Ухвала
від 30.11.2017 по справі 399/690/17
ОНУФРІЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 399/690/17

Провадження № 2-а/399/12/17

УХВАЛА

30 листопада 2017 року селище Онуфріївка

Онуфріївський районний суд Кіровоградської області у складі: головуючого судді Лях М.М., за участю секретаря судових засідань ОСОБА_1, розглянувши у відкритому судовому засіданні в селищі Онуфріївка адміністративну справу за позовом ОСОБА_2 до ОСОБА_3 управління держгеокадастру у Кіровоградській області та до державного інспектора з контролю за використанням та охороною земель і дотримання вимог законодавства України про охорону земель ОСОБА_3 управління Держгеокадастру у Кіровоградській області ОСОБА_4 про визнання протиправною та скасування постанови про накладення адміністративного стягнення,

встановив:

В провадженні Онуфріївського районного суду Кіровоградської області перебуває справа за адміністративним позовом ОСОБА_2 до ОСОБА_3 управління держгеокадастру у Кіровоградській області та до державного інспектора з контролю за використанням та охороною земель і дотримання вимог законодавства України про охорону земель ОСОБА_3 управління Держгеокадастру у Кіровоградській області ОСОБА_4 про визнання протиправною та скасування постанови про накладення адміністративного стягнення.

23.11.2017 року до суду надійшло клопотання представника відповідача ОСОБА_5 про її участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції з Кіровським районним судом міста Кіровограда.

Позивач, представник позивача та представники відповідачів в судове засідання не з'явились, про час та місце розгляду справи повідомлялися належним чином. Від позивача надійшла заява в якій він заявлений позов підтримав та просив задовольнити в повному обсязі, а справу просив розгляд без його участі.

Дослідивши матеріали справи, суд вважає, що клопотання підлягає задоволенню за наступних підстав.

У відповідності до ст. 122-1 КАС України , суд за власною ініціативою або за клопотанням сторони, іншого учасника адміністративного процесу може постановити ухвалу про їх участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Відповідно до п. 1.3 Інструкції про порядок роботи з технічними засобами відеозапису ходу і результатів процесуальних дій проведених у режимі відеоконференції під час судового засідання, обов'язок забезпечити проведення відеоконференції покладається на суд, який отримав судове рішення про проведення відеоконференції, незалежно від спеціалізації та інстанції суду, який прийняв таке рішення.

Згідно з ч. 5 ст. 122-1 КАС України , копія ухвали про участь особи у судовому засіданні в режимі відеоконференції негайно надсилається до суду, який зобов'язаний організувати її виконання, та особі, яка братиме участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Враховуючи викладене, суд вважає за необхідне провести судове засідання в режимі відеоконференції, задовольнивши клопотання представника відповідача.

Забезпечення проведення відеоконференції за участю сторони доручити Кіровському районному суду міста Кіровограда.

Керуючись ст.ст. 122-1 , 197 , 206 , 254 КАС України , суд-

постановив:

Клопотання представника відповідача ОСОБА_5 про проведення судового засідання в режимі відеоконференції задовольнити.

Відкласти розгляд справи за адміністративним позовом ОСОБА_2 до ОСОБА_3 управління держгеокадастру у Кіровоградській області та до державного інспектора з контролю за використанням та охороною земель і дотримання вимог законодавства України про охорону земель ОСОБА_3 управління Держгеокадастру у Кіровоградській області ОСОБА_4 про визнання протиправною та скасування постанови про накладення адміністративного стягнення, на 8 грудня 2017 року о 11 годині 30 хвилин , який провести в приміщенні Онуфріївського районного суду Кіровоградськї області в режимі відеоконференції з Кіровським районним судом м. Кіровограда.

Доручити Кіровському районному суду міста Кіровограда забезпечити проведення судового засідання по даній справі, призначеного на 8 грудня 2017 року о 11 годині 30 хвилин , в режимі відеоконференції з участю представника відповідача ОСОБА_5.

Представнику відповідача ОСОБА_5 з'явитися до Кіровського районного суду міста Кіровограда (25000, м. Кропивницький, вул. Габдрахманова, 7) для проведення судового засідання в режимі відеоконференції на 8 грудня 2017 року о 11 годині 30 хвилин.

Онуфріївський районний суд Кіровоградській області доручає відповідній службовій особі Кіровського районного суду міста Кіровограда перевірити документи, що посвідчують особу представника відповідача ОСОБА_3 управління Держгеокадастру у Кіровоградській області ОСОБА_5, її повноваження, та перебувати поряд з нею до закінчення судового засідання.

Копію ухвали невідкладно надіслати до Кіровського районному суду міста Кіровограда для організації розгляду справи в режимі відеоконференції та сторонам для відома та виконання.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту її постановлення.

Суддя М.М. Лях

СудОнуфріївський районний суд Кіровоградської області
Дата ухвалення рішення30.11.2017
Оприлюднено01.12.2017
Номер документу70621955
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —399/690/17

Ухвала від 10.07.2018

Адміністративне

Дніпропетровський апеляційний адміністративний суд

Білак С.В.

Ухвала від 13.06.2018

Адміністративне

Дніпропетровський апеляційний адміністративний суд

Білак С.В.

Рішення від 03.01.2018

Адміністративне

Онуфріївський районний суд Кіровоградської області

Лях М. М.

Рішення від 03.01.2018

Адміністративне

Онуфріївський районний суд Кіровоградської області

Лях М. М.

Ухвала від 26.12.2017

Адміністративне

Онуфріївський районний суд Кіровоградської області

Лях М. М.

Ухвала від 13.12.2017

Адміністративне

Онуфріївський районний суд Кіровоградської області

Лях М. М.

Ухвала від 30.11.2017

Адміністративне

Онуфріївський районний суд Кіровоградської області

Лях М. М.

Ухвала від 25.09.2017

Адміністративне

Онуфріївський районний суд Кіровоградської області

Лях М. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні