Ухвала
від 23.02.2018 по справі 193/990/17
АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УКРАЇНА

АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

Іменем України

23 лютого 2018 року м. Кривий Ріг

справа № 193/990/17

Апеляційний суд Дніпропетровської області у складі колегії суддів судової палати з розгляду цивільних справ:

головуючого - судді: Барильської А.П.,

суддів: Бондар Я.М., Зубакової В.П.,

сторони:

позивач: ОСОБА_1

відповідач: Товариство з обмеженою відповідальністю Агрофірма Петрово

розглянув у спрощеному позовному провадженні, у порядку ч.13 ст. 7, ч.1 ст. 369 ЦПК України, без повідомлення учасників справи, за наявними у справі матеріалами, питання щодо виправлення описки в постанові Апеляційного суду Дніпропетровської області від 12 лютого 2018 року у справі за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю Агрофірма Петрово , третя особа: Відділ реєстраційної служби Софіївської районної державної адміністрації Дніпропетровської області про визнання договору оренди земельної ділянки від 23 січня 2015 року недійсним та скасування його державної реєстрації, -

В С Т А Н О В И В :

Постановою Апеляційного суду Дніпропетровської області від 12 лютого 2018 року прийнято постанову про скасування рішення Софіївського районного суду Дніпропетровської області від 06 листопада 2017 року.

23 лютого 2018 року по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю Агрофірма Петрово , третя особа: Відділ реєстраційної служби Софіївської районної державної адміністрації Дніпропетровської області про визнання договору оренди земельної ділянки від 23 січня 2015 року недійсним та скасування його державної реєстрації Апеляційним судом Дніпропетровської області постановлено додаткове рішення, яким відмовлено ОСОБА_1 в задоволенні позовних вимог до Товариства з обмеженою відповідальністю Агрофірма Петрово , третя особа: Відділ реєстраційної служби Софіївської районної державної адміністрації Дніпропетровської області про визнання договору оренди земельної ділянки від 23 січня 2015 року недійсним та скасування його державної реєстрації.

Як вбачається із резолютивної частини вказаної постанови, в ній допущено описку в частині сторін по справі та суті позовних вимог, зокрема замість Відмовити ОСОБА_1 в задоволенні позовних вимог до Товариства з обмеженою відповідальністю Агрофірма Петрово , третя особа: Відділ реєстраційної служби Софіївської районної державної адміністрації Дніпропетровської області про визнання договору оренди земельної ділянки від 23 січня 2015 року недійсним та скасування його державної реєстрації зазначено відмовити в задоволенні позовних вимог ОСОБА_2 до ОСОБА_3, третя особа Орган опіки та піклування Томаківської районної державної адміністрації Дніпропетровської області про надання дозволу на виїзд за кордон неповнолітньої дитини без згоди та супроводу другого з батьків .

Відповідно до ч.ч. 1, 2 ст. 269 ЦПК України суд може з власної ініціативи або за заявою учасників справи виправити допущені в рішенні чи ухвалі описки чи арифметичні помилки. Питання про внесення виправлень вирішується без повідомлення учасників справи, про що постановляється ухвала.

За таких обставин, колегія суддів вважає за необхідне виправити описку, допущену в резолютивній частині постанови Апеляційного суду Дніпропетровської області від 12 лютого 2018 року, зазначивши вірно сторони по справі та суть позовних вимог Відмовити ОСОБА_1 в задоволенні позовних вимог до Товариства з обмеженою відповідальністю Агрофірма Петрово , третя особа: Відділ реєстраційної служби Софіївської районної державної адміністрації Дніпропетровської області про визнання договору оренди земельної ділянки від 23 січня 2015 року недійсним та скасування його державної реєстрації .

Керуючись ст. 269 ЦПК України, Апеляційний суд Дніпропетровської області, -

У Х В А Л И В :

Виправити описку у резолютивній частині постанови Апеляційного суду Дніпропетровської області від 12 лютого 2018 року по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю Агрофірма Петрово , третя особа: Відділ реєстраційної служби Софіївської районної державної адміністрації Дніпропетровської області про визнання договору оренди земельної ділянки від 23 січня 2015 року недійсним та скасування його державної реєстрації, зазначивши вірно сторони по справі та суть позовних вимог Відмовити ОСОБА_1 в задоволенні позовних вимог до Товариства з обмеженою відповідальністю Агрофірма Петрово , третя особа: Відділ реєстраційної служби Софіївської районної державної адміністрації Дніпропетровської області про визнання договору оренди земельної ділянки від 23 січня 2015 року недійсним та скасування його державної реєстрації замість невірно зазначеного відмовити в задоволенні позовних вимог ОСОБА_2 до ОСОБА_3, третя особа Орган опіки та піклування Томаківської районної державної адміністрації Дніпропетровської області про надання дозволу на виїзд за кордон неповнолітньої дитини без згоди та супроводу другого з батьків .

Ухвала набирає законної сили з моменту її прийняття, та оскарженню в касаційному порядку не підлягає.

Повний текст ухвали складено 23 лютого 2018 року.

Головуючий:

Судді:

СудАпеляційний суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення23.02.2018
Оприлюднено27.02.2018
Номер документу72412342
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —193/990/17

Рішення від 23.02.2018

Цивільне

Апеляційний суд Дніпропетровської області

Барильська А. П.

Ухвала від 23.02.2018

Цивільне

Апеляційний суд Дніпропетровської області

Барильська А. П.

Постанова від 12.02.2018

Цивільне

Апеляційний суд Дніпропетровської області

Барильська А. П.

Ухвала від 21.12.2017

Цивільне

Апеляційний суд Дніпропетровської області

Барильська А. П.

Ухвала від 21.12.2017

Цивільне

Апеляційний суд Дніпропетровської області

Барильська А. П.

Ухвала від 07.12.2017

Цивільне

Апеляційний суд Дніпропетровської області

Барильська А. П.

Рішення від 06.11.2017

Цивільне

Софіївський районний суд Дніпропетровської області

Шумська О. В.

Ухвала від 29.08.2017

Цивільне

Софіївський районний суд Дніпропетровської області

Шумська О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні