Ухвала
від 27.11.2009 по справі 2а-6467/09/0870
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Категорія статобліку 6.2

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АД МІНІСТРАТИВНИЙ СУД

69041, м. Запоріжжя, вул. Кремлів ська, 65 в

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ ТА ПРИЗНАЧЕННЯ

СПРАВИ ДО РОЗГЛЯДУ

27 листопада 2009 року Спра ва № 2а-6467/09/0870

Суддя Запорізького окружн ого адміністративного суду С трельнікова Наталя Вікторів на, розглянувши матеріали ад міністративного

позову: Запорізького міського центру зайнятості , м. Запоріжжя

до відповідача: Закри того акціонерного товарист ва «Запоріжтеплокомуненерг о»,

м. Запоріжжя

про стягненн я коштів,

ВСТАНОВИВ:

Запорізький міський центр зайнятості звернувся із ад міністративним позовом до З акритого акціонерного това риства «Запоріжтеплокомуне нерго», в якому просить суд с тягнути з відповідача 94,11 грн. з айво виплаченої допомоги.

Суд вважає, що адміністрати вний позов подано з додержан ням вимог статей 104-106 Кодексу а дміністративного судочинст ва України.

В ході підготовчого провад ження по справі були проведе ні такі підготовчі дії: з' яс овано коло осіб, які підлягаю ть виклику в судове засіданн я, визначено факти, які необх ідно встановити для вирішенн я спору, перелік документів, я кі необхідно подати сторона м тощо.

На підставі викладеного, су д вважає можливим закінчити підготовче провадження і п ризначити справу до судового розгляду.

Керуючись ст. ст. 100, 104, 107, 110, 121 К АС України, суддя,

УХВАЛИВ:

1. Відкрити провадження у З апорізькому окружному адмі ністративному суді за адмін істративним позовом Запоріз ького міського центру зайня тості до Закритого акціонер ного товариства «Запоріжтеп локомуненерго», про стягненн я коштів.

2. Закінчити підготовче про вадження та призначити справ у до судового розгляду на 17 г рудня 2009 року о 11 год. 30 хв., яке бу де проводитися суддею Стрель ніковою Н.В. одноособово, в пр иміщенні Запорізького окруж ного адміністративного суду за адресою: м. Запоріжжя, вул. Кремлівська, 65 в.

3. Копії ухвали про відкритт я провадження і призначення справи до судового розгляду надіслати особам, які беруть участь у справі разом з інфо рмацією про їхні процесуальн і права і обов' язки.

4. Відповідачу направити ко пію позову Запорізького місь кого центру зайнятості з коп іями доданих до нього докуме нтів та запропонувати відпов ідачу надати письмові запере чення проти позову з посилан ням на докази, якими вони обґ рунтовуються до 17 грудня 2009 р.

5. Позивачу в судове засіда ння надати письмове обґрунт ування права звернення до су ду в таких випадках.

6. Запропонувати сторонам надати в судове засідання вс і наявні в них документи та м атеріали, які можуть бути вик ористані як докази у справі.

7. Роз' яснити сторонам, що відповідно до ч. 3 ст. 122 КАС Укра їни, вони мають право заяви ти клопотання про розгляд сп рави за їх відсутності. Якщо таке клопотання заявили всі особи, які беруть участь у сп раві, судовий розгляд справ и здійснюється в порядку п исьмового провадження.

Ухвала оскарженню не підля гає.

Суддя Н.В. Стрельнікова

Пам' ятка про прав а та обов' язки осіб, які бер уть участь у справі

Права та обов' язки осіб, які беруть участь у справі (ст .49 КАС України).

1. Особи, які беруть участь у справі, мають рівні процес уальні права і обов'язки.

2. Особи, які беруть участь у справі, зобов'язані добросов існо користуватися належни ми їм процесуальними правами і неухильно виконувати проц есуальні обов'язки.

3. Особи, які беруть участь у справі, мають право:

1) знати про дату, час і місце судового розгляду справи, пр о всі судові рішення, які ухв алюються у справі та стосуют ься їхніх інтересів;

2) знайомитися з матеріал ами справи;

3) заявляти клопотання і від води;

4) давати усні та письмові по яснення, доводи та заперечен ня;

5) подавати докази, брати уча сть у дослідженні доказів;

6) висловлювати свою думку з питань, які виникають під ча с розгляду справи, задавати п итання іншим особам, які беру ть участь у справі, свідкам, ек спертам, спеціалістам, перек ладачам;

7) подавати заперечення про ти клопотань, доводів і мірку вань інших осіб;

8) знайомитися з технічним записом та журналом судов ого засідання і подавати пис ьмові зауваження до них;

9) робити із матеріалів спр ави виписки, знімати копії з матеріалів справи, одержув ати копії судових рішень;

10) оскаржувати судові рішен ня у частині, що стосується їх ніх інтересів;

11) користуватися іншими про цесуальними правами, надани ми їм цим Кодексом.

4. Особи, які беруть участь у справі, можуть за власний рахунок додатково замовити та отримати в суді засвідче ні копії документів і витяги з них.

Права та обов'язки ст орін (стаття 51 КАС України).

1. Крім прав та обов'язків, ви значених у статті 49 цього Ко дексу, позивач має право змін ити підставу або предмет адм іністративного позову, збіл ьшити або зменшити розмір по зовних вимог або відмовитися від адміністративного позов у в будь-який час до закінченн я судового розгляду. Позивач має право відмовитися від ад міністративного позову й у с уді апеляційної чи касаційно ї інстанції до закінчення ві дповідно апеляційного чи к асаційного розгляду.

2. Крім прав та обов'язків, ви значених у статті 49 цього Коде ксу, відповідач має право ви знати адміністративний позо в повністю або частково, пода ти заперечення проти адмініс тративного позову.

3. Сторони можуть досягнути примирення на будь-якій стад ії адміністративного процес у, що є підставою для закриття провадження в адміністратив ній справі.

4. Суд не приймає відмови поз ивача від адміністративного позову, визнання адміністра тивного позову відповідачем і не визнає умов примирення сторін, якщо ці дії супереч ать закону або порушують чиї -небудь права, свободи чи інте реси.

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення27.11.2009
Оприлюднено21.12.2010
Номер документу6885372
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-6467/09/0870

Постанова від 17.12.2009

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Стрельнікова Наталя Вікторівна

Постанова від 17.12.2009

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Стрельнікова Наталія Вікторівна

Ухвала від 27.11.2009

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Стрельнікова Наталія Вікторівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні