Ухвала
від 18.09.2017 по справі 826/8905/16
КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД Справа: №826/8905/16 Головуючий у 1- й інстанції Григорович П.О. Суддя - доповідач: Земляна Г.В.

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

18 вересня 2017 року м. Київ

Суддя Київського апеляційного адміністративного суду Земляна Г.В. перевіривши матеріали апеляційної скарги Державної податкової інспекції у Печерському районі Головного управління ДФС у м. Києві на постанову Окружного адміністративного суду міста Києва від 22 червня 2017 року у справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "ЛМ Пост Продакшн" до Державної податкової інспекції у Печерському районі Головного управління ДФС у м. Києві про визнання відмови протиправною, зобов'язання вчинити дії,

В С Т А Н О В И Л А :

В провадженні Київського апеляційного адміністративного суду перебуває апеляційна скарга Державної податкової інспекції у Печерському районі Головного управління ДФС у м. Києві на постанову Окружного адміністративного суду міста Києва від 22 червня 2017 року у справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "ЛМ Пост Продакшн" до Державної податкової інспекції у Печерському районі Головного управління ДФС у м. Києві про визнання відмови протиправною, зобов'язання вчинити дії,.

Постановою Окружного адміністративного суду міста Києва від 22 червня 2017 року позов задоволено.

Не погоджуючись з прийнятим рішенням відповідач подав апеляційну скаргу.

Ухвалою Київського апеляційного адміністративного суду від 21 липня 2017 року апеляційну скаргу залишено без руху через її невідповідність вимогам ст. 187 Кодексу адміністративного судочинства України. Особі, яка подала апеляційну скаргу було встановлено строк на протязі п'ятнадцяти днів з моменту отримання копії ухвали усунути недоліки апеляційної скарги, а саме: сплатити судовий збір у розмірі 1515,80 грн.

Копія ухвали Київського апеляційного адміністративного суду від 21 липня 2017 року отримана апелянтом 02 серпня 2017 року, що підтверджено повідомленням про вручення поштового відправлення.

21 серпня 2017 року та 06 вересня 2017 року від представника Державної податкової інспекції у Печерському районі Головного управління ДФС у м. Києві на адресу Київського апеляційного адміністративного суду надіслано клопотання про продовження строку для усунення недоліків.

В своїх клопотаннях, апелянт вказує, що вирішення питання щодо виділення коштів на сплату судового збору є складним і потребує певного часу.

Відповідно до ч.1 ст. 102 КАС України , пропущений з поважних причин процесуальний строк, встановлений законом, може бути поновлений, а процесуальний строк, встановлений судом, - продовжений судом за клопотанням особи, яка бере участь у справі.

За таких обставин, колегія суддів вважає, що підстави для продовження процесуального строку є поважними, так як апелянтом вчинено дії для забезпечення виконання вимог ухвали суду, однак, кошти для сплати судового збору до апелянта ще не надійшли.

Таким чином, клопотання представника відповідача є обґрунтованим та такими, що підлягає задоволенню. Тому слід продовжити процесуальні строки сплати судового збору до 30 вересня 2017 року.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 102, 187, 189, 254 КАС України, колегія суддів,

УХВАЛИЛА:

Клопотання Державної податкової інспекції у Печерському районі Головного управління ДФС у м. Києві про продовження строку для усунення недоліків апеляційної скарги задовольнити.

Продовжити Державній податковій інспекції у Печерському районі Головного управління ДФС у м. Києві строк для усунення недоліків апеляційної скарги (сплати судового збору) у справі за апеляційною скаргою Державної податкової інспекції у Печерському районі Головного управління ДФС у м. Києві на постанову Окружного адміністративного суду міста Києва від 22 червня 2017 року у справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "ЛМ Пост Продакшн" до Державної податкової інспекції у Печерському районі Головного управління ДФС у м. Києві про визнання відмови протиправною, зобов'язання вчинити дії до 30 вересня 2017 року.

Ухвала набирає законної сили з моменту постановлення є остаточною та оскарженню не підлягає.

Суддя

Київського апеляційного адміністративного суду Г.В.Земляна

Головуючий суддя Земляна Г.В.

СудКиївський апеляційний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення18.09.2017
Оприлюднено19.09.2017
Номер документу68920293
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —826/8905/16

Ухвала від 04.10.2017

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Земляна Г.В.

Ухвала від 18.09.2017

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Земляна Г.В.

Постанова від 22.06.2017

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Григорович П.О.

Ухвала від 21.07.2017

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Земляна Г.В.

Ухвала від 13.04.2017

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Григорович П.О.

Ухвала від 20.07.2016

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Іщук І.О.

Ухвала від 16.06.2016

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Іщук І.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні