Ухвала
від 27.09.2017 по справі 0670/9475/11
ЖИТОМИРСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЖИТОМИРСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

(про заміну сторони виконавчого провадження)

27 вересня 2017 року                                        Житомир          Справа № 0670/9475/11

Категорія 10.1

Житомирський окружний адміністративний суд

В складі: головуючого судді - Черняхович І.Е.

розглянувши у відкритому судовому засіданні заяву про заміну сторони виконавчого провадження правонаступником у адміністративній справі за позовом Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань у Володарсько-Волинському районі Житомирської області до Відкритого акціонерного товариства "Меліоратор" про заміну сторони виконавчого провадження.

в с т а н о в и в:

Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Житомирській області в особі Хорошівського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Житомирській області звернулось до суду з заявою про заміну сторони у виконавчому провадженні у справі.

В обґрунтування заяви зазначає, що згідно до розділу VII Прикінцевих та перехідних положень Закону України "Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування" від 23.09.1999 р., за № 1105-XIV в результаті реорганізації шляхом злиття Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України та Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності утворюється Фонд соціального страхування України. 01 серпня 2017 року розпочало роботу Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Житомирській області та його відокремлені підрозділи.

Представники сторін у справі в судове засідання не прибули, про дату, час і місце судового засідання були повідомлені належним чином. Одночасно із подачею заяви про заміну сторони виконавчого провадження заявник заявив клопотання про її розгляд без його участі.

Приписами статті 264 Кодексу адміністративного судочинства України встановлено, що неприбуття у судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає судовому розгляду. Відтак, суд вважає за можливе розглянути справу в порядку письмового провадження у відповідності до частини 6 статті 128 Кодексу адміністративного судочинства України.

Дослідивши матеріали адміністративної справи, суд зазначає наступне.

Житомирським окружним адміністративним судом була винесена постанова від 26.01.2011 у справі № 0670/9475/11 за позовом Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань у Володарсько - Волинському районі Житомирської області до Відкритого акціонерного товариства "Меліоратор" про стягнення 7975,80 грн. Вказана постанова набрала законної сили у відповідності до ст. 254 КАС України.

На підставі зазначеного рішення суд видав виконавчий лист № 1119/12, відповідно до якого Хорошівським районним ВДВС відкрито виконавче провадження по примусовому виконанню рішення суду.

Так, згідно розділу VII Прикінцевих та перехідних положень Закону України "Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування" від 23.09.1999 р., за № 1105-XIV в результаті реорганізації шляхом злиття Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України та Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності утворюється Фонд соціального страхування України. 01 серпня 2017 року розпочало роботу Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Житомирській області та його відокремлені підрозділи.

Відповідно до ч. 1 ст. 264 Кодексу адміністративного судочинства України, у разі вибуття однієї із сторін виконавчого провадження за поданням державного виконавця або за заявою заінтересованої особи суд може замінити сторону виконавчого провадження її правонаступником.

За таких обставин суд вважає за необхідне замінити Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань у Володарсько-Волинському районі Житомирської області на правонаступника Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Житомирській області в особі Хорошівського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Житомирській області.

Керуючись статтями 128, 160, 165, 186, 254, 264 Кодексу адміністративного судочинства України, суд

у х в а л и в:

Замінити сторону виконавчого провадження - стягувача з Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань у Володарсько-Волинському районі Житомирської області на правонаступника - Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Житомирській області в особі Хорошівського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Житомирській області.

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається до Житомирського апеляційного адміністративного суду через Житомирський окружний адміністративний суд протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

Суддя                                                                                                    І.Е.Черняхович

СудЖитомирський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення27.09.2017
Оприлюднено29.09.2017
Номер документу69134839
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —0670/9475/11

Ухвала від 22.03.2024

Адміністративне

Житомирський окружний адміністративний суд

Черняхович Ірина Едуардівна

Ухвала від 27.09.2017

Адміністративне

Житомирський окружний адміністративний суд

Черняхович Ірина Едуардівна

Постанова від 26.01.2012

Адміністративне

Житомирський окружний адміністративний суд

Черняхович Ірина Едуардівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні