Ухвала
від 01.09.2017 по справі 820/445/16
ХАРКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Справа №

820/445/16

Україна

ХАРКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про залишення позовної заяви без розгляду

01 вересня 2017 р. м. Харків

Харківський окружний адміністративний суд у складі колегії суддів:

Головуючого судді - Шляхової О.М.,

суддів: Заічко О.В., Мар'єнко Л.М.,

за участі секретаря судового засідання - Молчановій О.М.,

розглянувши в порядку письмового провадження в приміщенні Харківського окружного адміністративного суду заяву Товариства з обмеженою відповідальністю "МАРРЕРО" про заміну неналежних сторін у виконавчому провадженні адміністративну справу за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "МАРРЕРО" до Реєстраційної служби Головного управління юстиції у м. Києві, Державної фіскальної служби України, Державної податкової інспекції у Голосіївському районі Головного управління ДФС у м. Києві, Відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, легалізації громадських формувань Харківського міського управління юстиції, Центральної об'єднаної державної податкової інспекції міста Харкова Головного управління ДФС, третя особа Державна казначейська служба України про скасування рішень, визнання протиправним дій, зобов'язання вчинити певні дії, -

ВСТАНОВИВ:

Заявник, Товариство з обмеженою відповідальністю "МАРРЕРО", звернувся до Харківського окружного адміністративного суду із заявою, в якій просив суд: замінити первісного відповідача у справі №820/445/16 - Центральну об'єднану державну податкову інспекцію міста Харкова Головного управління ДФС у Харківській області, належним відповідачем - Державною податковою інспекцією у Голосіївському районі Головного управління ДФС у місті Києві.

Розгляд справи призначений на 01 вересня 2017 року.

Через канцелярію суду 30.08.2017 року заявник надав клопотання про відкликання заяви про заміну сторони виконавчого провадження.

Відповідно до п.5 ч.1 ст.155 КАС України суд залишає позовну заяву без розгляду, якщо надійшло клопотання позивача про відкликання позовної заяви.

Враховуючи положення ч. 6 ст. 128 КАС України, суд вважає за можливе розглянути справу у порядку письмового провадження.

З урахуванням наведеного, суд дійшов висновку про необхідність залишення заяви Товариства з обмеженою відповідальністю "МАРРЕРО" про заміну неналежних сторін у виконавчому провадженні без розгляду.

Згідно з ч. 5 ст. 155 КАС України, про залишення позовної заяви без розгляду суд постановляє ухвалу.

На підставі вищевикладеного, керуючись ст. ст. 133, 155, 165, 185, 186 Кодексу адміністративного судочинства України, суд, -

УХВАЛИВ:

Заяву Товариства з обмеженою відповідальністю "МАРРЕРО" про заміну неналежних сторін у виконавчому провадженні по справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "МАРРЕРО" до Реєстраційної служби Головного управління юстиції у м. Києві, Державної фіскальної служби України, Державної податкової інспекції у Голосіївському районі Головного управління ДФС у м. Києві, Відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, легалізації громадських формувань Харківського міського управління юстиції, Центральної об'єднаної державної податкової інспекції міста Харкова Головного управління ДФС, третя особа Державна казначейська служба України про скасування рішень, визнання протиправним дій, зобов'язання вчинити певні дії - залишити без розгляду.

Апеляційна скарга подається до адміністративного суду апеляційної інстанції через суд першої інстанції, який ухвалив оскаржуване судове рішення протягом п'яти днів з дня проголошення ухвали. Якщо ухвалу було постановлено у письмовому провадженні або без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті апеляційного проваджені або набрання законної сили рішенням за наслідками апеляційного провадження.

Головуючий суддя Шляхова О.М.

судді: Заічко О.В.

Мар'єнко Л.М.

СудХарківський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення01.09.2017
Оприлюднено03.09.2017
Номер документу68586176
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —820/445/16

Ухвала від 21.05.2021

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Мельников Р.В.

Ухвала від 21.05.2021

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Мельников Р.В.

Постанова від 20.04.2021

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Хохуляк В.В.

Постанова від 20.04.2021

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Хохуляк В.В.

Ухвала від 07.04.2021

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Хохуляк В.В.

Ухвала від 12.03.2018

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Хохуляк В.В.

Ухвала від 17.11.2017

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Тітов О.М.

Постанова від 10.10.2017

Адміністративне

Харківський апеляційний адміністративний суд

Рєзнікова С.С.

Ухвала від 25.09.2017

Адміністративне

Харківський апеляційний адміністративний суд

Рєзнікова С.С.

Ухвала від 01.09.2017

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Шляхова О.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні