Ухвала
від 15.06.2017 по справі 495/1642/17
БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 495/1642/17

№ провадження 2/495/1459/2017

Ухвала

Про витребування доказів

15 червня 2017 року м. Білгород-Дністровський

Білгород-Дністровський міськрайонний суд Одеської області в складі:

головуючого одноособово судді Прийомової О. Ю.,

за участю секретаря Ткаченко О.М.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні клопотання представника позивача ОСОБА_1 про витребування доказів по цивільній справі за позовом ОСОБА_2 до ОСОБА_3 про відшкодування матеріальної шкоди, завданої внаслідок дорожньо-транспортної пригоди джерелом підвищеної небезпеки,

ВСТАНОВИВ:

Позивач звернувся з позовом до суду до відповідача ОСОБА_3 про відшкодування матеріальної шкоди, завданої внаслідок дорожньо-транспортної пригоди джерелом підвищеної небезпеки.

До суду від представника позивача ОСОБА_1 надійшло клопотання про витребування доказів, відповідно до якого просить суд витребувати з: Роздільнянської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Державної фіскальної служби України в Одеській області, Управління Пенсійного фонду України в Біляївському районі Одеської області, Управління Пенсійного фонду в м. Одеса, відомості про роботодавців ОСОБА_3, ІНФОРМАЦІЯ_1, номер реєстраційної картки платника податків - НОМЕР_1, за весь період 2016 року; з Територіального сервісного центру №5143 інформацію про власника автомобіля марки JAC» , державний знак НОМЕР_2, вказуючи, що вказані відомості можуть виступати доказами в справі.

Представник позивача ОСОБА_1 в судове засідання не з'явився, згідно наданого клопотання про витребування доказів клопотання просить суд розглядати його у відсутність представника позивача.

Дослідивши матеріали справи, суд вважає, що вищевказані відомості можуть виступати доказами у справі, тому подане клопотання є обґрунтованим та таким, що підлягає задоволенню.

Відповідно до ст. 133 ЦПК України, особи, які беруть участь у справі і вважають, що подання потрібних доказів є неможливим або у них є складнощі в поданні цих доказів, мають право заявити клопотання про забезпечення цих доказів. До клопотання про забезпечення доказів додається документ про сплату судового збору. Способами забезпечення судом доказів є допит свідків, призначення експертизи, витребування та (або) огляд доказів, у тому числі за їх місцезнаходженням. У необхідних випадках судом можуть бути застосовані інші способи забезпечення доказів.

У відповідності до ст. 137 ЦПК України, у випадках, коли щодо отримання доказів у сторін та інших осіб, які беруть участь у справі, є складнощі, суд за їх клопотанням зобов'язаний витребувати такі докази.

На підставі вищевикладеного, суд вважає за необхідне витребувати з: Роздільнянської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Державної фіскальної служби України в Одеській області, Управління Пенсійного фонду України в Біляївському районі Одеської області, Управління Пенсійного фонду в м. Одеса, відомості про роботодавців ОСОБА_3, ІНФОРМАЦІЯ_1, номер реєстраційної картки платника податків - НОМЕР_1, за весь період 2016 року; з Територіального сервісного центру №5143 інформацію про власника автомобіля марки JAC» , державний знак НОМЕР_2, зобов'язати надати вищевказані відомості до суду, оскільки вони можуть витупати доказами в справі.

Керуючись ст. ст. 57, 137, 168 ЦПК України, суд, -

УХВАЛИВ:

Клопотання представника позивача ОСОБА_1 про витребування доказів по цивільній справі за позовом ОСОБА_2 до ОСОБА_3 про відшкодування матеріальної шкоди, завданої внаслідок дорожньо-транспортної пригоди джерелом підвищеної небезпеки - задовольнити.

Витребувати з Роздільнянської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Державної фіскальної служби України в Одеській області, що знаходиться за адресою: Одеська область, м. Роздільна, вул. Європейська, 37, відомості про роботодавців ОСОБА_3, ІНФОРМАЦІЯ_1, номер реєстраційної картки платника податків - НОМЕР_1, за весь період 2016 року.

Витребувати з Управління Пенсійного фонду України в Біляївському районі Одеської області, що знаходиться за адресою: Одеська область, м. Біляївка, вул. Миру, 1, відомості про роботодавців ОСОБА_3, ІНФОРМАЦІЯ_1, номер реєстраційної картки платника податків - НОМЕР_1, за весь період 2016 року.

Витребувати з Управління Пенсійного фонду в м. Одеса, що знаходиться за адресою: м. Одеса, вул. Прохорівська, 3/5, відомості про роботодавців ОСОБА_3, ІНФОРМАЦІЯ_1, номер реєстраційної картки платника податків - НОМЕР_1, за весь період 2016 року.

Витребувати з Територіального сервісного центру №5143, що знаходиться за адресою: Одеська область, м. Білгород-Дністровський, вул. Гагаріна, 4, інформацію про власника автомобіля марки JAC» , державний знак НОМЕР_2.

Зобов'язати Роздільнянську об'єднану державну податкову інспекцію Головного управління Державної фіскальної служби України в Одеській області, що знаходиться за адресою: Одеська область, м. Роздільна, вул. Європейська, 37, надати на адресу суду відомості про роботодавців ОСОБА_3, ІНФОРМАЦІЯ_1, номер реєстраційної картки платника податків - НОМЕР_1, за весь період 2016 року.

Зобов'язати Управління Пенсійного фонду України в Біляївському районі Одеської області, що знаходиться за адресою: Одеська область, м. Біляївка, вул. Миру, 1, надати на адресу суду відомості про роботодавців ОСОБА_3, ІНФОРМАЦІЯ_1, номер реєстраційної картки платника податків - НОМЕР_1, за весь період 2016 року.

Зобов'язати Управління Пенсійного фонду в м. Одеса, що знаходиться за адресою: м. Одеса, вул. Прохорівська, 3/5, надати на адресу суду відомості про роботодавців ОСОБА_3, ІНФОРМАЦІЯ_1, номер реєстраційної картки платника податків - НОМЕР_1, за весь період 2016 року.

Зобов'язати Територіальний сервісний центр №5143, що знаходиться за адресою: Одеська область, м. Білгород-Дністровський, вул. Гагаріна, 4, надати на адрес суду інформацію про власника автомобіля марки JAC» , державний знак НОМЕР_2.

Встановити термін виконання даної ухвали до 21.07.2017 року.

Апеляційна скарга на ухвалу суду першої інстанції подається протягом п'яти днів з дня її проголошення.

Оскарження ухвали про забезпечення доказів не зупиняє Ії виконання, а також не перешкоджає розгляду справи.

Суддя:

Дата ухвалення рішення15.06.2017
Оприлюднено13.03.2018
Номер документу72600063
СудочинствоЦивільне
Сутьвідшкодування матеріальної шкоди, завданої внаслідок дорожньо-транспортної пригоди джерелом підвищеної небезпеки

Судовий реєстр по справі —495/1642/17

Рішення від 12.04.2019

Цивільне

Білгород-Дністровський міськрайонний суд Одеської області

Прийомова О. Ю.

Рішення від 12.04.2019

Цивільне

Білгород-Дністровський міськрайонний суд Одеської області

Прийомова О. Ю.

Ухвала від 30.07.2018

Цивільне

Білгород-Дністровський міськрайонний суд Одеської області

Прийомова О. Ю.

Ухвала від 30.07.2018

Цивільне

Білгород-Дністровський міськрайонний суд Одеської області

Прийомова О. Ю.

Ухвала від 15.06.2017

Цивільне

Білгород-Дністровський міськрайонний суд Одеської області

Прийомова О. Ю.

Ухвала від 05.03.2018

Цивільне

Білгород-Дністровський міськрайонний суд Одеської області

Прийомова О. Ю.

Ухвала від 19.12.2017

Цивільне

Білгород-Дністровський міськрайонний суд Одеської області

Прийомова О. Ю.

Ухвала від 09.10.2017

Цивільне

Білгород-Дністровський міськрайонний суд Одеської області

Прийомова О. Ю.

Ухвала від 20.04.2017

Цивільне

Білгород-Дністровський міськрайонний суд Одеської області

Прийомова О. Ю.

Ухвала від 10.03.2017

Цивільне

Білгород-Дністровський міськрайонний суд Одеської області

Прийомова О. Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні