Ухвала
від 18.10.2017 по справі 501/1247/17
ІЛЛІЧІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Дата документу 18.10.2017

Справа № 501/1247/17

2/501/1263/17

У Х В А Л А

Про виправлення описки в рішенні суду

18 жовтня 2017 року м. Чорноморськ

Іллічівський міський суд Одеської області у складі:

головуючого - судді - Смирнова В.В., за участю секретаря - Крамського Д.О.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Чорноморськ Одеської області виправлення описки у рішенні суду по цивільній справі за позовною заявою ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю Фінансова компанія Іпотека та інвестиції про визнання акту державного виконавця не дійсним та припинення іпотеки ,

В С Т А Н О В И В :

В провадженні Іллічівського міського суду Одеської області знаходилася справа за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю Фінансова компанія Іпотека та інвестиції ,Чорноморського відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції в Одеській області про визнання акту державного виконавця не дійсним та припинення іпотеки .

18 жовтня 2017 року по даній справі було ухвалене рішення (вступна та резолютивна частина), яким у позові ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю Фінансова компанія Іпотека та інвестиції про визнання акту державного виконавця не дійсним та припинення іпотеки- відмовлено за необґрунтованістю.

Вивчивши матеріали справи, було встановлено, що в рішенні (вступна та резолютивна частина) допущено описку в вступній та резолютивній частині, не зазначено всіх відповідачів по справі, а саме - Чорноморського відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції в Одеській області , в зв'язку з чим така описка підлягає виправленню.

Відповідно до ст. 219 ЦПК України - суд може з власної ініціативи або за заявою осіб, які беруть участь у справі, виправити допущені у судовому рішенні описки чи арифметичні помилки.

Враховуючи наведене, суд вважає за необхідне виправити описку у вказаному рішенні (вступна та резолютивна частина) суду.

Керуючись ст.ст. 209, 210, 219, 293 ЦПК України, суд,

У Х В А Л И В :

Виправити описку в вступній та резолютивній частині рішення Іллічівського міського суду Одеської області від 18.10.2017 року по справі № 501/1247/17 за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю Фінансова компанія Іпотека та інвестиції про визнання акту державного виконавця не дійсним та припинення іпотеки , а саме:

в вступній частині рішення (вступна та резолютивна частина), замість невірно вказаного - за позовною заявою ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю Фінансова компанія Іпотека та інвестиції про визнання акту державного виконавця не дійсним та припинення іпотеки , вважати вірним - за позовною заявою ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю Фінансова

компанія Іпотека та інвестиції , Чорноморського відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції в Одеській області про визнання акту державного виконавця не дійсним та припинення іпотеки .

в резолютивній частині рішення (вступна та резолютивна частина), замість невірно вказаного - за позовною заявою ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю Фінансова компанія Іпотека та інвестиції про визнання акту державного виконавця не дійсним та припинення іпотеки , вважати вірним - за позовною заявою ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю Фінансова компанія Іпотека та інвестиції , Чорноморського відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції в Одеській області про визнання акту державного виконавця не дійсним та припинення іпотеки .

Ухвала набирає законної сили після закінчення п'ятиденного строку на апеляційне оскарження.

Ухвала може бути оскаржена до апеляційного суду Одеської області через Іллічівський міський суд Одеської області шляхом подачі апеляційної скарги, яка подається протягом 5 днів з дня проголошення ухвали, або отримання її копії.

Суддя Іллічівського міського суду

Одеської області ОСОБА_2

СудІллічівський міський суд Одеської області
Дата ухвалення рішення18.10.2017
Оприлюднено20.10.2017
Номер документу69622140
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —501/1247/17

Ухвала від 15.05.2019

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Пророк Віктор Васильович

Ухвала від 08.01.2019

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Пророк Віктор Васильович

Постанова від 23.08.2018

Цивільне

Апеляційний суд Одеської області

Вадовська Л. М.

Постанова від 23.08.2018

Цивільне

Апеляційний суд Одеської області

Вадовська Л. М.

Ухвала від 01.11.2017

Цивільне

Апеляційний суд Одеської області

Вадовська Л. М.

Ухвала від 01.11.2017

Цивільне

Апеляційний суд Одеської області

Вадовська Л. М.

Рішення від 20.10.2017

Цивільне

Іллічівський міський суд Одеської області

Смирнов В. В.

Ухвала від 18.10.2017

Цивільне

Іллічівський міський суд Одеської області

Смирнов В. В.

Рішення від 18.10.2017

Цивільне

Іллічівський міський суд Одеської області

Смирнов В. В.

Ухвала від 27.06.2017

Цивільне

Іллічівський міський суд Одеської області

Смирнов В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні