Ухвала
від 13.02.2018 по справі 264/414/18
ІЛЛІЧІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.МАРІУПОЛЯ

264/414/18

2/264/617/2018

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження та

призначення справи до судового розгляду

13 лютого 2018 року Іллічівський районний суд м.Маріуполя Донецької області під головуванням судді Матвєєвої Ю.О.., за участю секретаря Ткачук Г.В., розглянувши у підготовчому засіданні в залі суду в м.Маріуполі цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Комунального закладу Маріупольське територіальне медичне об'єднання здоров'я дитини та жінки про стягнення заборгованості з виплати заробітної плати, -

В С Т А Н О В И В:

Ухвалою від 29 січня 2018 року було призначене підготовче засідання у вказаній справі.

Представником відповідача 12 лютого 2018 року було направлено відзив на позовну заяву. При таких обставинах, суд приходить до висновку про необхідність встановлення позивачу строку для подання відповіді на відзив, а відповідачу строку для подання заперечення.

У підготовчому засіданні представником відповідача заявлено клопотання про виклик в судове засідання для допиту в якості свідків:ОСОБА_2 та ОСОБА_3.

Суд, вислухавши позивачку, яка не заперечувала проти допиту свідків, приходить до висновку, що дане клопотання підлягає задоволенню.

Судом було встановлено порядок з'ясування обставин, на які сторони посилаються як на підставу своїх вимог і заперечень, та порядок дослідження доказів, якими вони обґрунтовуються під час розгляду справи по суті.

Сторони не заперечували проти призначення справи до судового розгляду по суті.

При таких обставинах суд, виконавши вимоги ч. 2 ст. 197 ЦПК України, приходить до висновку про можливість закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись ст. 200 ЦПК України, суд

У Х В А Л И В :

Підготовче провадження у справі закрити.

Цивільну справу призначити до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні на 13.00год. 01 березня 2018 року в залі Іллічівського районного суду м.Маріуполя Донецької області.

Встановити позивачці строк до 22 лютого 2018 року для подання відповіді на відзив, яка має відповідати вимогам ч. 3,5 ст.178 ЦПК України, копія якої одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана відповідачу.

Встановити відповідачу строк до 22 лютого 2018 року для подання заперечень, які мають відповідати вимогам ч.3,5 ст.178 ЦПК України, копія якого одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана позивачці.

Роз'яснити сторонам, що відповідно до ч.9 ст.83 ЦПК України копії доказів (крім речових доказів), що подаються до суду, заздалегідь надсилаються або надаються особою, яка їх подає, іншим учасникам справи. Суд не бере до уваги відповідні докази у разі відсутності підтвердження надсилання (надання) їх копій іншим учасникам справи, крім випадку, якщо такі докази є у відповідного учасника справи або обсяг доказів є надмірним, або вони подані до суду в електронній формі, або є публічно доступними.

Роз'яснити сторонам, що згідно ст.95 ЦПК України письмові докази подаються в оригіналі або в належним чином засвідченій копії. Якщо для вирішення спору має значення лише частина документа, подається засвідчений витяг з нього. Копії документів вважаються засвідченими належним чином, якщо їх засвідчено в порядку, встановленому чинним законодавством. Учасник справи підтверджує відповідність копії письмового доказу оригіналу, який знаходиться у нього, своїм підписом із зазначенням дати такого засвідчення.

Викликати в судове засідання для допиту в якості свідків: ОСОБА_2, яка проживає за адресою: ІНФОРМАЦІЯ_1 та ОСОБА_3, яка проживає за адресою: ІНФОРМАЦІЯ_2.

Роз'яснити свідкам, що відповідно до ч.2 ст.69 ЦПК України свідок зобов'язаний з'явитися до суду за його викликом у визначений час і дати правдиві показання про відомі йому обставини.

У випадку неявки належно викликаного свідка без поважних причин в судове засідання або неповідомлення ним про причини неявки, до свідка можуть бути застосовані заходи процесуального примусу, передбачені ст.ст.147, 148 ЦПК України.

Попередити свідків про кримінальну відповідальність за ст.384 КК України за завідомо неправдиве показання (введення в оману суду) та за ст.385 КК України за відмову від давання показань на вимогу суду, одночасно роз'яснивши, що згідност.63 Конституції України та ч.2 ст.385 КК України особа не підлягає кримінальній відповідальності за відмову давати показання в суді щодо себе, а також членів своєї сім'ї чи близьких родичів, коло яких визначається законом.

Ухвала не підлягає оскарженню окремо від рішення суду. Заперечення на ухвалу включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення.

Суддя: ОСОБА_4

Дата ухвалення рішення13.02.2018
Оприлюднено14.02.2018
Номер документу72154382
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —264/414/18

Постанова від 05.07.2018

Цивільне

Апеляційний суд Донецької області (м. Маріуполь)

Мальцева Є. Є.

Постанова від 05.07.2018

Цивільне

Апеляційний суд Донецької області (м. Маріуполь)

Мальцева Є. Є.

Ухвала від 18.06.2018

Цивільне

Апеляційний суд Донецької області (м. Маріуполь)

Мальцева Є. Є.

Ухвала від 08.06.2018

Цивільне

Апеляційний суд Донецької області (м. Маріуполь)

Мальцева Є. Є.

Ухвала від 25.05.2018

Цивільне

Апеляційний суд Донецької області (м. Маріуполь)

Мальцева Є. Є.

Ухвала від 25.04.2018

Цивільне

Апеляційний суд Донецької області (м. Маріуполь)

Лопатіна М. Ю.

Рішення від 06.03.2018

Цивільне

Іллічівський районний суд м.Маріуполя

Матвєєва Ю. О.

Рішення від 06.03.2018

Цивільне

Іллічівський районний суд м.Маріуполя

Матвєєва Ю. О.

Ухвала від 13.02.2018

Цивільне

Іллічівський районний суд м.Маріуполя

Матвєєва Ю. О.

Ухвала від 29.01.2018

Цивільне

Іллічівський районний суд м.Маріуполя

Матвєєва Ю. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні