Ухвала
від 26.07.2013 по справі 46/176-б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД міста КИЄВА 01030, м.Київ, вул.Б.Хмельницького,44-Б тел.230-31-34 УХВАЛА

Справа № 46/176-б 26.07.2013

За заявоюПублічного акціонерного товариства «Акціонерний банк «Синтез» До Товариства з обмеженою відповідальністю «Кифа - Транзит» (ідентифікаційний код 36631694) Пробанкрутство Суддя Омельченко Л.В.

Представники:

Ліквідатор ОСОБА_1 Від комітету кредиторівОСОБА_2 - представник голови комітету за довіреністю від 01.07.2013 р.

ОБСТАВИНИ СПРАВИ:

У провадженні Господарського суду міста Києва знаходиться справа № 46/176-б про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю «Кифа - Транзит» на стадії ліквідації боржника, відносно якого 02.07.2012 р. було винесено постанову про визнання боржника банкрутом, відкрито його ліквідаційну процедуру, ліквідатором призначено арбітражного керуючого ОСОБА_1

У липні 2013 року до суду надійшов звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс Товариства з обмеженою відповідальністю «Кифа - Транзит» , у зв'язку з чим справу № 46/176-б було призначено до розгляду у судовому засіданні на 26.07.2013 р.

Станом на час розгляду справи судом долучено до матеріалів справи отримані через канцелярію суду клопотання голови комітету кредиторів про затвердження звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу банкрута та клопотання ліквідатора банкрута про продовження строку ліквідаційної процедури на два місяці.

У судове засідання 26.07.213 р. з'явився ліквідатор банкрута та представник голови комітету кредиторів.

Ліквідатор банкрута підтримав подане через канцелярію суду клопотання про продовження строку ліквідаційної процедури Товариства з обмеженою відповідальністю «Кифа - Транзит» , мотивоване необхідністю додаткового часу для здійснення усіх необхідних для пошуку та виявлення майна банкрута заходів.

Представник голови комітету кредиторів заперечень стосовно вказаного клопотання не навів.

Згідно з ч. 1 ст. 25 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» з дня свого призначення ліквідатор здійснює, зокрема, такі повноваження: приймає до свого відання майно боржника, вживає заходів по забезпеченню його збереження; виконує функції з управління та розпорядження майном банкрута; здійснює інвентаризацію та оцінку майна банкрута згідно з законодавством; аналізує фінансове становище банкрута; пред'являє до третіх осіб вимоги щодо повернення дебіторської заборгованості банкруту; вживає заходів, спрямованих на пошук, виявлення та повернення майна банкрута, що знаходиться у третіх осіб тощо.

Відповідно до ч. 2 ст. 22 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» строк ліквідаційної процедури не може перевищувати дванадцяти місяців. Господарський суд може продовжити цей строк на шість місяців.

Розглянувши клопотання ліквідатора банкрута, заслухавши його обґрунтування та дослідивши подані документи й вивчивши матеріали справи, суд вважає за доцільне задовольнити його, продовживши строк ліквідаційної процедури, який закінчується, оскільки така процесуальна дія сприятиме ліквідатору у виявлені й встановленні майнових активів банкрута та спрямована на уникнення виконання ліквідатором його повноважень поза строком ліквідаційної процедури.

УХВАЛИВ:

1. Продовжити строк ліквідаційної процедури Товариства з обмеженою відповідальністю «Кифа-Транзит» (04070, м. Київ, вул. Спаська, 11, ідентифікаційний код 36631694) та повноваження ліквідатора банкрута - арбітражного керуючого ОСОБА_1 на два місяці.

2. Відкласти розгляд справи на 16.09.2013 р. об 11:00 . Засідання відбудеться у приміщенні Господарського суду міста Києва у залі судових засідань № 7 (корпус Б).

3. Викликати у судове засідання представника голови комітету кредиторів та ліквідатора банкрута, явку якого визнати обов'язковою.

4. Зобов'язати ліквідатора банкрута надати суду докази, необхідні для розгляду та затвердження звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу банкрута, а саме:

- докази наявності або відсутності у боржника активів, реєстрація яких здійснюється:

· Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку;

· Українським центром інноватики та патентно-інформаційних послуг;

· Державною інспекцією з безпеки на морському та річковому транспорті;

- докази наявності або відсутності заборгованості банкрута перед Фондом соціального страхування на випадок безробіття, Фондом соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України, Фондом соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, Пенсійним Фондом України;

- докази наявності або відсутності заборгованості банкрута перед бюджетами різних рівнів;

- докази наявності або відсутності у банкрута структурних відокремлених підрозділів, філії (довідку управління статистики);

- відомості з Єдиного державного реєстру судових рішень про можливі наявні судові рішення щодо присудження до стягнення активів на користь Товариства з обмеженою відповідальністю «Кифа - Транзит» ;

- докази наявності або відсутності відкритих виконавчих проваджень, стороною в яких є банкрут;

- відомості з обслуговуючих боржника банківських установ, інформація про які подавалася до податкового органу, про рух коштів на рахунку за останній рік та залишок коштів;

- відомості щодо стану досудового розслідування щодо неправомірних дій ОСОБА_3 станом на липень 2013 року;

- пояснення щодо процедури знищення печатки підприємства та передачу його документації до архіву;

- протокол зборів кредиторів, на яких прийнято рішення про затвердження ліквідаційного балансу;

- письмові пояснення у випадку неможливості надання суду вказаних документів.

Суддя Л.В. Омельченко

СудГосподарський суд міста Києва
Дата ухвалення рішення26.07.2013
Оприлюднено29.08.2017
Номер документу68481149
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —46/176-б

Ухвала від 26.07.2013

Господарське

Господарський суд міста Києва

Омельченко Л.В.

Ухвала від 16.09.2013

Господарське

Господарський суд міста Києва

Омельченко Л.В.

Постанова від 02.07.2012

Господарське

Господарський суд міста Києва

Омельченко Л.В.

Ухвала від 16.02.2012

Господарське

Господарський суд міста Києва

Омельченко Л.В.

Ухвала від 16.12.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Омельченко Л.В.

Ухвала від 09.12.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Омельченко Л.В.

Ухвала від 14.11.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Омельченко Л.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні