Ухвала
від 02.08.2017 по справі 307/1910/17
ТЯЧІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 307/1910/17

Провадження № 2/307/1177/17

У х в а л а

02 серпня 2017 року м.Тячів

Суддя Тячівського районного суду Закарпатської області Розман М.М., ознайомившись з позовною заявою ОСОБА_1, ОСОБА_2 до ОСОБА_3, Тячівської міської ради про скасування рішення Тячівської міської ради, державного акту на право приватної власності на землю, усунення перешкод в користуванні земельною ділянкою,

В С Т А Н О В И В:

ОСОБА_1 і ОСОБА_2 звернулись в суд з позовом до ОСОБА_3, Тячівської міської ради про скасування рішення Тячівської міської ради, державного акту на право приватної власності на землю, усунення перешкод в користуванні земельною ділянкою.

Просять скасувати рішення Тячівської міської ради від 14 лютого 2002 року, державний акт на право приватної власності на землю від 23 липня 2002 року, змінити конфігурацію належної ОСОБА_3 земельної ділянки, що розташована в м. Тячів по вулиці Незалежності, 1, зменшивши її до 20 кв. метрів та повернути у комунальну власність територіальної громади, усунути перешкоди в користуванні земельною ділянкою шляхом знесення металевого паркану.

За змістом ст.ст. 119 , 120 ЦПК України позовна заява подається в письмовій формі і повинна містити , зокрема, найменування суду, до якого подається заява, ім'я (найменування) позивача і відповідача, а також ім'я представника позивача, якщо позовна заява подається представником, їх місце проживання (перебування) або місцезнаходження, поштовий індекс, номери засобів зв'язку, якщо такі відомі, зміст позовних вимог, ціну позову щодо вимог майнового характеру, виклад обставин, якими позивач обґрунтовує свої вимоги, зазначення доказів, що підтверджують кожну обставину, наявність підстав для звільнення від доказування, перелік документів, що додаються до неї. Позовна заява підписується позивачем або його представником із зазначенням дати її подання. Позовна заява повинна відповідати іншим вимогам, встановленим законом. До позовної заяви додається документ, що підтверджує сплату судового збору. У разі пред'явлення позову особами, які діють на захист прав, свобод та інтересів іншої особи, в заяві повинні бути зазначені підстави такого звернення. Якщо позовна заява подається представником позивача, до позовної заяви додається довіреність чи інший документ, що підтверджує його повноваження. Позивач повинен додати до позовної заяви її копії та копії всіх документів, що додаються до неї , відповідно до кількості відповідачів і третіх осіб.

Ці вимоги закону при пред'явленні даного позову позивачами виконані не в повному обсязі.

Зокрема, не зазначено повну назву другого відповідача, його місцезнаходження, поштовий індекс , номери засобів зв'язку, якщо такі відомі.

Крім цього, не зазначено і до позовної заяви не додано доказів , що підтверджують кожну обставину або наявність підстав для звільнення від доказування, а саме: про порушення їхніх прав та інтересів.

Також не конкретизовано позовні вимоги в частині зміни конфігурації належної ОСОБА_3 земельної ділянки шляхом її зменшення.

Враховуючи наведене , вважаю , що до даної заяви слід застосувати правила ст. 121 ч.1 ЦПК України і залишити без руху , надавши позивачу строк для усунення недоліків позовної заяви.

Керуючись ст. 121 ч.1 ЦПК України ,

У Х В А Л И В :

Позовну заяву ОСОБА_1 і ОСОБА_2 залишити без руху.

Повідомити ОСОБА_1 і ОСОБА_2 про необхідність виправлення недоліків даної заяви протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали , а саме: зазначити повну назву другого відповідача, його місцезнаходження, поштовий індекс , номери засобів зв'язку, якщо такі відомі, зазначити і додати докази , що підтверджують кожну обставину або наявність підстав для звільнення від доказування, тобто про порушення їхніх прав та інтересів, конкретизувати позовні вимоги в частині зміни конфігурації належної ОСОБА_3 земельної ділянки шляхом її зменшення.

Роз'яснити позивачам, що в противному разі заява буде вважатися неподаною і повернута їм.

Копію ухвали надіслати позивачам.

Ухвала окремому оскарженню не підлягає.

Суддя: М.М.Розман

СудТячівський районний суд Закарпатської області
Дата ухвалення рішення02.08.2017
Оприлюднено02.08.2017
Номер документу68056329
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —307/1910/17

Ухвала від 15.09.2020

Цивільне

Тячівський районний суд Закарпатської області

Чопик В. В.

Постанова від 12.06.2019

Цивільне

Закарпатський апеляційний суд

Собослой Г. Г.

Ухвала від 22.04.2019

Цивільне

Закарпатський апеляційний суд

Собослой Г. Г.

Ухвала від 19.04.2019

Цивільне

Закарпатський апеляційний суд

Собослой Г. Г.

Ухвала від 28.03.2019

Цивільне

Тячівський районний суд Закарпатської області

Чопик В. В.

Ухвала від 25.08.2017

Цивільне

Тячівський районний суд Закарпатської області

Розман М. М.

Ухвала від 02.08.2017

Цивільне

Тячівський районний суд Закарпатської області

Розман М. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні