Ухвала
від 08.06.2017 по справі п/811/1580/16
КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Україна КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

У Х В А Л А

про продовження процесуальних строків зупинення провадження

08 червня 2017 року Справа № П/811/1580/16

Кіровоградський окружний адміністративний суд в складі головуючого судді Дегтярьової С.В., розглянувши без участі сторін клопотання про зупинення провадження по адміністративній справі

за позовом: Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області, 25015, м. Кропивницький, вул. Пашутінська, 1

до відповідача: Компаніївської дитячої музичної школи, 28400, смт. Компаніївка, Компаніївський р-н., Кіровоградська обл., вул. Перемоги, 176

третьої особи: Компаніївського відділу культури і туризму Компаніївської районної державної адміністрації, 28400, смт. Компаніївка, Компаніївський р-н., Кіровоградська обл., вул. Паркова, 4

про застосування заходів реагування,

ВСТАНОВИВ:

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області звернулось з позовом до Компаніївської дитячої музичної школи, вказавши третьою особою Компаніївський відділ культури і туризму Компаніївської районної державної адміністрації про застосування заходів реагування у сфері державного нагляду (контролю) до Компаніївської дитячої музичної школи (ЄДРПОУ 02223031) шляхом зобов'язання Компаніївської дитячої музичної школи зупинити експлуатацію будівлі, розташованої по вул. Перемоги, 176 (колишня вул. Леніна) у смт. Компаніївка Компанівського району Кіровоградської області, та опечатати (опломбувати) вхідні двері до вказаної будівлі.

Ухвалою Кіровоградського окружного адміністративного суду від 22 грудня 2016 року провадження у даній справі було зупинене з огляду на отримання доказів усунення усіх порушень вимог пожежної безпеки, які вказані в позовній заяві.

17.05.2017 року відповідачем подано клопотання про зупинення провадження у справі у зв'язку з необхідністю надання додаткового часу для усунення усіх порушень вимог пожежної безпеки, які вказані в позовній заяві, а саме до грудня 2017 року. Додатково відповідачем зазначено, що протягом листопада 2016 року та І кварталу 2017 року ним доукомплектовано пожежний щит первинними засобами пожежогасіння згідно з нормами належності, переносні вогнегасники розміщено шляхом навішування на вертикальні конструкції на висоті 1,5 м., директор ДМШ пройшла функціональне навчання у сфері цивільного захисту НМЦ ЦЗ та БЖД Кіровоградської області, працівники дитячої музичної школи забезпечені засобами індивідуального захисту органів дихання загальновійськового призначення та вивішено у приміщеннях школи на видних місцях інструкції щодо виконання вимог техногенної безпеки та порядку дій персоналу в разі виникнення аварійної ситуації, проведено технічне обслуговування вогнегасників, вогнезахисну обробку дерев'яних конструкцій будівлі музичної школи, придбано інформаційно-довідковий куточок цивільного захисту (а.с.68-69).

Також, у вищевказаному клопотання відповідач зазначає, що кошти на обладнання приміщення системою протипожежного захисту бюджетом 2017 року не передбачені, у зв'язку з чим відділ культури, туризму та культурної спадщини райдержадміністрації направив клопотання голові районної державної адміністрації про виділення додаткових коштів у червні 2017 року.

Позивач не заперечує проти продовження строків зупинення провадження, та вказує, що відповідач вживає заходи щодо усунення порушень вимог пожежної безпеки (а.с.70-71). Розгляд даного клопотання просить провести без участі представника позивача.

Згідно з ч.1 ст.102 КАС України, пропущений з поважних причин процесуальний строк, встановлений законом, може бути поновлений, а процесуальний строк, встановлений судом, - продовжений судом за клопотанням особи, яка бере участь у справі.

З огляду на те, що в ході розгляду справи виникла необхідність надання відповідачеві часу для усунення порушень, з метою недопущення порушення процесуальних строків розгляду справи, суд вважає за необхідне продовжити строк зупинення провадження у справі.

На підставі вищевикладеного, керуючись ст. ст. 102, 160 КАС України, суд,

УХВАЛИВ:

1. Поновити провадження по адміністративній справі.

2.Клопотання представника відповідача задовольнити.

3.Продовжити процесуальний строк встановлений пунктом 4 ухвали Кіровоградського окружного адміністративного суду від 22.12.2016 року.

4. Призначити до розгляду вирішення питання щодо поновлення провадження у справі та продовження розгляду на 04 грудня 2017 року о 09:30 год. у приміщенні Кіровоградського окружного адміністративного суду за адресою: 25006, м.Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 40, 6 поверх в залі судового засідання № 6.

5. Зупинити провадження у справі до 04 грудня 2017 року.

6. До 30 листопада 2017 року надати:

Позивачу: документальні докази не усунення відповідачем порушень, зазначених в акті.

Відповідачу: документальні докази усунення виявлених порушень, зазначених в акті (в повному обсязі).

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Кіровоградського

окружного адміністративного суду С.В. Дегтярьова

СудКіровоградський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення08.06.2017
Оприлюднено13.06.2017
Номер документу67032131
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —п/811/1580/16

Ухвала від 03.07.2018

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

О.А. Черниш

Ухвала від 13.04.2018

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

О.А. Черниш

Ухвала від 21.12.2017

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

О.А. Черниш

Ухвала від 04.12.2017

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

О.А. Черниш

Ухвала від 09.10.2017

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

О.А. Черниш

Ухвала від 08.06.2017

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

С.В. Дегтярьова

Ухвала від 22.12.2016

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

С.В. Дегтярьова

Ухвала від 02.12.2016

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

С.В. Дегтярьова

Ухвала від 11.11.2016

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

С.В. Дегтярьова

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні