Ухвала
від 16.01.2018 по справі 359/330/18
БОРИСПІЛЬСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 369/14262/17

Провадження №4-с/369/129/17

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

16 січня 2018 року суддя Бориспільського міськрайонного суду Київської області Яковлєва Л.В., розглянувши матеріали скарги Обслуговуючого кооперативу Заміський клуб , заінтересовані особи : ОСОБА_1, ОСОБА_2 на постанову головного державного виконавця Бориспільського міськрайонного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Київській області ОСОБА_3 про скасування постанови державного виконавця щодо опису та арешту майна боржника, -

ВСТАНОВИВ:

15 січня 2018 року ОК Заміський клуб звернувся до суду зі скаргою на постанову головного державного виконавця Бориспільського міськрайонного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Київській області ОСОБА_3 про скасування постанови державного виконавця щодо опису та арешту майна боржника.

Встановлено, що скарга підсудна Бориспільському міськрайонному суду. Підстави для залишення заяви без руху, повернення заяви чи відмови у прийнятті до свого провадження, відсутні. З огляду на це, скаргу належить прийняти до свого провадження та призначити до судового розгляду.

Керуючись ст. ст. 447-450 Цивільного процесуального кодексу України , суд -

УХВАЛИВ:

Прийняти до свого провадження скаргу Обслуговуючого кооперативу Заміський клуб , заінтересовані особи : ОСОБА_1, ОСОБА_2 на постанову головного державного виконавця Бориспільського міськрайонного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Київській області ОСОБА_3 про опис та арешт майна боржника.

Розгляд скарги призначити на 23 січня 2018 року на 10 год. 30 хв. в приміщенні Бориспільського міськрайонного суду Київської області.

Роз'яснити сторонам, що відповідно до вимог ст. 83 Цивільного процесуального кодексу України „Сторони та інші учасники справи подають докази у справі безпосередньо до суду. Якщо доказ не може бути поданий у встановлений законом строк з об'єктивних причин, учасник справи повинен про це письмово повідомити суд та зазначити: доказ, який не може бути подано; причини, з яких доказ не може бути подано у зазначений строк; докази, які підтверджують, що особа здійснила всі залежні від неї дії, спрямовані на отримання вказаного доказу. Докази, не подані у встановлений законом або судом строк, до розгляду судом не приймаються, крім випадку, коли особа, яка їх подає, обґрунтувала неможливість їх подання у вказаний строк з причин, що не залежали від неї.» .

В судове засідання викликати стягувача, боржника і державного виконавця або іншу посадову особи органу державної виконавчої служби чи приватного виконавця, рішення, дія чи бездіяльність яких оскаржуються.

Неявка стягувача, боржника, державного виконавця або іншої посадової особи органу державної виконавчої служби, приватного виконавця, які належним чином повідомлені про дату, час і місце розгляду скарги, не перешкоджають її розгляду.

Ухвала суду оскарженню не підлягає.

Суддя Яковлєва Л.В.

СудБориспільський міськрайонний суд Київської області
Дата ухвалення рішення16.01.2018
Оприлюднено17.01.2018
Номер документу71616909
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —359/330/18

Ухвала від 11.04.2018

Цивільне

Апеляційний суд Київської області

Мережко М. В.

Ухвала від 13.03.2018

Цивільне

Апеляційний суд Київської області

Мережко М. В.

Ухвала від 16.02.2018

Цивільне

Бориспільський міськрайонний суд Київської області

Яковлєва Л. В.

Ухвала від 13.02.2018

Цивільне

Бориспільський міськрайонний суд Київської області

Яковлєва Л. В.

Ухвала від 13.02.2018

Цивільне

Бориспільський міськрайонний суд Київської області

Яковлєва Л. В.

Ухвала від 16.01.2018

Цивільне

Бориспільський міськрайонний суд Київської області

Яковлєва Л. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні