київська область, Обухівський район, с. Перегонівка, вул. Перемоги, буд. 42, закінчувався о 21 годині 40 хвилин 21.05.2017 року.

Термін подачі клопотання про арешт вилучених речей і документів в складському приміщенні корпусу цеха № 1 ПрАТ Київський завод РІАП за адресою: м. Київ, вул. Корабельна 5, закінчувався о 16 годині 55 хвилин 21.05.2017 року.

Термін подачі клопотання про арешт вилучених речей і документів в житловій квартирі, яка фактично використовується під офісне приміщення, за адресою: м. Київ, вул. Йорданська (колишня ОСОБА_8)АДРЕСА_2, закінчувався о 19 годині 25 хвилин 21.05.2017 року.

Термін подачі клопотання про арешт вилучених речей і документів в нежитловому складському приміщенні за адресою: м. Київ, вул. Електриків, 16, закінчувався о 18 годині 50 хвилин 21.05.2017 року.

Термін подачі клопотання про арешт вилучених речей і документів в квартирі за адресою: АДРЕСА_1, закінчувався о 15 годині 28 хвилин 21.05.2017 року.

Термін подачі клопотання про арешт вилучених речей і документів в житловій квартирі, в якій зареєстрований та фактично проживає ОСОБА_3, за адресою: м. Київ, бульвар В. Гавела, б. 5, кв. 112, закінчувався о 14 годині 40 хвилин 21.05.2017 року.

При цьому, деякі речі та документи, вилучені під час зазначених обшуків та протоколи обшуків, якими вони були вилучені, у зв'язку із значною віддаленістю від м. Харкова доставлені до Управління СБ України в Харківській області після 18 години 21.05.2017 року.

Клопотання про арешт зазначеного майна, яке було вилучене в ході обшуків 19.05.2017 року підготовлені слідчим та погоджені із прокурором, який здійснює процесуальне керівництво в даному кримінальному провадженні після 23 години 21.05.2017 року.

Відповідно до п.п 18.2.1., 9.5.1. Інструкції з діловодства в органах прокуратури України, затвердженої Наказом Генерального прокурора № 103 від 24.02.2016 року процесуальні документи, складені в органах прокуратури, копії цих документів, а також вхідні та вихідні документи посвідчуються чи засвідчуються печатками або штампами. Проте, проставити відтиски печатки прокуратури Харківської області в клопотаннях про арешт вказаного вище майна, яка зберігається в РСЧ прокуратури Харківської області, не видалось можливим, у зв'язку з тим, що доступ до вказаного приміщення мають лише працівники РСЧ прокуратури Харківської області, які в цей час не працювали, так як 21.05.2017 року був вихідним днем.

У зв'язку з вищевикладеним, відповідні клопотання про арешт зазначеного вище майна у кримінальному провадженні № 22017220000000023 від 23.01.2017 року внесені невідкладно - 22.05.2017 року до Київського районного суду м. Харкова, однак з поважних причин вже після закінчення 48 годин з моменту вилучення цього майна, тобто після сплину терміну, вказаному в ч. 5 ст. 171 КПК України.

У судовому засіданні слідчий підтримав подане клопотання, просив про його задоволення.

Власник майна ОСОБА_3 проти задоволення клопотання заперечував, просив відмовити у його задоволенні.

Адвокати ОСОБА_1 та ОСОБА_2, діючі в інтересах власників майна: ОСОБА_6 та ОСОБА_9, просили відмовити в поновленні строку на подачу клопотання та заперечували проти задоволення клопотання, посилаючись на те, що слідчим не доведено, що існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що вилучене майно є доказом злочину. Крім того вказали, що вилучена продукція не має відношення до ухвали суду від 11.05.2017 року про надання дозволу на проведення обшуку. Також зазначили, що власники майна не є підозрюваними у кримінальному провадженні, у межах якого подане клопотання. Крім того, на думку адвокатів, вилучення майна та накладення на нього арешту призведе до зупинення правомірної господарської діяльності власників вказаного у клопотаннях майна. Вказали, що вилучене майно належить на праві приватної власності ОСОБА_6. Окрім того, вилучена продукція виробляється під однойменними торговими марками, які належать безпосередньо ОСОБА_6 ОСОБА_2 факт вилучення продукції на території України спростовує твердження слідства, а отже вилучене майно жодним чином не може бути речовим доказом у справі за ч. 1 ст. 258-3 КК України. До клопотання не додана постанова про визнання вилученого майна речовими доказами, що свідчить про відсутність підстав для накладання арешту саме з метою забезпечення збереження речового доказу, а іншої мети ініціатором клопотання не зазначено.

В клопотанні відсутні докази, що вказують на наявність в діях ОСОБА_6 та ОСОБА_9 зазначеного кримінального правопорушення, а тому висновки про злочинну діяльність є передчасними.

Також зазначили, що в клопотанні слідчого відсутні достатні дані, які б свідчили про можливе фінансування або матеріальне забезпечення ОСОБА_6 терористичної організації так званої ЛНР . Не обґрунтовано, на думку адвокатів, яким чином вказане майно може бути знаряддям вчинення кримінального правопорушення, використовується для сприяння діяльності терористичних організацій та які операції вчиняються ОСОБА_6, що вказують на вчинення ним саме кримінального правопорушення. Сторона захисту посилалася також на не зазначення у клопотанні яким чином вилучене майно в межах ст. 258 КК України може використовуватись для вчинення злочину. У клопотанні не наведено розмір шкоди завданої злочином. Також вказали, що ст. 229 КК України, є справою приватного обвинувачення. Проте, в ЄРДР зазначено, що заявником є самостійне виявлення кримінального правопорушення. Тобто станом на день проведення обшуку не було жодної заяви про вчинення злочину. Крім того посилалися на те, що прокурором незаконно прийнято рішення про визначення підслідності.

Також вказали, що у випадку задоволення клопотання буде порушено право власника на володіння своїм майном.

З приводу вилучених у ОСОБА_6 грошових коштів вказали, що грошові кошти, вилучені під час проведення обшуку в квартирі за адресою: АДРЕСА_1, належать на праві власності ОСОБА_6, оскільки отримані від продажу квартири, яка належала останньому, що підтверджується відповідним договором.

Інші власники майна та прокурор Бондаренко А.О. про день та час розгляду клопотання слідчого повідомлені своєчасно та належним чином, проте у судове засідання не з"явились.

У судовому засіданні слідчим надано заяву прокурора Бондаренка А.О. від 31.05.2017, якою він просив розглядати клопотання без його участі (а.с. 67 том 3).

Враховуючи вимоги ч.1 ст.172 КПК України щодо терміну розгляду клопотання, слідчий суддя вважає за можливе розглянути клопотання без їх участі.

Більш того, власник майна, який не був присутнім при розгляді клопотання про арешт майна, має право заявити клопотання про скасування арешту майна в порядку та на підставах, визначених ст. 174 КПК України.

Слідчий суддя, вислухавши думку учасників процесу, дослідивши надані докази, встановив, що СВ Управління СБ України в Харківській області проводиться досудове слідство у кримінальному провадженні за номером № 22017220000000023 від 23.01.2017 за ознаками вчинення кримінальних правопорушень - злочинів, передбачених ч.1 ст. 258-3 та ч. 1 ст. 229 КК України.

Ухвалою слідчого судді Київського районного суду м. Харкова від 11.05.2017 надано дозвіл на проведення обшуку нежитлових господарських будівель та споруд, які фактично використовуються ОСОБА_3, розташованих за адресою: Київська область, Обухівський район, с. Перегонівка, вул. Перемоги, буд. 42 (а.с. 69-71 том 2).

Ухвалою слідчого судді Київського районного суду м. Харкова від 11.05.2017 надано дозвіл на проведення обшуку квартири за адресою: АДРЕСА_4, яка належить на праві приватної власності ОСОБА_6 (а.с. 119-121 том 1).

Ухвалою слідчого судді Київського районного суду м. Харкова від 11.05.2017 надано дозвіл на проведення обшуку приміщення за адресою: АДРЕСА_5, яке належить на праві приватної власності ОСОБА_11, та яке фактично використовується ОСОБА_6 (а.с. 131-133 том 1).

Ухвалою слідчого судді Київського районного суду м. Харкова від 11.05.2017 надано дозвіл на проведення обшуку за місцем реєстрації та фактичного мешкання ОСОБА_3 у квартирі за адресою: АДРЕСА_6 (а.с. 174-176 том 2).

Ухвалою слідчого судді Київського районного суду м. Харкова від 11.05.2017 надано дозвіл на проведення обшуку приміщень майнового комплексу, розташованого за адресою: м. Київ, вулиця Пшенична, будинок 8, які на праві приватної власності належить товариству з обмеженою відповідальністю СВЄТПРИНТ , код ЄДРПОУ 30550039, та фактично використовуються ОСОБА_6 (а.с. 116-118 том 2).

Ухвалою слідчого судді Київського районного суду м. Харкова від 12.05.2017 надано дозвіл на проведення обшуку домоволодіння за адресою: Київська обл., м. Ірпінь, смт. Гостомель, вул. Хмельницького Богдана, буд. 10, яке належить на праві спільної сумісної приватної власності ОСОБА_12, ОСОБА_13, ОСОБА_14, ОСОБА_15 (а.с. 2-4 том 2).

Ухвалою слідчого судді Київського районного суду м. Харкова від 11.05.2017 надано дозвіл на проведення обшуку нежитлового приміщення за адресою: м. Київ, вул. Корабельна, 5, яке на праві власності зареєстровано за ВАТ Київський завод РІАП , та яке фактично використовується ОСОБА_6 (а.с. 185-187 том 1).

Ухвалою слідчого судді Київського районного суду м. Харкова від 11.05.2017 надано дозвіл на проведення обшуку нежитлових будівель та споруд за адресою: м. Київ, вулиця Електриків, будинок 16, які на праві колективної власності належить Публічному акціонерному товариству Перший експедиційний загін підводних та гідротехнічних робіт , та фактично використовуються ОСОБА_6, (а.с. 245-247 том 1).

Метою проведення обшуків було відшукання та вилучення обладнання, відповідних матеріалів та комплектуючих по виготовленню, перфорації, ламінації та порізці упаковки (стіків) для контрафактної кави торгових марок Нескафе , Маккофе та Якобс , контрафактної кавової продукції світових брендів Якобс , Нескафе , Маккофе , Чорна карта , тощо, комп'ютерної техніки, інших носіїв інформації та документів, які містять дані щодо джерел протиправного виготовлення вказаної продукції та її подальшого зберігання та реалізації, мобільних телефонів та сім-карток, за допомогою яких здійснюється злочинна діяльність.

19.05.2017 на підставі ухвали Київського районного суду м. Харкова від 11.05.2017 проведено обшук за адресою: Київська область, Обухівський район, с. Перегонівка, вул. Перемоги, буд. 42, в період часу з 09-35 до 21-40 год., в ході якого, вилучено майно згідно протоколу обшуку від 19.05.2017 (а.с. 73-102 том 2).

19.05.2017 на підставі ухвали Київського районного суду м. Харкова від 11.05.2017 проведено обшук за адресою: АДРЕСА_4, в період часу з 09-15 до 15-28 год., в ході якого, вилучено майно згідно протоколу обшуку від 19.05.2017 (а.с. 122-129 том 1).

19.05.2017 на підставі ухвали Київського районного суду м. Харкова від 11.05.2017 проведено обшук за адресою: АДРЕСА_5, в період часу з 11-28 до 19-25 год., в ході якого, вилучено майно згідно протоколу обшуку від 19.05.2017 (а.с. 134-158 том 1).

19.05.2017 на підставі ухвали Київського районного суду м. Харкова від 11.05.2017 проведено обшук за адресою: АДРЕСА_6, в період часу з 10-05 до 14-40 год., в ході якого, вилучено майно згідно протоколу обшуку від 19.05.2017 (а.с. 177-187 том 2).

19.05.2017 на підставі ухвали Київського районного суду м. Харкова від 11.05.2017 проведено обшук за адресою: м. Київ, вул.. Пшенична, 8, в період часу з 09-17 до 20-44 год., в ході якого, вилучено майно згідно протоколу обшуку від 19.05.2017 (а.с. 119-148 том 2).

19.05.2017 на підставі ухвали Київського районного суду м. Харкова від 12.05.2017 проведено обшук за адресою: Київська обл., м. Ірпінь, смт. Гостомель, вул. Хмельницького Богдана, буд. 10, в період часу з 09-35 до 14-40 год., в ході якого, вилучено майно згідно протоколу обшуку від 19.05.2017 (а.с. 5-8 том 2).

19.05.2017 на підставі ухвали Київського районного суду м. Харкова від 11.05.2017 проведено обшук за адресою: м. Київ, вул. Корабельна, 5, в період часу з 10-30 до 16-55 год., в ході якого, вилучено майно згідно протоколу обшуку від 19.05.2017 (а.с. 188-225 том 1).

19.05.2017 на підставі ухвали Київського районного суду м. Харкова від 11.05.2017 проведено обшук за адресою: м. Київ, вулиця Електриків, будинок 16, в період часу з 03-40 до 18-50 год., в ході якого, вилучено майно згідно протоколу обшуку від 19.05.2017 (а.с. 248-256 том 1).

Клопотання про арешт майна подані до суду 22.05.2017 року.

Відповідно до абз. 2 ч. 5 ст. 171 КПК України у разі тимчасового вилучення майна під час обшуку, огляду, здійснюваних на підставі ухвали слідчого судді, передбаченої статтею 235 цього Кодексу, клопотання про арешт такого майна повинно бути подано слідчим, прокурором протягом 48 годин після вилучення майна, інакше майно має бути негайно повернуто особі, в якої його було вилучено.

Таким чином, встановлений законом строк для подачі клопотання слідчим, прокурором порушено, оскільки клопотання про арешт майна подано до суду поза межами визначеного строку.

Однак, відповідно до ч. 1 ст. 117 КПК України, пропущений з поважних причин строк повинен бути поновлений за клопотанням заінтересованої особи ухвалою слідчого судді, суду.

Вказаною статтею передбачається не просто можливість, а й обов'язковість поновлення строку виконання процесуальних дій, пропущеного з поважних причин. Поважність причин визначається слідчим суддею у разі неможливості своєчасного подання відповідного документа через будь-які обставини, що не дозволили учасникові процесу завчасно подати відповідний документ.

Сторона обвинувачення як на поважну причину пропуску строку подання до суду клопотання про арешт майна посилається на неможливість проставлення печатки прокуратури Харківської області в клопотаннях про арешт майна, у зв"язку з тим, що 21.05.2017 року був вихідним днем.

Принципом кримінального судочинства є доступ до правосуддя (ст. ст. 7, 21 КПК України), який впроваджує у вітчизняне кримінальне процесуальне законодавство міжнародно-правовий стандарт, який міститься у ч. 1 ст. 6 Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод, згідно з яким кожен має право на справедливий і публічний розгляд його справи упродовж розумного строку незалежним і безстороннім судом, встановленим законом, який вирішить спір щодо його прав та обов'язків цивільного характеру або встановить обґрунтованість будь-якого висунутого проти нього кримінального обвинувачення.

З огляду на викладене, слідчий суддя приходить до висновку про наявність підстав до поновлення процесуального строку слідчому, прокурору на звернення до суду з клопотанням про арешт майна, пропущеного із поважних причин. Крім того, при наявності не вирішеного питання щодо арешту тимчасово вилученого майна у кримінальному провадженні забезпеченням гарантованого нормами міжнародного та вітчизняного права принципу доступу до правосуддя є розгляд даного клопотання по суті із винесенням судового рішення.

Ухвалою Київського районного суду м. Харкова від 24.05.2017 клопотання старшого слідчого в ОВС 2-го відділення слідчого відділу Управління СБ України в Харківській області підполковника юстиції ОСОБА_4 про арешт майна по кримінальному провадженню за № 22017220000000023 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 258-3 КК України повернуто прокурору для усунення недоліків, встановивши строк в сімдесят дві години, з моменту отримання копії ухвали (а.с. 219-229 том 2).

Вказану ухвалу отримано прокурором 26.05.2017 о 17-30 год. (а.с.68 том 3)

До Київського районного суду м. Харкова 29.05.2017 о 16.59 год. надійшло клопотання старшого слідчого в ОВС 2-го відділення слідчого відділу Управління СБ України в Харківській області підполковника юстиції ОСОБА_4, погоджене із прокурором, який здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, прокурором відділу прокуратури Харківської області ОСОБА_5 у кримінальному провадженні № 22017220000000023 від 23.01.2017, про накладення арешту на майно ОСОБА_9, ІНФОРМАЦІЯ_2, вилучене 19.05.2017 в ході проведення обшуку в складському приміщенні корпусу цеха № 1 ПрАТ Київський завод РІАП за адресою: м. Київ, вул. Корабельна 5.

До Київського районного суду м. Харкова 29.05.2017 о 17.01 год. надійшло клопотання старшого слідчого в ОВС 2-го відділення слідчого відділу Управління СБ України в Харківській області підполковника юстиції ОСОБА_4, погоджене із прокурором, який здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, прокурором відділу прокуратури Харківської області ОСОБА_5 у кримінальному провадженні № 22017220000000023 від 23.01.2017, про накладення арешту на майно ОСОБА_6, ІНФОРМАЦІЯ_1, вилучене 19.05.2017 в ході проведення обшуку в приміщенні, що знаходиться за адресою: м. Київ, вул. Йорданська (колишня ОСОБА_8)АДРЕСА_2.

До Київського районного суду м. Харкова 29.05.2017 о 17.01 год. надійшло клопотання старшого слідчого в ОВС 2-го відділення слідчого відділу Управління СБ України в Харківській області підполковника юстиції ОСОБА_4, погоджене із прокурором, який здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, прокурором відділу прокуратури Харківської області ОСОБА_5 у кримінальному провадженні № 22017220000000023 від 23.01.2017, про накладення арешту на майно ОСОБА_6, ІНФОРМАЦІЯ_1, вилучене 19.05.2017 в ході проведення обшуку в нежитловому складському приміщенні, що знаходиться за адресою: м. Київ, вул. Електриків, 16.

До Київського районного суду м. Харкова 29.05.2017 о 17.01 год. надійшло клопотання старшого слідчого в ОВС 2-го відділення слідчого відділу Управління СБ України в Харківській області підполковника юстиції ОСОБА_4, погоджене із прокурором, який здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, прокурором відділу прокуратури Харківської області ОСОБА_5 у кримінальному провадженні № 22017220000000023 від 23.01.2017, про накладення арешту на майно ОСОБА_3, ІНФОРМАЦІЯ_3, вилучене 19.05.2017 в ході проведення обшуку за адресою: м. Київ, бульвар В. Гавела, б. 5, кв. 112.

До Київського районного суду м. Харкова 29.05.2017 о 17.01 год. надійшло клопотання старшого слідчого в ОВС 2-го відділення слідчого відділу Управління СБ України в Харківській області підполковника юстиції ОСОБА_4, погоджене із прокурором, який здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, прокурором відділу прокуратури Харківської області ОСОБА_5 у кримінальному провадженні № 22017220000000023 від 23.01.2017,про накладення арешту на майно ОСОБА_6, ІНФОРМАЦІЯ_1, вилучене 19.05.2017 в ході проведення обшуку в приміщенні, що знаходиться за адресою: Київська область, м. Ірпінь, смт. Гостомель, вул. Богдана Хмельницького, буд. 10.

До Київського районного суду м. Харкова 29.05.2017 о 17.01 год. надійшло клопотання старшого слідчого в ОВС 2-го відділення слідчого відділу Управління СБ України в Харківській області підполковника юстиції ОСОБА_4, погоджене із прокурором, який здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, прокурором відділу прокуратури Харківської області ОСОБА_5 у кримінальному провадженні № 22017220000000023 від 23.01.2017, про накладення арешту на майно ОСОБА_3, ІНФОРМАЦІЯ_3, вилучене 19.05.2017 в ході проведення обшуку в нежитловій будівлі, що знаходиться за адресою: Київська область, Обухівський район, с. Перегонівка, вул. Перемоги, буд. 42.

До Київського районного суду м. Харкова 29.05.2017 о 17.01 год. надійшло клопотання старшого слідчого в ОВС 2-го відділення слідчого відділу Управління СБ України в Харківській області підполковника юстиції ОСОБА_4, погоджене із прокурором, який здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, прокурором відділу прокуратури Харківської області ОСОБА_5 у кримінальному провадженні № 22017220000000023 від 23.01.2017, про накладення арешту на майно ОСОБА_6, ІНФОРМАЦІЯ_1, вилучене 19.05.2017 року під час проведення обшуку в квартирі за адресою: АДРЕСА_1.

До Київського районного суду м. Харкова 29.05.2017 о 16.59 год. надійшло клопотання старшого слідчого в ОВС 2-го відділення слідчого відділу Управління СБ України в Харківській області підполковника юстиції ОСОБА_4, погоджене із прокурором, який здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, прокурором відділу прокуратури Харківської області ОСОБА_5 у кримінальному провадженні № 22017220000000023 від 23.01.2017, про накладення арештуна майно ТОВ СВЄТПРИНТ , код ЄДРПОУ 30550039, вилучене 19.05.2017 під час проведення обшуку в приміщенні за адресою: м. Київ, вул. Пшенична, 8.

Ухвалами Київського районного суду м. Харкова від 29.05.2017 клопотання старшого слідчого в ОВС 2-го відділення слідчого відділу Управління СБ України в Харківській області підполковника юстиції ОСОБА_4 про арешт майна по кримінальному провадженню, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 22017220000000023 від 23.01.2017, за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 229, ч. 1 ст. 258-3 КК України повернуті прокурору та встановлено строк в сімдесят дві години з моменту отримання копій ухвал для усунення недоліків (а.с. 229- 267 том 2).

Вказані ухвали отримано прокурором 30.05.2017 об 11-30 год. (а.с. 69 том 3).

Клопотання про арешт майна подано до суду 30.05.2017 о 16-48 год. (а.с. 2 том 1).

Відповідно до вимог ст. 116 КПК України, строк не вважається пропущеним, якщо скаргу або інший документ здано до закінчення строку на пошту або передано особі, уповноваженій їх прийняти.

Таким чином, слідчим виконані вимоги ч. 3 ст. 172 КПК України, та дотримано вимоги закону щодо звернення в межах встановленого суддею строку з клопотанням про арешт майна після усунення недоліків.

Згідно п. 7 ч. 2 ст. 131 КПК України, заходом забезпечення кримінального провадження є арешт майна. У відповідності до ч. 5 ст. 132 КПК України, під час розгляду питання про застосування заходів забезпечення кримінального провадження сторони кримінального провадження повинні подати слідчому судді докази обставин, на які вони посилаються.

Відповідно до ч. 1 ст. 170 КПК України арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину. Завданням арешту майна є запобігання можливості його приховування, пошкодження, псування, зникнення, втрати, знищення, використання, перетворення, пересування, передачі, відчуження.

Згідно вимог п. 1 ч. 2 ст. 170 КПК України арешт майна допускається з метою забезпечення збереження речових доказів.

За змістом ч. 3 ст. 170 КПК України, у випадку, передбаченому п. 1 ч. 2 цього Кодексу, арешт накладається на майно будь-якої фізичної або юридичної особи за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним у ст. 98 цього Кодексу.

Згідно ч. 1 ст. 98 КПК України, речовими доказами є матеріальні об'єкти, які були знаряддям вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, в тому числі предмети, що були об'єктом кримінально протиправних дій, гроші, цінності та інші речі, набуті кримінально протиправним шляхом або отримані юридичною особою внаслідок вчинення кримінального правопорушення.

Відповідно до ч. 2 ст. 98 КПК України, документи є речовими доказами, якщо вони містять ознаки, зазначені в частині першій цієї статті.

Відповідно до ч.2 ст.173 КПК України, при вирішенні питання про арешт майна слідчий суддя, суд повинен враховувати: 1) правову підставу для арешту майна; 2) можливість використання майна як доказу у кримінальному провадженні (якщо арешт майна накладається у випадку, передбаченому пунктом 1 частини другої статті 170 цього Кодексу).

Згідно ч. 11 ст. 170 КПК України, заборона на використання майна, а також заборона розпоряджатися таким майном можуть бути застосовані лише у випадках, коли їх незастосування може призвести до зникнення, втрати або пошкодження відповідного майна або настання інших наслідків, які можуть перешкодити кримінальному провадженню.

Слідчий суддя, суд відмовляють у задоволенні клопотання про арешт майна, якщо особа, що його подала, не доведе необхідність такого арешту, а також наявність ризиків, передбачених абзацом другим частини першої статті 170 цього Кодексу (ч. 1 ст. 173 КПК України).

Слідчим доведено, що вищевказане майно, вилучене під час проведення обшуків, за виключенням нище вказаного майна, має значення для забезпечення даного кримінального провадження, за існування розумних підозр вважати, що це майно є доказом злочину, за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним у ст. 98 КПК України.

Вилучене відповідно до протоколів обшуку від 19.05.2017 майно, за виключенням нище вказаного майна, підлягає арешту, оскільки не застосування такого заходу забезпечення кримінального провадження як арешт майна може в подальшому перешкодити кримінальному провадженню. На виконання вимог ч.1 ст.173 КПК України слідчий довів слідчому судді необхідність арешту майна, а також наявність ризиків, передбачених ч.1 ст.170 КПК України.

При цьому, посилання сторони захисту на те, що торгівельна марка Romiani зареєстрована за ОСОБА_6 спростовуються листом ДП Український інститут інтелектуальної власності (Укрпатент) Міністерства економічного розвитку і торгівлі України за підписом директора з розвитку відносин інтелектуальної власності ОСОБА_16 від 29.05.2017 №723/1.4, відповідно до якого відомості про реєстрацію на території України знака для товарів і послуг (торговельної марки) Romiani відсутні (а.с.70 том 3).

Враховуючи вищевикладене, слідчий суддя приходить до висновку про наявність правових підстав до часткового арешту майна, враховує можливість використання його як доказів у даному кримінальному провадженні, наслідки арешту майна, розумність та співрозмірність обмеження права власності завданням кримінального провадження, а тому клопотання про арешт майна в цій частині підлягає задоволенню.

Відповідно до ч.4 ст.173 КПК України слідчий суддя, суд зобов'язаний застосувати такий спосіб арешту майна, який не призведе до зупинення або надмірного обмеження правомірної підприємницької діяльності особи, або інших наслідків, які суттєво позначаються на інтересах інших осіб.

Як зазначено вище, з пояснень в судовому засіданні сторони захисту слідує, що вилучення оригіналів та копій документів, ноутбуків, жорстких дисків, мобільних телефонів зупиняє діяльність підприємств.

Завданням кримінального провадження визначено захист особи, суспільства та держави від кримінальних правопорушень.

Враховуючи вказану норму КПК України - ч. 4 ст. 173 КПК України, слідчий суддя вважає необхідним зобов'язати слідчого передати на відповідальне зберігання ОСОБА_6, представнику ТОВ СВЄТПРИНТ ,та ОСОБА_3 планшет, мобільні телефони, ноутбуки, жорсткі диски, електронний пристрій Vasco, флеш накопичувачі, системні блоки, відеоресивери, носії інформації, вилучені під час обшуків 19.05.2017 в квартирі за адресою: АДРЕСА_1; в приміщенні за адресою: м. Київ, вул. Йорданська (колишня ОСОБА_8)АДРЕСА_2, в приміщенні за адресою: м. Київ, вул. Пшенична, 8, а також за адресою: м. Київ, бульвар В. Гавела, б. 5, кв. 112, одночасно дозволивши слідчому здійснити огляд планшету, мобільних телефонів, ноутбуків, жорстких дисків, електронного пристрою Vasco, флеш накопичувачів, системних блоків, відеоресіверів, носіїв інформації, за участю спеціаліста в області комп'ютерної техніки в обсязі, необхідному для досягнення мети кримінального провадження та виготовлення копій даних, які містяться на вказаних носіях та можуть бути використані як докази у даному кримінальному провадженні.

Застосування заходу забезпечення у вигляді арешту майна у вказаний спосіб відповідає належній правовій процедурі та завданням кримінального провадження.

Разом з тим, слідчий суддя не вбачає підстав для задоволення клопотання слідчого в частині накладення арешту на наступне майно:

Майно ОСОБА_6, ІНФОРМАЦІЯ_1, вилучене 19.05.2017 року під час проведення обшуку в квартирі за адресою: АДРЕСА_1, а саме: трудову книжку АА №481237 на ім'я ОСОБА_17; трудову книжку АЕ №192420 на ім'я ОСОБА_18; трудову книжку АА №487243 на ім'я ОСОБА_19; купюри номіналом п'ятсот гривень України в кількості триста дев'яноста п'ять купюр; купюри номіналом двісті гривень України в кількості сто купюр; купюри номіналом сто гривень України в кількості двадцяти восьми купюр; купюри номіналом двісті гривень України в кількості двадцяти п'яти купюр; купюри номіналом п'ятдесят гривень України в кількості семи купюр; купюри номіналом сто доларів США в кількості ста двох купюр; купюри номіналом двадцять доларів США в кількості п'ятдесяти трьох купюр; купюри номіналом п'ятдесят доларів США в кількості тринадцяти купюр; купюра номіналом десять доларів США в кількості однієї купюри; купюра номіналом п'ять доларів США в кількості однієї купюри;

Майно ОСОБА_6, ІНФОРМАЦІЯ_1, вилучене 19.05.2017 в ході проведення обшуку в приміщенні, що знаходиться за адресою: м. Київ, вул. Йорданська (колишня ОСОБА_8)АДРЕСА_2, а саме: копію наказу №02/15 від 17.11.2015 ОСОБА_20 особовому складу ТОВ Снекова компанія Саргасов Трейд , відповідно до якого прийнято ОСОБА_6, код НОМЕР_1, на посаду директора ТОВ Снекова Компанія Саргасов Трейд на 1 арк.; копія протоколу №17/11/15 загальних зборів учасників ТОВ Снекова Компанія Саргасов Трейд від 17.11.2015 на 1 арк.; договір-акт №А/АМ/11/14.12.15 постачання програмної продукції, укладений між ТОВ Арт-мастер та ТОВ Ханес Груп , про постачання примірника та пакетів оновлень КП Арт-Звіт Лайт з правом використання протягом 1 року для юридичних осіб-неплатників ПДВ, на 1 арк.; ОСОБА_19 надання послуг №ЦСК/Кв/123/27.3.15 від 14.04.2015 щодо надання послуг електронного цифрового підпису: реєстрація абонента, забезпечення умов генерації особистого ключа із записом на цифровий носій інформації типу ком пакт-диск (CD-R), формування посиленого сертифікату відкритого ключа. Пакет Звітність-1рік , на 1 арк., із квитанцією №0.0.37270220.1 від 14.04.2015 на суму 139.00 грн. на 1 арк.; Договір №01/10/15-3М про надання послуг від 01.10.2015, укладений між ТОВ ОСОБА_19 ОСОБА_21 , в особі директора ОСОБА_22, та ТОВ Снекова Компанія Саргасов , в особі директора ОСОБА_23. Предмет договору - щодо використання права тимчасового спільного користування частиною приміщення, що знаходиться за адресою: 04210, м.Київ, вул.Маршала Малиновського, буд.34, на 4 арк.; Договір №25/09/14-1М про надання послуг від 25.09.2014, укладений між ТОВ ОСОБА_19 ОСОБА_21 , в особі директора ОСОБА_22, та ТОВ Снекова Компанія Саргасов , в особі директора ОСОБА_23. Предмет договору - щодо використання права тимчасового спільного користування частиною приміщення, що знаходиться за адресою: 04210, м.Київ, вул.Маршала Малиновського, буд.34, на 4 арк.; Паперовий конверт білого кольору, у розпечатаному вигляді, відправник - ТОВ Укр ОСОБА_20 , отримувач - ТОВ Руна Трейд ЛТД .У середині конверту два акти здачі приймання робіт (надання послуг) №1496 від 09.09.2015, на 2 арк. Предмет послуг - транспортно-експедиційні послуги згідно декларації №000107555 від 09.09.2015 Київ-Луцьк. Рахунок на оплату №1498 від 09.09.2015 на суму 231,00 грн., на 1 арк.; Реєстраційну картку №26051511133431/3617 (для юридичної особи) -ТОВ Снекова Компанія Саргасов , код ЄДРПОУ 37096168 на 1 арк., має два відтиски печатки ТОВ Снекова Компанія Саргасов на лицевій стороні та два відтиски печатки ТОВ Снекова Компанія Саргасов на зворотній стороні та відтиск печатки Державної фіскальної служби України №26-05; Заява на скасування посиленого сертифіката відкритого ключа, б/н, незаповнена, має два відтиски печатки ТОВ Снекова Компанія Саргасов на лицевій стороні, на 1 арк.; Реєстраційна картка б/н (для юридичної особи), незаповнена, має два відтиски печатки ТОВ Снекова Компанія Саргасов на зворотній стороні, на 1 арк.; Копія Статуту ТОВ Снекова Компанія Саргасов - титульний аркуш, сторінка 18 та зворотній бік останньої сторінки із даними нотаріального посвідчення на 3 арк.; Оригінал довіреності від 14.08.2015, видана ТОВ Снекова Компанія Саргасов громадянину ОСОБА_9, на 1 арк.; Дві реєстраційні картки про підтвердження відомостей про юридичну особу, які містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, Форма 6, відносно ТОВ Снекова Компанія Саргасов , мають по одному відтиски печатки ТОВ Снекова Компанія Саргасов на лицевій стороні, на 2 арк.; Дві реєстраційні картки б/н (для юридичної особи), мають по два відтиски печатки ТОВ Снекова Компанія Саргасов на зворотній стороні, на 1 арк.; Оригінал заяви від імені ОСОБА_24, посвідченого нотаріусом, від 19.10.2015 про те, що станом на 19 жовтня 2015 року на виконання умов п.1 Договору позики, укладеного між ОСОБА_24 та ОСОБА_6, останнім повернуто позику - грошові кошти у сумі 120 000 грн., на 1 арк.; ОСОБА_19 №68709 здачі-прийняття робіт (надання послуг) від 31.12.2015, між ТОВ Руна Трейд ЛТД та ТОВ Делівері по організації транспортно-експедиційних послуг на суму 247,50 грн., на 1 арк.; ОСОБА_19 №36728 здачі-прийняття робіт (надання послуг) від 31.12.2015, між ТОВ Руна Трейд ЛТД та ТОВ Делівері за послуги страхування вантажів на суму 6,00 грн., на 1 арк.; Рахунок-фактура №0121/01 від 21.01.2015 на поставку від ТОВ Галон Груп до ТОВ Руна Трейд ЛТД товарів - анчоус 60 гр. ТМ рибний Дім 60 шт., ОСОБА_17 70 гр. ТМ Рибний Дім 50 шт., Королівський тунець 70 гр. ТМ рибний Дім 50 шт., Жовтий полосатик 70 гр. ТМ Рибний Дім 50 шт. Всього на суму 2 196,48 грн., на 1 арк.; Видаткова накладна №0121/04 від 21.01.2015 на поставку від ТОВ Галон Груп до ТОВ Руна Трейд ЛТД товарів - анчоус 60 гр. ТМ рибний Дім 60 шт., ОСОБА_17 70 гр. ТМ Рибний Дім 50 шт., Королівський тунець 70 гр. ТМ рибний Дім 50 шт., Жовтий полосатик 70 гр. ТМ Рибний Дім 50 шт. Всього на суму 2 196,48 грн., на 1 арк.; Податкова накладна від 21.01.2015, продавець - ТОВ Галіот Груп , покупець - ТОВ руна Трейд ЛТД , на 1 арк.; Видаткова накладна №1209/01 від 09.12.2014, два екземпляра, постачальника ТОВ Галіот Груп , отримувач - ТОВ Руна Трейд ЛТД , на 2 арк.; Рахунок-фактура №1209/01 від 09.12.2014, два екземпляра, постачальника Податкова накладна від 09.12.2014, два екземпляра, продавець - ТОВ Галіот Груп , отримувач - ТОВ Руна Трейд ЛТД , на 2 арк.; Договір поставки №1201/04 від 01.12.2014, два екземпляра, укладений між ТОВ Галіот Груп , в особі директора ОСОБА_25, та ТОВ Руна Трейд ЛТД , в особі директора ОСОБА_26, на 1 арк. кожний; Рахунок на оплату №1003 від 10.10.2014, постачальник ТОВ ОЛ Торг , покупець - ТОВ Руна Трейд ЛТД , на поставку бичка в'яленого 36 гр. ТМ Саргасов 40 шт. на 1 арк.; Видаткова накладна №1003 від 10.10.2014, два екземпляра, постачальник ТОВ ОЛ Торг , покупець - ТОВ Руна Трейд ЛТД , на поставку бичка в'яленого 36 гр. ТМ Саргасов 40 шт. на 1 арк. кожний; Податкова накладна від 10.10.2014, постачальник ТОВ ОЛ Торг , покупець - ТОВ Руна Трейд ЛТД , на поставку бичка в'яленого 36 гр. ТМ Саргасов 40 шт. на 1 арк.; Договір поставки №1010/01 від 10.10.2014, два екземпляра, укладений між ТОВ ОЛ Торг , в особі директора ОСОБА_27, та ТОВ Руна Трейд ЛТД , в особі директора ОСОБА_26, на 1 арк. кожний; Податкова накладна від 12.11.2014, на 1 арк., продавець - ТОВ Бест ЮА , покупець - ТОВ Руна Трейд ЛТД на поставку бичка в'яленого 36 гр. ТМ Саргасов 600 шт.; Видаткова накладна №1112/02 від 12.11.2014, два екземпляра на 1 арк. кожний, продавець - ТОВ Бест ЮА , покупець - ТОВ Руна Трейд ЛТД на поставку бичка в'яленого 36 гр. ТМ Саргасов 600 шт.; Рахунок фактура №1112/02 від 12.11.2014, на 1 арк., продавець - ТОВ Бест ЮА , покупець - ТОВ Руна Трейд ЛТД на поставку бичка в'яленого 36 гр. ТМ Саргасов 600 шт.; Податкова накладна від 25.11.2014 на 1 арк., продавець - ТОВ Бест ЮА , покупець - ТОВ Руна Трейд ЛТД на поставку Хемаль 45 гр. ТМ рибний Дім 60 шт., бичка в'яленого 18 гр. ТМ Саргасов 900 шт., бичка в'яленого 36 гр. ТМ Саргасов 800 шт.; Видаткова накладна №1125/02 від 25.11.2014, два екземпляра на 1 арк. кожна, продавець - ТОВ Бест ЮА , покупець - ТОВ Руна Трейд ЛТД на поставку Хемаль 45 гр. ТМ рибний Дім 60 шт., бичка в'яленого 18 гр. ТМ Саргасов 900 шт., бичка в'яленого 36 гр. ТМ Саргасов 800 шт.; Рахунок-фактура№1125/01 від 25.11.2014, два екземпляра на 1 арк. кожна, продавець - ТОВ Бест ЮА , покупець - ТОВ Руна Трейд ЛТД на поставку Хемаль 45 гр. ТМ рибний Дім 60 шт., бичка в'яленого 18 гр. ТМ Саргасов 900 шт., бичка в'яленого 36 гр. ТМ Саргасов 800 шт.; Договір поставки №1112/01 від 12.11.2014, два екземпляра, укладений між ТОВ Бест ЮА , в особі директора ОСОБА_28, та ТОВ Руна Трейд ЛТД , в особі директора ОСОБА_26, на 1 арк. кожний; Видаткова накладна за №250916 від 29.04.2016, постачальник ТОВ Трипільський пакувальний комбінат , отримувач - ФОП ОСОБА_6, Предмет поставки: гофрокороб №190 ОСОБА_6 бур без друку, розміри 400*260*190, у кількості 10080 шт., на суму 47174,40 грн., на 1 арк.; Видаткова накладна за №48916 від 01.02.2016, постачальник ТОВ Трипільський пакувальний комбінат , отримувач - ФОП ОСОБА_6, Предмет поставки: гофрокороб №140 ОСОБА_6 бур без друку, розміри 395*295*140, у кількості 4480 шт., на суму 22632,96 грн., на 1 арк.; Видаткова накладна за №655515 від 24.11.2015, постачальник ТОВ Трипільський пакувальний комбінат , отримувач - ФОП ОСОБА_6, Предмет поставки: гофрокороб №190 ОСОБА_6 бур без друку, розміри 400*260*190, у кількості 10080 шт., на суму 47174,40 грн., на 1 арк.; Оригінал заяви ОСОБА_6, завірена у нотаріальний спосіб - приватний нотаріус ОСОБА_29, щодо припинення участі у складі учасників (засновників) ТОВ Руна Трейдінг на 1 арк.; Паперовий конверт білого кольору, відправник ТзОВ СУК Золотий Лев (виконано напис кульковою ручкою синього кольору), отримувач - Руна Трейд (виконано напис олівцем). У середині конверту два екземпляри ОСОБА_19 взаєморозрахунків станом на 15.01.2016 між ТОВ Руна Трейд ЛТД та ТОВ Східно-Українська компанія Золотий Лев , на 1 арк. кожний; Квитанція №А-08400000039212 від 19.01.2016, отримувач ТОВ Руна Тред ЛТД , на 1 арк.; Квитанція про прийом вантажу №0840214254 від 19.01.2016, відправник ТОВ Руна Трейд ЛТД , отримувач - ТОВ Руна Трейд ЛТД , на 1 арк.; Повернення постачальнику №13 від 10.12.2015, постачальник - ТОВ Руна Трейд ЛТД , отримувач - ПП ВТП Світязь Плюс , на 1 арк.; Накладні на повернення від покупця ТОВ Руна Трейд ЛТД до ТОВ Східно-Українська Компанія Золотий Лев , у кількості 5 шт., за №№РТЛ1 від 16.11.2016, №РТЛ2 від 16.11.2015, №РТЛ1 від 12.01.2016, №РТЛ2 від 12.01.2016, №РТЛ3 від 12.01.2016, кожна на 1 арк.; Квитанція про прийом вантажу №0840206995 від 16.12.2015, відправникТОВ Руна Трейд ЛТД , отримувач - ТОВ Світязь Плюс , на 1 арк.; Дві накладні жовтого кольору, із записами виконаними олівцем, відпущено: ОСОБА_30, через: Золотой Лев , на 1 арк. кожна; Договір купівлі-продажу №3 (олівцем закреслена вказана цифра та написано 45) від 10.04.2015, укладений між ТОВ Руна Трейд ЛТД та ТОВ Полесье-Продукт на купівлю сушені морепродукти під торговою маркою Рибний Дім на 2 арк., із протоколом протиріч до договору купівлі-продажу №45 від 10.04.2015 на 1 арк.; Договір купівлі-продажу №2 від 01.11.2014, укладений між ТОВ Руна Трейд ЛТД та ТОВ Фірма ЗОВ на купівлю сушені морепродукти під торговою маркою Рибний Дім на 3 арк., із довіреністю-повідомленням на 1 арк., копією свідоцтва про державну реєстрацію юридичної особи ТОВ Фірма ЗОВ на 1 арк., копією Свідоцтва №100136559 про реєстрацію платника ПДВ на 1 арк.; довідки АБ №65328 з ЄДРПОУ ТОВ Фірма ЗОВ на 1 арк.; Договір №1 купівлі-продажу від 01.10.2014, укладений між ТОВ Руна Трейд ЛТД та ТОВ Східно-Українська Компанія Золотий Лев на купівлю сушені морепродукти під торговою маркою Рибний Дім на 3 арк. та протокол протиріч б/н та без дати на 5 арк.; Договір б/н купівлі-продажу, без дати, укладений між ТОВ Руна Трейд ЛТД та ФОП ОСОБА_31 на купівлю сушені морепродукти під торговою маркою Рибний Дім на 2 арк., копією свідоцтва про державну реєстрацію фізичної особи-підприємця ОСОБА_31 на 1 арк., копією свідоцтва платника єдиного податку серія А №014357 на 1 арк.; Договір б/н купівлі-продажу, без дати, укладений між ТОВ Руна Трейд ЛТД та ТОВ Зевс-Тернопіль на купівлю сушені морепродукти під торговою маркою Рибний Дім на 3 арк. в двох екземплярах кожний; Договір б/н купівлі-продажу, без дати, укладений між ФОП ОСОБА_6 та ФОП ОСОБА_32 на купівлю сушені морепродукти під торговою маркою Рибний Дім на на 3 арк. в двох екземплярах кожний; Договір №1 купівлі-продажу від 01.10.2014, укладений між ТОВ Руна Трейд ЛТД та ТОВ Кредо на купівлю сушені морепродукти під торговою маркою Рибний Дім на 3 арк., Додаткова угода до дистриб'юторського договору б/н, без дати на 2 арк., в двох екземплярах кожний, копією свідоцтва про державну реєстрацію юридичної особи ТОВ Кредо на 2 арк., Довідка АБ №632666 з ЄДРПОУ на ТОВ Кредо на 2 арк., копія Статуту ТОВ Кредо на 4 арк., копія довідки про взяття на облік платника податків на 1 арк., копія свідоцтва №28145207 про реєстрації платника ПДВ, серія НБ №295067 на 1 арк.; Договір №4 від 01.05.2015, укладений між ТОВ Руна Трейд ЛТД та ПП ВТП Світязь Плюс на купівлю сушені морепродукти під торговою маркою Рибний Дім на 2 арк., Протокол розбіжностей б/н, без дати, два екземпляри на 1 арк. кожний, копія ОСОБА_28 з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців на ПП ВТП Світязь Плюс на 2 арк., копія Виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців на ПП ВТП Світязь Плюс на 1 арк., копія свідоцтва №200143086 про реєстрацію ПДА, серія НБ №495990 на 1 арк., аркуш формату А4 з ОСОБА_28 з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців на ПП ВТП Світязь Плюс на 1 арк., копія наказу №2 від 14.05.2014 ПП ВТП Світязь Плюс на 1 арк., аркуш паперу формату А4 із банківськими реквізитами ПП ВТП Світязь Плюс та бухгалтера на 1 арк.; Печатка ТОВ Руна Трейд ЛТД , код 35789373 1 шт.; Печатка ТОВ Черкаське товариство Хліб-Продукт , код 35744086, у коробці, 1 шт.; Печатка ТОВ Руна Трейд ЛТД №1, код 35744086, у коробці, 1 шт.; Печатка ТОВ Рибний Дім України код 34863105, 1 шт; Печатка ТОВ Снекова компанія Саргасов Трейд , код 37096154, 1 шт; Протокол №17/11/15 загальних зборів учасників ТОВ Снекова компанія Саргасов Трейд від 17.11.15 на 1 арк.; Наказ ТОВ Снекова компанія Саргасов Трейд №02/15 від 17.11.15 на 1 арк.; Протокол №17/11/15-1 від 17.11.15 ТОВ Снекова компанія Саргасов Трейд на 1 арк.; Протокол №17/11/15-1 від 17.11.15 ТОВ Снекова компанія Саргасов Трейд на 1 арк.; Оригінал Статуту ТОВ Снекова компанія Саргасов Трейд на 14 арк. та виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців на ТОВ Снекова компанія Саргасов Трейд від 13.11.2015 на 1 арк.; Оригінал Статуту ТОВ Ханес Груп , код ЄДРПОУ 37096154 на 18 арк.; Оригінал свідоцтва про державну реєстрацію юридичної особи ТОВ Снекова компанія Саргасов Трейд на 1 арк.; Оригінал довідки АА №275796 з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України на 1 арк.; Оригінал довідки про взяття на облік платника податків ТОВ Снекова компанія Саргасов Трейд від 25.05.2010 №1328/29-106; Оригінал повідомлення про взяття на облік №812641 від 20.05.2010 та оригінал страхового свідоцтва №2608102658 ТОВ Снекова компанія Саргасов Трейд на 1 арк. кожний; Оригінал повідомлення про взяття на облік юридичної особи ТОВ Снекова компанія Саргасов Трейд на 1 арк.; Оригінал повідомлення про взяття на облік платника страхових внесків ТОВ Снекова компанія Саргасов Трейд на 1 арк.; Оригінал повідомлення про взяття на облік страхувальника ТОВ Снекова компанія Саргасов Трейд на 1 арк.; Копія статуту ТОВ Снекова компанія Саргасов Трейд на 14 аркушах; Протокол №1 установчих зборів ТОВ Снекова компанія Саргасов Трейд від 06.05.2010 на 1 арк.; Оригінал наказу №1-к від 19.05.2010 ТОВ Снекова компанія Саргасов Трейд на 1 арк.; Копія протоколу №1 установчих зборів від 06.05.2010 ТОВ Снекова компанія Саргасов Трейд на 1 арк.; Оригінал договору №20362 від 11.06.2010, укладений між АТ Банк Фінанси та Кредит та ТОВ Снекова компанія Саргасов Трейд на 5 арк., додаток №1 на 2 арк.; ОСОБА_19 прийому-передачі наданих послуг за договором про співробітництво №1/2 від 05.05.2010 ТОВ Снекова компанія Саргасов Трейд на 1 арк.; Договір про співробітництво №1/2 від 05.05.2010, укладений між ТОВ Інформаційно-юридичний центр Ювіто та ТОВ Снекова компанія Саргасов Трейд на 1 арк.; Договір про співробітництво №5/2 від 05.05.2011, укладений між ТОВ Інформаційно-юридичний центр Ювіто та ТОВ Снекова компанія Саргасов Трейд на 1 арк.; ОСОБА_19 прийому-передачі до договору №5/2 від 05.05.2011 ТОВ Снекова компанія Саргасов Трейд на 1 арк.; Квитанція №62 від 12.05.2010 та №745 від 14.06.2010 на 1 арк. кожна ТОВ Снекова компанія Саргасов Трейд ; Аркуш паперу формату А4 із написом Затраты по регистрации ТОВ Руна Инвест на 1 арк.; Оригінал Статуту ТОВ Руна Трейд ЛТД на 18 арк.; Заява-приєднання до Договору Про надання послуг електронного цифрового підпису від 14.04.2015 на 1 арк.; Наказ №2/15 від 26.02.2015 ТОВ Руна Трейд ЛТД на 1 арк.; Протокол №01/15 від 25.02.2015 ТОВ Руна Трейд ЛТД на 1 арк.; Договір №01/08/15-3Н від 01.08.15, укладений між ТОВ ОСОБА_19 ОСОБА_21 та ТОВ Руна Трейд ЛТД про право тимчасового спільного користування частиною приміщення за адресою: м.Київ, вул. Маршала Малиновського, буд.34, на 3 арк.; Наказ №2/14 від 06..08.2014 ТОВ Черкаське Товариство Хліб-продукт на 1 арк.; Протокол №1/14 від 05.08.14 ТОВ Черкаське Товариство Хліб-продукт із додатком на 1 арк. Разом на 2 арк.; Оригінал Статуту ТОВ Житомир Авто-Гриль на 10 арк.; Оригінал Статуту ТОВ Черкаське товариство Хліб-Продукт на 10 арк. від 2008 р.; Оригінал Статуту ТОВ Черкаське товариство Хліб-Продукт на 9 арк. від 2009 р.; Наказ від 01.10.2014 ТОВ Руна Трейд ЛТД про прийняття на постійну роботу на 1 арк.; Наказ ТОВ Руна Трейд ЛТД про надання права першого підпису на фінансових документах та фінансової звітності від 01.10.2014 на 1 арк.; Копія паспорту серія СО №145213 на ім'я ОСОБА_26 на 3 арк. та довідка про присвоєння ідентифікаційного номеру НОМЕР_2 на 1 арк.; Копія паспорту серія СН №054620 на ім'я ОСОБА_23 на 2 арк. та довідка про присвоєння ідентифікаційного номеру НОМЕР_3 на 1 арк.; Свідоцтво про державну реєстрацію ТОВ Черкаське товариство Хліб-продукт серія А01 №306082 на 1 арк. в оригіналі; Оригінал свідоцтва про державну реєстрацію юридичної особи ТОВ Черкаське товариство Хліб-продукт серія А01 №304880 на 1 арк.; Свідоцтво про державну реєстрацію юридичної особи ТОВ Житомир Авто-Гриль серія А01 №453753 на 1 арк.; Довідка АА №266872 з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України ТОВ Черкаське товариство Хліб-продукт на 1арк.; оригінал Статуту ТОВ Снекова компанія Саргасов на 18 арк.; Печатка ТОВ Ханес Груп , код 37096154; Печатка ТОВ Снекова компанія Саргасов , код 37096168; Печатка ТОВ Руна Трейд ЛТД , код 35744086;

Майно ОСОБА_6, ІНФОРМАЦІЯ_1, вилучене 19.05.2017 в ході проведення обшуку в нежитловому складському приміщенні, що знаходиться за адресою: м. Київ, вул. Електриків, 16, а саме: пакувальний матеріал вироблений із картону БІЛОГО із маркуванням Рыбный дом у кількості 1700 штук., пакувальний матеріал, який являє собою упаковку ТМ Саргасов назва продукції Бычки к пиву вяленые наступної ваги та кількості: 36 грам упаковка у кількості 31000 штук; 18 грам упаковка у кількості 69000 штук. Пакувальний матеріал, який являє собою упаковку ТМ Азовриба назва продукції Дротики до пива, бичок солоно-сушений наступної ваги та кількості: 18 грам упаковка у кількості 84000 штук; 40 грам упаковка у кількості 11000 штук. Пакувальний матеріал, який являє собою упаковку ТМ Рыбный дом назва продукції Королевский тунец наступної ваги та кількості: 36 грам упаковка у кількості 76000 штук; 18 грам упаковка у кількості 27000 штук. Пакувальний матеріал, який являє собою упаковку ТМ Рыбный дом назва продукції Желтый полосатик 70 грам у кількості 64000 упаковок. Пакувальний матеріал, який являє собою упаковку ТМ Рыбный дом назва продукції ОСОБА_17 серебристые солено-сушенные наступної ваги та кількості: 70 грам упаковка у кількості 7000 штук; 22 грам упаковка у кількості 51000 штук; 36 грам упаковка у кількості 39000 штук; 18 грам упаковка у кількості 4500 штук. Пакувальний матеріал, який являє собою упаковку ТМ Рыбный дом назва продукції Анчоус сушеный наступної ваги та кількості: 20 грам упаковка у кількості 3000 штук; 60 грам упаковка у кількості 14500 штук. Пакувальний матеріал, який являє собою упаковку ТМ Рыбный дом назва продукції Хемаль с п ерцем 70 грам у кількості 10500 упаковок. Пакувальний матеріал у рулонах для продукції ТМ Рыбный дом назва продукції Анчоус , у кількості 16 рулонів. Пакувальний матеріал вироблений із картону коричневого кольору із маркуванням ТМ Рыбный дом, полосатик желтый солено-сушеный , загальною кількістю - 950 штук. Пакувальний матеріал вироблений із картону коричневого кольору із маркуванням ТМ Рыбный дом, ставридка серебристая солено-сушенная , загальною кількістю - 2400 штук. Пакувальний матеріал вироблений із картону коричневого кольору із маркуванням ТМ Рыбный дом, тунец королевский серебристый сушенный , загальною кількістю - 1300 штук. Пакувальний матеріал вироблений із картону коричневого кольору із маркуванням ТМ Рыбный дом, Хэмаль рыбка с перцем , загальною кількістю - 1100 штук.

Майно ОСОБА_3, вилучене 19.05.2017 в ході проведення обшуку в нежитловій будівлі, що знаходиться за адресою: Київська область, Обухівський район, с. Перегонівка, вул.. Перемоги, буд. 42, а саме: паперові мішки коричневого кольору "Lessonia", вагою 18 кг, у кількості 11 шт.; картонна коробка коричневого кольору з написом "Massena" у яких знаходяться біла пластикова тара об'ємом 1000 г, у кількості 40 коробків по 12 пластикових тара, 1 коробка з 9 пластиковою тарою; ваги електронні SW-2SQ S43 N з серійними номерами: 1) 081121001, 2) 081121084, 3) 081121038, 4) 081121048, 5) 081121042; 6) 081121029; 7) 081121075, усього 7 шт.; картонні коробки коричневого кольору з розчинним напоєм вагою 1 кг, у кількості 12 шт., у асортименті: малина - 2 коробки; шоколадний напій преміум - 5 коробків; напій "горіх" - 7 коробків; кап "амарето" - 6 коробків; кап "ваніль" - 9 коробків; паперові мішки білого кольору з сипучою речовиною, в асортименті: "ваніль" - 4 шт., шок напій преміум - 2 шт., "капучіно горіх" - 4 шт., "амаретто" - 4 шт., лемон - 2 шт., малина - 2 шт.; обладнання (пристрій) для встановлювання дати виробництва з чорною лентою моделі DY-6B: 1) s/n: 055014, 2) s/n: 10300, усього - 2 шт.; обладнання (пристрій) з лентою зеленого кольору для нанесення дати на упаковку з TEMPT CONTROLER, інв. № 1100019, - 1 шт.

Майно ТОВ СВЄТПРИНТ , код ЄДРПОУ 30550039 (в особі генерального директора ОСОБА_10 Банг), вилучене 19.05.2017 року під час проведення обшуку в приміщенні за адресою: м. Київ, вул. Пшенична, 8, а саме: штамп ТОВ ВІПАК ; штамп ТОВ РОТОТРЕЙД ; штамп ТОВ Свєтпринт ;

Майно ОСОБА_3, ІНФОРМАЦІЯ_3, вилучене 19.05.2017 в ході проведення обшуку за адресою: м. Київ, бульвар В. Гавела, б. 5, кв. 112, а саме: договір оренди нежитлових приміщень (від 15.11.2016), які знаходяться за адресою: Київська обл., Обухівський р-н, с. Перегонівка, вул. Перемоги, б.20-а, дійсний 1 рік, між директором СТОВ Україна в особі ОСОБА_33 та ФОП ОСОБА_3 та його копія; папка рожевого кольору на застібці-молнії, у якій містяться: акти прийому-здачі робіт між ФОП ОСОБА_3 (виконавець) та ТОВ МД Альянс груп (замовник) щодо виконання ФОП ОСОБА_3 послуг з упаковки продукції, у кількості 50 шт. на 50 арк.: акт №ОУ-02-1, 1 послуга на суму 3753,60 грн., від 06.01.2015; акт №ОУ-02-2, 1 послуга на суму 2718,08 грн., від 06.01.2015; акт №ОУ-03, 1 послуга на суму 4140,00 грн., від 08.01.2015; акт №ОУ-04-1, 1 послуга на суму 2208,00 грн., від 15.01.2015; акт №ОУ-04-2, 1 послуга на суму 1366,20 грн., від 15.01.2015; акт №ОУ-05, 1 послуга на суму 4209,00 грн., від 22.01.2015; акт №ОУ-06, 1 послуга на суму 3519,00 грн., від 29.01.2015; акт №ОУ-01, 1 послуга на суму 4692,00 грн., від 09.02.2015; акт №ОУ-02, 1 послуга на суму 3008,40 грн., від 12.02.2015; акт №ОУ-03, 1 послуга на суму 400,00 грн., від 16.02.2015; акт №ОУ-04, 1 послуга на суму 252,00 грн., від 26.02.2015; акт №ОУ-02, 1 послуга на суму 180,00 грн., від 24.03.2015; акт №ОУ-03, 1 послуга на суму 702,00 грн., від 27.03.2015; акт №ОУ-03, 1 послуга на суму 2366,40 грн., від 17.04.2015; акт №ОУ-04, 1 послуга на суму 2754,00 грн., від 24.04.2015; акт №ОУ-05, 1 послуга на суму 220,00 грн., від 20.04.2015; акт №ОУ-02, 1 послуга на суму 4059,60 грн., від 06.05.2015; акт №ОУ-03, 1 послуга на суму 675,00 грн., від 18.05.2015; акт №ОУ-05, 1 послуга на суму 390,00 грн., від 21.05.2015; акт №ОУ-03, 1 послуга на суму 660,00 грн., від 02.06.2015; акт №ОУ-03, 1 послуга на суму 1632,00 грн., від 06.07.2015; акт №ОУ-05, 1 послуга на суму 450,00 грн., від 25.08.2015; акт №ОУ-03, 1 послуга на суму 375,00 грн., від 10.08.2015; акт №ОУ-04, 1 послуга на суму 1500,00 грн., від 19.08.2015; акт №ОУ-03, 1 послуга на суму 1551,00 грн., від 03.09.2015; акт №ОУ-04-2, 1 послуга на суму 559,50 грн., від 14.09.2015; акт №ОУ-04-1, 1 послуга на суму 1800,00 грн., від 14.09.2015; акт №ОУ-05, 1 послуга на суму 57,60 грн., від 15.09.2015; акт №ОУ-07, 1 послуга на суму 220,00 грн., від 17.09.2015; акт №ОУ-06, 1 послуга на суму 750,00 грн., від 18.09.2015; акт №ОУ-03, 1 послуга на суму 811,80 грн., від 02.10.2015; акт №ОУ-04, 1 послуга на суму 3400,00 грн., від 09.10.2015; акт №ОУ-05, 1 послуга на суму 2851,00 грн., від 16.10.2015; акт №ОУ-07, 1 послуга на суму 250,00 грн., від 20.10.2015; акт №ОУ-06, 1 послуга на суму 3856,05 грн., від 23.10.2015; акт №ОУ-08, 1 послуга на суму 720,00 грн., від 30.10.2015; акт №ОУ-02, 1 послуга на суму 1065,60 грн., від 12.11.2015; акт №ОУ-06, 1 послуга на суму 375,00 грн., від 16.11.2015; акт №ОУ-02, 1 послуга на суму 2184,00 грн., від 03.12.2015; акт №ОУ-02, 1 послуга на суму 792,00 грн., від 30.12.2015; акт №ОУ-02, 1 послуга на суму 1076,40 грн., від 11.01.2016; акт №ОУ-01, 1 послуга на суму 2808,00 грн., від 11.01.2016; акт №ОУ-02, 1 послуга на суму 1076,40 грн., від 11.01.2016; акт №ОУ-03, 1 послуга на суму 3369,60 грн., від 18.01.2016; акт №ОУ-02, 1 послуга на суму 2400,00 грн., від 09.02.2016; акт №ОУ-03-2, 1 послуга на суму 5091,50 грн., від 15.02.2016; акт №ОУ-03-1, 1 послуга на суму 3240,00 грн., від 15.02.2016; акт №ОУ-02, 1 послуга на суму 1800,00 грн., від 20.04.2016; акт №ОУ-01, 1 послуга на суму 2000,00 грн., від 12.09.2016; акт №ОУ-01, 1 послуга на суму 2000,00 грн., від 03.02.2016; акти прийому-здачі робіт між ФОП ОСОБА_3 (виконавець) та ТОВ Діана люкс логістик (замовник) щодо виконання ФОП ОСОБА_3 послуг з упаковки продукції, у кількості 21 шт. на 21 арк.; акт №ОУ-01, 1 послуга на суму 10706,30 грн., від 05.01.2015; акт №ОУ-07, 1 послуга на суму 4616,86 грн., від 30.01.2015; акт №ОУ-05, 1 послуга на суму 8512,45 грн., від 27.02.2015; акт №ОУ-01, 1 послуга на суму 9989,32 грн., від 02.03.2015; акт №ОУ-04, 1 послуга на суму 1187,20 грн., від 31.03.2015; акт №ОУ-01, 1 послуга на суму 5920,20 грн., від 01.04.2015; акт №ОУ-02, 1 послуга на суму 1818,00 грн., від 01.04.2015; акт №ОУ-06, 1 послуга на суму 394,99 грн., від 30.04.2015; акт №ОУ-01, 1 послуга на суму 1692,00 грн., від 05.05.2015; акт №ОУ-04, 1 послуга на суму 1173,20 грн., від 28.05.2015; акт №ОУ-02, 1 послуга на суму 220,50 грн., від 02.06.2015; акт №ОУ-01, 1 послуга на суму 7394,20 грн., від 02.06.2015; акт №ОУ-02, 1 послуга на суму 5229,60 грн., від 01.07.2015; акт №ОУ-01, 1 послуга на суму 4317,94 грн., від 01.07.2015; акт №ОУ-02, 1 послуга на суму 3810,00 грн., від 03.08.2015; акт №ОУ-01, 1 послуга на суму 9824,54 грн., від 03.08.2015; акт №ОУ-02, 1 послуга на суму 7332,70 грн., від 01.09.2015; акт №ОУ-01, 1 послуга на суму 5053,84 грн., від 01.09.2015; акт №ОУ-02, 1 послуга на суму 4679,50 грн., від 01.10.2015; акт №ОУ-01, 1 послуга на суму 1550,12 грн., від 01.10.2015; акт №ОУ-01, 1 послуга на суму 6913,90 грн., від 02.11.2015; акти прийому-здачі робіт між ФОП ОСОБА_3 (виконавець) та ТОВ Діана люкс логістик (замовник) щодо виконання ФОП ОСОБА_3 послуг з упаковки продукції, у кількості 4 шт. на 4 арк.: акт №ОУ-01, 1 послуга на суму 3615,00 грн., від 01.04.2015; акт №ОУ-01, 1 послуга на суму 3032,00 грн., від 15.06.2015; акт №ОУ-01, 1 послуга на суму 2852,00 грн., від 09.08.2015; акт №ОУ-02, 1 послуга на суму 6995,00 грн., від 29.09.2015; договір №1 від 30.01.2015, відповідно до якого ФОП ОСОБА_3 зобов'язується виконати для ТОВ МД Альянс груп послуги з упаковки сировини (продуктів харчування); свідоцтво про право власності на майновий пай члена КСП Україна серії КН-ХІХ №581,677, видане ОСОБА_3, свідоцтво про право власності на майновий пай члена КСП Україна серії КН-ХІХ №04, видане ОСОБА_3, печатка кругла з текстом Фізична особа-підприємець м.Київ, Україна Кузьменко ОСОБА_34 номер НОМЕР_4 ; печатка прямокутна з текстом Україна, м.Київ Товариство з обмеженою відповідальністю ПОДІЛ-АРТА Для документів ОСОБА_34 код 13691282 ; печатка ФОП ОСОБА_3 в пластиковому корпусі Colop StampMouse; печатка ТОВ Фабрика Снеків у металевому корпусі; копії сторінок паспорту на ім'я Буланов Сергій Борисович та довідки про присвоєння ідентифікаційного номеру платника податків, на 3 арк.

Згідно до протоколу Першого Конвенції Кожна фізична або юридична особа має право мирно володіти своїм майном. Ніхто не може бути позбавлений своєї власності інакше як в інтересах суспільства і на умовах, передбачених законом і загальними принципами міжнародного права. Проте попередні положення жодним чином не обмежують право держави вводити в дію такі закони, які вона вважає за необхідне, щоб здійснювати контроль за користуванням майном відповідно до загальних інтересів або для забезпечення сплати податків чи інших зборів або штрафів.

Відповідно до ст.2 КПК України завданнями кримінального провадження є захист особи, суспільства та держави від кримінальних правопорушень, охорона прав, свобод та законних інтересів учасників кримінального провадження, а також забезпечення швидкого, повного та неупередженого розслідування і судового розгляду з тим, щоб кожний, хто вчинив кримінальне правопорушення, був притягнутий до відповідальності в міру своєї вини, жоден невинуватий не був обвинувачений або засуджений, жодна особа не була піддана необґрунтованому процесуальному примусу і щоб до кожного учасника кримінального провадження була застосована належна правова процедура.

З матеріалів справи вбачається, що купюри номіналом п'ятсот гривень України в кількості триста дев'яноста п'ять купюр; купюри номіналом двісті гривень України в кількості сто купюр; купюри номіналом сто гривень України в кількості двадцяти восьми купюр; купюри номіналом двісті гривень України в кількості двадцяти п'яти купюр; купюри номіналом п'ятдесят гривень України в кількості семи купюр; купюри номіналом сто доларів США в кількості ста двох купюр; купюри номіналом двадцять доларів США в кількості п'ятдесяти трьох купюр; купюри номіналом п'ятдесят доларів США в кількості тринадцяти купюр; купюра номіналом десять доларів США в кількості однієї купюри; купюра номіналом п'ять доларів США в кількості однієї купюри, вилучені під час проведення обшуку в квартирі за адресою: АДРЕСА_1, належать ОСОБА_6, у зв'язку із чим підлягають поверненню останньому.

Так, у судовому засіданні надано копію довідки приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу ОСОБА_35 від 26.05.2017, відповідно до якої ОСОБА_6 22.12.2016 продав належну йому на праві приватної власності квартиру за ціною 891 000 гривень. Крім того надано копію договору купівлі-продажу квартири від 22.12.2016.

Також у судовому засіданні надані копії документів, які підтверджують, що ОСОБА_6 є власником знаків для товарів і послуг за свідоцтвами України №№ 95986 (Рыбный дом), 112058 (Хэмаль), 117958 (Королевский тунец), 126902 (Grizunoff), 138093 (Саргасов), 140859 (Океанель).

Отже, в цій частині стороною обвинувачення на теперішній час не доведено, що потреби досудового розслідування в конкретному вищевказаному кримінальному провадженні на теперішній час виправдовують такий ступінь втручання у права і свободи осіб, про який йдеться в цій частині клопотання слідчого, прокурора, не доведено значення вищевказаних речей та документів, для встановлення обставин у вищевказаному кримінальному провадженні, та можливість використання як доказів відомостей, що містяться у речах та документах, а тому клопотання в цій частині задоволенню не підлягає.

Відповідно до ч.3 ст.173 КПК України, відмова у задоволенні або часткове задоволення клопотання про арешт майна тягне за собою негайне повернення особі відповідно всього або частини тимчасово вилученого майна.

Клопотання про фіксацію процесуальної дії за допомогою технічних засобів під час розгляду питання слідчим суддею від учасників процесуальної дії не надійшло, за ініціативою суду не здійснюється, що відповідає положенням ст.107 КПК України.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 2, 7, 98, 107, 132, 167, 170-173, 309, 372 КПК України, слідчий суддя,-

УХВАЛИВ:

Поновити процесуальний строк слідчому, прокурору на звернення до суду з клопотанням старшого слідчого в ОВС 2-го відділення слідчого відділу Управління СБ України в Харківській області підполковника юстиції ОСОБА_4 про арешт майна по кримінальному провадженню за № 22017220000000023 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 229, ч.1 ст. 258-3 КК України, визнавши причини його пропуску поважними.

Клопотання старшого слідчого в ОВС 2-го відділення слідчого відділу Управління СБ України в Харківській області підполковника юстиції ОСОБА_4 про арешт майна по кримінальному провадженню за № 22017220000000023 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 229, ч.1 ст. 258-3 КК України- задовольнити частково.

Накласти арешт на майно ОСОБА_6, ІНФОРМАЦІЯ_1, вилучене 19.05.2017 року під час проведення обшуку в квартирі за адресою: АДРЕСА_1, а саме: записну книжку в обкладинці коричневого кольору з рукописними записами; записна книжка в обкладинці зеленого кольору з написом Діловий щоденник рукописними записами; записна книжка в обкладинці чорного кольору з написом F&C з рукописними записами; зошит з різнокольоровою обкладинкою з написом Greece, Color full street з рукописними записами, на 60-ти арк.; записна книжка в обкладинці коричневого кольору без написів з рукописними записами; записна книжка в обкладинці коричневого кольору з написом 2007 з рукописними записами; записна книжка з деформованою обкладинкою коричневого кольору з рукописними записами; записна книжка в обкладинці світло-коричневого кольору з написом 2009 з рукописними записами; записна книжка в обкладинці коричневого кольору без написів з рукописними записами; записна книжка в обкладинці коричневого кольору без написів з рукописними записами; записна книжка в обкладинці срібного кольору без написів з рукописними записами; записна книжка в обкладинці коричневого кольору без написів з рукописними записами; планшет марки Sumsung в корпусі чорного кольору, ID№A3LSMT320; мобільний телефон марки Nokia в корпусі чорного кольору, imei:358902070810382, з сім-карткою оператора зв'язку Київстар №89380 03991 81185 7309 F; мобільний телефон марки Nokia в корпусі чорного кольору, imei:351927\05\736241\9, без сім-картки оператора зв'язку; мобільний телефон марки Meizu в корпусі сірого кольору з сім-карткою оператора зв'язку Київстар №096-816-08-73; ноутбук марки Acer Aspire-5739, №93706447525; банківська картка Банк Михайлівський №4487 8003 0726 3704; банківська картка №6275 3101 0423 9338; банківська картка ПриватБанк №5167 9872 0026 1929; банківська картка VAB BANK №4874 2024 5545 9740; банківська картка VAB BANK №4874 2221 8777 1444; банківська картка BANK Фінанси і кредит №4476 0713 0007 1840; жорсткий диск марки Hitachi , s\n:N10ESNSV; банківська картка ПриватБанк №5168 7427 0189 4747; експрес-накладна №590002 5812 8981 від 17.05.2017 року; банківська картка ПриватБанк №5168 7427 0195 4798; банківська картка ПриватБанк №4731 2191 0440 3716; банківська картка ПриватБанк №5168 7427 0189 6106; банківська картка Raiffeisen Bank Aval №4188 3730 2860 5860; банківська картка Raiffeisen Bank Aval №5489 6810 1342 0126; банківська картка Raiffeisen Bank Aval №4188 3730 2674 1394; банківська картка ПриватБанк №4149 6293 9044 3133; банківська картка ПриватБанк №5168 7456 0100 5439; картонний пакунок Jacobs Monarch з 26 стіками з кофе, в кількості двох пакунків; полімерний пакунок Jacobs з кофе, маса нетто 35 г.; полімерний пакунок Jacobs з кофе, маса нетто 65 г.; полімерний пакунок Jacobs з кофе, маса нетто 130 г.; полімерний пакунок Jacobs з кофе, маса нетто 400 г.; картонний пакунок Jacobs Original 3в1 з 24 стіками з кофе; картонний пакунок Jacobs Dynamix 3в1 з 24 стіками з кофе; полімерний пакунок Fort Intensywny smak з кофе, маса нетто 100 г.; полімерний пакунок Nescafe classic з кофе, маса нетто 60 г.; картонний пакунок Nescafe Gold з 25 стіками з кофе, масса 50 г.; картонний пакунок Nescafe Classic з 25 стіками з кофе; полімерний пакунок Maccofee Original 3в1 з 25 стіками з кофе, - до скасування арешту майна у встановленому нормами КПК України порядку.

ОСОБА_7 зберігання арештованого майна визначити УСБ України в Харківській області, за адресою: м. Харків, вул. Мироносицька, 2, в порядку, визначеному Порядком зберігання речових доказів стороною обвинувачення, їх реалізації, технологічної переробки, знищення, здійснення витрат, пов'язаних з їх зберіганням і пересиланням, схоронності тимчасово вилученого майна під час кримінального провадження, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 19.11.2012 №1104.

Накласти арешт на майно ОСОБА_6, ІНФОРМАЦІЯ_1, вилучене 19.05.2017 в ході проведення обшуку в приміщенні, що знаходиться за адресою: м. Київ, вул. Йорданська (колишня ОСОБА_8)АДРЕСА_2, а саме: 10 аркушів паперу формату А4 із надрукованим текстом-описом кавових виробів Torino , накладна на повернення №РН-0000026 від 19 липня 2016 р., відповідно до якої постачальника ТОВ Руміс поставило ФОП ОСОБА_6 товар - кава натуральна, розчинна, сублімована, розфасована в п/е пакетах 25 кг., Freeze dried souble coffee. Сума, з ПДВ, склала 245 222, 64 грн.; договір купівлі-продажу №11 від 05.07.2016, відповідно до якого постачальника ТОВ Руміс , в особі директора ОСОБА_36, продав ФОП ОСОБА_6 товар. До вказаного договору прикріплено рахунок фактуру №СФ-0000026 від 13 липня 2016 р., відповідно до якої ТОВ Руміс поставило ФОП ОСОБА_37 товар - кава натуральна, розчинна, сублімована, розфасована в п/е пакетах 25 кг., Freeze dried souble coffee. Сума, з ПДВ, склала 245 222, 64 грн.; видаткова накладна №РН-0000026 від 14 липня 2016 р., відповідно до якої ТОВ Руміс поставило ФОП ОСОБА_37 товар - кава натуральна, розчинна, сублімована, розфасована в п/е пакетах 25 кг., Freeze dried souble coffee. Сума, з ПДВ, склала 245 222, 64 грн.; договір відповідального зберігання майна від 05.07.2016, укладений між ТОВ Руміс , в особі директора ОСОБА_36 та ФОП ОСОБА_6, відповідно до якого поклажодавець передає на відповідальне зберігання майно, що визначено у акті приймання-передачі. ОСОБА_7 зберігання визначено: м.Київ, вул.Елекриків, 16. До вказаного договору прикріплено ОСОБА_19 №01 приймання-передачі майна до договору відповідального зберігання від 05.07.2016. Акт підписаний ТОВ Руміс та ФОП ОСОБА_6 Відповідно до акту на відповідальне зберігання передано - кава натуральна, розчинна, сублімована, розфасована в п/е пакетах 25 кг., Freeze dried souble coffee. Кількість 90. Вартість - 245 222, 64 грн., додаткова угода №1 від 18.07.2016 до договору купівлі-продажу №11 від 05.07.2016, відповідно до якої сторони (ТОВ Руміс та ФОП ОСОБА_6В.) домовились повернути придбаний товар до 19.07.2017 до 20.00 год.; акт повернення майна згідно додаткової угоди №1 до договору купівлі-продажу №11 від 05.07.2016, відповідно до якої ФОП ОСОБА_6 повернув ТОВ Руміс товар - кава натуральна, розчинна, сублімована, розфасована в п/е пакетах 25 кг., Freeze dried souble coffee. Кількість 90. Вартість - 245 222, 64 грн.; акт №02 повернення майна до договору відповідного зберігання майна від 14.07.2016, відповідно до якого ФОП ОСОБА_6 повернув ТОВ Руміс товар - кава натуральна, розчинна, сублімована, розфасована в п/е пакетах 25 кг., Freeze dried souble coffee. Кількість 90. Вартість - 245 222, 64 грн.; 6 аркушів паперу маленького формату із наявними записами виконаними від руки кульковою ручкою чи олівцем. Аркуш-візитка із пропозицією оренди приміщення по вул.Шахтерській, 5 на 1 арк.; Аркуш паперу формату А4 із назвою Взаєморозрахунки з контрагентами з 01.08.16 по 07.08.16, по управлінському обліку. ОСОБА_20 контрагентам з групи Мазуренко Марина . ОСОБА_20 всіх договорах. Договір №34 від 13.09.2016, не підписаний. Містить у собі виправлення та помітки; Договір купівлі-продажу №10 від 04.07.2016, укладений між ТОВ Руміс в особі директора ОСОБА_36, та ТОВ Руна Трейд ЛТД , в особі директора ОСОБА_6 До вказаного договору прикріплено рахунок фактуру №СФ-0000025 від 13 липня 2016 р., відповідно до якої ТОВ Руміс поставило ТОВ Руна Трейд ЛТД товар - кава натуральна, розчинна, сублімована, розфасована в п/е пакетах 25 кг., Freeze dried souble coffee. Сума, з ПДВ, склала 245 222, 64 грн.; Додаткова угода №1 від 18.07.2016 до договору купівлі-продажу №10 від 04.07.2016, відповідно до якої сторони (ТОВ Руміс та ТОВ Руна Трейд ЛТД ) домовились повернути придбаний товар до 19.07.2017 до 20.00 год.; Видаткова накладна №РН-0000025 від 14 липня 2016 р., відповідно до якої ТОВ Руміс поставило ТОВ Руна Трейд ЛТД товар - кава натуральна, розчинна, сублімована, розфасована в п/е пакетах 25 кг., Freeze dried souble coffee. Сума, з ПДВ, склала 245 222, 64 грн.; Накладна на повернення №РН-0000025 від 19 липня 2016 р., відповідно до якої ТОВ Руміс поставило ТОВ Руна Трейд ЛТД товар - кава натуральна, розчинна, сублімована, розфасована в п/е пакетах 25 кг., Freeze dried souble coffee. Сума, з ПДВ, склала 245 222, 64 грн.; договір відповідального зберігання майна від 04.07.2016, укладений між ТОВ Руміс , в особі директора ОСОБА_36 та ТОВ Руна Трейд ЛТД в особі директора ОСОБА_6, відповідно до якого поклажодавець передає на відповідальне зберігання майно, що визначено у акті приймання-передачі. ОСОБА_7 зберігання визначено: м.Київ, вул.Елекриків, 16; ОСОБА_19 приймання-передачі майна до договору відповідального зберігання від 04.07.2016. Акт підписаний ТОВ Руміс та ТОВ Руна Трейд ЛТД . Відповідно до акту на відповідальне зберігання передано - кава натуральна, розчинна, сублімована, розфасована в п/е пакетах 25 кг., Freeze dried souble coffee. Кількість 90. Вартість - 245 222, 64 грн., ОСОБА_19 №02 повернення майна до договору відповідного зберігання майна від 14.07.2016, відповідно до якого поклажодавець ТОВ Руміс передало на відповідальне зберігання майна ТОВ Руна Трейд ЛТД товар - кава натуральна, розчинна, сублімована, розфасована в п/е пакетах 25 кг., Freeze dried souble coffee. Кількість 90. Вартість - 245 222, 64 грн.; ОСОБА_19 повернення майна згідно додаткової угоди №1 до договору купівлі-продажу №10 від 04.07.2016, відповідно до якої ТОВ Руна Трейд ЛТД повернув ТОВ Руміс товар - кава натуральна, розчинна, сублімована, розфасована в п/е пакетах 25 кг., Freeze dried souble coffee. Кількість 90. Вартість - 245 222, 64 грн.; Дев'ять аркушів паперу різного формату із записами виконаними від руки в яких містяться записи щодо місця знаходження складів, номера телефонів поставщиків, схеми розташування, порядку дій та мають ознаки ведення Чернової бухгалтерії. Полімерний пакет на лицевій частині якого мається напис Кав'ярня на прозорій , класична, 3 в 1, 20 шт./пакетиків. На зворотній стороні мається напис - напій кавовий розчинний 3 в 1 класичний . Виробник та адреса потужностей виробництва: ТОВ Інвестпроект , 08322, Україна, Київська обл., Бориспільський р-н, с.Проліски, вул.Промислова, 9; Полімерний прозорий пакет та пакувальний матеріал із написами Romiani ; Картонна коробка із дев'ятьма пакунками з назвою Torino , з написом на зворотній стороні Кава зернова натуральна смажена , Виробник: Ukrainian Coffee Company LLC 2 Okeanska str., 49022 Dnipro Ukraine. Ексклюзивний дистриб'ютор: ТОВ Кофі-Брейк , Україна, м.Київ, вул..Пріорська, 6, 200 грам кожна., картонна коробка із написом Cocam із двома пластмасовими контейнерами, у запечатаному вигляді із написом Cocam . На пластмасових контейнерах міститься записи наступного змісту Type: Spay Dried Regular. Sample Code: 5286. Production date: 05/15/2016. Expiration date: 05/15/2018. Ffter opened store in a dry and cool place. No commercial Value. Net weight: 100g , оригінал виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців ТОВ Ханес Груп від 24.11.2015. керівником підприємства визначено - ОСОБА_6, на 1 арк.; оригінал договору банківського поточного рахунку №26002011868838 від 26.04.2016 на 1 арк.; копія квитанції №FJB1611601400160 від 25.04.2016; оригінал реєстраційної картки №26051701050105/0116 (для юридичної особи), ТОВ Ханес Груп , код ЄДРПОУ 37096154, керівник ОСОБА_6, на 2 арк.; акт надання послуг №ЦСК/АМ/14/14.12.15 від 26.12.2015 щодо надання послуг електронного цифрового підпису: реєстрація абонента, забезпечення умов генерації особистого ключа із записом на цифровий носій інформації типу ком пакт-диск (CD-R), формування посиленого сертифікату відкритого ключа. Пакет Базовий , на 1 арк., із двома квитанціями №№7343957 від 16.12.2015 та №7343931 від 16.12.2015 на 2 арк.; компакт-диск CD-R марки Verbatim , номер LH3118UH13015733 D3, у паперовому конверті, 1 шт.; компакт-диск CD-R марки Verbatim , номер LH3118UH13015728 D8, у паперовому конверті, 1 шт.; копія фінансового звіту суб'єкта малого підприємництва ТОВ Ханес Груп від 01.01.2016, на 2 арк., копія виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців ТОВ Ханес Груп від 24.11.2015. керівником підприємства визначено - ОСОБА_6, на 1 арк.; Аркуш паперу формату А4, із надрукованим текстом з помітками, наступного змісту: 1. Уставные 2. Отчестность НДС свидетельство, наказы на директора 3. Довереность на право оформления при подаче документов 4. Договор аренды помещения (офиса) 5. Надо подписать договор аренды лецинзионного склада на отлогательных условиях 6. Заявку на участие в конкурсе 7. Справку об отсутствии задолженности 8. Возможно Договор об обслуживании (аренде) транспорта на отлагательных условиях 9. Купля продажа фирмы еще договор с биржей на проведение торгов и брокерское место. Биржа наша ; Копія висновку державної санітарно-епідеміологічної експертизи від 10.08.2015 №05.03.02-03/35643 відносно об'єкта експертизи - кава розчинна гранульована, на 1 арк.; Договір на транспортно-експедиторські послуги №Д-Т-00039419 від 16.06.2015, укладений між ТОВ Делівері , в особі фінансового директора ОСОБА_38, та ТОВ Руна Трейд ЛТД , в особі директора ОСОБА_6, на 2 арк.; Договір №20-О від 01.01.2016, укладений між ПАТ Перший експедиційний загін підводних та гідротехнічних робіт , в особі Генерального директора ОСОБА_39, та ФО ОСОБА_6, щодо надання в строкове платне користування нежилим приміщенням, яке знаходиться за адресою: м.Київ, вул.Електриків, 16, на 7 арк., із актом здачі-приймання приміщення від 01.01.2016 на 1 арк., в двох екземплярах; ОСОБА_19 здачі-приймання приміщення від 31.12.2015, укладений між ПАТ Перший експедиційний загін підводних та гідротехнічних робіт , в особі Генерального директора ОСОБА_39, та ФО ОСОБА_6, про прийняття нежилого приміщення, яке знаходиться за адресою: м.Київ, вул.Електриків, 16, на 1 арк.; ОСОБА_40 поповнення рахунку на суму 200 грн., платник ОСОБА_6, отримувач - 320984, номер рахунку отримувача - 26001210256856, на 1 арк.; Додаткова угода №2 до Договору №24-О від 01.11.13, між ПАТ Перший експедиційний загін підводних та гідротехнічних робіт , в особі Генерального директора ОСОБА_39, та ФО ОСОБА_6, на 1 арк., в двох екземплярах; ОСОБА_19 здачі-приймання приміщення від 01.11.2015, укладений між ПАТ Перший експедиційний загін підводних та гідротехнічних робіт , в особі Генерального директора ОСОБА_39, та ФО ОСОБА_6, про прийняття нежилого приміщення, яке знаходиться за адресою: м.Київ, вул.Електриків, 16, на 1 арк., в двох екземплярах; Договір №24-О від 01.11.2013, укладений між ПАТ Перший експедиційний загін підводних та гідротехнічних робіт , в особі Генерального директора ОСОБА_39, та ФО ОСОБА_6, щодо надання в строкове платне користування нежилим приміщенням, яке знаходиться за адресою: м.Київ, вул.Електриків, 16, на 6 арк., із актом здачі-приймання приміщення від 07.11.2013 на 1 арк.; Квитанція до прибуткового касового ордеру №293 від 08.09.2014 щодо сплати орендної плати до ПАТ Перший експедиційний загін підводних та гідротехнічних робіт на суму 9072 грн., на 1 арк., Квитанції Приватбанку №607.112.1 від 04.11.2013 на суму 5443,20 грн., №607.112.2 від 04.11.2013 на суму 54,43 грн., №607.149.1 від 05.12.2013 на суму 3024,00 грн., №607.149.2 від 05.12.2013 на суму 30.24 грн., №762.859.1 від 21.01.2014 на суму 3024,00 грн., №762.859.2 від 21.01.2014 на суму 30,24 грн., платник ОСОБА_6 Призначення платежів: оплата оренди приміщення та комісії, всього на 6 арк.; Рахунки без номерів та дат, визначено платника ОСОБА_6, предмет сплати - послуги приватного нотаріуса, на 4 арк.; Квитанції у кількості 14 штук. Призначення платежу сплата ОСОБА_6 приватному нотаріусу ОСОБА_41 надання інформації з Державного реєстру прав, на 14 арк.; Два аркуші паперу із надрукованим текстом: Лицевой сет №150 4060 0125, КС: 363 щодо використання комунальних послуг за адресою: АДРЕСА_7, 2 арк.; Аркуш паперу формату А4 із написаним власноручно текстом, кульковою ручкою синього кольору, із даними показників комунальних послуг, гарячої води, холодної води, електроенергії та розрахунку сум витрат за користування, на 1 арк.; Договір оренди №2078 від 30.05.2016, укладений між ОСОБА_42 та ОСОБА_6, про оренду житлову квартиру, загальною площею 68 кв.м., за адресою: АДРЕСА_8, на 3 арк., із додатком аркушем паперу формату А4 із назвою: Взаиморассчеты , на 1 арк.; Три квитанції Приватбанку №№0.0.613302473.2 від 08.09.2016 на суму 5172,48 грн., №0.0.646843041.2 від 07.11.2016 на суму 4529,52 грн., №0.0.586282517.2 від 18.07.2016 на суму 3595,20 грн. Платник - ОСОБА_43, на 3 арк.; Два аркуші паперу (формат А4 та А5), на яких міститься копія написаного власноручно тексту із записами переліку документів, печаток на 2 арк.; Компакт-диск марки Videx Mamba , CD-R, №LH3149TK22170003D2, у білому паперовому конверті, 1 шт., Компакт-диск марки Videx Mamba , CD-R, №LH3149TK22170008D2, у білому паперовому конверті, 1 шт.; Розрахункова квитанція №9990504408400010449 на організацію транспортно-експедиційних послуг згідно кв.№ НОМЕР_5, на 1 арк.; Квитанція про прийом вантажу №0840214257 від 19.01.2016, відправник ОСОБА_6, отримувач - ОСОБА_44, на 1 арк.; Квитанція про прийом вантажу №0840214255 від 19.01.2016, відправник ОСОБА_6, отримувач - ОСОБА_45, на 1 арк.; Квитанція про прийом вантажу №0840214259 від 19.01.2016, відправник ОСОБА_6, отримувач - ОСОБА_46, на 1 арк.; Видаткові накладні, у кількості 17 шт., за №№13882 від 13.10.2015, №12918 від 14.10.2015, №РТЛ21 від 09.09.2015, №РТЛ18 від 28.07.2015, №РТЛ2 від 21.04.2015, №РТЛ5 від 12.05.2015, №1 від 10.10.2014, №РТЛ6 від 19.05.2015, №РТЛ9 від 12.06.2015, №РТЛ3 від 25.11.2014, №РТЛ2 від 12.11.2014, №РТЛ4 від 09.12.2014, №РТЛ11 від 17.06.2015, №РТЛ13 від 30.06.2015, №РТЛ19 від 28.07.2015, №РТЛ20 від 2 8.08.2015, №РТЛ22 від 20.10.2015, кожна на 1 арк.; Расходная накладная у кількості 2 шт., за №№РТЛ 16 від 09.07.2015, №РТЛ17 від 17.07.2015, кожна 1 арк.; Возвратная накладная у кількості 6 шт., за №109 від 28.09.2015, №123 від 22.10.2015 у двох екземплярах, №1 від 06.01.2016 у трьох екземплярах, кожна на 1 арк.; Товарно-транспортні накладні, у двох екземплярах, №РРТЛ21 від 09.09.2015, кожна на 1 арк.; Вантажні квитанції №000107556 від 16.09.2015, у двох екземплярах, кожна на 1 арк.; Рахунок-фактура №0840206995 від 16.12.2015, на 1 арк.; Рахунок-фактура №0840206998 від 16.12.2015, на 1 арк.; Компакт-диск марки Videx Mamba , CD-R, із написом виконаним маркером чорного кольору Директор №LH6107TA23015506 D2, у білому паперовому конверті, 1 шт.; Компакт-диск марки Videx Mamba , CD-R, із написом виконаним маркером чорного кольору Печать №LH6107TA23015508 D3, у білому паперовому конверті, 1 шт.; Полімерний пакет білого кольору, із написом Lacomba. Кава із смаком мрії , 1 шт. Печатка СПД ОСОБА_47 із написом Відвантажено СВ.№298822 С-А-800, 1 шт.; Печатка Фізична особа-підприємець ОСОБА_47, код НОМЕР_6 1 шт.; Печатка Фізична особа-підприємець ОСОБА_6, і.н.2882710453, у коробці, 1 шт.;оригінал довіреності від 06.05.2010 року серія ВМТ №103544 на 1 арк.; Конверт №0421306199051 із листами всередині ДПІ в Оболонському районі від 27.10.15 №24974/26-54-15-01-10 із додатком на 2 арк., разом на 3 арк.; Накладна №10025952360 від 13.05.2017 на 2 арк.; Чотири аркуші паперу формату А4 із зображенням чашки з кавою та написом Hannes ; Шість спеціально підготовлених паперових виробів, на вигляд, для пакування; Фірмова коробка нова пошта із квитанцією №59000250441836. прозорі полімерні пакети із коричневою сумішшю, яка має характерний запах кавової продукції, вагою 7,3 кг та 7,1 кг відповідно; Видаткові накладні за номерами з №СПД-000267 - №СПД-000276, №СПД-000278 - №СПД-00 0295 від 03.02.2017 про поставку кавової продукції; Накладна №4399-15 від 12.08.2015 на 1 арк.; Товарно-транспортна накладна №4399-15 від 12.08.2015 у 3-х екземплярах на 1 арк. кожна; Посвідчення якості №100489 на вироби з гофрокартону на 1 арк.; Двадцять дев'ять аркушів паперу формату А4 із надрукованими даними щодо кількості заказів, етикеток, ящиків, гр./шт., сировини/кг, які є чорною бухгалтерію підприємства; Накладні. Без номеру, від 18.08.2016 у кількості 2 шт., від 22.08.2016 у кількості 1 шт., від 30.08.2016 - 1 шт., від 16.07.2016 - 1 шт., щодо кількості реалізованої кавової продукції у стіках (виробництва Малазія). Загалом на 5 арк.; Декларації про прийняття вантажу за №№1101017421 від 23.04.2016, №1101018430 від 29.04.2016, №1101018432 від 29.04.2016, №1101019007 від 06.05.2016, №1101021852 від 25.05.2016, №1101020537 від 18.05.2016, №1101023947 від 08.06.2016, №1101023948 від 08.06.2016, №1101020538 від 18.05.2016, №1101021854 від 25.05.2016; Квитанція ОСОБА_48 пошта №№59000153832990 від 28.12.2015, №59000183869591 від 25.05.2016, №59000179695032 від 04.05.2016, №10012698619 від 20.05.2016, №59998030315503 від 15.04.2016, кожна на 1 арк.; ОСОБА_19 отримання багажу вантажоодержувачем №№А-0840000044325 від 13.05.2016, №А-08400000044101 від 05.05.2016, №А-08400000046901 від 12.07.2016, №А-08400000043975 від 29.04.2016, №А-08400000045418 від 06.06.2016, кожна на 1 арк.; Квитанція №КОБ-00012546 від 23.04.2016 на 1 арк.; Службові чеки №№000020143 від 25.04.2016, №000025618 від 31.05.2016, №000035947 від 12.07.2016, №000028633 від 13.06.2016, кожний на 1 арк.; Квитанції про прийом вантажу у надрукованому вигляді, а саме - кави розчинної, харчових добавок, іншої харчової продукції, логістичної компанії Делівері за січень-лютий 2017 року, у кількості - 299 штук, кожна на 1 арк. На кожній декларації міститься оригінал відтиску печатки із назвою Склад №3. ОСОБА_7. Приймання та видача вантажу. ТОВ Делівері . ОСОБА_34 код 31738765 . Відправник - ОСОБА_6; Квитанції про прийом вантажу у надрукованому вигляді, а саме - кави розчинної, харчових добавок, іншої харчової продукції, логістичної компанії Делівері за січень-грудень 2016 року, у кількості - 1043 штук, кожна на 1 арк. На кожній декларації міститься оригінал відтиску печатки із назвою Склад №3. ОСОБА_7. Приймання та видача вантажу. ТОВ Делівері . ОСОБА_34 код 31738765 . Відправник - ОСОБА_6; Декларації про прийняття вантажу у надрукованому вигляді, а саме - кави розчинної, харчових добавок, іншої харчової продукції, національної служби доставки Інтайм за серпень-грудень 2016 року, у кількості - 35 шт., кожна на 1 арк. Відправник - ОСОБА_30; Декларації про прийняття вантажу у надрукованому вигляді, а саме - кави розчинної, харчових добавок, іншої харчової продукції, національної служби доставки Інтайм за січень-лютий 2017 року, у кількості - 11 шт., кожна на 1 арк. Відправник - ОСОБА_30; Накладні у надрукованому вигляді, жовтого та білого кольору, заповнені кулькової ручкою синього кольору або олівцем, із зазначенням у скороченому форматі ( Игорь , Мангарян Мариуполь , Высатюх Николаев , Буряченко ОСОБА_49 , тощо) кому реалізовано кавову продукцію, а саме: кава розчина у пакетах та у стікерах, кави марки Нескафе , Нескафе голд , тощо. Накладні за січень-грудень 2016 року, кожна на 1 арк. у кількості - 1459 шт.; Накладні у надрукованому вигляді, жовтого та білого кольору, заповнені кулькової ручкою синього кольору або олівцем, із зазначенням у скороченому форматі ( Игорь , Мангарян Мариуполь , Высатюх Николаев , Буряченко ОСОБА_49 , тощо) кому реалізовано кавову продукцію, а саме: кава розчина у пакетах та у стікерах, кави марки Нескафе , Нескафе голд , тощо. Накладні за січень-лютий 2017 року, кожна на 1 арк. у кількості - 442 шт.; Видаткові накладні у надрукованому вигляді за січень-грудень 2016 року, про реалізацію кавової продукції у стіках, упаковках, розчинної кави, сировини Еквадор та Малайзія, із зазначенням кількості одиниць, ціни без ПДВ, сума без ПДВ, разом без ПДВ, ПДВ та всього із ПДВ, кожна на 1 арк., у кількості - 462 шт.; Квитанції ОСОБА_48 пошта за січень-лютий 2017 року, відправник ОСОБА_6 та ОСОБА_50. Предмет посилок: спеції, харчові добавки, кожна на 1 арк. у кількості - 26 шт.; Квитанції ОСОБА_48 пошта за серпень-грудень 2016 року, відправник ОСОБА_6 та ОСОБА_50. Предмет посилок: спеції, харчові добавки, кожна на 1 арк. у кількості - 91 шт.; Аркуші паперу формату А4, у кількості 16 шт., із назвою Взаєморозрахунки з контрагентами , по управлінському облік, по контрагентам. ОСОБА_20 всіх договорах; Накладна на внутрішнє переміщення №СПД-000005 від 23.11.2016, у які міститься інформація щодо ОСОБА_33 3 в 1 D у кількості 50 шт., ОСОБА_33 400 гр М у кількості 400 шт., ОСОБА_33 65 гр*27 шт М у кількості 405 шт., ОСОБА_33 130 гр*20 шт М у кількості 200 шт. 2 полімерна упаковка розчинної кави марки Jacobs Monarch , вагою 65 г та 400 г, у запечатаному вигляді; 1 картонна упаковка розчинної кави Jacobs Monarch у стіках (26 стіків), вагою 52 г.; 2 полімерні упаковки розчинної кави марки Romiani Exclusive , вагою 65 г та 400 г, у запечатаному вигляді; 1 полімерна упаковка розчинної кави марки Чорна карта Gold , вагою 500 г, у запечатаному вигляді; 1 полімерна упаковка розчинної кави марки Nescafe Classic , вагою 60 г., у розпечатаному вигляді; 1 картонна упаковка розчинної кави марки Nescafe Gold у стіках (на упаковці написано 25 стіків, фактично всередині 24 стіки), вагою 50 г., у розпечатаному вигляді; 1 полімерна упаковка коричневого кольору, із биркою з написом Напій кавовий розчинний гранульований Light Intenso. Зразок №356 , у розпечатаному вигляді, маса нетто 250 гр.; 1 полімерна упаковка коричневого кольору, із биркою з написом Напій кавовий розчинний гранульований Light Superia. Зразок №172 , у розпечатаному вигляді, маса нетто 250 гр.; 1 полімерна упаковка коричневого кольору, із биркою з написом Напій кавовий розчинний гранульований Classimo. Зразок №115 , у розпечатаному вигляді, маса нетто 250 гр.; 1 полімерна упаковка коричневого кольору, із биркою з написом Напій кавовий розчинний гранульований Superia. Зразок №185 , у розпечатаному вигляді, маса нетто 250 гр.; 1 полімерна упаковка коричневого кольору, із биркою з написом Лаваза та Напій кавовий розчинний гранульований Intenso. Зразок №355 , у розпечатаному вигляді, маса нетто 250 гр. ОСОБА_51 мобільного оператору Київстар із мобільним номером +380960336724; ОСОБА_51 мобільного оператору Київстар із мобільним номером +380686690659; ОСОБА_51 мобільного оператору Київстар із мобільним номером +380686690585; ОСОБА_51 мобільного оператору Київстар із мобільним номером +380686690558; ОСОБА_51 мобільного оператору Київстар із мобільним номером +380686690861; ОСОБА_51 мобільного оператору Київстар із мобільним номером +380960336882; ОСОБА_51 мобільного оператору Київстар із мобільним номером +380686690738; ОСОБА_51 мобільного оператору Київстар із мобільним номером +380686689729; ОСОБА_51 мобільного оператору МТС із мобільним номером +380664537417; ОСОБА_51 мобільного оператору МТС із мобільним номером +380958931809; ОСОБА_51 мобільного оператору МТС із мобільним номером +380664537592; Картонна коробка із шістьма мотками штрих-кодів країни виготовлення із номерами - 4820106240225 та 4820106240218; Документи із взаєморозрахунками з покупцями, ксерокопії написаних від руки документів із даними розрахунків, залишків товарів на складах, накладних, загалом на 83 арк., серед яких: накладна №220 від 10.11.2016, на 1 арк.; накладна б/н від 10.11.2016, на 1 арк.; накладна №241 від 01.12.2016, на 1 арк.; накладна б/н від 03.11.2016, на 1 арк.; накладна б/н від 21.07.2016, на 1 арк.; накладна б/н від 13.07.2016, на 1 арк.; Аркуші паперу формату А4, у кількості 16 шт., із назвою Взаєморозрахунки з контрагентами , по управлінському облік, по контрагентам, із помітками виконаними кульковою ручкою синього та червоного кольору; Аркуші паперу формату А4, у кількості 3 шт., із назвою Залишки товарів на складах , по управлінському облік, по всіх договорах. У вказаних аркушах міститься інформація щодо назви товару (кофе (стики), стики коробочки, стик этикетка, Сырье Малайзия, Сырье Эквадор, Сырье Мексика, тощо), залишку, резерву товару; Аркуш паперу формату А4, із надрукованим текстом - переліком видаткових накладних за період з 01.11.16 по 26.11.16, із помітками виконаними кульковою ручкою синього кольору. Ксерокопії написаних від руки документів із даними розрахунків, залишків товарів на складах, накладних, загалом на 55 арк.; Накладна ОСОБА_48 пошта №59000252257370 на 1 арк., відправник ТОВ ТД Укркава , отримувач - ОСОБА_6; Папка скорозшивач зеленого кольору, в середині якої знаходиться: Накладні у надрукованому вигляді, жовтого та білого кольору, заповнені кулькової ручкою синього кольору або олівцем, із зазначенням у скороченому форматі ( Игорь , Иорь ОСОБА_30 , Игорь Гончарук , Игорь Житомир , тощо) кому реалізовано кавову продукцію, а саме: кава розчина у пакетах та у стікерах, кави марки Нескафе , Нескафе голд , тощо. Накладні за період з 01.12.2016 по 03.05.2017, кожна на 1 арк. у кількості - 404 шт.; Квитанції ОСОБА_48 пошта за квітень 2017 року, відправник ОСОБА_6, ОСОБА_50, ОСОБА_52, ОСОБА_53, ОСОБА_54, ОСОБА_55. Предмет посилок: кава, харчові добавки, кожна на 1 арк. у кількості - 9 шт.; Декларації про прийняття вантажу у надрукованому вигляді, а саме - кави розчинної, харчових добавок, іншої харчової продукції, національної служби доставки Інтайм від 08.12.2016 та 22.03.2017 року, у кількості - 3 шт., кожна на 1 арк. Відправник - ОСОБА_30; Квитанції про прийом вантажу у надрукованому вигляді, а саме - кави розчинної, харчових добавок, іншої харчової продукції, логістичної компанії Делівері за квітень 2017 року, у кількості - 27 штук, кожна на 1 арк. На кожній декларації міститься оригінал відтиску печатки із назвою Склад №3. ОСОБА_7. Приймання та видача вантажу. ТОВ Делівері . ОСОБА_34 код 31738765 . Відправник - ОСОБА_6; Товаротранспортна накладна на одному аркуші формату А4 від 03.05.2017 року №С0000000363, у двох екземплярах; Видаткові накладні у надрукованому вигляді за грудень 2016 року, січень-травень 2017 року, про реалізацію кавової продукції, із зазначенням кількості одиниць, ціни без ПДВ, сума без ПДВ, разом без ПДВ, ПДВ та всього із ПДВ, кожна на 1 арк., у кількості - 12 шт.; Папка скорозшивач червоного кольору, всередині якої наявні наступні документи: чекова книжка синього кольору на 25 чеків для отримання готівки за №№ від 8461051 до 8461075, рахунок №26002011868838. Два чеки відірвано, залишились корінці; платіжні доручення ТОВ Ханес груп у кількості 21 одиниця, на 1 арк. кожна, за №№1-18; квитанції ТОВ Ханес груп у кількості 5 штук, на 1 арк. кожна, щодо надання зворотної фінансової допомоги від ОСОБА_6; виписки по особовому рахунку №26002011868838 ТОВ Ханес груп на 12 арк.; рахунок на оплату №1653 від 19.10.2016, плівки пакувальної на 1 арк.; видаткова накладна №2031 від 24.12.2016, два екземпляра на 1 арк. кожна; видаткова накладна №2015 від 28.12.2016, чотири екземпляра на 1 арк. кожна; Папка скорозшивач жовтого кольору із заповненими від руки даними про фінансову звітність за 2017 рік, всередині якої - Дев'ятнадцять картонних аркушів паперу, з виконаними на них від руки написами ручкою синього та червоного кольорів. Аркуші містять інформацію про дату вивезення товару, його кількість, грошові підрахунки. Також до аркушів прикріпленні заявки про видачу готівки через систему грошових переказів ОСОБА_48 пошта ; Папка скорозшивач синього кольору із накладними, всередині якої виявлено наступні документи: Декларації про прийняття вантажу у надрукованому вигляді, а саме - кави розчинної, харчових добавок, іншої харчової продукції, національної служби доставки Інтайм за квітень 2017 року, у кількості - 14 шт., кожна на 1 арк. Відправник - ОСОБА_30; Накладні у надрукованому вигляді, жовтого та білого кольору, заповнені кулькової ручкою синього кольору або олівцем, із зазначенням у скороченому форматі ( Игорь , Иорь ОСОБА_30 , Игорь Гончарук , Игорь Житомир , тощо) кому реалізовано кавову продукцію, а саме: кава розчина у пакетах та у стікерах, кави марки Нескафе , Нескафе голд , тощо. Накладні за квітень 2017 року, кожна на 1 арк. у кількості - 17 шт.; Квитанції про прийом вантажу у надрукованому вигляді, а саме - кави розчинної, харчових добавок, іншої харчової продукції, логістичної компанії Делівері за квітень 2017 року, у кількості - 226 штук, кожна на 1 арк. На кожній декларації міститься оригінал відтиску печатки із назвою Склад №3. ОСОБА_7. Приймання та видача вантажу. ТОВ Делівері . ОСОБА_34 код 31738765 . Відправник - ОСОБА_6; Видаткові накладні у надрукованому вигляді за квітень 2017 року, про реалізацію кавової продукції у стіках, упаковках, розчинної кави, сировини Еквадор та Малайзія, із зазначенням кількості одиниць, ціни без ПДВ, сума без ПДВ, разом без ПДВ, ПДВ та всього із ПДВ, кожна на 1 арк., у кількості - 107 шт.; Квитанції ОСОБА_48 пошта за квітень 2017 року, відправник ОСОБА_6 та ОСОБА_50. Предмет посилок: спеції, харчові добавки, кожна на 1 арк. у кількості - 21 шт.; Шість поштових конвертів від адресата ТОВ Трипільский пакувальний комбінат на ім'я ОСОБА_6 із накладними всередині, а саме: видаткова накладна за №191117 від 31.03.2017, у двох екземплярах на 1 арк. кожна, постачальник ТОВ Трипільський пакувальний комбінат , отримувач - ФОП ОСОБА_6; видаткова накладна за №165717 від 22.03.2017, у двох екземплярах на 1 арк. кожна, постачальник ТОВ Трипільський пакувальний комбінат , отримувач - ФОП ОСОБА_6; товарно-транспортна накладна за №1657-17 від 22.03.2017, у трьох екземплярах на 1 арк. кожна, постачальник ТОВ Трипільський пакувальний комбінат , отримувач - ФОП ОСОБА_6; накладна №1657-17 від 22.03.2017 на 1 арк.; видаткова накладна за №167217 від 22.03.2017, у двох екземплярах на 1 арк. кожна, постачальник ТОВ Трипільський пакувальний комбінат , отримувач - ФОП ОСОБА_6; товарно-транспортна накладна за №1672-17 від 22.03.2017, у трьох екземплярах на 1 арк. кожна, постачальник ТОВ Трипільський пакувальний комбінат , отримувач - ФОП ОСОБА_6; накладна №1672-17 від 22.03.2017 на 1 арк.; Спецификация №7 к Договору купли-продажи №431-15 от 27 октября 2015 года , у двох екземплярах на 1 арк. кожна; акт звірки взаєморозрахунків між ТОВ Трипільський пакувальний комбінат та ФОП ОСОБА_6 з 01.01.2017 по 31.03.2017, у двох екземплярах на 1 арк. кожний; видаткова накладна за №218017 від 14.03.2017, у двох екземплярах на 1 арк. кожна, постачальник ТОВ Трипільський пакувальний комбінат , отримувач - ФОП ОСОБА_6; Дополнительное соглашение №1 к Договору купли-продажи №431-15 от 27 октября 2015 года , у двох екземплярах на 1 арк. кожна. та Спецификация №8 к Договору купли-продажи №431-15 от 27 октября 2015 года , у двох екземплярах на 1 арк. кожна;Двадцять аркушів рекламних листів кави Romiani , формату А4; Накладні у надрукованому вигляді, жовтого та білого кольору, заповнені кулькової ручкою синього кольору або олівцем, із зазначенням у скороченому форматі ( Игорь , Валера , ОСОБА_17 студент , Игорь Фещенко , тощо) кому реалізовано кавову продукцію, а саме: кава розчина у пакетах та у стікерах, кави марки Нескафе , Нескафе голд , Чорна карта тощо. Накладні за березень 2017 року, кожна на 1 арк. у кількості - 136 шт.; Накладні у надрукованому вигляді, жовтого та білого кольору, заповнені кулькової ручкою синього кольору або олівцем, із зазначенням у скороченому форматі ( Игорь , Валера , ОСОБА_17 студент , Игорь Фещенко , тощо) кому реалізовано кавову продукцію, а саме: кава розчина у пакетах та у стікерах, кави марки Нескафе , Нескафе голд , Чорна карта тощо. Накладні за квітень 2017 року, кожна на 1 арк. у кількості - 110 шт.; Дві картонні коробки розчинної кави Jacobs (у стіках), масою 288 г; Стікери розчинної кави Нескафе у кількості 4 шт., маса нетто кожного - 16 г.; 1 полімерна упаковка розчинної кави марки Nescafe Classic , вагою 300 г., у запечатаному вигляді; 1 полімерна упаковка кави, на вигляд у зернах, марки Ju' ve , приблизною вагою 600 г, у запечатаному вигляді; два файли із накладними та ксерокопіями неофіційної бухгалтерії, всередині якої знаходяться наступні документи: Накладні у надрукованому вигляді, жовтого та білого кольору, заповнені кулькової ручкою синього кольору або олівцем, із зазначенням у скороченому форматі ( Игорь , Валера , ОСОБА_17 студент , Игорь Фещенко , тощо) кому реалізовано кавову продукцію, а саме: кава розчина у пакетах та у стікерах, кави марки Нескафе , Нескафе голд , Чорна карта тощо. Накладні за період з 02.05.2017 по 17.05.2017, одна накладна від 23.03.2017, кожна на 1 арк. у кількості - 73 шт.; Звіт про залишки товарів на складах, на двадцяти трьох аркушах формату А4; Таблиці, що містять інформацію про партії товарів на восьми аркушах формату А4; Накладна на повернення від 19 липня 2016 року № РН-0000025, роздрукована у форматі А4. У пункті 1 накладної міститься наступна інформація Кава натуральна, розчинна, сублімована, розфасована в п/е пакетах 25 кг., Freeze dried soluble coffee. ; Копія акту приймання-передачі майна до договору відповідального зберігання № 1 від 04 липня 2016 року; Копія акту повернення майна згідно додаткової угоди № 1 до договору купівлі-продажу №10 від 04 липня 2016 року; Копія видаткової накладної від 14 липня 2016 року № РН-0000025. У пункті 1 накладної міститься наступна інформація Кава натуральна, розчинна, сублімована, розфасована в п/е пакетах 25 кг., Freeze dried soluble coffee. ; Копія рухунку-фактури від 13 липня 2016 року, №СФ-0000025. У пункті 1 рахунку міститься наступна інформація Кава натуральна, розчинна, сублімована, розфасована в п/е пакетах 25 кг., Freeze dried soluble coffee. ; Таблиці, що містять інформацію про взаєморозрахунки з покупцями на трьох аркушах формату А4.; Два, скручених у рулони, папери із назвами кави Чорна карта ; Скручені у рулони папери із зображенням кави Romiani ; Печатка із написом Вержбицький Ігор Вікторович , код НОМЕР_1; ОСОБА_51 мобільного оператора Водафон із номером +380994898299; Сім-картка із цифрами 8938003992325901781 F; Квитанція ОСОБА_48 пошта №59000254969185, відправник ТОВ Укркава , одержувач - ОСОБА_50; Електронний пристрій, на вигляд засіб для електронного цифрового підпису, марки Vasco ; Записна книжка зеленого кольору; ОСОБА_10 із надрукованими та написаними власноручно документами щодо бухгалтерського обліку товарів, взаєморозрахунків з покупцями, накладними на повернення, накладними, що мають ознаки чорної бухгалтерії підприємства, а саме: декларації про прийняття вантажу у надрукованому вигляді, а саме -харчові добавки, національної служби доставки Інтайм за березень 2017 року, у кількості - 3 шт., кожна на 1 арк. Відправник - ОСОБА_30; квитанції про прийом вантажу у надрукованому вигляді, а саме - кави розчинної, харчових добавок, іншої харчової продукції, логістичної компанії Делівері за березень 2017 року, у кількості - 210 штук, кожна на 1 арк. На кожній декларації міститься оригінал відтиску печатки із назвою Склад №3. ОСОБА_7. Приймання та видача вантажу. ТОВ Делівері . ОСОБА_34 код 31738765 . Відправник - ОСОБА_6; видаткові накладні у надрукованому вигляді за березень 2017 року, про реалізацію кавової продукції у стіках, упаковках, розчинної кави, кава Romiani , із зазначенням кількості одиниць, ціни без ПДВ, сума без ПДВ, разом без ПДВ, ПДВ та всього із ПДВ, кожна на 1 арк., у кількості - 35 шт.; квитанції ОСОБА_48 пошта за березень 2017 року, відправник ОСОБА_6. Предмет посилок: спеції, харчові добавки, кожна на 1 арк. у кількості - 21 шт.; розрахункова квитанція №9990503708400013399 від 09.03.2017, на 1 арк., Мобільний телефон Nokia із написом Декларации , із номером НОМЕР_7, imei: 353689081875836; Мобільний телефон Nokia із написом Приват А , imei 1: 353690081904485, imei 2: 353690081904493, із сім-карткою, на якій кульковою ручкою зроблено напис А ; Мобільний телефон Nokia із написами Приват Г , Приват Б imei 1: 356860/07/158124/0, imei 2: 356860/07/158125/7, із двома сім-картками (8938003992430655116 F, 893800399246772868 7 F), на якій кульковою ручкою зроблено напис А ; Мобільний телефон Nokia imei: 358058/01/333111/7, із сім-карткою (893800399246486432 9F); Флеш-накопичувач, чорно-сірого кольору, без номерів; П'ять папок скорозшивачів, синього кольору, із бухгалтерською документацією (акти, накладні, договору оренди, взаєморозрахунками з контрагентами) всередині яких знаходяться наступні документи: акт №ОУ-0000040 здачі-прийняття робіт (надання послуг), на 1 арк.; акт передачі-прийому приміщень б/н без дати, на 1 арк.; акт №ОУ-0000027 здачі-прийняття робіт (надання послуг) від 28.02.2017, на 1 арк.; рахунок №СФ-0000044 від 01.03.2017, на 1 арк.; акт огляду орендує мого складського приміщення на наявність повірених вогнегасників Інженера з охорони праці ПАТ Київський завод РІАП ОСОБА_56, на 1 арк.; акт №ОУ-0000012 здачі-прийняття робіт (надання послуг) від 31.01.2017, на 1 арк.; рахунок №СФ-0000029 від 01.02.2017, на 1 арк.; договір №16-16 оренди будинку, споруди (іншого об'єкта нерухомості) від 01.11.2016, укладений між ТОВ Парісоф та ОСОБА_50 щодо оренди приміщення за адресою: м.Київ, вул.Корабельна, 5, на 5 арк., із чотирма додатками на 4 арк.; договір №14-16 оренди будинку, споруди (іншого об'єкта нерухомості) від 01.09.2016, укладений між ТОВ Парісоф та ОСОБА_50 щодо оренди приміщення за адресою: м.Київ, вул.Корабельна, 5, на 5 арк., із трьома додатками на 3 арк.; аркуші паперу формату А4, у кількості 9 шт., із назвою Взаєморозрахунки з контрагентами , по управлінському облік, по контрагентам, із помітками виконаними кульковою ручкою синього та червоного кольору ОСОБА_20 всіх договорах; аркуші паперу формату А4, у кількості 13 шт., у надрукованому вигляді, із назвою Активы ; аркуші паперу формату А4, у кількості 10 шт., у надрукованому вигляді, із назвою Залишки товарів на складах ; аркуш паперу формату А4, у кількості 1 шт., у надрукованому вигляді, із назвою Звіт про переміщення товарів на складах ; Кава та напої кавові фасовані. Технічні умови ТУ У 10.8-37096154-001:2016 (вперше) , розроблені директором ТОВ Ханес Груп ОСОБА_6, на 17 арк.; Звіт за результатами робіт для потреб державної санітарно-епідеміологічної експертизи 258/07/16 від 14.06.2016 ТУ У 10.8-37096154-001:2016 Кава та напої кавові фасовані. Технічні умови , на 1 арк.; Договір про виконання науково-технічної роботи №1811 від 14.06.2016, з додатками: протоколом погодження договірної ціни та актом здачі-приймання науково-технічної роботи, разом на 3 арк.; Висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи від 23.06.2016 №05.03.02-06/20880, на 1 арк.; ОСОБА_19 №201-В709/16 здачі-приймання робіт за договором №201-В709/16 від 17.05.2016, складений 01.09.2016, на 1 арк.; Договір про надання платних робіт (послуг) №201-В709/16 від 17.05.2016, на 2 арк.; ОСОБА_19 звірки взаєморозрахунків за період: січень 2016 - листопад 2016 між ПАТ Перший експедиційний загін підводних та гідротехнічних робіт і ОСОБА_57 за договором №20-О від 01.01.2016, на 1 арк.; Додаткова угода №1 до договору №20-О від 01.01.2016, укладена 31.07.2016, на 1 арк. та акт здачі-приймання приміщення від 31.07.2016 до неї; Рахунок №СФ-0000186 від 28.04.2017, на 1 арк.; ОСОБА_19 №ОУ-0000044 здачі-приймання робіт (надання послуг), від 30.04.2017 на 1 арк.; ОСОБА_19 №ОУ-0000041 здачі-приймання робіт (надання послуг), від 31.03.2017, на 1 арк.; Рахунок №СФ-0000129 від 31.03.2017, на 1 арк.; Договір оренди будинку, споруди (іншого об'єкта нерухомості) №02-17 від 01.04.2017 з додатками, разом на 8 арк.; ОСОБА_19 №ОУ-0000028 здачі-приймання робіт (надання послуг), від 28.02.2017, на 1 арк.; Рахунок №СФ-0000045 від 01.03.2017, на 1 арк.; ОСОБА_19 №ОУ-0000013 здачі-приймання робіт (надання послуг), від 31.01.2017, на 1 арк.; Рахунок №СФ-0000030 від 01.02.2017, на 1 арк.; ОСОБА_19 №ОУ-0000167 здачі-приймання робіт (надання послуг), від 31.12.2016, на 1 арк.; Рахунок №СФ-0000015 від 03.01.2017, на 1 арк. з квитанцією про сплату №17010793 від 12.01.2017 на 1 арк.; ОСОБА_19 №ОУ-0000152 здачі-приймання робіт (надання послуг), від 30.11.2016, на 1 арк.; Рахунок №СФ-0000294 від 01.12.2016, на 1 арк.; Рахунок №СФ-0000279 від 03.11.2016, на 1 арк. та чек про оплату рахунку; Договір №17-16 оренди будинку, споруди (іншого об'єкта нерухомості) від 01.11.2016 з додатками, разом на 8 арк.; Аркуші паперу формату А4, на яких містяться написи Якобз 3 в 1 оріджінал , Romiani , Doppio та їх опис, що є уточненням до технічного завдання з виготовлення картонних виробів, , а також рукописні виправлення, на 22 арк.; Окремі аркуші паперу, на яких міститься друкований та рукописний текст із зазначенням взаєморозрахунків з контрагентами, а також грошових видатків на заробітну плату, логістику, банківське обслуговування тощо, на 17 арк; записна книжка білого кольору; Книга у жовтій обкладинці із назвою Деловая переписка на английском и русаком языках ; Системний блок, б/н, марки Delux , сіро-чорного кольору, без серійного номеру; Системний блок, б/н, марки Delpfics , чорного кольору, без серійного номеру, 11 скляних банок ? 0,5 л із коричневою сумішшю; 3 банки ? 1 л із коричневою сумішшю; 3 банки ? 0,3 л із коричневою сумішшю; 6 пластикових банок ? 0,05 л; 1 банка м 0,72 л; 4 металеві банки, сірого кольору, із коричневою сумішшю по 200 г; 1 банка ? 0,37 л; 2 банки ? 0,5 л з пакетом коричневої суміші; 1 банка ? 0,17 л; 3 пачки Якобс Монарх 70 г; 1 пачка Grano Dorado 240 г; 1 пачка Якобс Монарх 130 г; 1 пачка Чорна карта ; 1 пачка Nescafe 60 г; 1 пачка Цукорій 100 г; 1 пачка Vrumi 150 г; 1 пачка Light Classimo 500 г; 1 банка з синьою кришкою Gerber із коричневою сумішшю; 2 стікери Jacobs 13,5 г та 2 г; 1 стікер Nescafe 2 г; 1 коробка Jacobs із сімома стікерами; 4 упаковки Gauri по 75 г кожна; 1 коробка зі стікерами Jacobs 56 г; 2 коробки зі стікерами Nescafe по 56 г; 2 упаковки Чорна карта по 285 г; 2 упаковки Чорна карта по 400 г; 2 упаковки Чорна карта 65 г та 95 г; 1 упаковки Nescafe 60 г. 2 полімерних пакета із коричневою сумішшю загальною вагою 400 г; 2 малі полімерні пакети загальною вагою 150 г; 1 великий полімерний пакет із білою сумішшю 100 г; 1 банка ? 0,5 л з пакетом білої суміші; 3 коробки зі стікерами Jacobs в пакеті; 3 стікера Jacobs ; 1 банка ? 0,5 л з коричневою сумішшю; 4 упаковки Gauri 75 г; 1 упаковка Jacobs 400 г; 1 упаковка кава розчинна Кожен день 50 г; 2 коробки зі стікерами Jacobs масою 273 г та 288 г; 1 полімерний пакет з написом У ОСОБА_17 на пробу та пакетик кави 20 г; 2 пакетика Русская кофейня 20 г., 7 упаковок Gauri 75 г; 1 банка ? 1 л Еквадор; 1 упаковка Nescafe 60 г; 2 коробки зі стікерами Jacobs Dynamix ; 2 стікера Jacobs ; 1 стікер Jacobs Dynamix ; 2 упаковки Jacobs по 400 г; 1 банка ? 0,5 л з коричневою сумішшю; 1 банка ? 0,72 л з коричневою сумішшю, - до скасування арешту майна у встановленому нормами КПК України порядку.

ОСОБА_7 зберігання арештованого майна визначити УСБ України в Харківській області, за адресою: м. Харків, вул. Мироносицька, 2, в порядку, визначеному Порядком зберігання речових доказів стороною обвинувачення, їх реалізації, технологічної переробки, знищення, здійснення витрат, пов'язаних з їх зберіганням і пересиланням, схоронності тимчасово вилученого майна під час кримінального провадження, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 19.11.2012 №1104.

Накласти арешт на майно ОСОБА_9, ІНФОРМАЦІЯ_2, вилучене 19.05.2017 в ході проведення обшуку в складському приміщенні корпусу цеха № 1 ПрАТ Київський завод РІАП за адресою: м. Київ, вул. Корабельна 5, а саме: картонні коробки в кількості 50 штук, в середині яких знаходяться стіки JACOBS DYNAMIX 3 в 1 в кількості 12000 штук; картонні коробки в кількості 13 штук, в середині яких знаходяться стіки JACOBS MONARCH 3 в 1 в кількості 6760 штук; картонні коробки в кількості 48 штук, в середині яких знаходяться пакетики MacCofee 3 в 1 в кількості 48000 штук; картонні коробки в кількості 160 штук, в середині яких знаходяться JACOBS MONARCH 35 г 17 чашок в кількості 7020 штук; картонні коробки в кількості 152 штук, в середині яких знаходяться JACOBS MONARCH 65 г 32 чашки в кількості 4104 штук; картонні коробки в кількості 142 штук, в середині яких знаходяться JACOBS MONARCH 130 г 65 чашок в кількості 3124 штук; картонні коробки в кількості 171 штук, в середині яких знаходяться JACOBS MONARCH 400 г в кількості 2040 штук; картонні коробки в кількості 76 штук, в середині яких знаходяться стіки NESCAFE CLASSIC в кількості 22800 штук; картонні коробки в кількості 50 штук, в середині яких знаходяться стіки NESCAFE GOLD в кількості 15000 штук; картонні коробки в кількості 25 штук, в середині яких знаходяться стіки JACOBS ORIGINAL 3 в 1 в кількості 6000 штук; картонні коробки в кількості 17 штук, в середині яких знаходяться FORT 100 g в кількості 510 штук; картона коробка з гранульованою речовиною в кількості 20 шт.; картонні коробки в кількості 395 штук, в середині яких знаходяться стіки ROMIANI в кількості 205400 штук; картонні коробки в кількості 93 штук, в середині яких знаходяться ROMIANI 140 г в кількості 1860 штук; картонні коробки в кількості 233 штук, в середині яких знаходяться ROMIANI 400 г в кількості 1864 штук; картонні коробки в кількості 159 штук, в середині яких знаходяться ROMIANI 70 г в кількості 4770 штук; паперові коробки для пакування JACOBS MONARCH в кількості 129 шт.; паперові упаковки в середині з рекламним матеріалом - 1 палета; картонні пакувальні коробки з написом ROMIANI в кількості 45 пачок; картонні коробки в кількості 4 шт., в середині яких знаходяться стіки CARTE NOIRE в кількості 2080 штук; коробка з кавовою сумішшю - 1 шт.; висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи № 05.03.02-06/20880 від 23.06.2016 р. на 1 арк, - до скасування арешту майна у встановленому нормами КПК України порядку.

ОСОБА_7 зберігання вилученого майна, окрім висновку державної санітарно-епідеміологічної експертизи № 05.03.02-06/20880 від 23.06.2016 р. на 1 арк., визначити ТОВ Спринтер К (Київська область, Вишгородський район, с. Козаровичи, вул. Лесі Українки, 2); місцем зберігання висновку державної санітарно-епідеміологічної експертизи № 05.03.02-06/20880 від 23.06.2016 р. на 1 арк., визначити Управління Служби безпеки України в Харківській області (м. Харків, вул. Мироносицька, 2), в порядку, визначеному Порядком зберігання речових доказів стороною обвинувачення, їх реалізації, технологічної переробки, знищення, здійснення витрат, пов'язаних з їх зберіганням і пересиланням, схоронності тимчасово вилученого майна під час кримінального провадження, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 19.11.2012 №1104.

Накласти арешт на майно ОСОБА_6, ІНФОРМАЦІЯ_1, вилучене 19.05.2017 в ході проведення обшуку в нежитловому складському приміщенні, що знаходиться за адресою: м. Київ, вул. Електриків, 16, а саме: Картонна коробка, коричневого кольору, з маркуванням наступного змісту: Эквадорский кофе натуральный, растворимый сублимированный , марки Cafe pres2 в середині якої знаходиться полімерний прозорий опечатаний пакет в якому міститься розсипом розчинна кава, вагою 25 кг., у кількості 30 коробок, Картонна коробка, коричневого кольору, з маркуванням наступного змісту: Cacique Freeze Dried Coffee , в середині якої знаходиться порожні упаковки розчинної кави Romiani , 70 грам, кількість упаковок у коробці - 35 000 штук, кількість картонних коробок - 21 штука., Картонна коробка, коричневого кольору, з маркуванням наступного змісту: Cacique Freeze Dried Coffee , в середині якої знаходиться порожні упаковки розчинної кави Romiani , 140 грам, кількість упаковок у коробці - 2500 штук, кількість картонних коробок - 12 штука., Картонна коробка, коричневого кольору, з маркуванням наступного змісту: Cacique Freeze Dried Coffee , в середині якої знаходиться порожні упаковки розчинної кави Romiani , 400 грам, кількість упаковок у коробці - 1750 штук, кількість картонних коробок - 8 штук, Пакувальна плівка у рулонах розчинної кави Romiani у кількості 24 штуки., Пакувальний матеріал вироблений із картону коричневого із маркуванням Romiani у кількості 720 штук, Картонна коробка, коричневого кольору, з маркуванням наступного змісту: Super coffee ,виробництва Малазія, в середині якої знаходиться полімерний прозорий опечатаний пакет в якому міститься розсипом розчинна кава, вагою 25 кг., у кількості 20 коробок. Картонна коробка, коричневого кольору із маркуванням Пласт-А-Пак , де знаходяться прямокутні пластикові ємності, білого кольору, кількість коробок 7 штук. Запакований паперовий пакет, вагою 250 грам, в середині якого знаходиться чай, із наступним маркуванням та кількістю упаковок: Brentea Lychee Ooling - 380 штук; Brentea Exotice peach - 60 штук; Brentea Blueberry Yoghurt - 170 штук; Brentea Japan Genmaicha 45 - штук; Brentea Paradiso 55 - штук; Brentea China Rose - 10 штук; Brentea Cafe Latte - 125 штук; Brentea Brazilian Mate - 75 штук; Картонна коробка, коричневого кольору, з маркуванням наступного змісту: Cacique Freeze Dried Coffee , в середині якої знаходиться полімерний прозорий опечатаний пакет, в середині якого насипом міститься розчинна кава вагою 25 кг., загальна кількість коробок 5 штук. Запакований паперовий пакет, вагою 250 грам, в середині якого знаходиться чай, із наступним маркуванням та кількістю упаковок: Brentea Vanille - 48 штук; Brentea Honeybush Chocolate Cake - 55 штук; Brentea Sun Fruit - 35 штук; Brentea Lap sang Sonehong - 40 штук; Запакований паперовий пакет, без маркування вагою 250 грам, в середині якого знаходиться чай, загальною кількістю 380 штук. Запакований паперовий пакет, вагою 250 грам, в середині якого знаходиться чай, із наступним маркуванням та кількістю упаковок: Brentea Fruit punch - 40 штук; Brentea Peach Cream - 20 штук; Brentea Golden Nepal - 10 штук; Brentea Ceylon Highgrown - 10 штук; Brentea Dolong Ginseng - 10 штук; Запакований полімерний пакет, чорного кольору, з маркуванням наступного змісту Brentea вагою 250 грам, в середині якого знаходиться чай, загальною кількістю 15 штук. Запакований полімерний пакет, з маркуванням наступного змісту Grunewald ОСОБА_58 вагою 250 грам, в середині якого знаходиться чай, загальною кількістю 10 штук. Запакований полімерний пакет, зеленого кольору, з маркуванням наступного змісту Grunewald вагою 250 грам, в середині якого знаходиться чай, загальною кількістю 70 штук. Запакований полімерний пакет, з маркуванням наступного змісту Grunewald ОСОБА_59 ОСОБА_59 вагою 250 грам, в середині якого знаходиться чай, загальною кількістю 190 штук. Запакований полімерний пакет, синього кольору, з маркуванням наступного змісту Grunewald вагою 250 грам, в середині якого знаходиться чай, загальною кількістю 6 штук. Картонна коробка коричневого кольору в середині якого знаходиться полімерний прозорий пакет, в якому розсипом міститься речовина за зовнішніми ознаками схожа на чай, у кількості 2 коробки. Полімерний пакет, на якому зроблено запис від руки маркером чорного кольору наступного змісту Слива 1043 ; Запакований полімерний пакет, з маркуванням наступного змісту Grunewald ОСОБА_60 вагою 250 грам, в середині якого знаходиться чай, загальною кількістю 70 штук, - до скасування арешту майна у встановленому нормами КПК України порядку.

ОСОБА_7 зберігання арештованого майна визначити складське приміщення ТОВ Спринтер К , за адресою: Київська область, Вишгородський р-н, с. Козаровичі, вул. Лесі Українки, 2, в порядку, визначеному Порядком зберігання речових доказів стороною обвинувачення, їх реалізації, технологічної переробки, знищення, здійснення витрат, пов'язаних з їх зберіганням і пересиланням, схоронності тимчасово вилученого майна під час кримінального провадження, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 19.11.2012 №1104.

Накласти арешт на майно ОСОБА_6, ІНФОРМАЦІЯ_1, вилучене 19.05.2017 в ході проведення обшуку в приміщенні, що знаходиться за адресою: Київська область, м. Ірпінь, смт. Гостомель, вул. Богдана Хмельницького, буд. 10, а саме: дев'ять картонних коробок з порошком, що має характерний запах, схожий на каву коричневого кольору, з написами синього кольору CACIQUE Freeze Dried Coffeee вагою брутто 27,080 кг, 27,190 кг, 27,210 кг, 27,200 кг, 27,090 кг, 27,180 кг, 27,165 кг, 27,090 кг, 27,200 кг.; дванадцять картонних коробок з порошком, що має характерний запах, схожий на каву коричневого кольору, із написами чорного кольору із написом Чорна карта. Кава натуральна сублімована 400гх10 шт. вагою брутто: 4,220 кг, 4,210 кг, 4,220 кг, 4,220 кг, 4,220 кг, 4,220 кг, 4,220 кг, 4,220 кг, 4,220 кг, 4,220 кг, 4,220 кг, 4,250 кг.; сто сімдесят одна картонна коробка з порошком, що має характерний запах, схожий на каву коричневого кольору, без будь-яких ідентифікуючих ознак у кількості загальною вагою брутто 928, 53 кг.; п'ятдесят чотири картонні коробки з порошком, що має характерний запах, схожий на каву коричневого кольору, із наклейками Freeze Dried Coffee Product code: 6040 Gross weught 28 kg; одна тисяча сімсот двадцять порожніх пакувальних картонних коробки у із написами чорного кольору Чорна карта. Кава натуральна сублімована 400г х10 шт. ; п'ять полімерних пакета із порошком, що має характерний запах, схожий на каву, коричневого кольору, вагою брутто 29,800 кг, 14,290 кг, 25,560 кг, 29,900 кг, 29,560 кг; два предмети, схожі на верстати для фасування кави синього кольору, без маркування та написів; бетонозмішувач помаранчевого кольору, - до скасування арешту майна у встановленому нормами КПК України порядку.

ОСОБА_7 зберігання арештованого майна визначити складське приміщення ТОВ Спринтер К , за адресою: Київська область, Вишгородський р-н, с. Козаровичі, вул. Лесі Українки, 2, в порядку, визначеному Порядком зберігання речових доказів стороною обвинувачення, їх реалізації, технологічної переробки, знищення, здійснення витрат, пов'язаних з їх зберіганням і пересиланням, схоронності тимчасово вилученого майна під час кримінального провадження, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 19.11.2012 №1104.

Накласти арешт на майно ОСОБА_3, ІНФОРМАЦІЯ_3, вилучене 19.05.2017 в ході проведення обшуку в нежитловій будівлі, що знаходиться за адресою: Київська область, Обухівський район, с. Перегонівка, вул. Перемоги, буд. 42, а саме: пристрій чорного кольору моделі "TECSAR", що був приєднаний до камер відео спостереження з блоком живлення та пультом дистанційного керування; три дата-штампи чорного кольору та один дата-штамп з ручкою білого та червоного кольорів; блокнот з коричневою обкладинкою "Туристичний оператор "Добро" - 2011, у якому виконані написи від руки; блокнот з обкладинкою на якій намальований "Ведмідь з квіткою", у якому містяться написи виконані від руки; зошит з обкладинкою темно-синього кольорів "Прага", у якому містяться написи виконані від руки; блокнот з обкладинкою темно-синього кольору "ОСОБА_33 Петровська Слобода" - 2013, у якому містяться написи виконані від руки; товарно-транспортна накладна № АГ - 0001162 від 09.02.2016 р.; накладна № 1469 від 14.06.2016 р.; акт прийому - передачі № АГ - 0001162 від 09.02.2016; акт прийому-передачі № АГ - 0000951 від 02.02.2016; товарно-транспортна накладна № АГ - 0000951 від 02.02.2016, у 3 (трьох) примірниках; накладна № 116052017 від 16.05.2017, у 2 (двох) примірниках; обладнання фасувальне синього кольору з плівкою помаранчевого кольору "Jacobs ORIGINAL" 3в1 для стіків. Найменування: АФ - 120 ОМ2, серійний номер: К-1-1104; обладнання фасувальне синього кольору з плівкою зеленого кольору "Jacobs Monarch" для стіків, без найменування та серійного номеру з мотором "NERIMOTORI" № 13094806008; обладнання фасувальне синього кольору з плівкою чорного та червоного кольорів "NESCAFE CLASSIC" для стіків. Найменування: АФ - 120 ОЛ4, серійний номер: К-1-1743; обладнання фасувальне для розчинної кави синього кольору, model: 17Н2А3612, nomer: 20140927; компресор червоного кольору "FORTE", model: ZA65-100, SERIAL №: 2014/01 000298; компресор червоного кольору "INTERTOOL", model: YL90L-2, без номеру; обладнання чорного кольору, що призначено для запаювання пакетів, без моделі та номеру; обладнання синього кольору, що призначено для запаювання пакетів, без моделі та номеру; обладнання синього кольору "Building dryer", model: MDH - 60; картонні коробки коричневого кольору з написом: "Mondelez", у яких знаходяться полімерні упаковки кави "Jacobs Monarch", вагою по 130 г. кожна, загальною вагою брутто 192, 43 кг. Всього 68 (шістдесят вісім) коробків;дві картонні коробки коричневого кольору у яких знаходяться пакувальні коробки "Jacobs ORIGINAL" 3в1 для стіків жовтого кольору; паперові мішки "MOKATE": * "creamer" вагою 25 кг - 6 шт., "topping base" вагою 20 кг - 2 шт.; паперові згортки коричневого кольору з упаковкою "Jacobs Monarch" зелено-чорного кольорів на 26 ст іків, у кількості 34 шт.; паперові згортки коричневого кольору з упаковкою "ROMIANI" зелено-чорного кольорів на 26 стіків, у кількості 56 шт.; картонні коробки коричневого кольору з розчинною кавою "Jacobs Monarch" у кількості 84 шт.; картонні коробки коричневого кольору зі стіками у коробках "Jacobs Monarch" у кількості 28 шт. по 20 коробків на 26 стіків; картонні коробки коричневого кольору "Jacobs 3в1" у стіках у кількості 15 коробків, в середині 10 коробків по 24 стіка; картонна коробка коричневого кольору з написом "Pres 2 CAFE" вагою 25 кг, з розчинною кавою, з етикеткою "FD-110 ECUADOR", у кількості - 25 шт.; картонна коробка коричневого кольору з кавою насиплю у поліетиленовому пакеті, вагою 27 кг, у кількості - 18 шт.; картонна коробка коричневого кольору з написом: "Чорна карта" 10 шт Х 400 г = 4 кг, кава натуральна розчинна сублімована "Gold", у кількості - 82 шт.; картонна коробка коричневого кольору з кавою насиплю з написом "CACIQUE" у кількості - 3 шт., вагою 27,150 кг, 27,2600 кг та 27,570 кг; картонна коробка коричневого кольору з написом "Чорна карта" "Exclusive Brasilia", 10 шт Х 400 г = 4 кг, у кількості 70 шт.; обладнання (змішувач) синього кольору з баком, у якому знаходиться кава "CMR RIDUTTORI 5 RL", TYPE CMR Y75, RATIO 80, DATE 150512" з мотором "NERIMOTORI", TYPE MR 80A0094, 80 A-6; рулон плівки для виробництва стіків "ROMIANI" чорно-зеленого кольору, що обмотані прозорою поліетиленового плівкою, у кількості - 27 шт.; 2 розпечатаних рулону "Jacobs Monarch" для стіків; картонні коробки з упаковкою "ROMIANI" на 400 г. у кількості приблизно 3420 шт. як зазначено на коробці маркером чорного кольору - 3 шт.; картонні коробки з упаковкою "ROMIANI" на 70 г. у кількості приблизно 3500 шт. як зазначено на коробці маркером чорного кольору - 3 шт.; картонні коробки з упаковкою "ROMIANI" на 140 г. у кількості приблизно 2500 шт. як зазначено на коробці маркером чорного кольору; картонні коробки коричневого кольору з написом "Pres 2 CAFE" червоного кольору у яких знаходяться насиплю стіки "Jacobs Monarch" 2 г, у кількості 6 шт.; картонні коробки коричневого кольору з написом "Pres 2 CAFE" червоного кольору у яких знаходяться поліетиленові пакети з кавою - 4 шт.; картонні коробки коричневого кольору з кавою розчинною гранульованою "Intenso" по 10 кг у двох поліетиленах, дата 25.04.17 - 2 шт.; картонні коробки коричневого кольору з упаковкою "Чорна карта" GOLD на 300г+100г=400г - 2 шт.; картонна коробка коричневого кольору з упаковкою"Jacobs Monarch" на 130 г - 1 шт.; картонна коробка коричневого кольору з упаковкою "Jacobs Monarch" на 300г+100г=400г - 1 шт.; картонна коробка коричневого кольору з упаковкою " ROMIANI" на 300г+100г=400г - 2 шт.; картонна коробка коричневого кольору з упаковкою " ROMIANI" на 70 г - 1 шт.; картонна коробка коричневого кольору з упаковкою " ROMIANI" на 140 г - 1 шт.; картонна коробка у упаковкою "Чорна карта" "Eclusive Brasilia" на 300г+100г=400г - 1 шт. , - до скасування арешту майна у встановленому нормами КПК України порядку.

ОСОБА_7 зберігання арештованого майна визначити складське приміщення ТОВ Спринтер К , за адресою: Київська область, Вишгородський р-н, с. Козаровичі, вул. Лесі Українки, 2, в порядку, визначеному Порядком зберігання речових доказів стороною обвинувачення, їх реалізації, технологічної переробки, знищення, здійснення витрат, пов'язаних з їх зберіганням і пересиланням, схоронності тимчасово вилученого майна під час кримінального провадження, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 19.11.2012 №1104.

Накласти арешт на майно ТОВ СВЄТПРИНТ , код ЄДРПОУ 30550039 (в особі генерального директора ОСОБА_10 Банг), вилучене 19.05.2017 року під час проведення обшуку в приміщенні за адресою: м. Київ, вул. Пшенична, 8, а саме: жорсткий диск ПК марки Seagate Model: ST3160827AS, S/N: 3MT00CRK, P/N: 9W2934-370 ємністю 160 Gb; Жорсткий диск ПК марки WD S/N: WCC4J4622848 ємністю 1 Tb; Жорсткий диск ПК марки WD S/N: WCANK7060186, P/N: 9W2934-370 ємністю 200 Gb; Відеоресівер марки Hikvision , Serial №: 578262883; Відеоресівер марки Hikvision , Serial №: 578262877; Журнал Журнал учета выработки ламинатора № 9 - 3 шт.; Журнал Журнал учета выработки бобино-резательной машины № 2 - 1 шт.; Журнал Журнал учета выработки резальной машины № 4 - 1 шт.; ехнологічна карта № 769 від 20.10.2016 року на 11-ти аркушах; Документ Технологическая карта №388 от 15.05.2017 на 6-ти аркушах. Зазначений документ має сім розділів з наступними назвами: 1 - Клише , 2- Материалы , 3 - Резка , 4 - Упаковка , 5 - ОТК , 6 - Количество и виды готовой продукции , 7 - Дизайн к технологической карте №388 от 15.05.2017 г. Сьомий розділ зазначеного документа містить наступну інформацію Продукция: Напиток зеленый 400г УКР Активный: Активный, Утвержден: Да 02.02.2017, Номер дизайна КОФЕ-400_CS5crv3_Q, Документ дизайна Дизайн 000000809 от 02.02.2017 13:45:19 та зображення упаковки торгової марки Jacobs з позначенням її розмірів та кольорів; носій інформації марки Apacer , P/N AP240GAS340G ємністю 240 Gb; перелік співробітників ТОВ Свєтпринт на 3-х аркушах; план виробництва на 4-х аркушах; Купюри номіналом 500 гривень Україна - 120 шт.; Купюри номіналом 200 гривень Україна - 58 шт.; Купюри номіналом 100 гривень Україна - 464 шт.; Купюри номіналом 20 гривень Україна - 33 шт.; Купюри номіналом 50 гривень Україна - 35 шт.; Купюри номіналом 100 доларів США - 41 шт.; Купюри номіналом 20 доларів США - 10 шт.; Жорсткий диск ПК марки WD S/N: WMC1U8026533 ємністю 500 Gb; Носій інформації марки Apacer , P/N AP240GAS340G ємністю 240 Gb; Носій інформації марки GoodRam CX200 , №5908267922279 ємністю 240 Gb; накладна на передачу готової продукції №1616 від 19 квітня 2017 року, видана організацією: товариство з обмеженою відповідальністю (далі ТОВ) Свєтпринт , у розділі продукція вказаної накладної зазначена наступна інформація: Напиток зеленый 400г УКР ОСОБА_61 718,37 Од. кг ; накладна на передачу готової продукції №1649 від 20 квітня 2017 року видана організацією: ТОВ Свєтпринт , у розділі продукція вказаної накладної зазначена наступна інформація: Напиток зеленый 400г РУС, ОСОБА_61 327,63 Од. кг ; накладна на передачу готової продукції №1609 від 19 квітня 2017 року, видана організацією: ТОВ Свєтпринт у розділі продукція вказаної накладної зазначена наступна інформація: Напиток зеленый 400г УКР, ОСОБА_61 411,26 Од. кг ; накладна на передачу готової продукції №1782 від 28 квітня 2017 року, видана організацією: ТОВ Свєтпринт , у розділі продукція вказаної накладної зазначена наступна інформація: Напиток зеленій стик УКР, ОСОБА_61 500,45 Од. кг ; накладна на передачу готової продукції №1796 від 03 травня 2017 року, видана організацією: ТОВ Свєтпринт , у розділі продукція вказаної накладної зазначена наступна інформація: Напиток зеленій стик УКР, ОСОБА_61 1252,59 Од. кг ; накладна на передачу готової продукції №1822 від 04 травня 2017 року, видана організацією: ТОВ Свєтпринт , у розділі продукція вказаної накладної зазначена наступна інформація: Напиток зеленый 400г УКР, ОСОБА_61 535,59 Од. кг ; накладна на передачу готової продукції №1861 від 08 травня 2017 року, видана організацією: ТОВ Свєтпринт , у розділі продукція вказаної накладної зазначена наступна інформація: Напиток зеленый 205г, ОСОБА_61 371,32 Од. кг ; накладна на передачу готової продукції №1862 від 08 травня 2017 року, видана організацією: ТОВ Свєтпринт , у розділі продукція вказаної накладної зазначена наступна інформація: Напиток зеленый 205г, ОСОБА_61 555,85 Од. кг ; накладна на передачу готової продукції №1876 від 08 травня 2017 року, видана організацією: ТОВ Свєтпринт , у розділі продукція вказаної накладної зазначена наступна інформація: Напиток зеленый 65г, ОСОБА_61 1222,19 Од. кг ; накладна на передачу готової продукції №2023 від 17 травня 2017 року, видана організацією: ТОВ Свєтпринт , у розділі продукція вказаної накладної зазначена наступна інформація: Напиток зеленый 400г УКР, ОСОБА_61 571,52 Од. кг ; накладна на передачу готової продукції №2021 від 17 травня 2017 року, видана організацією: ТОВ Свєтпринт , у розділі продукція вказаної накладної зазначена наступна інформація: Напиток зеленый 400г УКР, ОСОБА_61 511,95 кг Од. кг ; накладна на передачу готової продукції №987 від 17 травня 2017 року, видана організацією: ТОВ Свєтпринт , у розділі продукція вказаної накладної зазначена наступна інформація: Напиток зеленій стик УКР, ОСОБА_61 678,55 Од. кг ; накладна на передачу готової продукції №989 від 17 травня 2017 року, видана організацією: ТОВ Свєтпринт , у розділі продукція вказаної накладної зазначена наступна інформація: Напиток зеленій стик УКР, ОСОБА_61 815,6 Од. кг ; накладна на передачу готової продукції №976 від 17 травня 2017 року, видана організацією: ТОВ Свєтпринт , у розділі продукція вказаної накладної зазначена наступна інформація: Напиток зеленій стик УКР, ОСОБА_61 1361,14 Од. кг ; накладна на передачу готової продукції №1547 від 14 квітня 2017 року, видана організацією: ТОВ Свєтпринт , у розділі продукція вказаної накладної зазначена наступна інформація: Напиток Черный большой, ОСОБА_61 538,48 Од. кг; накладна на передачу готової продукції №1435 від 10 квітня 2017 року, видана організацією: ТОВ Свєтпринт , у розділі продукція вказаної накладної зазначена наступна інформація: Напиток зеленый 65г, ОСОБА_61 67,4 Од. кг ; накладна на передачу готової продукції №1546 14 квітня 2017 року, видана організацією: ТОВ Свєтпринт , у розділі продукція вказаної накладної зазначена наступна інформація: Напиток Черный большой, ОСОБА_61 220,1 Од. кг ; накладна на передачу готової продукції №965 від 16 березня 2017 року, видана організацією: ТОВ Свєтпринт , у розділі продукція вказаної накладної зазначена наступна інформація: Плівка пакувальна Розчинна кава ROMIANI 2г стик(al7), ОСОБА_61 1018,17 Од. кг ; накладна на передачу готової продукції №1086 від 22 березня 2017 року, видана організацією: ТОВ Свєтпринт , у розділі продукція вказаної накладної зазначена наступна інформація: Матеріал пакувальний з кольоровим друком для Maccoffe , ОСОБА_61 4,84 Од. кг ; накладна на передачу готової продукції №1089 від 23 березня 2017 року, видана організацією: ТОВ Свєтпринт , у розділі продукція вказаної накладної зазначена наступна інформація: Напиток зеленій стик УКР, ОСОБА_61 491,76 Од. кг ; накладна на передачу готової продукції №1106 від 23 березня 2017 року, видана організацією: ТОВ Свєтпринт , у розділі продукція вказаної накладної зазначена наступна інформація: Напиток зеленій стик УКР, ОСОБА_61 1037,24 Од. кг ; накладна на передачу готової продукції № 1197 від 29 березня 2017 року, видана організацією: ТОВ Свєтпринт , у розділі продукція вказаної накладної зазначена наступна інформація: Напиток зеленый 65г, ОСОБА_61 515,23 Од. кг ; накладна на передачу готової продукції №1273 від 31 березня 2017 року, видана організацією: ТОВ Свєтпринт , у розділі продукція вказаної накладної зазначена наступна інформація: Напиток зеленый 65г, ОСОБА_61 853 Од. кг ; накладна на передачу готової продукції №1404 від 07 квітня 2017 року, видана організацією: ТОВ Свєтпринт , у розділі продукція вказаної накладної зазначена наступна інформація: Напиток зелен 130, ОСОБА_61 501,34 Од. кг ; накладна на передачу готової продукції №1403 від 07 квітня 2017 року, видана організацією: ТОВ Свєтпринт , у розділі продукція вказаної накладної зазначена наступна інформація: Напиток Черный, ОСОБА_61 516,94 Од. кг ; накладна на передачу готової продукції №425 від 08 лютого 2017 року, видана організацією: ТОВ Свєтпринт , у розділі продукція вказаної накладної зазначена наступна інформація: Напиток зеленый 35г, ОСОБА_61 544,78 Од. кг ; накладна на передачу готової продукції №363 від 02 лютого 2017 року, видана організацією: ТОВ Свєтпринт , у розділі продукція вказаної накладної зазначена наступна інформація: Напиток зеленый 35г, ОСОБА_61 617,39 Од. кг ; накладна на передачу готової продукції №466 від 10 лютого 2017 року, видана організацією: ТОВ Свєтпринт , у розділі продукція вказаної накладної зазначена наступна інформація: Напиток Черный большой, ОСОБА_61 455,51 Од.кг ; накладна на передачу готової продукції №465 від 10 лютого 2017 року, видана організацією: ТОВ Свєтпринт , у розділі продукція вказаної накладної зазначена наступна інформація: Напиток Черный большой ОСОБА_61 кг ; накладна на передачу готової продукції №551 від 15 лютого 2017 року, видана організацією: ТОВ Свєтпринт , у розділі продукція вказаної накладної зазначена наступна інформація: Напиток зеленый 400г УКР, ОСОБА_61 867,15 Од. кг ; накладна на передачу готової продукції №545 від 15 лютого 2017 року, видана організацією: ТОВ Свєтпринт , у розділі продукція вказаної накладної зазначена наступна інформація: Напиток зеленый 400г УКР, ОСОБА_61 848,73 Од. кг ; накладна на передачу готової продукції №575 від 16 лютого 2017 року, видана організацією: ТОВ Свєтпринт , у розділі продукція вказаної накладної зазначена наступна інформація: Напиток зеленый 400г УКР, ОСОБА_61, 807,75 Од. кг ; накладна на передачу готової продукції №578 від 16 лютого 2017 року, видана організацією: ТОВ Свєтпринт , у розділі продукція вказаної накладної зазначена наступна інформація: Напиток зеленый 400г УКР, кіл-ть 598,85 Од. кг ; накладна на передачу готової продукції №587 від 16 лютого 2017 року, видана організацією: ТОВ Свєтпринт , у розділі продукція вказаної накладної зазначена наступна інформація: Напиток зеленый 400г УКР, ОСОБА_61 249,2 Од. кг ; накладна на передачу готової продукції №588 від 17 лютого 2017 року, видана організацією: ТОВ Свєтпринт , у розділі продукція вказаної накладної зазначена наступна інформація: Напиток зеленый 400г УКР, ОСОБА_61 842,4 Од. кг ; накладна на передачу готової продукції №806 від 09 березня 2017 року, видана організацією: ТОВ Свєтпринт , у розділі продукція вказаної накладної зазначена наступна інформація: Напиток зеленій стик УКР, ОСОБА_61 691,63 Од. кг ; накладна на передачу готової продукції №820 від 09 березня 2017 року, видана організацією: ТОВ Свєтпринт , у розділі продукція вказаної накладної зазначена наступна інформація: Напиток зеленый 400г УКР, ОСОБА_61 544,99 Од. кг ; Накладна на передачу готової продукції №912 від 14 березня 2017 року, видана організацією: ТОВ Свєтпринт , у розділі продукція вказаної накладної зазначена наступна інформація: Напиток зеленый 205г, ОСОБА_61 302,7 Од. кг ; накладна на передачу готової продукції №911 від 14 березня 2017 року, видана організацією: ТОВ Свєтпринт , у розділі продукція вказаної накладної зазначена наступна інформація: Напиток зелен 130, ОСОБА_61 297,54 Од. кг ; накладна на передачу готової продукції №960 від 16 березня 2017 року, видана організацією: ТОВ Свєтпринт , у розділі продукція вказаної накладної зазначена наступна інформація: Напиток зеленый 400г РУС, ОСОБА_61 310,95 Од. кг ; накладна на передачу готової продукції №973 від 16 березня 2017 року, видана організацією: ТОВ Свєтпринт , у розділі продукція вказаної накладної зазначена наступна інформація: Напиток зеленій стик УКР, ОСОБА_61 488,48 кг Од. кг ; накладна на передачу готової продукції №974 від 16 березня 2017 року, видана організацією: ТОВ Свєтпринт , у розділі продукція вказаної накладної зазначена наступна інформація: Напиток зеленій стик УКР, ОСОБА_61 484,52 Од.кг ; рахунок №337 від 18 квітня 2017 року на двох аркушах формату А4, з наступним змістом: постачальник: ТОВ Компанія кольорової поліграфії Україна-Юнь ОСОБА_40 , одержувач: ТОВ Свєтпринт та іншою інформацією. Рахунок підписаний старшим бухгалтером ОСОБА_62. Загальна сума рахунку - двісті тисяч шістсот чотири гривні шістдесят п'ять копійок. На документі наявна таблиця, у пункті 4 якої містяться наступні дані 201921RD Перегравірування друкарського кліше Напій Зеленій 2гр ; рахунок №303 від 07 квітня 2017 року на двох аркушах формату А4, з наступним змістом: постачальник: ТОВ Компанія кольорової поліграфії Україна-Юнь ОСОБА_40 , одержувач: ТОВ Свєтпринт та іншою інформацією. Рахунок підписаний бухгалтером ОСОБА_48. Загальна сума рахунку - сто тридцять одна тисяча сімдесят сім гривень сорок дві копійки. На документі наявна таблиця, у пункті 2 якої містяться наступні дані TD202546A Дехромування друкарського кліше Напіток Зелений 400гр ; рахунок №298 від 06 квітня 2017 року на двох аркушах формату А4, з наступним змістом: постачальник: ТОВ Компанія кольорової поліграфії Україна-Юнь ОСОБА_40 , одержувач: ТОВ Свєтпринт та іншою інформацією. Рахунок підписаний старшим бухгалтером ОСОБА_62. Загальна сума рахунку - сто сімдесят п'ять тисяч шістдесят дев'ять гривень двадцять одна копійка. На документі наявна таблиця, у пункті 3 якої містяться наступні дані 202631 Перегравірування друкарського кліше Напіток Зелений 205гр ; Паспорт комплекта циліндрів №201635 на одному аркуші формату А4, з наступним змістом: Производитель цилиндров: ЧП КЦП Украина - ОСОБА_40 , заказчик: ООО Светпринт , наиминование заказа: Or.007Y_Зеленый кофе 200гр и 214 гр та іншою інформацією; паспорт комплекта циліндрів №201933 на одному аркуші формату А4, з наступним змістом: Производитель цилиндров: ЧП КЦП Украина - ОСОБА_40 , заказчик: ООО Светпринт , наиминование заказа: Кофейный напиток Днепр та іншою інформацією; параметри гравірування комплекта циліндрів №202631 на одному аркуші формату А4, з наступним змістом : Производитель цилиндров: ЧП КЦП Украина - ОСОБА_40 , заказчик: ООО Светпринт , наиминование заказа: Напиток Зеленый 205гр та іншою інформацією; паспорт комплекта Циліндрів №201810 на одному аркуші формату А4, з наступним змістом: Производитель цилиндров: ЧП КЦП Украина - ОСОБА_40 , заказчик: ООО Светпринт , наиминование заказа: Напиток Зеленый 205гр та іншою інформацією; паспорт комплекта циліндрів №201792 на одному аркуші формату А4, з наступним змістом: Производитель цилиндров: ЧП КЦП Украина - ОСОБА_40 , заказчик: ООО Светпринт , наиминование заказа: Напиток Зеленый 200гр та іншою інформацією; паспорт комплекта цилиндров №201597 на одному аркуші формату А4, з наступним змістом: Производитель цилиндров: ЧП КЦП Украина - ОСОБА_40 , заказчик: ООО Светпринт , наиминование заказа: Or.004Y_Кофейный напиток Зеленый 400гр та іншою інформацією; паспорт комплекта циліндрів № 201584 на одному аркуші формату А4, з наступним змістом: Производитель цилиндров: ЧП КЦП Украина - ОСОБА_40 , заказчик: ООО Светпринт , наиминование заказа: Or.005Y_Кофейный напиток Желтый ; документ на одному аркуші формату А4, з наступним змістом: Оприбуткування товарів №1 від 24 січня 2017 року, організація: ТОВ Свєтпринт , також на документі біля пункту Члени комісії мається рукописний напис, зроблений ручкою з чорнилами синього кольору, який має наступній зміст: ОСОБА_63А. та підписом біля нього; етикетка за полімерного матеріалу Jacobs Original 3в1 Класичний смак та іношою інформацією виконана у вигляді рулона циліндрічної форми; рулон циліндрічної форми з етикеткою з написом Jacobs Monarch Аромаксамит, що сближує та іншою інформацією; зразок етикетки виконаний на аркуші паперу з написом Jacobs Monarch Аромагия сближает ; зразки етикеток (упаковок) з полімерного матеріалу з написом Jacobs Monarch та іншою інформацією - 2 шт.; друкарське кліше циліндричної форми виконане з металу №202546-1; друкарське кліше циліндричної форми виконане з металу №202546-2; друкарське кліше циліндричної форми виконане з металу №202546-3; друкарське кліше циліндричної форми виконане з металу №202546-4; друкарське кліше циліндричної форми виконане з металу №202546-5; друкарське кліше циліндричної форми виконане з металу №202546-6; друкарське кліше циліндричної форми виконане з металу №202546-7; друкарське кліше циліндричної форми виконане з металу №202546-8; друкарське кліше циліндричної форми виконане з металу №202546-0; друкарське кліше циліндричної форми виконане з металу №2025145; друкарське кліше циліндричної форми виконане з металу №2025144; друкарське кліше циліндричної форми виконане з металу №2025141; друкарське кліше циліндричної форми виконане з металу №2025146; друкарське кліше циліндричної форми виконане з металу №2025142; друкарське кліше циліндричної форми виконане з металу №2025143; друкарське кліше циліндричної форми виконане з металу №2025148; друкарське кліше циліндричної форми виконане з металу №202012А4; друкарське кліше циліндричної форми виконане з металу №202012А1; друкарське кліше циліндричної форми виконане з металу №202012А5; друкарське кліше циліндричної форми виконане з металу №202012А3; друкарське кліше циліндричної форми виконане з металу №202012А6; друкарське кліше циліндричної форми виконане з металу №202012А8; друкарське кліше циліндричної форми виконане з металу №202012А2; друкарське кліше циліндричної форми виконане з металу №202013В2; друкарське кліше циліндричної форми виконане з металу №202013В8; друкарське кліше циліндричної форми виконане з металу №202013В0; друкарське кліше циліндричної форми виконане з металу №2022013В6; друкарське кліше циліндричної форми виконане з металу №202013В7; друкарське кліше циліндричної форми виконане з металу №202013В1; друкарське кліше циліндричної форми виконане з металу №202013В3; друкарське кліше циліндричної форми виконане з металу №202013В4; друкарське кліше циліндричної форми виконане з металу №202013В5; рулон (лента) з полімерного матеріалу з написом Jacobs Monarch довжиною згідно даних етикетки 2000 метрів; рулон (лента) з полімерного матеріалу з написом Jacobs Monarch довжиною згідно даних етикетки 3300 метрів; друкарський верстат марки Doubat ; друкарський верстат марки DYGM , - до скасування арешту майна у встановленому нормами КПК України порядку.

ОСОБА_7 зберігання друкарських кліше та рулонів (лент) з полімерного матеріалу з написом Jacobs Monarch , визначити ТОВ Спринтер К , за адресою: Київська область, Вишгородський район, с. Козаровичі, вул. Лесі Українки, 2; місцем зберігання друкарських верстатів визначити ТОВ Свєтпринт , за адресою: м. Київ, вул. Пшенична, 8, місцем зберігання решти майна визначити Управління Служби безпеки України в Харківській області, за адресою: м. Харків, вул. Мироносицька, 2, в порядку, визначеному Порядком зберігання речових доказів стороною обвинувачення, їх реалізації, технологічної переробки, знищення, здійснення витрат, пов'язаних з їх зберіганням і пересиланням, схоронності тимчасово вилученого майна під час кримінального провадження, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 19.11.2012 №1104.

Накласти арешт на майно ОСОБА_3, ІНФОРМАЦІЯ_3, вилучене 19.05.2017 в ході проведення обшуку за адресою: м. Київ, бульвар В. Гавела, б. 5, кв. 112, а саме: полімерний пакет, за своїм виглядом схожий на каву Якобз , на якому міститься напис Romiani ; файл, в якому міститься договір поставки обладнання №40/с від 11.12.2014 між постачальником - ОСОБА_64 і покупцем - ОСОБА_3 з додатком технічне завдання , на 3 арк. та документи, що розшифровують технічне завдання, на 4 арк.; прозорий пакунок (файл), в якому містяться аркуші паперу формату А4, 6 арк., на які нанесено рукописний текст чорнилами синього кольору з позначками дат, імен, чисел; договір поставки обладнання №2405 від 24.05.2016 між ОСОБА_64 та ОСОБА_3 з товарним чеком від 24.05.2016; керівництво з експлуатації (паспорт) Смеситель сыпучих продуктов СПБ-1, model: СПБ-1, ser.№ КІ-000691, на якому міститься відбиток печатки синього кольору Суб'єкт підприємницької діяльності - фізична особа*м.Київ*Дігтяр ОСОБА_64 Володимирович*Ідентифікаційний номер НОМЕР_8 ; договір поставки обладнання №78/н від 26.10.2016 між ОСОБА_64 (постачальник) та ОСОБА_65 (покупець) щодо обладнання Автомат фасувально-пакувальний АФ-120-ОМ4 ; керівництво з експлуатації обладнання (паспорт) Автомат фасовочно-упаковочный для упаковки в стик-пакет, модель АФ-120-ОМ1/ АФ-120-ОМ2/ АФ-120-ОМ3/ АФ-120-ОМ4 та гарантійний талон; керівництво з експлуатації (паспорт) Автомат фасовочно-упаковочный для упаковки в стик-пакет та гарантійний талон на Автомат фасовочно-упаковочный АФ-120-ОМ2, сер. №К1-001104, продавець ОСОБА_64, дата продажу 13.10.2016 ; копії документів на ім'я Вержбицький Ігор Вікторович : паспорту, довідки про присвоєння індивідуального номеру платника податків, свідоцтва про державну реєстрацію ФОП ОСОБА_6, свідоцтва платника єдиного податку; витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно за адресою: Київська обл., Обухівський р-н, с. Перегонівка, вул. Перемоги, 2-А; прозорий файл, у якому знаходяться документи щодо власності ОСОБА_3 у КСП Україна : рішення загальних зборів співвласників майна бувшого КСП Україна Рішення №26 Про виділення майна в натурі співвласників майна бувшого КСП Україна , від 30.10.2015, на 1 арк.; акти прийому-передачі майна №26 від 15.11.2016, на 1 арк.; рішення Перегонівської сільської ради №43 від 15.12.2016 Про присвоєння поштової адреси об'єкту нерухомого майна (бувший пташник) гр. ОСОБА_3 , на 1 арк.; договір дарування від 16.09.2015 на нотаріальному бланку НАР 386776 , зареєстрований в реєстрі за №1644, відповідно до якого ОСОБА_66 подарувала ОСОБА_3 частку у загальному земельному пайовому фонді КСП Україна , с. Семенівка Обухівського р-ну Київської обл., на 1 арк.; довідка вих.№75 від 16.06.2016 видана дирекцією СТОВ Україна про реорганізацію господарства, на 1 арк.; технічний паспорт на виробничий будинок: нежитлова будівля, яка розташована за адресою: с. Перегонівка, вул. Перемоги, б. 2-А.; банківська картка Русский стандарт. Банк в кармане №4061 1626 6039 6504, дійсна до вересня 2017 року на ім'я Sergiy Bulanov ; упаковка стартового пакету оператора МТС з номером +38-066-207-81-11; упаковка стартового пакету оператора Київстар від сім-карти з номером +38-096-440-17-04; упаковка стартового пакету мобільного оператора Київстар з сім-картою з номером +38 097-376-80-84; упаковка стартового пакету мобільного оператора МТС від сім-карти з номером +38 095-739-77-56; упаковка від стартового пакету мобільного оператора МТС від сім-карти з номером +38 050-699-54-10; упаковка стартового пакету мобільного оператора МТС від сім-карти з номером +38066-695-32-50; упаковка стартового пакету мобільного оператора Vodafone від сім-карти з номером +38066-998-92-11 з приєднаним до неї аркушем; упаковка стартового пакету мобільного оператора Київстар з сім-картою з номером +38 068-669-06-42 з приєднаним до неї аркушем; упаковка стартового пакету мобільного оператора Vodafone з сім-картою з номером +38 099-035-01-17; блокнот в обкладинці коричневого кольору на застібці, в якому містяться рукописні записи; керівництво з експлуатації обладнання (паспорт) Автомат фасовочно-упаковочный для упаковки в стик-пакет, модель АФ-120-ОЛ1/ АФ-120-ОЛ2/ АФ-120-ОЛ3/ АФ-120-ОЛ4, Киев 2017 з гарантійним талоном на обладнання АФ-120-ОЛ4, сер. №КІ-001743, дата продажу 12.01.2017 та товарним чеком №1743 від 12.01.2016; файл, у якому міститься технічна документація до обладнання; Керівництво з експлуатації обладнання (паспорт) Оборудование для дозирования сыпучей продукции. Дозатор весовой электронный, модель ВД-1/ВД-2/ВД-3/ВД-4 Киев.2013. 05-1 на першій сторінці якого міститься штамп Принято 05.11.2014, модель ВД-1, сер.№1670, тех.поддержка НОМЕР_9 , на 14 арк.; роздруківка з технічними характеристиками обладнання Автоматическая линия для изготовления дой-пак пакетов АДП-1 , на 1 арк.; роздруківка з технічними характеристиками обладнання Автомат для фасовки и упаковки в пакет подушка , стоячий с весовым дозатором АФ-35 (В1-4), на 1 арк.; роздруківка з технічними характеристиками обладнання Пневмомеханический фасовочно-упаковочный автомат со шнековым дозатором модель АФ-50-Ш , на 1 арк.; роздруківка з технічними характеристиками обладнання Пневмомеханический фасовочно-упаковочный автомат со шнековым дозатором модель АФ-35-Ш , на 1 арк.; гарантійний талон на обладнання модель ВД-1 , серійний номер 1670, дата продажу 05.11.2014, на 1 арк.; гарантійний талон на обладнання модель ЗПП300 , серійний номер 1671, дата продажу 05.11.2014, на 1 арк.;. договір №1 від 01.01.2017 між ФОП ОСОБА_3 та ТОВ Ханес Груп , відповідно до якого ОСОБА_3 зобов'язується упакувати сировину (продукти харчування); USB-флешка червоного кольору з білими вставками і написом Apacer ; USB-флешка синього кольору з написом SP 8GВ ; кліше з силікону гербової печатки Обухівської районної санітарно-епідеміологічної станції; ноутбук Acer Aspire One D270-26Ckk, s/n NUSGAEU0062411C1C77600 та зарядний пристрій до нього; ноутбук Acer E1-S71G-33114675 Maks, s/n NXM7CEU0363410E8463400; телефон Nokia, model 206, IMEI1 358362050922469 IMEI2 358362050922477, разом з сім-картою мобільного оператора Vodafone +38 066-695-32-50; полімерний пакет чорного кольору, в якому знаходиться 5 прозорих полімерних пакетів із застібкою з порошком білого кольору, 3 пластикових баночки з написом Апогей, Ароматизатор кофе та картонна коробка з 3 баночками білого кольору з коричневими кришками, - до скасування арешту майна у встановленому нормами КПК України порядку.

ОСОБА_7 зберігання арештованого майна визначити УСБ України в Харківській області, за адресою: м. Харків, вул. Мироносицька, 2, в порядку, визначеному Порядком зберігання речових доказів стороною обвинувачення, їх реалізації, технологічної переробки, знищення, здійснення витрат, пов'язаних з їх зберіганням і пересиланням, схоронності тимчасово вилученого майна під час кримінального провадження, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 19.11.2012 №1104.

Зобов'язати слідчого передати на відповідальне зберігання ОСОБА_6, представнику ТОВ СВЄТПРИНТ , та ОСОБА_3 планшет, мобільні телефони, ноутбуки, жорсткі диски, електронний пристрій Vasco, флеш накопичувачі, системні блоки, відеоресивери, носії інформації, вилучені під час обшуків 19.05.2017 в квартирі за адресою: АДРЕСА_1; в приміщенні, що знаходиться за адресою: м. Київ, вул. Йорданська (колишня ОСОБА_8)АДРЕСА_2; в приміщенні за адресою: м. Київ, вул. Пшенична, 8, а також за адресою: м. Київ, бульвар В. Гавела, б. 5, кв. 112, одночасно дозволивши слідчому здійснити їх огляд за участю спеціаліста в області комп'ютерної техніки в обсязі, необхідному для досягнення мети кримінального провадження та виготовлення копій даних, які містяться на вказаних носіях та можуть бути використані як докази у даному кримінальному провадженні, для залучення до матеріалів кримінального провадження №22017220000000023 від 23.01.2017 року за ознаками вчинення злочинів, передбачених ч.1 ст. 229, ч.1 ст. 258-3 КК України.

У задоволенні іншої частини клопотання старшого слідчого в ОВС 2-го відділення слідчого відділу Управління СБ України в Харківській області підполковника юстиції ОСОБА_4 про арешт майна по кримінальному провадженню за № 22017220000000023 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 229, ч.1 ст. 258-3 КК України- відмовити.

Відповідно до ч.3 ст.173 КПК України, відмова у задоволенні або часткове задоволення клопотання про арешт майна тягне за собою негайне повернення особі відповідно всього або частини тимчасово вилученого майна.

Ухвала може бути оскаржена безпосередньо до Апеляційного суду Харківської області протягом п'яти днів з дня її проголошення.

Ухвала підлягає негайному виконанню після її оголошення.

Слідчий суддя Колесник С.А.

Дата ухвалення рішення01.06.2017
Оприлюднено07.06.2017
Номер документу66866628
СудочинствоКримінальне
Сутьарешт майна по кримінальному провадженню за № 22017220000000023 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 229, ч.1 ст. 258-3 КК України

Судовий реєстр по справі —640/6869/17

Ухвала від 26.06.2017

Кримінальне

Апеляційний суд Харківської області

Бездітко В. М.

Ухвала від 09.06.2017

Кримінальне

Київський районний суд м.Харкова

Колесник С. А.

Ухвала від 07.06.2017

Кримінальне

Київський районний суд м.Харкова

Колесник С. А.

Ухвала від 01.06.2017

Кримінальне

Київський районний суд м.Харкова

Колесник С. А.

Ухвала від 01.06.2017

Кримінальне

Київський районний суд м.Харкова

Колесник С. А.

Ухвала від 24.05.2017

Кримінальне

Київський районний суд м.Харкова

Колесник С. А.

Ухвала від 22.05.2017

Кримінальне

Київський районний суд м.Харкова

Колесник С. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні