Ухвала
від 22.12.2017 по справі 605/412/17
БЕРЕЖАНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 1-кп/593/175/2017

УХВАЛА

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

Бережанський районний суд Тернопільської області

"22" грудня 2017 р.

у складі: головуючого - судді - Німко Н.П.

при секретарі - Олексів О.Б.

з участю:

прокурора Лаби М.О.

обвинуваченої ОСОБА_1

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду в місті Бережани Тернопільської області питання по призначенню до судового розгляду кримінального провадження щодо ОСОБА_1 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 185 КК України,-

В С Т А Н О В И В :

Під час підготовчого судового засідання по розгляду згаданого кримінального провадження прокурор просить призначити його до судового розгляду . Заяв про виклик у судове засіданні свідків та інших осіб не подав.

Представник потерпілого - юридичної особи товариства з обмеженою відповідальністю Проба ОСОБА_2 у підготовче судове засідання не з явилася, подала суду письмову заяву про розгляд справи за її відсутності, висловила свою позицію щодо покарання обвинуваченої.

Обвинувачена ОСОБА_1 у підготовчому судовому засіданні вважає, що кримінальне провадження може бути призначене до судового розгляду.

Інших клопотань від учасників судового провадження про здійснення судового виклику певних осіб до суду для допиту, витребування певних речей чи документів, зміни чи скасування заходів забезпечення кримінального провадження, в тому числі й клопотання щодо обрання запобіжного заходу обвинуваченій, до суду не надійшло.

Отже, судом встановлено, що дане кримінальне провадження підсудне Бережанському районному суду Тернопільської області відповідно до ст. ст. 32-33 КПК України .

Підстав для прийняття рішень, передбачених пунктами 1-4 частини третьої ст. 314 КПК України , - затвердження угоди, закриття провадження на підставі п.п. 4-8 ч. 1, ч. 2 ст. 284 КПК України , повернення обвинувального акту прокурору з невідповідності вимогам ст. 291 КПК України - у підготовчому судовому засіданні не встановлено.

У ході підготовчого провадження, з метою підготовки до судового розгляду судом також проведені наступні дії:

-визначено дату та місце проведення судового розгляду;

-з'ясовано, що судовий розгляд необхідно здійснювати у відкритому судовому засіданні;

-з'ясовано питання про склад осіб, які братимуть участь у судовому розгляді; вчинено інші дії, необхідні для підготовки до судового розгляду.

Виходячи з викладеного, суд вважає виконаними всі необхідні дії по проведенню підготовки до судового розгляду даного кримінального провадження, перешкод для призначення судового розгляду у даному кримінальному провадженні немає і воно підлягає призначенню до судового розгляду.

Згідно ст. 316 КПК України , після завершення підготовки до судового розгляду, суд постановляє ухвалу про призначення судового розгляду, який має бути призначений не пізніше десяти днів після постановлення ухвали про його призначення.

На підставі вищевикладеного, керуючись ст. ст. 314-316 , 371 , 372 КПК України , суд, -

У Х В А Л И В:

Вважати завершеною підготовку до судового розгляду кримінального провадження щодо ОСОБА_1 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 185 КК України та призначити його до судового розгляду в одноособовому складі суду у відкритому судовому засіданні в залі Бережанського районного суду Тернопільської області (вул. Банкова, 2 в м.Бережани Тернопільської області) на 14 год. 30 хв. 29 січня 2017 року.

Про час та місце розгляду справи повідомити прокурора для підтримання державного обвинувачення, представника потерпілої юридичної особи ОСОБА_2, обвинувачену ОСОБА_1

Роз'яснити учасникам судового провадження про можливість ознайомитися з матеріалами кримінального провадження, якщо вони про це заявлять клопотання. Під час ознайомлення учасники судового провадження мають право робити з матеріалів необхідні виписки та копії.

Копію даної ухвали вручити учасникам процесу.

Ухвала набирає законної сили з моменту її проголошення та оскарженню не підлягає.

Суддя Бережанського районного суду

Тернопільської області ОСОБА_3

СудБережанський районний суд Тернопільської області
Дата ухвалення рішення22.12.2017
Оприлюднено27.12.2017
Номер документу71238008
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —605/412/17

Ухвала від 14.03.2018

Кримінальне

Бережанський районний суд Тернопільської області

Німко Н. П.

Вирок від 18.01.2018

Кримінальне

Бережанський районний суд Тернопільської області

Німко Н. П.

Ухвала від 22.12.2017

Кримінальне

Бережанський районний суд Тернопільської області

Німко Н. П.

Ухвала від 22.12.2017

Кримінальне

Бережанський районний суд Тернопільської області

Німко Н. П.

Ухвала від 01.09.2017

Кримінальне

Бережанський районний суд Тернопільської області

Німко Н. П.

Ухвала від 22.08.2017

Кримінальне

Апеляційний суд Тернопільської області

Коструба Г. І.

Ухвала від 22.08.2017

Кримінальне

Апеляційний суд Тернопільської області

Коструба Г. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні