Ухвала
від 24.11.2017 по справі 672/817/15-ц
АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Копія

АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ


Справа № 672/817/15-ц

Провадження № 22-ц/792/1371/17

УХВАЛА

24 листопада 2017 року м. Хмельницький

Колегія суддів судової палати у цивільних справах

Апеляційного суду Хмельницької області

в складі: головуючого - судді Костенко А.М.,

суддів: Грох Л.М., Корніюк А.П.,

секретар Гриньова А.М.

розглянула у відкритому судовому засіданні в порядку ст. 197 ЦПК України заяву про виправлення описки в ухвалі Апеляційного суду Хмельницької області від 25 жовтня 2017 року по справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю Сатанівські води до товариства з обмеженою відповідальністю Перлина Збруча , Державного публічного акціонерного товариства Національна акціонерна компанія Украгролізинг , Кам'янець-Подільської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління державної фіскальної служби у Хмельницькій області, товариства з обмеженою відповідальністю ІТАК , ОСОБА_1, ОСОБА_2, ОСОБА_3, ОСОБА_4, ОСОБА_5, третя особа - відділ примусового виконання рішень управління державної виконавчої служби Головного управління юстиції у Хмельницькій області, товариство з обмеженою відповідальністю Елада-Ексім про визнання права власності, звільнення майна з-під арешту.

Заслухавши доповідача, перевіривши матеріали справи, ознайомившись з заявою про виправлення описки, колегія суддів

в с т а н о в и л а :

Рішенням Городоцького районного суду від 11 травня 2017 року відмовлено в задоволені позову Товариства з обмеженою відповідальністю Сатанівські води про визнання права власності та звільнення майна з-під арешту.

Не погодившитсь з цим рішенням ТОВ Сатанівські води оскаржило його в апеляційному порядку.

25 жовтня 2017 року ухвалою Апеляційного суду Хмельницької області апеляційну скаргу ТОВ Сатанівські води відхилено. Рішення Городоцького районного суду від 11 травня 2017 року залишено без змін.

7 листопада 2017 року до Апеляційного суду Хмельницької області надійшла заява від представника Національної акціонерної компанії Украгролізинг про виправлення описки в ухвалі Апеляційного суду Хмельницької області від 25 жовтня 2017 року по справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю Сатанівські води до товариства з обмеженою відповідальністю Перлина Збруча , Державного публічного акціонерного товариства Національна акціонерна компанія Украгролізинг , Кам'янець-Подільської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління державної фіскальної служби у Хмельницькій області, товариства з обмеженою відповідальністю ІТАК , ОСОБА_1, ОСОБА_2, ОСОБА_3, ОСОБА_4, ОСОБА_5, третя особа - відділ примусового виконання рішень управління державної виконавчої служби Головного управління юстиції у Хмельницькій області, товариство з обмеженою відповідальністю Елада-Ексім про визнання права власності, звільнення майна з-під арешту.

Представник Національної акціонерної компанії Украгролізинг вказувала, що в останньому абзаці на четвертій сторінці та в шостому абзаці на п'ятій сторінці замість ТОВ Перлина Поділля слід вказати ТОВ Перлина Збруча та у третьому абзаці на п'ятій сторінці замість прізвища фізичної особи ОСОБА_6, слід вказати ОСОБА_7

Як вбачається із матеріалів справи стороною по справі є ТОВ Перлина Збруча , а не ТОВ Перлина Поділля та відповідно до актів приймання-передачі рухомого майна вказано громадянина ОСОБА_7.

Відповідно до ст. 219 Цивільного процесуального кодексу України суд може за власної ініціативи або за заявою осіб, які беруть участь у справі, виправити допущені у судовому рішенні описки чи арифметичні помилки. Питання про внесення виправлень вирішується в судовому засіданні, про що постановляється ухвала. Особи, які беруть участь у справі, повідомляються про час і місце засідання, їхня неявка не перешкоджає розгляду питання про внесення виправлень.

За таких обставин вбачається необхідність виправлення допущеної описки у мотивувальній частині ухвали, вказавши замість помилково вказаного ТОВ Перлина Поділля на вірну ТОВ Перлина Збруча та замість ОСОБА_6С. на вірну ОСОБА_7С. .

Керуючись ст. ст. 219, 303, 307 ЦПК України, колегія суддів,

у х в а л и л а :

Виправити описку допущену в ухвалі Апеляційного суду Хмельницької області від 25 жовтня 2017 року, вказавши у мотивувальній частині ухвали замість помилково вказаного ТОВ Перлина Поділля на вірну ТОВ Перлина Збруча , та замість ОСОБА_6С. на вірну ОСОБА_7С. .

Ухвала набирає законної сили з моменту проголошення, проте може бути оскаржена в касаційному порядку протягом двадцяти днів з дня набрання законної сили.

Головуючий (підпис) А.М. Костенко

Судді (підписи) Л.М. Грох

ОСОБА_8

Згідно з оригіналом ОСОБА_9

СудАпеляційний суд Хмельницької області
Дата ухвалення рішення24.11.2017
Оприлюднено25.11.2017
Номер документу70485406
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —672/817/15-ц

Постанова від 25.09.2019

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Кривцова Ганна Василівна

Ухвала від 05.09.2019

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Кривцова Ганна Василівна

Ухвала від 11.12.2017

Цивільне

Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ

Маляренко Артем Васильович

Ухвала від 24.11.2017

Цивільне

Апеляційний суд Хмельницької області

Костенко А. М.

Ухвала від 20.11.2017

Цивільне

Апеляційний суд Хмельницької області

Костенко А. М.

Ухвала від 19.11.2017

Цивільне

Апеляційний суд Хмельницької області

Костенко А. М.

Ухвала від 25.10.2017

Цивільне

Апеляційний суд Хмельницької області

Костенко А. М.

Ухвала від 25.10.2017

Цивільне

Апеляційний суд Хмельницької області

Костенко А. М.

Ухвала від 26.06.2017

Цивільне

Апеляційний суд Хмельницької області

Костенко А. М.

Ухвала від 26.06.2017

Цивільне

Апеляційний суд Хмельницької області

Костенко А. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні