Постанова
від 31.12.2009 по справі 4-332/09
МУКАЧІВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

                                       Справа №4-332/09

    П О С Т А Н О В А

    ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

23 грудня 2009 року                                         м. Мукачево

Суддя Мукачівського міськрайонного суду Закарпатської області Морозова Н.Л., за участю прокурора Гіряк Д.І., розглянувши подання ст. слідчого СВ Мукачівського РВ ГУМВС України в Закарпатській області ОСОБА_1, погоджене з прокурором Мукачівського району в Закарпатській області молодшим радником юстиції П`ятка Р.З., про проведення обшуку по місцю фактичного проживання ОСОБА_2, ІНФОРМАЦІЯ_1, а саме: с. Н. Давидково, вул.. Леніна 162, Мукачівського району,-

      в с т а н о в и в :

2 лютого 2009 року, ст. слідчим СВ Мукачівського РВ ГУМВС України в Закарпатській області була порушена кримінальна справа № 2202609 за фактом крадіжки грошей з сейфу, який знаходився на першому поверсі ОСОБА_3 сільської ради, що розташована по вул.. Миру 4 «А» в с. Н. Давидково Мукачівського району та яке арендує віділення «Приватбанку», за ознаками вчинення злочину, передбаченого ч.3 ст. 185 КК України.

В ході розслідування кримінальної справи встановлено, що в ніч з 18 на 19 січня 2009 року, невстановлені особи, діючи умисно з корисливих спонукань з метою крадіжки чужого майна, шляхом пошкодження врізних замків на вхідних дверях приміщення, яке знаходиться на першому поверсі  ОСОБА_3 сільської ради, що розташована по вул.. Миру 4 «А» в с. Н. Давидково Мукачівського району та яке арендує віділення «Приватбанку», проникли в середину приміщення, де за допомогою зварювальних апаратів пошкодили дверцята сейфу звідки скоїли крадіжку грошей на загальну суму 17 884 гривень і на вказану суму Закарпатському регіональному управлінню «ПриватБанку»спричинили матеріальної шкоди

В судовому засіданні ст. слідчий СВ Мукачівського РВ ГУМВС України в Закарпатській області посилаючись на те, що по місцю проживання ОСОБА_2 можуть знаходитися речі та знаряддя злочину , а саме: гроші які викрали  з сейфу, який знаходився на першому поверсі ОСОБА_3 сільської ради, що розташована по вул.. Миру 4 «А» в с. Н. Давидково Мукачівського району та яке арендує віділення «Приватбанку», а також інші речі, які можуть мати доказове значення по даній кримінальній справі та з метою повного і об’єктивного розслідування всіх обставин справи, просив подання задоволити.

Прокурор подання підтримав.

Заслухавши доводи слідчого, думку прокурора, дослідивши матеріали кримінальної справи № 2202609 суддя вважає, що подання погоджене прокурором Мукачівського району, молодшим радником юстиції П`ятка Р.З., слід задовольнити і дозволити проведення обшуку по місцю фактичного проживання ОСОБА_2, ІНФОРМАЦІЯ_1, а саме с.  Н. Давидково, вул.. Леніна 162, Мукачівського району, так як є достатні підстави вважати, що там можуть зберігатися речі, які мають значення речових доказів по справі а саме: гроші які викрали  з сейфу, який знаходився на першому поверсі ОСОБА_3 сільської ради, що розташована по вул.. Миру 4 «А» в с. Н. Давидково Мукачівського району та яке арендує віділення «Приватбанку» а також інші речі, які можуть мати доказове значення по даній кримінальній справі та з метою повного і об’єктивного розслідування всіх обставин справи, просив подання задовольнити.

Керуючись ст. 177 КПК України, суддя

п о с т а н о в и в :

Дозволити проведення обшуку по місцю фактичного проживання ОСОБА_2, ІНФОРМАЦІЯ_1, а саме с.  Н. Давидково, вул.. Леніна 162, Мукачівського району, Закарпатської області.

Постанова оскарженню не підлягає.

Суддя                                         Морозова Н.Л.

СудМукачівський міськрайонний суд Закарпатської області
Дата ухвалення рішення31.12.2009
Оприлюднено04.01.2010
Номер документу7270946
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —4-332/09

Постанова від 21.09.2009

Кримінальне

Ленінський районний суд м. Луганськ

Запорожченко О. О.

Постанова від 20.07.2009

Кримінальне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Бурбела Ю. С.

Постанова від 21.09.2009

Кримінальне

Ленінський районний суд м. Луганськ

Запорожченко О. О.

Постанова від 20.07.2009

Кримінальне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Бурбела Ю. С.

Постанова від 20.02.2009

Кримінальне

Шевченківський районний суд міста Києва

Кормушин К.О.

Постанова від 20.02.2009

Кримінальне

Шевченківський районний суд міста Києва

Кормушин К.О.

Постанова від 25.11.2009

Кримінальне

Голопристанський районний суд Херсонської області

Сорочан Юрій Олегович

Постанова від 15.12.2009

Кримінальне

Шосткинський міськрайонний суд Сумської області

Шпак З.П.

Постанова від 31.12.2009

Кримінальне

Мукачівський міськрайонний суд Закарпатської області

Морозова Наталія Ласлівна

Постанова від 13.11.2009

Кримінальне

Кіровський районний суд м.Кіровограда

Мохонько Віталіна Володимирівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні