Ухвала
від 22.05.2007 по справі 8/55пн
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

8/55пн

                                ГОСПОДАРСЬКИЙ  СУД  ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ  

                                  83048, м.Донецьк, вул.Артема, 157, тел.381-88-46

                                                           У  Х  В  А  Л  А  

                                              

22.05.07 р.                                                                                                    Справа № 8/55пн                                                   

за позовом: Товариства з обмеженою відповідальністю „ІРМА”, м.Донецьк

до відповідача: Комунального підприємства „Бюро технічної інвентаризації м.Донецька”,

                         м.Донецьк

                            

про визнання права власності

                   

Суддя                  А.С. Ємельянов  

Представники:  

Від позивача: Кліжевська С.В. – по дов.

Від відповідача: Малюк Л.В.  –  юрисконсульт

В засіданні суду брали участь:

          Товариство з обмеженою відповідальністю „ІРМА”, м.Донецьк звернулось до господарського суду Донецької області з позовом до відповідача, Комунального підприємства „Бюро технічної інвентаризації м.Донецька”, м.Донецьк про визнання права власності.

Зокрема, позивачем заявлені вимоги про визнання права власності на будівлі та споруди, розташовані за адресою: 83058, м.Донецьк, Будьонівський район, вул.Бехтерева, 16б.

Як встановлено судом, в обґрунтування позовних вимог позивач посилається на ті обставини, що він отримав у володіння, розпорядження та користування спірне майно як внесок Товариства з обмеженою відповідальністю „АГРОШЛЯХБУД-2” до статутного капіталу згідно з актом приймання-передачі частки учасника  ТОВ „АГРОШЛЯХБУД-2” до статутного капіталу ТОВ „ІРМА” від 18.10.2006р., протоколом загальних зборів учасників ТОВ „АГРОШЛЯХБУД-2” №17-10 від 07.10.2006р.

Відповідно до ст.27 Господарського процесуального кодексу України до прийняття рішення по справі господарський суд має право залучити до участі у справі третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача або відповідача, якщо рішення з господарського спору може вплинути на їх права та обов'язки щодо однієї з сторін.

На підставі викладеного, виходячи з того, що предметом розгляду по цій справі є визнання права власності, тобто встановлення власника спірного майна, для всебічного, повного та об'єктивного розгляду справи, суд вважає за необхідне, за власною ініціативою, залучити до участі у справі в якості третьої особи без самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача Товариство з обмеженою відповідальністю „АГРОШЛЯХБУД-2”, м.Донецьк.

За таких обставин, враховуючи, що в засіданні суду виникла необхідність витребування нових доказів, керуючись ст.27, п.3 ст.77, ст.86 Господарського процесуального кодексу України, суд,-  

                           У Х В А Л И В :

Відкласти розгляд справи на  12.06.2007р.  о 10.30 год. (кім. 403)

Залучити до участі у справі в якості третьої особи без самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача Товариство з обмеженою відповідальністю „АГРОШЛЯХБУД-2”, м.Донецьк, яке розташоване за адресою: 83055, м.Донецьк, вул.50-річчя  СРСР, б.144, кв.1а.

Зобов'язати позивача надіслати третій особі без самостійних вимог  на предмет спору на стороні позивача копію позовної заяви та доданих до неї документів (докази надіслання представити в судове засідання).

Зобов'язати третю особу без самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача надати письмові пояснення по суті спору, а також правоустановчі документи, які підтверджують право власності ТОВ „АГРОШЛЯХБУД-2” на спірні будівлі та споруди на момент передачі їх до статутного фонду ТОВ „ІРМА”, м.Донецьк.

Всі витребувані матеріали надати до суду з відповідно оформленим супровідним листом.

Явка сторін та третьої особи у засідання суду обов'язкова.

Попередити сторони, що за ненадання у встановлений строк витребуваних господарським судом матеріалів, а також за ухилення від вчинення дій, покладених господарським судом на сторону, з винної особи стягується штраф у розмірі до 1700, 00 грн. (п.5 ст.83 Господарського процесуального кодексу України).

Суддя                                                                                                                    Ємельянов А.С.                               

СудГосподарський суд Донецької області
Дата ухвалення рішення22.05.2007
Оприлюднено22.08.2007
Номер документу718788
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —8/55пн

Рішення від 08.05.2008

Господарське

Господарський суд Донецької області

Ємельянов А.С.

Ухвала від 23.04.2008

Господарське

Господарський суд Донецької області

Ємельянов А.С.

Ухвала від 13.07.2007

Господарське

Донецький апеляційний господарський суд

Старовойтова Г.Я.

Рішення від 21.06.2007

Господарське

Господарський суд Донецької області

Ємельянов А.С.

Ухвала від 22.05.2007

Господарське

Господарський суд Донецької області

Ємельянов А.С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні