Ухвала
від 08.08.2013 по справі 727/2-1436/12
АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

08 серпня 2013 року м. Чернівці

Колегія суддів судової палати у цивільних справах Апеляційного суду Чернівецької області у складі:

головуючого: Перепелюк Л.М.

суддів: Кулянди М.І., Одинака О.О.

розглянувши у відкритому судовому засіданні апеляційні скарги ОСОБА_1, в інтересах якої за договором діє ОСОБА_2, та ОСОБА_3 на рішення Шевченківського районного суду м. Чернівці від 26 грудня 2012 року у цивільній справі за позовом позовом ОСОБА_3 до ОСОБА_1, Чернівецької міської ради про визнання незаконними та скасування рішення Чернівецької міської ради в частині надання у власність земельної ділянки та державного акту на право власності на земельну ділянку, визнання недійсним договору оренди земельної ділянки, та за зустрічним позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_3, Чернівецької міської ради про визнання незаконним та скасування рішення Чернівецької міської ради в частині надання у власність земельної ділянки та державного акту на право власності на земельну ділянку, -

В С Т А Н О В И Л А :

Ухвалою колегії суддів судової палати в цивільних справах апеляційного

суду Чернівецької області від 11 квітня 2013 року зупинено провадження у

справі за позовом ОСОБА_3 до ОСОБА_1, Чернівецької міської ради про визнання незаконними та скасування рішення Чернівецької міської ради в частині надання у власність земельної ділянки та державного акту на право власності на земельну ділянку, визнання недійсним договору оренди земельної ділянки, та за зустрічним позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_3, Чернівецької міської ради про визнання незаконним та скасування рішення Чернівецької міської ради в частині надання у власність земельної ділянки та державного акту на право власності на земельну ділянку, у зв'язку з призначенням судової будівельно-технічної експертизи.

30 липня 2013 року до апеляційного суду Чернівецької області надійшов висновок №13056 від 25 червня 2013 р. судової будівельно-технічної експертизи.

Відповідно до ст.204 ЦПК України провадження у справі судом відновлюється. Після відновлення провадження суд викликає сторони та інших осіб, які беруть участь у справі, і продовжує судовий розгляд за правилами глави 4 розділу ІІІ цього Кодексу.

Таким чином, провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_3 до ОСОБА_1, Чернівецької міської ради про визнання незаконними та скасування рішення Чернівецької міської ради в частині надання у власність земельної ділянки та державного акту на право власності на земельну ділянку, визнання недійсним договору оренди земельної ділянки, та за зустрічним позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_3, Чернівецької міської ради про визнання незаконним та скасування рішення Чернівецької міської ради в частині надання у власність земельної ділянки та державного акту на право власності на земельну ділянку, підлягає відновленню.

Керуючись ст. 204 ЦПК України, колегія суддів, -

У Х В А Л И Л А :

Відновити провадження у справі за позовом ОСОБА_3 до ОСОБА_1, Чернівецької міської ради про визнання незаконними та скасування рішення Чернівецької міської ради в частині надання у власність земельної ділянки та державного акту на право власності на земельну ділянку, визнання недійсним договору оренди земельної ділянки, та за зустрічним позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_3, Чернівецької міської ради про визнання незаконним та скасування рішення Чернівецької міської ради в частині надання у власність земельної ділянки та державного акту на право власності на земельну ділянку, та продовжити судовий розгляд.

Справу призначити до розгляду на 10 годину 21.08.2013, про що повідомити осіб, які беруть участь у справі.

Головуючий:

Судді:

СудАпеляційний суд Чернівецької області
Дата ухвалення рішення08.08.2013
Оприлюднено04.09.2017
Номер документу68528728
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —727/2-1436/12

Ухвала від 08.08.2013

Цивільне

Апеляційний суд Чернівецької області

Перепелюк Л. М.

Ухвала від 31.01.2013

Цивільне

Апеляційний суд Чернівецької області

Перепелюк Л. М.

Ухвала від 11.04.2013

Цивільне

Апеляційний суд Чернівецької області

Перепелюк Л. М.

Рішення від 21.08.2013

Цивільне

Апеляційний суд Чернівецької області

Перепелюк Л. М.

Ухвала від 25.01.2013

Цивільне

Апеляційний суд Чернівецької області

Перепелюк Л. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні