Ухвала
від 21.07.2017 по справі 908/1510/17
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

номер провадження справи 24/114/17

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

про порушення провадження у справі

21.07.2017 Справа № 908/1510/17

Суддя господарського суду Запорізької області Азізбекян Т.А., розглянувши матеріали

за позовом: Фермерського господарства Південь (72400, Запорізька область, смт. Приазовське, вул.. Молодіжна, 23, код ЄДРПОУ 20483093)

до відповідача: Воскресенської сільської ради (72414, Запорізька область, Приазовський район, с. Воскресенка, вул. Шкільна, 44, код ЄДРПОУ 04353853)

третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача: Приазовська районна державна адміністрація (72401, Запорізька область, смт. Приазовське, вул. Покровська, 31, код ЄДРПОУ 02126366)

третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача: ОСОБА_1 (АДРЕСА_1, код НОМЕР_1)

про визнання недійсними рішень та договорів оренди земельних ділянок

визнав подані матеріали достатніми для прийняття позовної заяви до розгляду.

Керуючись ст.ст. 64, 65, 86 Господарського процесуального кодексу України, суд

УХВАЛИВ:

1. Прийняти позовну заяву до розгляду та порушити провадження у справі.

Присвоїти справі номер провадження 24/114/17.

Справу призначити до розгляду на 28.08.2017 р. о 11 год. 30 хв.

Засідання відбудеться в приміщенні господарського суду Запорізької області за адресою: 69001, м. Запоріжжя, вул. Гетьманська, 4, корпус 2, каб. № 217.

2. В порядку попередньої підготовки справи до розгляду зобов'язати сторони:

1. Повідомити суд про наявність чи відсутність у провадженні господарського суду або іншого органу, який в межах своєї компетенції вирішує господарський спір, справи зі спору між сторонами цієї справи про той же предмет і з тих же підстав.

2. Забезпечити явку в судове засідання компетентних представників сторін (доручення, належним чином оформлене, яке підтверджує повноваження представника, оригінал - суду для огляду, копію, належним чином завірену, - в матеріали справи).

3. Пояснення у справі надавати в письмовому вигляді. Документи суду надавати в оригіналі - для огляду та копіях (у читаємому варіанті), належним чином завірених, для залучення до матеріалів справи .

4. Письмові пояснення та копії документів направити (надати) до суду заздалегідь , оригінали доказів представити суду в судовому засіданні.

Позивача - надати суду: докази сплати судового збору за всіма вимогами про визнання недійсними кількох рішень та договорів; описи вкладень щодо направлення відповідачу та третім особам копії позовної заяви із додатками; правовстановлюючі документи; всі оригінали документів, доданих до позовної заяви та на які є посилання у позові; листування з відповідачем та третіми особами щодо спірних правовідносин інші письмові докази, які мають суттєве значення для вирішення спору по суті та інші документи, які необхідні для всебічного та об'єктивного розгляду спору; довіреність на представника.

Відповідача - надати суду: правовстановлюючі документи, відзив на позовну заяву із документальним та нормативним обґрунтуванням; всі докази в підтвердження існування між сторонами спірних правовідносин; всі оскаржувані рішення та договори; листування з позивачем та третіми особами щодо спірних правовідносин; інші письмові докази, які мають суттєве значення для вирішення спору по суті та інші документи, які необхідні для всебічного та об'єктивного розгляду спору; довіреність на представника.

Третій особі на стороні позивача - надати суду: правовстановлюючі документи, відзив на позовну заяву із документальним та нормативним обґрунтуванням; всі докази в підтвердження існування між сторонами спірних правовідносин; листування зі сторонами щодо спірних правовідносин; інші письмові докази, які мають суттєве значення для вирішення спору по суті та інші документи, які необхідні для всебічного та об'єктивного розгляду спору; довіреність на представника.

Третій особі на стороні відповідача - надати суду: паспорт, відзив на позовну заяву із документальним та нормативним обґрунтуванням; всі докази в підтвердження існування між сторонами спірних правовідносин; листування зі сторонами щодо спірних правовідносин; всі оскаржувані рішення та договори; інші письмові докази, які мають суттєве значення для вирішення спору по суті та інші документи, які необхідні для всебічного та об'єктивного розгляду спору; довіреність на представника.

Відповідачу копію відзиву терміново направити позивачу на поштову адресу, докази направлення надати в судове засідання.

Письмові пояснення, відзив (заперечення), контррозрахунок та належним чином завірені копії витребуваних документів надати заздалегідь до канцелярії суду чи заздалегідь направити до суду поштовим зв'язком. (Копії документів, що подаються до суду необхідно засвідчувати відповідно до п. 5.27 Національного стандарту України "Державна уніфікована система організаційно-розпорядчої документації. Вимоги до оформлення документів. ДСТУ 4163-2003", затвердженого наказом Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики від 07.04.2003 N 55, а разі якщо інструкціями з діловодства, які діють у відповідних органах, підприємствах, установах і організаціях, установлено додаткові вимоги щодо оформлення копій, - також і цих вимог. Відмітку про засвідчення копії документа складають зі слів "Згідно з оригіналом", назви посади, особистого підпису особи, яка засвідчує копію, її ініціалів та прізвища, дати засвідчення копії.).

Явку уповноважених представників сторін визнати обов'язковою.

Копії ухвали направити сторонам у справі та третім особам.

Попередити сторони, що у разі невиконання вимог суду, викладених у вищезазначеній ухвалі, суд має право згідно з п. 5 ст. 83 Господарського процесуального кодексу України, стягнути в доход Державного бюджету України з винної сторони штраф у розмірі до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян за ухилення від вчинення дій, покладених господарським судом на сторону.

Суддя Т.А. Азізбекян

Дата ухвалення рішення21.07.2017
Оприлюднено25.07.2017
Номер документу67857869
СудочинствоГосподарське
Сутьвизнання недійсними рішень та договорів оренди земельних ділянок визнав подані матеріали достатніми для прийняття позовної заяви до розгляду. Керуючись ст.ст. 64, 65, 86 Господарського процесуального кодексу України, суд

Судовий реєстр по справі —908/1510/17

Постанова від 27.02.2018

Господарське

Донецький апеляційний господарський суд

Геза Т.Д.

Постанова від 27.02.2018

Господарське

Донецький апеляційний господарський суд

Геза Т.Д.

Ухвала від 06.02.2018

Господарське

Донецький апеляційний господарський суд

Геза Т.Д.

Ухвала від 29.01.2018

Господарське

Донецький апеляційний господарський суд

Геза Т.Д.

Ухвала від 28.12.2017

Господарське

Донецький апеляційний господарський суд

Геза Т.Д.

Рішення від 04.12.2017

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Азізбекян Т.А.

Ухвала від 06.11.2017

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Азізбекян Т.А.

Ухвала від 02.10.2017

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Азізбекян Т.А.

Ухвала від 21.09.2017

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Азізбекян Т.А.

Ухвала від 28.08.2017

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Азізбекян Т.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні