Ухвала
від 08.09.2017 по справі 308/8833/17
УЖГОРОДСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 308/8833/17

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

08 вересня 2017 року м. Ужгород

Слідчий суддя Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області ОСОБА_1 , за участю прокурора ОСОБА_2 , розглянувши клопотання слідчого у кримінальному провадженні №42017070000000240 - старшого слідчого слідчого відділу слідчого управління прокуратури Закарпатської області молодшого радника юстиції ОСОБА_3 , погоджене прокурором, про надання дозволу на проведення обшуку,-

ВСТАНОВИВ:

Слідчим відділом слідчого управління прокуратури Закарпатської області здійснюється досудове розслідування кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.14, ч.4 ст.368-3 КК України, відомості про яке внесено до ЄРДР за №42017070000000240 від 04.07.2017 року. Досудове розслідування розпочато за заявою громадянки ОСОБА_4 про вимагання у неї неправомірної вигоди у розмірі 50000 (п`ятдесят тисяч) гривень провідним інженером з організації керування виробництвом сервісного центру з газифікації ПАТ «Закарпатгаз» ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженцем смт. Чорнобай Черкаської області, за сприяння заявниці у пришвидшенні виготовлення відповідних документів та підключення житлового будинку до мережі газопостачання.

Досудовим розслідуванням встановлено, що у період часу з 08.07.2017 року по теперішній час ОСОБА_5 одержав від ОСОБА_4 частину обумовленої ним неправомірної вигоди, а саме 200 (двісті) доларів США та 45 (сорок п`ять тисяч) гривень. Також встановлено, що ОСОБА_5 до виконання робіт з підключення житлового будинку ОСОБА_4 мав намір залучити підрядне підприємство ТОВ «Газ-Дар» (код ЄДРПОУ 39021489), яке спеціалізується на роботах з газифікації та розташоване за адресою м. Ужгород, вул. Погорєлова, 3а.

Із матеріалів досудового розслідування вбачається, що вчинення вказаного злочину причетний керівник ПАТ «Закарпатгаз» голова правління підприємства ОСОБА_6 , з яким ОСОБА_5 може перебувати у злочинній змові, узгоджувати з останнім свої злочинні дії, та з яким міг розподілити одержану від ОСОБА_4 неправомірну вигоду.

При цьому, ОСОБА_7 у період з липня 2017 року по теперішній час будь-яких документів щодо надання послуг з газифікації будинку, здійснення офіційної плати за такі послуги в касу (на рахунки) ПАТ «Закарпатгаз» ОСОБА_4 не пред`явив та не надав.

Слідчий зазначає, що вказані обставини дають достатні підстави вважати, що у службовому кабінеті ОСОБА_6 за місцем його роботи ПАТ «Закарпатгаз», можуть знаходитись предмети, речі і документи, що можуть вказувати на обставини вчинення вказаного вище злочину, у тому числі вказані вище грошові кошти (предмет неправомірної вигоди), документи, що стосуються підключення будинку ОСОБА_4 до газопостачання, чорнові та роботі записи, блокноти, носії інформації (флеш-карти, жорсткі диски, інші накопичувачі інформації) із записами щодо обставин вчинення злочину.

Такий ступінь тяжкості кримінального правопорушення (злочини, передбачені ч.4 ст.368-3 КК України є тяжкими злочином) та обставини вчинення кримінальних правопорушень, дають достатні підстави для здійснення обшуку за місце роботи ОСОБА_6 у його службовому кабінеті, розташованому у адміністративному приміщенні ПАТ «Закарпатгаз» за адресою м. Ужгород, вул. Погорєлова, 2 Закарпатської області, а потреби досудового розслідування щодо встановлення фактичних обставин подій, слідів злочину, доказів, причетних та винних осіб, виправдовують такий ступінь втручання у права і свободи особи як проникнення та іншого володіння особи.

Встановлено, що службовий кабінет ОСОБА_6 розташований у адміністративному приміщенні ПАТ «Закарпатгаз» за адресою м. Ужгород Закарпатської області, вул. Погорєлова, 2, яке згідно відомостей Державного реєстру речових прав на нерухоме майно перебуває на праві власності вказаного товариства.

У зв`язку з викладеним, у клопотанні слідчий просить надати дозвіл на проведення обшуку іншого володіння службового кабінету голови правління ПАТ «Закарпатгаз» ОСОБА_6 , що розташований у адміністративному приміщенні ПАТ «Закарпатгаз» за адресою: м. Ужгород Закарпатської області, вул. Погорєлова, 2, з метою відшукування та вилучення, з метою відшукування та вилучення: грошових коштів (предмету неправомірної вигоди) в іноземні валюті, а саме дві купюри номіналом по 100 доларів США із серійними номерами DJ17500166A та HB66567007F; грошових коштів (предмету неправомірної вигоди) в національній валюті (номінал купюр та їх серійні номери вказані в прохальній частині клопотання); документів, що стосуються надання послуг з підключення житлового будинку ОСОБА_4 до газопостачання та інших, пов`язаних з цим послуг; чорнових та робочих записів, блокнотів, носів інформації (флеш-карти, жорсткі диски, інші накопичувачі інформації) із записами щодо обставин вчинення вказаного злочину.

Під час розгляду клопотання про проведення обшуку прокурор його підтримав, просить надати дозвіл на проведення обшуку за вказаною адресою.

Заслухавши пояснення прокурора з приводу внесеного клопотання, дослідивши матеріали клопотання, суд приходить до наступного висновку.

Згідно статті 84 КПК України доказами в кримінальному провадженні є фактичні дані, отримані у передбаченому цим Кодексом порядку, на підставі яких слідчий, прокурор, слідчий суддя і суд встановлюють наявність чи відсутність фактів та обставин, що мають значення для кримінального провадження та підлягають доказуванню. Процесуальними джерелами доказів є показання, речові докази, документи, висновки експертів.

Відповідно дост. 85 КПК Україниналежними є докази, які прямо чи непрямо підтверджують існування чи відсутність обставин, що підлягають доказуванню у кримінальному провадженні, та інших обставин, які мають значення для кримінального провадження, а також достовірність чи недостовірність, можливість чи неможливість використання інших доказів.

Згідно приписів ст.ст. 85-86 КПК Українидоказ визнається допустимим, якщо він отриманий у порядку, встановленому цим Кодексом.Недопустимий доказ не може бути використаний при прийнятті процесуальних рішень, на нього не може посилатися суд при ухваленні судового рішення.

Статтею 93 КПК України визначено, що збирання доказів здійснюється сторонами кримінального провадження, потерпілим у порядку, передбаченому цим Кодексом. Сторона обвинувачення здійснює збирання доказів шляхом проведення слідчих (розшукових) дій та негласних слідчих (розшукових) дій, витребування та отримання від органів державної влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій, службових та фізичних осіб речей, документів, відомостей, висновків експертів, висновків ревізій та актів перевірок, проведення інших процесуальних дій, передбачених цим Кодексом.

Як слідує зі змісту п.10 ч.3, ст.214, ч.1 ст.233 КПК Українислідчі (розшукові) дії є діями, спрямованими на отримання (збирання) доказів або перевірку вже отриманих доказів у конкретному кримінальному провадженні та проводяться лише після внесення відомостей щодо кримінального правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань (крім огляду місця події у невідкладних випадках).

Відповідно до ст.8 Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод, кожен має право на повагу до свого приватного і сімейного життя, до свого житла і кореспонденції. Органи державної влади не можуть втручатись у здійснення цього права, за винятком випадків, коли втручання здійснюється згідно із законом і є необхідним у демократичному суспільстві в інтересах національної та громадської безпеки чи економічного добробуту країни, для запобігання заворушенням чи злочинам, для захисту здоров`я чи моралі або для захисту прав і свобод інших осіб.

Згідно ст.30 Конституції України не допускається проникнення до житла чи до іншого володіння особи, проведення в них огляду чи обшуку інакше як за вмотивованим рішенням суду.

Нормами ст.233 КПК України встановлено, що ніхто не має права проникнути до житла чи іншого володіння особи з будь-якою метою, інакше як лише за добровільною згодою особи, яка ними володіє, або на підставі ухвали слідчого судді, крім випадків, установлених частиною третьою цієї статті.

Обшук проводиться з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знаряддя кримінального правопорушення або майна, яке було здобуте у результаті його вчинення, а також встановлення місцезнаходження розшукуваних осіб. Обшук проводиться на підставі ухвали слідчого судді (ч.1 ст.234 КПК України). Слідчий суддя відмовляє у задоволенні клопотання про обшук, якщо прокурор, слідчий не доведе наявність достатніх підстав вважати, що: 1) було вчинено кримінальне правопорушення; 2) відшукувані речі і документи мають значення для досудового розслідування; 3) відомості, які містяться у відшукуваних речах і документах, можуть бути доказами під час судового розгляду; 4) відшукувані речі, документи або особи знаходяться у зазначеному в клопотанні житлі чи іншому володінні особи (ч.5 ст.234 КПК України).

Як вбачається з клопотання та доданих до нього матеріалів, слідчим відділом слідчого управління прокуратури Закарпатської області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні №42017070000000240 від 04.07.2017 року, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.14, ч.4 ст.368-3 КК України. В ході досудового розслідування вказаного провадження перевіряються обставини щодо можливої причетності до вчинення кримінального правопорушення голови правління ПАТ «Закарпатгаз» ОСОБА_6 , службовий кабінет якого знаходиться у адміністративному приміщенні ПАТ «Закарпатгаз» за адресою: м. Ужгород, вул. Погорєлова, 2

Відповідно витягу є Єдиного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, місцезнаходження вказаної юридичної особи ПАТ «Закарпатгаз» вказано за адресою м. Ужгород Закарпатської області, вул. Погорєлова, 2, керівником вказаного підприємства зазначено ОСОБА_6 .

Згідно протоколу допиту свідка ОСОБА_4 від 04 липня 2017 року, остання вказує, що ОСОБА_8 , запевняв останню, що у разі сплати йому коштів , то він також вирішить («порішає», «бере на себе») всі питання з керівництвом ПАТ «Закарпатгаз», зокрема з директором підприємства, з яким він закриє всі питання.

Відповідно витягу є Єдиного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, місцезнаходження вказаної юридичної особи ПАТ «Закарпатгаз» вказано за адресою м. Ужгород Закарпатської області, вул. Погорєлова, 2, керівником вказаного підприємства зазначено ОСОБА_6 .

Дослідивши матеріали клопотання, заслухавши пояснення слідчого з приводу внесеного клопотання, приймаючи до уваги, що в матеріалах клопотання та в матеріалах кримінального провадження наявні достатні підстав вважати, що службовому кабінеті голови правління ПАТ «Закарпатгаз» ОСОБА_6 , що розташований у адміністративному приміщенні ПАТ «Закарпатгаз» за адресою: м.Ужгород, вул. Погорєлова, 2, можуть знаходитися речі та предмети, які мають значення для кримінального провадження, оскільки можуть підтверджувати фактичні обставини вчинення злочину, а саме: грошові кошти (предмет неправомірної вигоди), документи, що стосуються надання послуг з підключення житлового будинку ОСОБА_4 до газопостачання та інших, пов`язаних з цим послуг, які, в свою чергу являються доказом і можуть мати значення для досудового розслідування, вважаю, що клопотання є обґрунтованим, а обшук в цій частині доцільним. За таких обставин клопотання слід задовольнити в цій частині.

Разом з тим, клопотання в частині надання дозволу на проведення обшуку з метою виявлення та вилучення чорнових та робочих записів, блокнотів, носіїв інформації (флеш-карти, жорсткі диски, інші накопичувачі інформації) із записами щодо обставин вчинення вказаного злочину є безпідставним та до задоволення не підлягає, оскільки в клопотанні не вказано відомості (індивідуальна або родова характеристика) про конкретні речі, документи та інші знаряддя та предмети, які планується відшукати шляхом проведення обшуку. Зокрема, слідчим не зазначено за якими індивідуальними ознаками особа, що здійснюватиме обшук, планує відрізнити відшукувані документи та речі від інших, що перебувають у володінні.

Європейський суд з прав людини у своєму рішенні від7 липня 2007 року у справі «Смирнов проти Росії» вказав, що невизначене формулювання обсягу обшуку дало органу влади на власний розсуд вирішувати, які матеріали підлягають вилученню, що призвело до вилучення, крім документів, які стосуються справи, деяких особистих речей. ЄСПЛ зазначив, що відсутність вказівки на конкретну мету обшуку є порушенням ст. 6 Конвенції.

Аналогічна позиція ЄСПЛ міститься в рішенні від 15 липня 2003 року у справі «Ернст та інші проти Бельгії», де вказано, що ордер на проведення обшуку не містив інформації щодо мети проведення обшуку та про предмети, що підлягають вилученню. Таким чином, слідчих було наділено широкими повноваженнями, обшуки не були пропорційними.

Зазначені міжнародні гарантії прав людини на недоторканість житла, таємницю спілкування, невтручання у приватне життя, недоторканість прав власності нормативно визначені в Конституції України та є, відповідно до положень ст.2 КПК України, загальними засадами кримінального провадження.

Отже, з урахуванням вказаних обставин клопотання підлягає частковому задоволенню.

Керуючись ст.ст.110, 234, 235 КПК України, слідчий суддя -

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання слідчого у кримінальному провадженні №42017070000000240 - старшого слідчого слідчого відділу слідчого управління прокуратури Закарпатської області молодшого радника юстиції ОСОБА_3 про надання дозволу на проведення обшуку задовольнити частково.

Надати слідчому у кримінальному провадженні №42017070000000240 - старшому слідчому слідчого відділу слідчого управління прокуратури Закарпатської області молодшу раднику юстиції ОСОБА_3 дозвіл на проведення обшуку іншого володіння службового кабінету голови правління ПАТ «Закарпатгаз» ОСОБА_6 , що розташований у адміністративному приміщенні ПАТ «Закарпатгаз» за адресою: м.Ужгород Закарпатської області, вул. Погорєлова, 2, з метою відшукування та вилучення:

- грошових коштів (предмету неправомірної вигоди) в іноземні валюті, а саме дві купюри номіналом по 100 доларів США із серійними номерами DJ17500166A та HB66567007F;

- грошових коштів (предмету неправомірної вигоди) в національній валюті а саме:

1.Купюра номіналом 500 (п`ятсот) гривень, серія ВА 5505310;

2.Купюра номіналом 500 (п`ятсот) гривень, серія ВБ 2475020;

3.Купюра номіналом 500 (п`ятсот) гривень, серія ВД 0310887;

4.Купюра номіналом 500 (п`ятсот) гривень, серія УИ 2627198;

5.Купюра номіналом 500 (п`ятсот) гривень, серія МВ 1045727;

6.Купюра номіналом 500 (п`ятсот) гривень, серія ГН 2022043;

7.Купюра номіналом 500 (п`ятсот) гривень, серія МБ 8262282;

8.Купюра номіналом 500 (п`ятсот) гривень, серія ВВ 4951220;

9.Купюра номіналом 500 (п`ятсот) гривень, серія ЛД 1389788;

10.Купюра номіналом 500 (п`ятсот) гривень, серія ВЗ 1391270;

11.Купюра номіналом 500 (п`ятсот) гривень, серія ЛЗ 4918958;

12.Купюра номіналом 500 (п`ятсот) гривень, серія ЗД 1459073;

13.Купюра номіналом 500 (п`ятсот) гривень, серія ФГ 3567126;

14.Купюра номіналом 500 (п`ятсот) гривень, серія ВД 3307455;

15.Купюра номіналом 500 (п`ятсот) гривень, серія МБ 2672227;

16.Купюра номіналом 500 (п`ятсот) гривень, серія ВЖ 8718990;

17.Купюра номіналом 500 (п`ятсот) гривень, серія МВ 2587691;

18.Купюра номіналом 500 (п`ятсот) гривень, серія УД 3394499;

19.Купюра номіналом 500 (п`ятсот) гривень, серія ФЗ 2393464;

20.Купюра номіналом 500 (п`ятсот) гривень, серія УЖ 0861473;

21.Купюра номіналом 200 (двісті) гривень, серія ЗЄ 6414042;

22.Купюра номіналом 200 (двісті) гривень, серія МВ 2220528;

23.Купюра номіналом 200 (двісті) гривень, серія ПА 7808289;

24.Купюра номіналом 200 (двісті) гривень, серія ТГ 4192533;

25.Купюра номіналом 200 (двісті) гривень, серія КА 7712872;

26.Купюра номіналом 200 (двісті) гривень, серія УЖ 4889181;

27.Купюра номіналом 200 (двісті) гривень, серія СЄ 4884374;

28.Купюра номіналом 200 (двісті) гривень, серія ЕЕ 4683684;

29.Купюра номіналом 200 (двісті) гривень, серія ТЄ 1701472;

30.Купюра номіналом 200 (двісті) гривень, серія КК 6166046;

31.Купюра номіналом 200 (двісті) гривень, серія ЗЗ 6609599;

32.Купюра номіналом 200 (двісті) гривень, серія ВЧ 6706836;

33.Купюра номіналом 200 (двісті) гривень, серія ПЄ 5387413;

34.Купюра номіналом 200 (двісті) гривень, серія КЖ 3430544;

35.Купюра номіналом 200 (двісті) гривень, серія КК 3907534;

36.Купюра номіналом 100 (сто) гривень, серія КП 3864015;

37.Купюра номіналом 100 (сто) гривень, серія ВФ 3661586;

38.Купюра номіналом 100 (сто) гривень, серія ТА 1610803;

39.Купюра номіналом 100 (сто) гривень, серія КЛ 4875219;

40.Купюра номіналом 100 (сто) гривень, серія СА 3743466;

41.Купюра номіналом 100 (сто) гривень, серія ЕЖ 5909815;

42.Купюра номіналом 100 (сто) гривень, серія ГА 5818838;

43.Купюра номіналом 100 (сто) гривень, серія МП 2062469;

44.Купюра номіналом 100 (сто) гривень, серія ГД 0527302;

45.Купюра номіналом 100 (сто) гривень, серія ЕЦ 7160922;

46.Купюра номіналом 100 (сто) гривень, серія КГ 1830237;

47.Купюра номіналом 100 (сто) гривень, серія КИ 5996749;

48.Купюра номіналом 100 (сто) гривень, серія АИ 2533462;

49.Купюра номіналом 100 (сто) гривень, серія КА 0059025;

50.Купюра номіналом 100 (сто) гривень, серія ГБ 5121490;

51.Купюра номіналом 100 (сто) гривень, серія КУ 2692750;

52.Купюра номіналом 100 (сто) гривень, серія АИ 0542445;

53.Купюра номіналом 100 (сто) гривень, серія КД 6269503;

54.Купюра номіналом 100 (сто) гривень, серія МЄ 3071299;

55.Купюра номіналом 100 (сто) гривень, серія СВ 5830783;

56.Купюра номіналом 100 (сто) гривень, серія КВ 0532003;

57.Купюра номіналом 100 (сто) гривень, серія КД 1064781;

58.Купюра номіналом 100 (сто) гривень, серія ЕД 6016166;

59.Купюра номіналом 100 (сто) гривень, серія СВ 1220231;

60.Купюра номіналом 100 (сто) гривень, серія КБ 1653938;

61.Купюра номіналом 100 (сто) гривень, серія МР 7687586;

62.Купюра номіналом 100 (сто) гривень, серія СЗ 1170736;

63.Купюра номіналом 100 (сто) гривень, серія СВ 2465202;

64.Купюра номіналом 100 (сто) гривень, серія КЗ 1786768;

65.Купюра номіналом 100 (сто) гривень, серія КМ 4312461.

66.Купюра номіналом 500 (п`ятсот) гривень, серія АА 5437466;

67.Купюра номіналом 500 (п`ятсот) гривень, серія ФЗ 5489263;

68.Купюра номіналом 500 (п`ятсот) гривень, серія СЗ 4683127;

69.Купюра номіналом 500 (п`ятсот) гривень, серія УИ 3460100;

70.Купюра номіналом 500 (п`ятсот) гривень, серія ЛБ 0483918;

71.Купюра номіналом 500 (п`ятсот) гривень, серія СИ 2447181;

72.Купюра номіналом 500 (п`ятсот) гривень, серія ФЗ 4692845;

73.Купюра номіналом 500 (п`ятсот) гривень, серія МА 3974303;

74.Купюра номіналом 500 (п`ятсот) гривень, серія ВИ 4361891;

75.Купюра номіналом 500 (п`ятсот) гривень, серія ВЕ 6442883;

76.Купюра номіналом 500 (п`ятсот) гривень, серія АА 0040372;

77.Купюра номіналом 500 (п`ятсот) гривень, серія ВЖ 0297175;

78.Купюра номіналом 500 (п`ятсот) гривень, серія ВИ 9990629;

79.Купюра номіналом 500 (п`ятсот) гривень, серія ВИ 4242637;

80.Купюра номіналом 500 (п`ятсот) гривень, серія ВЗ 9147668;

81.Купюра номіналом 500 (п`ятсот) гривень, серія ЛГ 5281839;

82.Купюра номіналом 500 (п`ятсот) гривень, серія БТ 4186750;

83.Купюра номіналом 500 (п`ятсот) гривень, серія ВБ 0481888;

84.Купюра номіналом 500 (п`ятсот) гривень, серія УИ 6201176;

85.Купюра номіналом 500 (п`ятсот) гривень, серія ЛБ 1571749;

86.Купюра номіналом 500 (п`ятсот) гривень, серія СГ 2349106;

87.Купюра номіналом 500 (п`ятсот) гривень, серія УБ 3438343;

88.Купюра номіналом 500 (п`ятсот) гривень, серія МВ 7919685;

89.Купюра номіналом 500 (п`ятсот) гривень, серія ВГ 7082656;

90.Купюра номіналом 500 (п`ятсот) гривень, серія ВГ 7387302;

91.Купюра номіналом 500 (п`ятсот) гривень, серія ГТ 3496356;

92.Купюра номіналом 500 (п`ятсот) гривень, серія ВЗ 2622065;

93.Купюра номіналом 500 (п`ятсот) гривень, серія ЛБ 7686572;

94.Купюра номіналом 500 (п`ятсот) гривень, серія ВЖ 9116137;

95.Купюра номіналом 500 (п`ятсот) гривень, серія УЖ 1536122;

96.Купюра номіналом 500 (п`ятсот) гривень, серія ФЗ 0707434;

97.Купюра номіналом 500 (п`ятсот) гривень, серія ЛВ 5660439;

98.Купюра номіналом 500 (п`ятсот) гривень, серія ЗД 1590747;

99.Купюра номіналом 500 (п`ятсот) гривень, серія ЛВ 2945107;

100.Купюра номіналом 500 (п`ятсот) гривень, серія МВ 1800008;

101.Купюра номіналом 500 (п`ятсот) гривень, серія ЛА 4741436;

102.Купюра номіналом 500 (п`ятсот) гривень, серія ВБ 2400205;

103.Купюра номіналом 500 (п`ятсот) гривень, серія ЛИ 2961909;

104.Купюра номіналом 500 (п`ятсот) гривень, серія УИ 1676846;

105.Купюра номіналом 500 (п`ятсот) гривень, серія МБ 1483585;

106.Купюра номіналом 500 (п`ятсот) гривень, серія ГК 4736528;

107.Купюра номіналом 500 (п`ятсот) гривень, серія СБ 7927120;

108.Купюра номіналом 200 (двісті) гривень, серія ЕЯ 7525036;

109.Купюра номіналом 200 (двісті) гривень, серія ЕД 0417597;

110.Купюра номіналом 200 (двісті) гривень, серія ТГ 2565783;

111.Купюра номіналом 200 (двісті) гривень, серія ЕЕ 3549385;

112.Купюра номіналом 200 (двісті) гривень, серія ЄГ 2806733;

113.Купюра номіналом 200 (двісті) гривень, серія КГ 4000579;

114.Купюра номіналом 200 (двісті) гривень, серія ЄЗ 0308523;

115.Купюра номіналом 200 (двісті) гривень, серія ПБ 8163089;

116.Купюра номіналом 200 (двісті) гривень, серія ЕА 6625002;

117.Купюра номіналом 200 (двісті) гривень, серія ЄЮ 8382881;

118.Купюра номіналом 200 (двісті) гривень, серія ЕЕ 0457847;

119.Купюра номіналом 200 (двісті) гривень, серія ПБ 8945212;

120.Купюра номіналом 200 (двісті) гривень, серія ЕГ 5090858;

121.Купюра номіналом 200 (двісті) гривень, серія ЄЖ 4373974;

122.Купюра номіналом 200 (двісті) гривень, серія ЄЄ 8515489;

123.Купюра номіналом 200 (двісті) гривень, серія ПГ 0617117;

124.Купюра номіналом 200 (двісті) гривень, серія ТЄ 5674102;

125.Купюра номіналом 200 (двісті) гривень, серія ЕБ 0030267;

126.Купюра номіналом 200 (двісті) гривень, серія ЄЗ 5649413;

127.Купюра номіналом 200 (двісті) гривень, серія ТЖ 1630047;

128.Купюра номіналом 200 (двісті) гривень, серія ТА 0398657;

129.Купюра номіналом 200 (двісті) гривень, серія ЗЄ 9456926;

130.Купюра номіналом 200 (двісті) гривень, серія УЖ 8679304;

131.Купюра номіналом 200 (двісті) гривень, серія ХД 4460370;

132.Купюра номіналом 200 (двісті) гривень, серія ЄЮ 7210786;

133.Купюра номіналом 200 (двісті) гривень, серія ПГ 0788112;

134.Купюра номіналом 200 (двісті) гривень, серія УА 2318129;

135.Купюра номіналом 200 (двісті) гривень, серія ПБ 1408814;

136.Купюра номіналом 200 (двісті) гривень, серія ЗБ 5748083;

137.Купюра номіналом 200 (двісті) гривень, серія ВЄ 9878330;

138.Купюра номіналом 200 (двісті) гривень, серія ВЖ 7055047;

139.Купюра номіналом 200 (двісті) гривень, серія УС 4363110;

140.Купюра номіналом 200 (двісті) гривень, серія СА 1997032;

141.Купюра номіналом 200 (двісті) гривень, серія ЗВ 4821771;

142.Купюра номіналом 200 (двісті) гривень, серія ЕД 8431132;

143.Купюра номіналом 200 (двісті) гривень, серія ПЗ 1081811;

144.Купюра номіналом 200 (двісті) гривень, серія КБ 4729366;

145.Купюра номіналом 200 (двісті) гривень, серія СА 2533835;

146.Купюра номіналом 200 (двісті) гривень, серія КЗ 6946685;

147.Купюра номіналом 200 (двісті) гривень, серія КБ 7360038;

148.Купюра номіналом 200 (двісті) гривень, серія ЄА 4443282;

149.Купюра номіналом 200 (двісті) гривень, серія МБ 9343906;

150.Купюра номіналом 200 (двісті) гривень, серія ВА 8519790;

151.Купюра номіналом 200 (двісті) гривень, серія СК 3020819;

152.Купюра номіналом 200 (двісті) гривень, серія ЕЦ 9385695;

- документів, що стосуються надання послуг з підключення житлового будинку ОСОБА_4 до газопостачання та інших, пов`язаних з цим послуг.

В іншій частині клопотання відмовити.

Ухвала оскарженню не підлягає. Ухвала надає право проникнути до житла чи іншого володіння лише один раз, строк її дії не може перевищувати одного місяця з дня її постановлення.

Слідчий суддя Ужгородського

міськрайонного суду ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення08.09.2017
Оприлюднено08.03.2023
Номер документу68732752
СудочинствоКримінальне
Сутьнадання дозволу на проведення обшуку

Судовий реєстр по справі —308/8833/17

Ухвала від 15.09.2017

Кримінальне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Фазикош О. В.

Ухвала від 13.09.2017

Кримінальне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Фазикош О. В.

Ухвала від 11.09.2017

Кримінальне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Фазикош О. В.

Ухвала від 11.09.2017

Кримінальне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Фазикош О. В.

Ухвала від 08.09.2017

Кримінальне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Фазикош О. В.

Ухвала від 08.09.2017

Кримінальне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Фазикош О. В.

Ухвала від 08.09.2017

Кримінальне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Фазикош О. В.

Ухвала від 08.09.2017

Кримінальне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Фазикош О. В.

Ухвала від 08.09.2017

Кримінальне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Фазикош О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні