Ухвала
від 06.12.2017 по справі 817/1151/17
ЖИТОМИРСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЖИТОМИРСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД


10002, м-н Путятинський, 3/65, телефон/факс: (0412) 481-604, 481-637 e-mail: inbox@apladm.zt.court.gov.ua

Головуючий у 1-й інстанції: Недашківська К.М.

Суддя-доповідач:Шевчук С.М.

УХВАЛА

"06" грудня 2017 р. Справа № 817/1151/17

Суддя Житомирського апеляційного адміністративного суду Шевчук С.М. , розглянувши клопотання Приватного акціонерного товариства "Березнівське птахопідприємство" про участь у судовому засіданні у режимі відеоконференції у справі за апеляційною скаргою на постанову Рівненського окружного адміністративного суду від "11" вересня 2017 р. у справі за позовом Приватного акціонерного товариства "Березнівське птахопідприємство" до Рівненської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Рівненській області про визнання протиправним та скасування рішення , -

ВСТАНОВИВ:

Ухвалою Житомирського апеляційного адміністративного суду від 10 листопада 2017 року розгляд апеляційної скарги Рівненської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Рівненській області на постанову Рівненського окружного адміністративного суду від "11" вересня 2017 р. призначено до розгляду у відкритому судовому засіданні на 15 січня 2018 року.

04 грудня 2017 року від Приватного акціонерного товариства "Березнівське птахопідприємство" надійшло клопотання про проведення судового засідання в режимі відеоконференції.

В силу вимог частини другої ст. 122-1 КАС України у клопотанні про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції в обов'язковому порядку зазначається суд, в якому необхідно забезпечити її проведення. Таке клопотання може бути подано не пізніш як за сім днів до проведення судового засідання, в якому відбуватиметься така участь.

Отже, законодавством визначено дві вимоги до клопотання про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції, а саме: зазначення суду, в якому необхідно забезпечити її проведення; подання клопотання не пізніш як за сім днів до проведення судового засідання, в якому відбуватиметься така участь.

Як вбачається з матеріалів справи, заявляючи клопотання про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції, позивачем дотримано всі вимоги такого клопотання.

Згідно частини третьої ст. 122-1 КАС України питання про участь особи у судовому засіданні в режимі відеоконференції вирішується судом за наявності відповідного клопотання або за власною ініціативою не пізніш як за п'ять днів до дня проведення такого судового засідання.

За таких обставин, враховуючи необхідність забезпечення передбаченого Конституцією України права на доступ до правосуддя, колегія суддів доходить висновку про необхідність задоволення клопотання про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Керуючись ст. 122-1 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя

УХВАЛИВ:

Клопотання Приватного акціонерного товариства "Березнівське птахопідприємство" про участь у судовому засіданні у режимі відеоконференції задовольнити.

Доручити Господарському суду Рiвненської областi забезпечити проведення судового засідання у режимі відеоконференції "15" січня 2018 р. о,об 11:40 за участю Приватного акціонерного товариства "Березнівське птахопідприємство" при розгляді Житомирським апеляційним адміністративним судом апеляційної скарги Рівненської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Рівненській області на постанову Рівненського окружного адміністративного суду від "11" вересня 2017 р. у справі за позовом Приватного акціонерного товариства "Березнівське птахопідприємство" до Рівненської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Рівненській області про визнання протиправним та скасування рішення.

Копію даної ухвали надіслати до Господарського суду Рiвненської областi та Приватного акціонерного товариства "Березнівське птахопідприємство" як особі, яка братиме участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя С.М. Шевчук

Дата ухвалення рішення06.12.2017
Оприлюднено11.12.2017
Номер документу70764027
СудочинствоАдміністративне
Сутьвизнання протиправним та скасування рішення

Судовий реєстр по справі —817/1151/17

Постанова від 15.01.2018

Адміністративне

Житомирський апеляційний адміністративний суд

Шевчук С.М.

Ухвала від 06.12.2017

Адміністративне

Житомирський апеляційний адміністративний суд

Шевчук С.М.

Ухвала від 27.11.2017

Адміністративне

Житомирський апеляційний адміністративний суд

Шевчук С.М.

Ухвала від 10.11.2017

Адміністративне

Житомирський апеляційний адміністративний суд

Шевчук С.М.

Ухвала від 18.10.2017

Адміністративне

Житомирський апеляційний адміністративний суд

Шевчук С.М.

Постанова від 11.09.2017

Адміністративне

Рівненський окружний адміністративний суд

Недашківська К.М.

Ухвала від 02.08.2017

Адміністративне

Рівненський окружний адміністративний суд

Недашківська К.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні