Ухвала
від 11.10.2017 по справі 755/8855/17
ДНІПРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 755/8855/17

Ухвала

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

"11" жовтня 2017 р. Дніпровський районний суд м. Києва у складі:

головуючого судді Виниченко Л.М.

за участю секретаря Гноілек М.В.

розглянувши у відкритому судовому засіданні клопотання представника позивача ОСОБА_1 ОСОБА_2 про витребування доказів,-

встановив:

В провадженні Дніпровського районного суду м. Києва знаходиться цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до Об'єднання співвласників багатоквартирного будинку Ентузіасти ми , третя особа Відділ державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців Дніпровського району реєстраційної служби Головного управління юстиції у м. Києві про визнання недійсними протоколу установчих зборів співвласників багатоквартирного будинку, установчих документів та скасування державної реєстрації.

В судовому засіданні представником позивача заявлено клопотання про витребування з Відділу державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців Дніпровського району реєстраційної служби Головного управління юстиції у м. Києві (м. Київ, 02094, вул. Пожарського, 15) копію реєстраційної справи ОСББ ЕНТУЗІАСТИ МИ , ідентифікаційний код 40699491.

Клопотання мотивує тим, що вказані документи необхідні для підтвердження заявлених вимог та є предметом спору.

Позивач підтримав заявлене клопотання.

Представник відповідача та представник третьої особи в судове засідання не з'явились, про дату, час та місце розгляду справи відповідач та третя особа були повідомлені належним чином, про причини неявки представника ОСББ Ентузіасти ми суд повідомлено не було, Відділ з питань державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації подав заяву з проханням розглянути справу без участі їхнього представника.

Суд, вислухавши представника позивача та позивача, дослідивши матеріали справи дійшов висновку, що клопотання підлягає задоволенню з наступних підстав.

Відповідно до ст.137 ЦПК України, у випадках, коли щодо отримання доказів у сторін та інших осіб, які беруть участь у справі є складнощі, суд за їх клопотанням зобов'язаний витребувати такі докази.

Беручи до уваги предмет спору, заявлені позовні вимоги і наявні у матеріалах справи докази, а також враховуючи, що обставини цивільних справ з'ясовуються судом на засадах змагальності, суд вважає, що підлягають витребовуванню письмові докази за заявленим клопотанням представника позивача.

Керуючись ст. ст. 57-60, 64, 137, 293 ЦПК України, суд,-

ухвалив:

Клопотання представника позивача ОСОБА_1 ОСОБА_2 про витребування доказів задовольнити.

Витребувати з Відділу з питань державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації (м. Київ, 02094, вул. Пожарського, 15) належним чином засвідчену копію реєстраційної справи Об'єднання співвласників багатоквартирного будинку ЕНТУЗІАСТИ МИ , ідентифікаційний код 40699491.

У разі неможливості надати документи повідомити про це Дніпровський районний суд із зазначенням причин протягом п'яти днів з дня отримання ухвали.

Витребувані ухвалою документи направити до Дніпровського районного суду м. Києва за адресою м. Київ-105, вул. Сергієнко, 3, судді Виниченко Л.М. в термін до 09 листопада 2017 року.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Заперечення на ухвали, що не підлягають оскарженню окремо від рішення суду, включаються в апеляційну скаргу на рішення суду.

Суддя Л.М.Виниченко

Дата ухвалення рішення11.10.2017
Оприлюднено12.10.2017
Номер документу69472345
СудочинствоЦивільне
Сутьвитребування доказів

Судовий реєстр по справі —755/8855/17

Рішення від 23.11.2017

Цивільне

Дніпровський районний суд міста Києва

Виниченко Л. М.

Рішення від 23.11.2017

Цивільне

Дніпровський районний суд міста Києва

Виниченко Л. М.

Ухвала від 11.10.2017

Цивільне

Дніпровський районний суд міста Києва

Виниченко Л. М.

Ухвала від 12.06.2017

Цивільне

Дніпровський районний суд міста Києва

Виниченко Л. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні