Ухвала
від 13.03.2018 по справі 371/151/18
МИРОНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

13.03.2018 Єдиний унікальний № 371/151/18

Провадження № 2/371/309/18

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

про закриття підготовчого провадження та

призначення справи до судового розгляду по суті

13 березня 2018 року м. Миронівка

Миронівський районний суд Київської області в складі :

головуючого судді Капшук Л.О.,

з секретарем Терновенко О.В.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 районної державної адміністрації Київської області, головного управління Держгеокадастру у Київській області, Олександрівської сільської ради Миронівського району Київської області, сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю Олександрівка про визнання права на земельний пай ,

У С Т А Н О В И В :

В провадженні Миронівського районного суду перебуває цивільна справа, в якій позивачем заявлено вимогу про визнання права на земельний пай .

Позивач та представник позивача в підготовче засідання не з'явилися, представник позивача до суду надав клопотання про розгляд підготовчого засідання за їх відсутності .

Відповідачі ОСОБА_2 районна державна адміністрація Київської області, головне управління Держгеокадастру у Київській області, Олександрівська сільська рада Миронівського району Київської області, сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю Олександрівка про дату, час і місце підготовчого засідання повідомлені належно. Представники відповідачів в судове засідання не з'явилися.

Підстави для відкладення підготовчого судового засідання, визначені частиною 2 статті 198 ЦПК України, відсутні.

За правилами частини 2 статті 247 ЦПК України за умов неявки в судове засідання всіх учасників справи фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Судом, відповідно до передбачених частиною 1 статті 189 ЦПК України завдань підготовчого провадження, визначено предмет спору та характер спірних правовідносин, позовні вимоги та склад учасників судового процесу, з'ясовано відсутність заперечень проти позовних вимог, визначено обставини справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів, визначено порядок розгляду справи.

Враховуючи, що спір не врегульовано, по справі проведені необхідні підготовчі дії, суд вважає за необхідне закрити підготовче провадження у справіта призначити справу до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 189, 197, 200 ЦПК України, суд

У Х В А Л И В :

Закрити підготовче провадження у справіза позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 районної державної адміністрації Київської області, головного управління Держгеокадастру у Київській області, Олександрівської сільської ради Миронівського району Київської області, сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю Олександрівка про визнання права на земельний пай .

Цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 районної державної адміністрації Київської області, головного управління Держгеокадастру у Київській області, Олександрівської сільської ради Миронівського району Київської області, сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю Олександрівка про визнання права на земельний пай призначити до судового розгляду по суті на 09 годину 30 хвилин 14 травня 2018 року.

Копію ухвали про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті надіслати сторонам, викликати їх в судове засідання.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя підпис ОСОБА_3

Згідно з оригіналом.

Суддя Л.О. Капшук

Дата ухвалення рішення13.03.2018
Оприлюднено15.03.2018
Номер документу72713154
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання права на земельний пай

Судовий реєстр по справі —371/151/18

Рішення від 14.05.2018

Цивільне

Миронівський районний суд Київської області

Капшук Л. О.

Рішення від 14.05.2018

Цивільне

Миронівський районний суд Київської області

Капшук Л. О.

Ухвала від 13.03.2018

Цивільне

Миронівський районний суд Київської області

Капшук Л. О.

Ухвала від 06.02.2018

Цивільне

Миронівський районний суд Київської області

Капшук Л. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні