Ухвала
від 09.06.2017 по справі 904/9466/16
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

09.06.2017 Справа № 904/9466/16

За заявою приватного підприємства "Планета-Центрбуд", м. Дніпро Дніпропетровської області

про заміну сторони її правонаступником у справі:

за позовом приватного підприємства "Планета-Центрбуд", м. Дніпро Дніпропетровської області

до відділу освіти, молоді та спорту Дніпропетровської районної державної адміністрації, смт. Слобожанське Дніпровського району Дніпропетровської області

про стягнення 15 000,00 грн. заборгованості за договором підряду

Суддя Бондарєв Е.М.

Без участі представників сторін.

ВСТАНОВИВ:

Рішенням господарського суду Дніпропетровської області від 17.11.2016 позовні вимоги задоволені в повному обсязі:

- стягнуто з відділу освіти, молоді та спорту Дніпропетровської районної державної адміністрації на користь приватного підприємства "Планета-Центрбуд" заборгованість за договором підряду у сумі 15 000,00 грн. та судовий збір у розмірі 1 378,00 грн.

05.12.2016 на примусове виконання рішення господарського суду Дніпропетровської області від 17.11.2016 видано наказ.

07.06.2017 до господарського суду Дніпропетровської області надійшла заява приватного підприємства "Планета-Центрбуд" про:

- заміну відповідача - Відділ освіти, молоді та спорту Дніпропетровської районної державної адміністрації на його правонаступника Відділ освіти, культури, молоді та спорту Дніпровської районної державної адміністрації Дніпропетровської області.

Згідно з ст. 25 Господарського процесуального кодексу України у разі смерті або оголошення фізичної особи померлою, припинення діяльності суб'єкта господарювання шляхом реорганізації (злиття, приєднання, поділу, перетворення), заміни кредитора чи боржника в зобов'язанні, а також в інших випадках заміни особи у відносинах, щодо яких виник спір, господарський суд залучає до участі у справі правонаступника відповідної сторони або третьої особи на будь-якій стадії судового процесу. Усі дії, вчинені в судовому процесі до вступу у справу правонаступника, обов'язкові для нього так само, як вони були обов'язкові для особи, яку правонаступник замінив. Про заміну або про відмову заміни сторони чи третьої особи її правонаступником господарський суд виносить ухвалу.

Розглянувши заяву приватного підприємства "Планета-Центрбуд" господарський суд вважає її такою, що підлягає прийняттю до розгляду у судовому засіданні.

Керуючись статтями 25, 86 Господарського процесуального кодексу України, господарський суд, -

УХВАЛИВ:

1. Прийняти заяву до розгляду та призначити її розгляд у засіданні на 22 червня 2017 року о 12:20 год. Засідання відбудеться у приміщенні господарського суду Дніпропетровської області в кабінеті №2-209 за адресою: м. Дніпро, вул. Володимира Винниченка, 1.

2. До засідання подати:

боржнику:

- завірені копії правовстановлюючих документів;

- письмовий відзив на заяву стягувача, докази в його обґрунтування;

сторонам:

- належним чином засвідчені копії документів на підтвердження процесуальних повноважень їх представників (оригінали - для огляду в судовому засіданні);

- письмову інформацію з зазначенням відомостей - телефонів позивача та відповідача для можливості, за необхідності, надсилання телефонограм сторонам згідно з п. 3.9.1 1 постанови Пленуму Вищого господарського суду України від 26.12.2011 року за № 18 "Про деякі питання практики застосування Господарського процесуального кодексу України судами першої інстанції".

3. Роз'яснити учасникам судового процесу наступне.

Учасники процесу мають можливість отримувати процесуальні документи в електронному вигляді паралельно з документами у паперовому вигляді.

Для отримання процесуальних документів в електронному вигляді потрібно:

- зареєструватися в системі обміну електронними документами між судом та учасниками судового процесу (завести поштову скриньку електронного суду), розміщеній на офіційному веб-порталі судової влади України за адресою: mail.gov.ua.

- подати до суду заявку про отримання процесуальних документів в електронному вигляді, яку необхідно роздрукувати на офіційному веб-порталі судової влади України у вищевказаному розділі. Процесуальні документи у відповідній справі, що видані після дати подання вказаної заявки до суду, будуть надходити в електронному вигляді на зареєстровану електронну адресу учасника судового процесу в домені mail.gov.ua, зазначену в заявці.

Явка в судове засідання повноважних представників учасників судового процесу обов'язкова.

Роз'яснити сторонам, що згідно з п.5 ст. 83 Господарського процесуального кодексу України, за не надіслання витребуваних господарським судом матеріалів, а також за ухилення від вчинення дій, покладених господарським судом на сторону, з винної сторони стягується штраф до 1 700 грн.

4. Інформацію про дату та час розгляду справи можна отримати за електронною адресою суду: http://dp.arbitr.gov.ua/sud5005/spisok/csz\

Суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення09.06.2017
Оприлюднено13.06.2017
Номер документу67035719
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —904/9466/16

Ухвала від 22.06.2017

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Бондарєв Едуард Миколайович

Ухвала від 09.06.2017

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Бондарєв Едуард Миколайович

Ухвала від 01.06.2017

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Бондарєв Едуард Миколайович

Ухвала від 22.05.2017

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Бондарєв Едуард Миколайович

Рішення від 17.11.2016

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Бондарєв Едуард Миколайович

Ухвала від 20.10.2016

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Бондарєв Едуард Миколайович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні