Ухвала
від 21.09.2017 по справі 826/4830/17
КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Справа 826/4830/17

Суддя-доповідач Шелест С.Б.

У Х В А Л А

21 вересня 2017 року м. Київ

Київський апеляційний адміністративний суд у складі колегії суддів:

Головуюча суддя: Шелест С.Б.

Судді: Кузьмишина О.М., Пилипенко О.Є.

розглянувши клопотання Маріупольської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Донецькій області про проведення у режимі відеоконференції апеляційного розгляду справи №826/4830/17 за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю Сотіс-Груп до Маріупольської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Донецькій області, Державної податкової інспекції у Шевченківському районі ДФС у м. Києві про визнання протиправними дій та зобов'язання вчинити дії

у с т а н о в и в:

разом з апеляційною скаргою апелянтом подано клопотання про проведення судового засідання у режимі відеоконференції з метою забезпечення участі представника апелянта у судовому засіданні.

Клопотання мотивоване неможливістю прибути у судове засідання з причин обмеження транспортного сполучення та відсутності матеріального забезпечення; проведення судового засідання у режимі відеоконференції просив доручити Орджонікідзевському районному суду м. Маріуполь.

Розглянувши клопотання, колегія суддів виходить з наступного.

За змістом ст. 122-1 КАС України, суд за власною ініціативою або за клопотанням сторони, іншого учасника адміністративного процесу може постановити ухвалу про їх участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції. Режим відеоконференції передбачає фізичну явку особи в суд, в приміщенні якого буде забезпечено відеотрансляцію в інший суд, який розглядає справу.

Таке клопотання може бути подано не пізніш як за сім днів до дня проведення судового засідання, в якому відбуватиметься така участь. Питання про участь особи у судовому засіданні в режимі відеоконференції вирішується судом за наявності відповідного клопотання або за власною ініціативою не пізніш як за п'ять днів до дня проведення такого судового засідання.

З огляду на поважність причин неможливості прибуття відповідача-1 у судове засідання, а також подання клопотання у встановлений процесуальним законодавством строк, з метою забезпечення реалізації права на участь у судовому засіданні, суд вважає за доцільне задовольнити клопотання.

Керуючись ст.ст. 197, 195-1, 122- 1 КАС України, Київський апеляційний адміністративний суд

у х в а л и в:

задовольнити клопотання Маріупольської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Донецькій області про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Доручити забезпечення проведення відеоконференції Орджонікідзевському районному суду м. Маріуполь (87505, м. Маріуполь, пр-т Перемоги, 6; електронна адреса: inbox@org.dn.court.gov.ua).

У судовому засіданні призначеному на 17.10.17р. о 14:20 у режимі відеоконфернції братиме участь уповноважений представник Маріупольської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Донецькій області.

Копію даної ухвали про участь особи у судовому засіданні в режимі відеоконференції негайно надіслати до суду, який зобов'язаний організувати її виконання, та особам, які братимуть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції, а також іншим особам, які беруть участь у справі.

Дана ухвала оскарженню не підлягає.

Головуюча суддя Шелест С.Б.

Судді: Кузьмишина О.М.

Пилипенко О.Є.

СудКиївський апеляційний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення21.09.2017
Оприлюднено22.09.2017
Номер документу69018201
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —826/4830/17

Ухвала від 25.06.2019

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Смолій І.В.

Ухвала від 08.04.2019

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Смолій І.В.

Ухвала від 12.11.2018

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Смолій І.В.

Ухвала від 29.10.2018

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Пасічник С.С.

Ухвала від 11.01.2018

Адміністративне

Верховний Суд

Васильєва І.А.

Ухвала від 14.11.2017

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Веденяпін О.А.

Ухвала від 17.10.2017

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Шелест С.Б.

Ухвала від 21.09.2017

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Шелест С.Б.

Ухвала від 20.09.2017

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Шелест С.Б.

Ухвала від 20.09.2017

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Шелест С.Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні