Ухвала
від 30.11.2017 по справі 815/2538/17
ОДЕСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ОДЕСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

----------------------

У Х В А Л А

30 листопада 2017 р. м.ОдесаСправа № 815/2538/17

Категорія: 8.2.3 Головуючий в 1 інстанції: Глуханчук О. В.

Суддя Одеського апеляційного адміністративного суду Косцова І.П., розглянувши можливість відкриття апеляційного провадження за апеляційною скаргою Арцизької об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС в Одеській області на постанову Одеського окружного адміністративного суду від 31 серпня 2017 року по справі за позовом Арцизької об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС в Одеській області до Товариства з обмеженою відповідальністю "Фамільний дім" про стягнення податкової заборгованості,-

В С Т А Н О В И В :

Постановою Одеського окружного адміністративного суду від 31 серпня 2017 року у задоволені позову Арцизької об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС в Одеській області відмовлено.

Не погоджуючись з вищезазначеним судовим рішенням, Арцизька об'єднана державна податкова інспекція Головного управління ДФС в Одеській області подала апеляційну скаргу.

Вирішуючи питання щодо відкриття апеляційного провадження, суд встановив, що апелянтом при поданні апеляційної скарги, в порушення вимог ч.6 ст. 187 КАС України, не сплачено судовий збір.

Ухвалою суду від 18 вересня 2017 року апеляційну скаргу залишено без руху та апелянту надано тридцятиденний строк з дня отримання відповідної ухвали для усунення виявлених недоліків.

Копія ухвали суду про залишення апеляційної скарги без руху була отримана адресатом 17 жовтня 2017 року, що підтверджується даними рекомендованого повідомлення про вручення поштового відправлення.

Проте у термін, визначений судом, вимоги ухвали про залишення апеляційної скарги без руху не виконані.

Частиною 3 ст. 189 КАС України встановлено, що до апеляційної скарги, яка не оформлена відповідно до вимог, встановлених статтею 187 цього Кодексу, застосовуються правила статті 108 цього Кодексу.

Згідно вимог ч. 1 ст. 108 КАС України суддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, встановлених статтею 106 цього Кодексу, постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без руху, у якій зазначаються недоліки позовної заяви, спосіб їх усунення і встановлюється строк, достатній для усунення недоліків.

У відповідності до приписів п. 1 ч. 3 ст. 108 КАС України позовна заява повертається позивачеві, якщо позивач не усунув недоліки позовної заяви, яку залишено без руху.

На підставі наведеного, враховуючи, що апелянтом не виконано вимоги ухвали Одеського апеляційного адміністративного суду про залишення апеляційної скарги без руху, суддя приходить до висновку про наявність підстав для повернення апеляційної скарги.

Керуючись ст.ст. 108, 187, 189 КАС України,-

У Х В А Л И В:

Апеляційну скаргу Арцизької об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС в Одеській області на постанову Одеського окружного адміністративного суду від 31 серпня 2017 року по справі за позовом Арцизької об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС в Одеській області до Товариства з обмеженою відповідальністю "Фамільний дім" про стягнення податкової заборгованості - повернути апелянту.

Ухвала може бути оскаржена у касаційному порядку протягом двадцяти днів, шляхом подачі касаційної скарги безпосередньо до Вищого адміністративного суду України, у відповідності до чинного законодавства.

Суддя: Косцова І.П.

Дата ухвалення рішення30.11.2017
Оприлюднено05.12.2017

Судовий реєстр по справі —815/2538/17

Ухвала від 30.11.2017

Адміністративне

Одеський апеляційний адміністративний суд

Косцова І.П.

Ухвала від 18.09.2017

Адміністративне

Одеський апеляційний адміністративний суд

Косцова І.П.

Постанова від 31.08.2017

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Глуханчук О. В.

Ухвала від 26.07.2017

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Глуханчук О. В.

Ухвала від 26.07.2017

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Глуханчук О. В.

Ухвала від 23.05.2017

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Глуханчук О. В.

Ухвала від 04.05.2017

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Глуханчук О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні