Ухвала
від 01.12.2017 по справі 810/4061/17
КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД У Х В А Л А

про відкриття провадження в адміністративній справі та

призначення попереднього судового засідання

01 грудня 2017 року Справа № 810/4061/17

Суддя Київського окружного адміністративного суду Панова Г.В., розглянувши позовну заяву

ГУ Державної фіскальної служби у Київській області

до Комунального підприємства Білоцерківської міської ради Білоцерківводоканал

про стягнення податкової заборгованості,

ВСТАНОВИВ:

До Київського окружного адміністративного суду звернулося ГУ Державної фіскальної служби у Київській області з позовом до Комунального підприємства Білоцерківської міської ради Білоцерківводоканал про стягнення з рахунків КП БМР Білоцерківводоканал (код ЄДРПОУ 35615226) у банках, що обслуговують боржника - 208 536,44 грн., в рахунок погашення податкового боргу.

Адміністративний позов подано з додержанням вимог статей 104-106 Кодексу адміністративного судочинства України, позов підсудний Київському окружному адміністративному суду, підстави для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви та відмови у відкритті провадження у справі - відсутні.

Суд визнав поданий адміністративний позов і додані до нього матеріали достатніми для відкриття провадження у справі.

Відповідно до частини другої статті 110 Кодексу адміністративного судочинства України, суд до судового розгляду адміністративної справи вживає заходи для всебічного та об'єктивного розгляду і вирішення справи в одному судовому засіданні протягом розумного строку. З цією метою суд може, зокрема: прийняти рішення про витребування документів та інших матеріалів; вирішити питання про необхідність залучення свідків, спеціаліста, перекладача; прийняти рішення про обов'язковість особистої участі осіб, які беруть участь у справі, у судовому засіданні, про залучення третіх осіб до справи; прийняти рішення про проведення попереднього судового засідання.

Підготовку справи до судового розгляду здійснює суддя адміністративного суду, який відкрив провадження в адміністративній справі.

Згідно з приписами частини 1 та 2 статті 111 Кодексу адміністративного судочинства України попереднє судове засідання проводиться з метою з'ясування можливості врегулювання спору до судового розгляду справи або забезпечення всебічного та об'єктивного вирішення справи протягом розумного строку.

Попереднє судове засідання проводиться суддею, який здійснює підготовку справи до судового розгляду, за участю сторін та інших осіб, які беруть участь у справі.

Визнавши подані матеріали достатніми для прийняття позовної заяви до розгляду та відкриття провадження у справі, керуючись статтями 107, 110 - 111, 165 Кодексу адміністративного судочинства України, суд

У Х В А Л И В:

1. Відкрити провадження в адміністративній справі.

2. Розпочати підготовку справи до судового розгляду. Призначити попереднє судове засідання на 20 грудня 2017 року об 11 год. 00 хв. Попереднє судове засідання буде проводитись суддею Пановою Г.В.

Попереднє судове засідання відбудеться в приміщенні Київського окружного адміністративного суду за адресою: м. Київ, бульвар Лесі Українки, 26, 10-й поверх.

3. Запропонувати відповідачу у строк до 20.12.2017 у разі заперечення проти позову надати суду письмові заперечення та всі матеріали на обґрунтування цих заперечень (оригінали для огляду та належним чином засвідчені копії для приєднання до матеріалів справи), які наявні у відповідача.

4. У попереднє судове засідання викликати осіб, які беруть участь у справі (їх представників).

5. Копію ухвали суду разом із інформацією про їхні процесуальні права та обов'язки надіслати (вручити) особам, які беруть участь у справі.

Суддя Панова Г. В.

СудКиївський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення01.12.2017
Оприлюднено04.12.2017
Номер документу70671574
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —810/4061/17

Ухвала від 06.09.2019

Адміністративне

Шостий апеляційний адміністративний суд

Ключкович Василь Юрійович

Ухвала від 22.07.2019

Адміністративне

Шостий апеляційний адміністративний суд

Ключкович Василь Юрійович

Рішення від 29.12.2018

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Панова Г. В.

Ухвала від 01.12.2017

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Панова Г. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні