Ухвала
від 20.10.2017 по справі 813/3614/17
ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД79018, м. Львів, вул. Чоловського, 2; e-mail: inbox@adm.lv.court.gov.ua; тел.: (032)-261-58-10

У Х В А Л А

про відкриття провадження в адміністративній справі

20 жовтня 2017 року Справа № 813/3614/17

Суддя Львівського окружного адміністративного суду Грень Н.М. перевірив виконання вимог ст. 106 КАС України при поданні позовної заяви Стрийського комунального підприємства «Будівельник» до Департаменту Державної архітектурно-будівельної інспекції у Львівській області про визнання протиправними дій, визнання протиправною і скасування відмови та зобов'язання до вчинення дій, -

в с т а н о в и в :

На розгляд Львівського окружного адміністративного суду надійшла позовна заява Стрийського комунального підприємства «Будівельник» до Департаменту Державної архітектурно-будівельної інспекції у Львівській області, з вимогами:

-визнати протиправними дії Департаменту Державної архітектурно-будівельної інспекції у Львівській області щодо відмови у видачі дозволу на виконання будівельних робіт;

-визнати протиправним та скасувати відмову Департаменту Державної архітектурно-будівельної інспекції у Львівській області у видачі дозволу на виконання будівельних робіт від 02.10.2017 року №ЛВ132172762028;

-зобов'язати Департамент Державної архітектурно-будівельної інспекції у Львівській області видати Стрийському комунальному підприємства «Будівельник» (код ЄДРПОУ 34921480) дозвіл на виконання будівельних робіт – будівництво інженерних(водопровідних та каналізаційних) мереж житлового кварталу «Дуброва» в районі м.Стрий, Львівська область для учасників АТО, вид будівництва – нове будівництво, код об'єкта – 2223.1, клас наслідків (відповідальності) – СС2.

Ухвалою Львівського окружного адміністративного суду від 13.10.2017 року позовну заяву залишено без руху та надано строк до 27.10.2017 року включно, для усунення недоліків вказаних у мотивувальній частині ухвали.

Через канцелярію суду 19.10.2017 року за вх. № 24005 надійшло клопотання на виконання вимог ухвали про залишення позовної заяви без руху.

Згідно ч. 2 ст. 108 КАС України, якщо позивач усунув недоліки позовної заяви у строк, встановлений судом, вона вважається поданою у день первинного її подання до адміністративного суду.

Спір виник з публічно-правових відносин, належить до компетенції адміністративних судів, предметної та територіальної підсудності Львівського окружного адміністративного суду. Позовна заява відповідає вимогам ст. 106 Кодексу адміністративного судочинства України (далі – КАС України). Підстав для повернення, залишення без розгляду позовної заяви чи відмови у відкритті провадження у справі не встановлено.

З врахуванням характеру спірних правовідносин та поданих доказів у справі, необхідністю з'ясувати можливість врегулювання спору до судового розгляду, а також забезпечення всебічного та об'єктивного вирішення справи протягом розумного строку, суд вважає за доцільне провести попереднє судове засідання.

Керуючись ст.ст. 2, 17-19, 107 КАС України, суд -

у х в а л и в :

1. Відкрити провадження в адміністративній справі за позовом Стрийського комунального підприємства «Будівельник» до Департаменту Державної архітектурно-будівельної інспекції у Львівській області про визнання протиправними дій, визнання протиправною і скасування відмови та зобов'язання до вчинення дій.

2. Призначити попереднє судове засідання на 30 листопада 2017 року о 15:00 год., в приміщенні Львівського окружного адміністративного суду (м. Львів, вул. Чоловського, 2).

3. Попереднє судове засідання проводитиме суддя Грень Н.М.

4. З метою підготовки справи до судового розгляду:

5.1. Позивачу надати суду: оригінали документів для огляду в судовому засіданні;

5.2. Відповідачу надати суду: письмові заперечення проти позову, якщо останній ним заперечується, та докази на спростування вимог позовної заяви у випадку її заперечення.

6. Копію ухвали про відкриття провадження в адміністративній справі невідкладно надіслати особам, які беруть участь у справі, разом з інформацією про їхні процесуальні права і обов'язки. Відповідачу надіслати також копію позовної заяви та доданих до неї документів.

Ухвала оскарженню не підлягає.

          

Суддя                                                                                 Грень Н.М.

Дата ухвалення рішення20.10.2017
Оприлюднено01.11.2017
Номер документу69860550
СудочинствоАдміністративне
Сутьвизнання протиправними дій, визнання протиправною і скасування відмови та зобов'язання до вчинення дій

Судовий реєстр по справі —813/3614/17

Ухвала від 19.12.2017

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Грень Наталія Михайлівна

Ухвала від 20.10.2017

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Грень Наталія Михайлівна

Ухвала від 13.10.2017

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Грень Наталія Михайлівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні