Ухвала
від 09.11.2017 по справі 816/1965/17
ПОЛТАВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ПОЛТАВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про відкриття скороченого провадження в адміністративній справі

09 листопада 2017 рокум. ПолтаваСправа № 816/1965/17

Суддя Полтавського окружного адміністративного суду Слободянюк Н.І., ознайомившись з матеріалами адміністративного позову Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Полтавській області до Плосківського дошкільного навчального закладу дитячого садку "Дзвіночок" Плосківської сільської ради Решетилівського району Полтавської області про застосування заходів реагування у сфері державного нагляду (контролю),

В С Т А Н О В И В:

07 листопада 2017 року Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Полтавській області звернулося до Полтавського окружного адміністративного суду з позовною заявою до Плосківського дошкільного навчального закладу дитячого садку "Дзвіночок" Плосківської сільської ради Решетилівського району Полтавської області про застосування заходів реагування у сфері державного нагляду (контролю) у вигляді повного зупинення експлуатації будівлі за адресою: Полтавська область, Решетилівський район, с. Плоске, вул. Красна, 8 до повного усунення порушень вимог законодавства у сфері пожежної безпеки.

          Адміністративний позов відповідає вимогам статей 105, 106 Кодексу адміністративного судочинства України.

          Відповідно до частин 1, 2 статті 183-2 Кодексу адміністративного судочинства України справа підлягає розгляду в порядку скороченого провадження.

          На підставі викладеного, керуючись статтями 106, 107, 183-2 Кодексу адміністративного судочинства України,

У Х В А Л И В:

          

          Відкрити скорочене провадження в адміністративній справі № 816/1965/17 за позовом Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Полтавській області до Плосківського дошкільного навчального закладу дитячого садку "Дзвіночок" Плосківської сільської ради Решетилівського району Полтавської області про застосування заходів реагування у сфері державного нагляду (контролю).

Справу розглядати суддею одноособово без проведення судового засідання та виклику осіб, які беруть участь у справі.

          Зобов'язати позивача у десятиденний строк з дня одержання копії ухвали надати до суду:

- документи, що були ним використані під час проведення перевірки та свідчать про допущені порушення;

- інформацію щодо складання позивачем на підставі акта перевірки №113 від 24.10.2017 припису про усунення порушень вимог законодавства у сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки, а у разі складання такого припису - інформацію (з наданням відповідних доказів) щодо його направлення на адресу відповідача, застосування до відповідача санкцій за невиконання вимог такого припису, а також щодо оскарження відповідачем вказаного припису у встановленому законодавством порядку.

Запропонувати відповідачу, у десятиденний строк з дня одержання копії ухвали, подати письмові заперечення проти позову та необхідні документи або заяву про визнання позову безпосередньо до канцелярії суду (за адресою: 36039, Полтавська область, м. Полтава, вул. Пушкарівська, 9/26).

Відповідачу, у десятиденний строк з дня одержання копії ухвали, подати до суду належним чином засвідчені копії наступних документів:

- положення про юридичну особу Плосківський дошкільний навчальний заклад дитячий садочок "Дзвіночок" Плосківської сільської ради Решетилівського району Полтавської області (ідентифікаційний код 39555648) та наказ про призначення керівника,

- довідки про перебування будівлі за адресою: Полтавська область, Решетилівський район, с. Плоске, вул. Красна, 8 на балансі юридичної особи.

Роз'яснити відповідачу, що справу буде розглянуто в порядку скороченого провадження в такі строки: 1) не пізніше наступного дня з дня надходження до суду заяви відповідача про визнання позову; 2) не пізніше трьох днів з дня закінчення строку, передбаченого частиною третьою статті 1832 Кодексу адміністративного судочинства України, якщо до суду не було подано заперечення відповідача; 3) не пізніше п'яти днів з дня подання відповідачем заперечення проти позову.

Копію ухвали надіслати сторонам.

Ухвала набирає законної сили з моменту постановлення та не може бути оскаржена.

          

          Суддя                                                                                Н.І. Слободянюк

Дата ухвалення рішення09.11.2017
Оприлюднено13.11.2017
Номер документу70113028
СудочинствоАдміністративне
Сутьзастосування заходів реагування у сфері державного нагляду (контролю

Судовий реєстр по справі —816/1965/17

Рішення від 01.02.2018

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

Н.І. Слободянюк

Ухвала від 01.02.2018

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

Н.І. Слободянюк

Ухвала від 01.02.2018

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

Н.І. Слободянюк

Ухвала від 01.02.2018

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

Н.І. Слободянюк

Ухвала від 08.12.2017

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

Н.І. Слободянюк

Ухвала від 23.11.2017

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

Н.І. Слободянюк

Ухвала від 09.11.2017

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

Н.І. Слободянюк

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні