Ухвала
від 17.12.2009 по справі 2а-6997/09/0870
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

6.14

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІ НІСТРАТИВНИЙ СУД

вул. Кремлівська, 65-В, м. Запор іжжя, 69041, тел.286-50-15, inbox@adm.zp.court.gov.ua

УХВАЛА

про відкриття провадження в адміністративній справі т а призначення судового засід ання

від 17.12.2009р. у справі № 2а-6997/09/0870

Суддя Запорізького окруж ного адміністративного суду Нечипуренко О.М., перевіривши матеріали адміністративног о позову

за позовом: Запорізького об ласного центру зайнятості (69 056, м. Запоріжжя, вул. 40 Років Радя нської України, 56-А)

до: Товариства з обмеженою « АН «Профіт», юридична адреса : вул. Рекордна, 36а/25, м. Запоріжжя , 69000; фактична адреса: вул.. Перем оги, 69/43, м. Запоріжжя, 6900

про стягнення штрафу у розм ірі 12 500 грн.,

в с т а н о в и в:

Запорізький обласний цен тр зайнятості звернувся до с уду з адміністративним позов ом до Товариства з обмеженою «АН «Профіт» про стягнення штрафу у розмірі 12 500 грн.

Позивач просить задовольн ити його вимоги у повному обс язі та стягнути з відповідач а на його користь 12 500 грн. штраф у за порушення ст. 8 Закону Укр аїни «Про зайнятість населен ня».

З' ясувавши питання про ві дкриття провадження в адміні стративній справі, суд вважа є адміністративний позов та ким, що поданий з додержанням вимог статей 104-107 Кодексу адмі ністративного судочинства У країни, надані позивачем док ументи достатніми для закінч ення підготовчого проваджен ня та призначення справи до с удового розгляду.

К еруючись статтями 104-107, 110, 111, 121, 160, 165 КАС України, суд

у х в а л и в:

1. Відкрити провадження у ад міністративній справі № 2а-6997/09 /0870.

2. Закінчити підготовче про вадження у справі і призначи ти справу № 2а-6997/09/0870 до судового розгляду.

3. Судове засідання призначи ти на 13.01.2010 р. об/о 14-30 год. , яке від будеться за адресою: м. Запоріжжя, вул. Кремлівсь ка, 65-В, зала судових засідань №2

4.До дня засідання, але не піз ніше 11.01.2010р. запропонувати від повідачу подати письмові зап еречення проти позову та док ази, які в нього є.

В порядку попередньої під готовки зобов' язати надати :

Позивача - оригінали: дов ідку органу статистики стано м на момент розгляду справи у судовому засіданні про вклю чення відповідача до Єдиного державного реєстру; докумен ти, які посвідчують правовий статус підприємства позивач а (Положення про управління, д овідку про включення до Єдин ого державного реєстру); пись мові нормативні (витяги із за конодавства) і документальні обґрунтування заявлених вим ог; документальне підтвердже ння по кожній з позицій; докла дний розрахунок суми позову з посиланням на періоди вини кнення заборгованості; докла дний і документально підтвер джений акт звірки (з ініціати ви позивача) на день судового засідання; документи щодо по вної/часткової сплати заборг ованості відповідачем; письм ові пояснення, з приводу обст авин викладених у позові; лис тування між сторонами у спра ві (з доказами направлення аб о вручення кореспонденції); н алежним чином засвідчені коп ії витребуваних та доданих д о позову документів надати у справу. Копію позову надати суду у електронному варіант і.

Відповідача - оригінали: д окументи, які посвідчують пр авовий статус (Статут, свідоц тво про державну реєстрацію, довідку про включення до Єди ного реєстру); довідку про пов ні банківські реквізити підп риємства; належним чином офо рмлене доручення на представ ника; письмові нормативні об ґрунтування своїх заперечен ь на позов (витяги із законода вства); документальні обґрун тування своїх заперечень по суті питань, які розглядають ся, і документальне підтверд ження по кожній з позицій; док ладний контррозрахунок суми позову; докладний і документ ально підтверджений акт звір ки (з ініціативи позивача) на д ень судового засідання; доку менти щодо повної/часткової сплати заборгованості; письм ові пояснення, з приводу обст авин викладених у позові; лис тування між сторонами у спра ві по суті спору (з доказами на правлення або вручення корес понденції); належним чином за свідчені копії витребуваних документів надати у справу. Копії відзиву та пояснень на дати суду у електронному вар іанті.

5. Явку в засідання представ ників сторін визнати обов'яз ковою (позивача та відповіда ча забезпечити явку у судове засідання компетентних пред ставників (належним чином оф ормлені документи, що підтве рджують повноваження особи)

6.Надіслати відповідачу коп ію позовної заяви та доданих до неї документів.

7.Копію даної ухвали направи ти сторонам по справі.

Ухвала набрала законної си ли з моменту підписання та не підлягає оскарженню

Суддя (підпис) О.М. Нечипуренко

Права та обов' язки осіб, які беруть участь у спра ві (ст.49 КАС України).

1. Особи, які беруть участь у с праві, мають рівні процесуал ьні права і обов' язки.

2. Особи, які беруть участь у с праві, зобов' язані добросов існо користуватися належним и їм процесуальними правами і неухильно виконувати проце суальні обов' язки.

3. Особи, які беруть участь у с праві, мають право:

1) знати про дату, час і місце судового розгляду справи, пр о всі судові рішення, які ухва люються у справі та стосують ся їхніх інтересів;

2) знайомитися з матеріалами справи;

3) заявляти клопотання і від води;

4) давати усні та письмові по яснення, доводи та заперечен ня;

5) подавати докази, брати уча сть у дослідженні доказів;

6) висловлювати свою думку з питань, які виникають під час розгляду справи, задавати пи тання іншим особам, які берут ь участь у справі, свідкам, екс пертам, спеціалістам, перекл адачам;

7) подавати заперечення прот и клопотань, доводів і міркув ань інших осіб;

8) знайомитися з технічним з аписом та журналом судового засідання і подавати письмов і зауваження до них;

9) робити із матеріалів спра ви виписки, знімати копії з ма теріалів справи, одержувати копії судових рішень;

10) оскаржувати судові рішен ня у частині, що стосується їх ніх інтересів;

11) користуватися іншими про цесуальними правами, наданим и їм цим Кодексом.

4. Особи, які беруть участь у с праві, можуть за власний раху нок додатково замовити та от римати в суді засвідчені коп ії документів і витяги з них.

Суддя О. М. Нечипуренко

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення17.12.2009
Оприлюднено22.12.2009
Номер документу7115047
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-6997/09/0870

Постанова від 25.01.2010

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Нечипуренко Олександр Михайлович

Постанова від 25.01.2010

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Нечипуренко Олександр Михайлович

Ухвала від 17.12.2009

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Нечипуренко Олександр Михайлович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні