Ухвала
від 29.03.2018 по справі 742/3715/17
ПРИЛУЦЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Провадження № 2/742/64/18

Єдиний унікальний № 742/3715/17

УХВАЛА

29 березня 2018 року місто Прилуки

Прилуцький міськрайонний суд Чернігівської області в складі: головуючого судді Ільченка О.І., секретаря судових засідань ОСОБА_1, за участю представників сторін: позивача - адвоката ОСОБА_2, відповідачів - адвокатів: ОСОБА_3, ОСОБА_4,розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду м.Прилуки цивільну справу за позовом ТОВ "Інформаційне агенство "Спілка православних журналістів" до ОСОБА_5, ОСОБА_6, громадської організації "Детектор Медіа", Міністерство культури України, третя особа: ОСОБА_7 про захист ділової репутації юридичної особи та спростування недостовірної інформації,-

В С Т А Н О В И В :

Позивач звернувся до суду з позовом про захист ділової репутації юридичної особи та спростування недостовірної інформації.

У судовому засіданні представником позивача ОСОБА_2 заявлено уточнене клопотання про залучення співвідповідачем у справі ОСОБА_8, як власника веб-сайту religion.in.ua , проти чого не заперечували представники відповідачів.

Стаття 51 ЦПК України вказує на те, що суд, за клопотанням позивача до закінчення підготовчого провадження, має право залучити до участі у справі співвідповідача.

За таких обставин, суд вважає, що клопотання щодо залучення співвідповідачем у справі ОСОБА_8 підлягає задоволенню та відкладенню підготовчого засідання згідно п.3) ч.2 ст.198 ЦПК України.

Також до суду надійшло письмове клопотання відповідача - Міністерства культури України щодо проведення наступного судового засідання в режимі відеоконференції з Господарським судом м.Києва, проти чого не заперечували сторони.

Відповідно до ст. 212 ЦПК суд може постановити ухвалу про участь учасника справи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду, визначеному судом.

Враховуючи, ту обставину, що відповідач - Міністерство культури України знаходиться в м.Києві і найближчий суд, до якого може прибути представнік відповідача є Господарський суд м.Києва, тому суд вважає необхідним провести наступне судове засідання поза межами Прилуцького міськрайсуду в режимі відеоконференції із Господарським судом м.Києва, тим самим задовольнивши клопотання відповідача.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.51, 212 ЦПК України, -

У Х В А Л И В :

У справі за позовом ТОВ "Інформаційне агенство "Спілка православних журналістів" до ОСОБА_5, ОСОБА_6, громадської організації "Детектор Медіа", Міністерство культури України, третя особа: ОСОБА_7 про захист ділової репутації юридичної особи та спростування недостовірної інформації залучити співвідповідача - ОСОБА_8 та у зв'язку з цим підготовче засідання відкласти.

Провести судове засідання в режимі відеоконференції в цивільній справі за позовом ТОВ "Інформаційне агенство "Спілка православних журналістів" до ОСОБА_5, ОСОБА_6, громадської організації "Детектор Медіа", Міністерство культури України, ОСОБА_8, третя особа: ОСОБА_7 про захист ділової репутації юридичної особи та спростування недостовірної інформації з приміщення Господарського суду м.Києва (01601, м.Київ, вул.Б.Хмельницького, 44-б).

Підготовче судове засідання відкласти до 9 год 30 хв. 23 квітня 2018 року .

Доручити відповідальній особі Господарського суду м.Києва забезпечити проведення відеоконференції.

Хід і результати процесуальних дій, проведених у режимі відеоконференції, фіксувати за допомогою технічних засобів відеозапису.

Копію ухвали суду надіслати до Господарського суду м.Києва для організації її виконання.

Співвідповідачу направити копію даної ухвали та позовної заяви з додатками.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Головуючий: О.Ільченко

Дата ухвалення рішення29.03.2018
Оприлюднено01.04.2018

Судовий реєстр по справі —742/3715/17

Постанова від 09.04.2020

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Крат Василь Іванович

Ухвала від 22.05.2019

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Крат Василь Іванович

Ухвала від 17.05.2019

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Боброва І. О.

Ухвала від 11.04.2019

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Боброва І. О.

Постанова від 03.04.2019

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Шитченко Н. В.

Постанова від 03.04.2019

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Шитченко Н. В.

Ухвала від 11.03.2019

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Шитченко Н. В.

Ухвала від 25.02.2019

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Шитченко Н. В.

Ухвала від 11.02.2019

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Шитченко Н. В.

Ухвала від 30.01.2019

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Шитченко Н. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні