Ухвала
від 23.10.2017 по справі 810/3569/17
КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про призначення судового засідання

23 жовтня 2017 року Справа №810/3569/17

Суддя Київського окружного адміністративного суду Терлецька О.О., розглянувши в місті Києві матеріали адміністративної справи за позовом Фермерського господарства "НАША РОДИНА" до приватного нотаріуса Ставищенського нотаріального округу ОСОБА_1, Лучанської сільської ради Таращанського району Київської області, третя особа Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю "Лучанське-2" про скасування державної реєстрації,

в с т а н о в и в:

До Київського окружного адміністративного суду звернулось Фермерське господарство "НАША РОДИНА" з позовом до приватного нотаріуса Ставищенського нотаріального округу ОСОБА_1, Лучанської сільської ради Таращанського району Київської області, третя особа Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю "Лучанське-2" про скасування державної реєстрації.

Разом із позовною заявою Фермерське господарство "НАША РОДИНА" подало клопотання про забезпечення адміністративного позову.

Згідно із частиною 1 статті 117 Кодексу адміністративного судочинства України суд за клопотанням позивача або з власної ініціативи може постановити ухвалу про вжиття заходів забезпечення адміністративного позову, якщо існує очевидна небезпека заподіяння шкоди правам, свободам та інтересам позивача до ухвалення рішення в адміністративній справі, або захист цих прав, свобод та інтересів стане неможливим без вжиття таких заходів, або для їх відновлення необхідно буде докласти значних зусиль та витрат, а також якщо очевидними є ознаки протиправності рішення, дії чи бездіяльності суб'єкта владних повноважень.

Відповідно до частин 1-3 статті 118 Кодексу адміністративного судочинства України клопотання про забезпечення адміністративного позову розглядається не пізніше наступного дня після його одержання й у разі обґрунтованості та терміновості вирішується ухвалою негайно без повідомлення відповідача та інших осіб, які беруть участь у справі.

Відповідач або інша особа, яка бере участь у справі, у будь-який час має право заявити клопотання про заміну одного способу забезпечення адміністративного позову іншим або скасування заходів забезпечення адміністративного позову. Таке клопотання розглядається не пізніше наступного дня після його одержання й у разі обґрунтованості та терміновості вирішується ухвалою негайно без повідомлення позивача та інших осіб, які беруть участь у справі.

Питання про забезпечення адміністративного позову, про заміну одного способу забезпечення адміністративного позову іншим або про скасування заходів забезпечення адміністративного позову, крім випадків, встановлених частинами першою і другою цієї статті, вирішується в судовому засіданні з повідомленням осіб, які беруть участь у справі. Неприбуття у судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені, не перешкоджає розглядові таких питань.

Враховуючи викладене, суд вважає за необхідне призначити судове засідання для розгляду клопотання Фермерського господарства "НАША РОДИНА" про забезпечення адміністративного позову.

Керуючись статтями 117,118, 160, 165 Кодексу адміністративного судочинства України, суд

у х в а л и в:

1. Призначити судове засідання на 24 жовтня 2017 року о 11:00 год.

Судове засідання відбуватиметься в приміщенні Київського окружного адміністративного суду (адреса: м. Київ, бульвар Лесі Українки, 26, 2-й під'їзд, 10-й поверх).

2. Викликати для участі в судовому засіданні сторони (їх представників).

3. Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Терлецька О.О.

СудКиївський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення23.10.2017
Оприлюднено15.12.2017
Номер документу70996116
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —810/3569/17

Ухвала від 13.08.2018

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Терлецька О.О.

Ухвала від 27.07.2018

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Терлецька О.О.

Ухвала від 29.05.2018

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Терлецька О.О.

Ухвала від 24.10.2017

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Терлецька О.О.

Ухвала від 29.11.2017

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Терлецька О.О.

Ухвала від 23.10.2017

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Терлецька О.О.

Ухвала від 24.10.2017

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Терлецька О.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні