Ухвала
від 09.11.2009 по справі 2а-5650/09/0870
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖН ИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

м. Запоріжжя, вул. Кремлівсь ка, 65-в

УХВАЛА

09 листопада 2009 року Справа № 2а- 5650/09/0870

Запорізький окружний ад міністративний суд у складі головуючого судді Садо вого І.В., при секретарі судово го засідання Марченко І.В.,

за участю представників:

прокурор: Шульга О.А.

від позивача: не з' явив ся

від відповідача: не з' яви вся

розглянувши у судовому за сіданні адміністративну спр аву

за позовною заявою: Прокурора Гуляйпільського району Запорізької області в інтересах держави в особі У правління Пенсійного фонду У країни в Гуляйпільському рай оні Запорізької області до: Дочірнього підприємства « Гуляйпільський машинобудів ний завод» Відкритого акціон ерного товариства «Мотор січ » про: відшкодування фактичних в итрат на виплату та доставку пенсій за віком, призначених на пільгових умовах у розмір і 3 063 грн. 90 коп.

ВСТАНОВИВ:

09.10.2009 Прокурор Гуляйпільськ ого району Запорізької облас ті в інтересах держави в особ і Управління Пенсійного фонд у України в Гуляйпільському районі Запорізької області з вернувся до Запорізького окр ужного адміністративного су ду із позовною заявою до Дочі рнього підприємства «Гуляйп ільський машинобудівний зав од» Відкритого акціонерного товариства «Мотор січ» про в ідшкодування фактичних витр ат на виплату та доставку пен сій за віком, призначених на п ільгових умовах у розмірі 3 063 г рн. 90 коп.

Ухвалою судді Запорізьког о окружного адміністративно го суду від 12.10.2009 відкрито прова дження в адміністративній сп раві, закінчено підготовче п ровадження та призначений су довий розгляд на 09.11.2009.

Судом встановлено, що при ви несені ухвали допущено опис ку в вступній, описовій та рез олютивній частинах ухвали, а саме не зазначено заявника П рокурора Гуляйпільського ра йону Запорізької області в і нтересах держави в особі Упр авління Пенсійного фонду Укр аїни в Гуляйпільському район і Запорізької області.

Прокурор не заперечує прот и виправлення допущеної опис ки в ухвалі Запорізького окр ужного адміністративного су ду, винесеної 12.10.2009.

Враховуючи викладене, вваж аю за необхідне виправити до пущену описку в ухвалі від 12.10.2 009.

На підставі викладеного, ке руючись ст. ст. 150, 160, 169 Кодексу ад міністративного судочинств а України, суд -

УХВАЛИВ:

1. Виправити допущену о писку в ухвалі Запорізького окружного адміністративног о суду від 12.10.2009 по справі №2а-5650/09/08 70.

2. В вступній, описовій та ре золютивній частинах ухвали з азначити заявника Прокурора Гуляйпільського району Запо різької області в інтересах держави в особі Управління П енсійного фонду України в Гу ляйпільському районі Запорі зької області.

3. Відкласти розгляд справи , призначивши судове засідан ня на 25 листопада 2009 року о 10 год . 40 хв.

4. Запропонувати відповіда чу у разі невизнання адмініс тративного позову подати до судового засідання: установ чі документи (Статут, довідку статуправління тощо); довіре ність на представника; у разі невизнання адміністративно го позову надати письмові за перечення на позов та докуме нти на обґрунтування запереч ень; при незгоді з розрахунко м позивача надати контррозра хунок, докази сплати спірної суми у повному обсязі або час тково, належно засвідчені ко пії витребуваних документів надати у справу , оригінали - суду для огляду .

5. Зобов' язати прокурора та позивача подати до судов ого засідання: довідку про по вні банківські реквізити, у т ому числі, банківські реквіз ити рахунку, на який підлягає зарахуванню стягувана сума; належним чином оформлене до ручення на представника; пис ьмові нормативні (витяги із з аконодавства) і документальн і обґрунтування заявлених ви мог; визначити нормативні пі дстави для стягнення з відпо відача заявленої суми; докум ентальне підтвердження по ко жній з позицій; обґрунтувати заявлені вимоги по пенсіоне ру; докладний і документальн о підтверджений розрахунок с уми позову з посиланням на пе ріоди виникнення заборгован ості; розрахунки фактичних в итрат на виплату і доставку п ільгової пенсії, призначеної пенсіонерам з доказами напр авлення або вручення відпові дачу; підтвердження пільгово го стажу; документи щодо повн ої/часткової сплати заборгов аності відповідачем; листува ння між сторонами у справі по суті спору (з доказами направ лення або вручення кореспонд енції); належним чином засвід чені копії, документів, що буд уть подані та доданих до позо ву документів надати у справ у, оригінали - для огляду. Та кож надати позовну заяву в ел ектронному.

Ухвала набирає законної сили після закінчення строкі в подання заяви про апеляцій не оскарження та апеляційної скарги, якщо вони не були пода ні у встановлені строки. У раз і подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після закінчення апеляційного роз гляду справи.

Ухвала може бути оскарж ена в апеляційному порядку д о Дніпропетровського апеляц ійного адміністративного су ду через Запорізький окружни й адміністративний суд шляхо м подачі в 5-денний строк з дня проголошення ухвали (якщо ух валу було постановлено без в иклику особи, яка її оскаржує , то в 5-денний строк з дня отрим ання цією особою копії ухвал и) заяви про апеляційне оскар ження і подання після цього п ротягом 10 днів апеляційної ск арги, з подачею її копії відпо відно до кількості осіб, які б еруть участь у справі.

Копія апеляційної скарги о дночасно надсилається особо ю, яка її подає, до суду апеляц ійної інстанції.

Суддя /підпис/ І.В.Садовий

Дата ухвалення рішення09.11.2009
Оприлюднено21.05.2010
Номер документу6730524
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-5650/09/0870

Постанова від 25.11.2009

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Садовий Ігор Вікторович

Постанова від 25.11.2009

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Садовий Ігор Вікторович

Ухвала від 09.11.2009

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Садовий Ігор Вікторович

Ухвала від 12.10.2009

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Садовий І.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні