Ухвала
від 12.06.2017 по справі 755/8855/17
ДНІПРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 755/8855/17

У Х В А Л А

про відкриття провадження у справі

"12" червня 2017 р. суддя Дніпровського районного суду м. Києва Виниченко Л.М., перевіривши виконання вимог ст. ст. 119-120 ЦПК України за позовом ОСОБА_1 до Об'єднання співвласників багатоквартирного будинку ЕНТУЗІАСТИ МИ , третя особа Відділ державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців Дніпровського району реєстраційної служби Головного управління юстиції у м. Києві про визнання недійсним протоколу Установчих зборів співвласників багатоквартирного будинку, визнання недійсним установчих документів та скасування державної реєстрації,-

В С Т А Н О В И В:

До Дніпровського районного суду м. Києва надійшла позовна заява ОСОБА_1 до Об'єднання співвласників багатоквартирного будинку ЕНТУЗІАСТИ МИ , третя особа Відділ державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців Дніпровського району реєстраційної служби Головного управління юстиції у м. Києві про визнання недійсним протоколу Установчих зборів співвласників багатоквартирного будинку, визнання недійсним установчих документів та скасування державної реєстрації.

Вивчивши матеріали справи вважаю, що форма та зміст заяви, додатки до неї та подані до неї документи дають підстави для відкриття провадження у справі.

Керуючись ст. 122 ЦПК України,-

У Х В А Л И В:

Відкрити провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до Об'єднання співвласників багатоквартирного будинку ЕНТУЗІАСТИ МИ , третя особа Відділ державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців Дніпровського району реєстраційної служби Головного управління юстиції у м. Києві про визнання недійсним протоколу Установчих зборів співвласників багатоквартирного будинку, визнання недійсним установчих документів та скасування державної реєстрації та призначити справу , з урахуванням кількості справ, які перебувають у провадженні судді, до розгляду в судовому засіданні в приміщенні Дніпровського районного суду м. Києва за адресою м. Київ, вул. Сергієнка, 3 (в залі суду № 3) на 13 липня 2017 року на 17 год. 10 хв.

Позивачу направити копію ухвали про відкриття провадження у справі, відповідачу та третій особі - копію ухвали про відкриття провадження у справі, копію позовної заяви та додатки до неї.

Відповідачу пропоную до початку розгляду судом справи по суті надати суду письмові заперечення щодо поданої заяви та посилання на докази, якими вони обґрунтовуються.

У судове засідання викликати осіб, які беруть участь у справі.

Суддя: Л.М. Виниченко

Дата ухвалення рішення12.06.2017
Оприлюднено22.06.2017
Номер документу67222448
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —755/8855/17

Рішення від 23.11.2017

Цивільне

Дніпровський районний суд міста Києва

Виниченко Л. М.

Рішення від 23.11.2017

Цивільне

Дніпровський районний суд міста Києва

Виниченко Л. М.

Ухвала від 11.10.2017

Цивільне

Дніпровський районний суд міста Києва

Виниченко Л. М.

Ухвала від 12.06.2017

Цивільне

Дніпровський районний суд міста Києва

Виниченко Л. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні