Ухвала
від 06.12.2017 по справі 812/1827/17
ЛУГАНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

8.1

ЛУГАНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про залишення позовної заяви без руху

06 грудня 2017 рокуСєвєродонецькСправа № 812/1827/17

Суддя Луганського окружного адміністративного суду Басова Н.М., перевіривши матеріали адміністративного позову Товариства з обмеженою відповідальністю виробничо - торгівельна фірма «Октава» до Державної фіскальної служби України, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача - ПАТ «Рубіжанський картонно - тарний комбінат» про скасування рішення та зобов'язання вчинити певні дії,-

ВСТАНОВИВ:

04 грудня 2017 року до Луганського окружного адміністративного суду надійшов адміністративний позов Товариства з обмеженою відповідальністю виробничо - торгівельна фірма «Октава» до Державної фіскальної служби України, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача - ПАТ «Рубіжанський картонно - тарний комбінат» про скасування рішення та зобов'язання вчинити певні дії.

Пунктом 3 частини першої статті 107 Кодексу адміністративного судочинства України (далі - КАС України) встановлено, що суддя після одержання позовної заяви з'ясовує, чи відповідає позовна заява вимогам, встановленим статтею 106 цього Кодексу.

Відповідно до ч.3 ст.106 КАС України до позовної заяви додаються її копії та копії всіх документів, що приєднуються до неї, відповідно до кількості відповідачів і третіх осіб, крім випадків подання адміністративного позову суб'єктом владних повноважень.

Як вбачається з матеріалів позовної заяви, позивачем надано її копії для відповідача та третьої особи, при цьому копії документів, що приєднані до позовної заяви надані лише для відповідача.

Відповідно до частини першої статті 108 КАС України суддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, встановлених статтею 106 цього Кодексу, постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без руху, у якій зазначаються недоліки позовної заяви, спосіб їх усунення і встановлюється строк, достатній для усунення недоліків. Копія ухвали про залишення позовної заяви без руху невідкладно надсилається особі, що звернулася із позовною заявою.

Оскільки вищевказані обставини перешкоджають відкриттю провадження у справі, адміністративний позов Товариства з обмеженою відповідальністю виробничо - торгівельна фірма «Октава» до Державної фіскальної служби України, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача - ПАТ «Рубіжанський картонно - тарний комбінат» про скасування рішення та зобов'язання вчинити певні дії підлягає залишенню без руху з встановленням позивачу строку для усунення вказаних недоліків до 20 грудня 2017 року.

Керуючись ст. ст. 105, 106, 108 Кодексу адміністративного судочинства України, суд,-

УХВАЛИВ:

Адміністративний позов Товариства з обмеженою відповідальністю виробничо - торгівельна фірма «Октава» до Державної фіскальної служби України, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача - ПАТ «Рубіжанський картонно - тарний комбінат» про скасування рішення та зобов'язання вчинити певні дії залишити без руху.

Встановити Товариству з обмеженою відповідальністю виробничо - торгівельна фірма «Октава» строк для усунення недоліків до 20 грудня 2017 року шляхом надання суду копії всіх документів, що приєднані до позовної заяви для третьої особи.

Копію ухвали про залишення позовної заяви без руху невідкладно надіслати особі, що звернулася із позовною заявою.

У разі невиконання ухвали суду в зазначений строк позовну заяву буде повернуто позивачу зі всіма доданим до неї документами.

Роз'яснити позивачу, що у разі усунення недоліків позовної заяви у строк, встановлений судом, вона вважається поданою у день первинного її подання до адміністративного суду.

Залишення позовної заяви без руху не позбавляє права повторного звернення до адміністративного суду в порядку, встановленому законом.

Ухвала про залишення позовної заяви без руху може бути оскаржена особою, яка подала позовну заяву.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Донецького апеляційного адміністративного суду.

Апеляційна скарга подається до Донецького апеляційного адміністративного суду через Луганський окружний адміністративний суд. Копія апеляційної скарги одночасно надсилається особою, яка її подає, до суду апеляційної інстанції.

Апеляційна скарга на ухвалу суду першої інстанції подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

Ухвала набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, встановленого статтею 186 КАС України, якщо таку скаргу не було подано.

У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті апеляційного провадження або набрання законної сили рішенням за наслідками апеляційного провадження.

Якщо строк апеляційного оскарження буде поновлено, то вважається, що ухвала суду не набрала законної сили.

СуддяОСОБА_1

СудЛуганський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення06.12.2017
Оприлюднено11.12.2017
Номер документу70759671
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —812/1827/17

Ухвала від 02.02.2018

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

Н.М. Басова

Ухвала від 16.01.2018

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

Н.М. Басова

Ухвала від 22.12.2017

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

Н.М. Басова

Ухвала від 06.12.2017

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

Н.М. Басова

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні