Ухвала
від 18.12.2009 по справі 2а-7011/09/0870
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

К атегорія статобліку 6.6.4

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ А ДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

69041, м. Запоріжжя, вул. Кремлів ська, 65 в

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ ТА ПРИЗНАЧЕННЯ

СПРАВИ ДО РОЗГЛЯДУ

18 грудня 2009 року Справа № 2а-7011/09/0870

Суддя Запорізького окруж ного адміністративного суду Стрельнікова Наталя Вікторі вна, розглянувши матер іали адміністративного

позову: Прокурора Жовтневого району м. Запоріжжя в інтересах держ ави в особі

органу, уповноваженого де ржавою здійснювати відповід ні функції у спірних правові дносинах в особі Державної п одаткової інспекції у Жовтн евому районі м. Запоріжжя, м. З апоріжжя

до відповідача: Тов ариства з обмеженою відповід альністю «Електротрубмаш»,

м. Запоріжжя

про стягнен ня податкової заборгованос ті,

ВСТАНОВИВ:

Прокурор Жовтневого рай ону м. Запоріжжя звернувся із адміністративним позовом в інтересах держави в особі ор гану, уповноваженого державо ю здійснювати відповідні фун кції у спірних правовідносин ах в особі Державної податко вої інспекції у Жовтневому р айоні м. Запоріжжя до Товариства з обмеженою в ідповідальністю «Електротр убмаш», в якому просить суд с тягнути з відповідача 4892,23 грн. податкової заборгованості , а саме 4856,74 грн. боргу по п одатку на прибуток, 35,49 грн. бор гу по комунальному податку.

Суд вважає, що адміністрат ивний позов подано з додержа нням вимог статей 104-106 Кодексу адміністративного судочинс тва України.

В ході підготовчого провад ження по справі були проведе ні такі підготовчі дії: з' яс овано коло осіб, які підлягаю ть виклику в судове засіданн я, визначено факти, які необх ідно встановити для вирішенн я спору, перелік документів, я кі необхідно подати сторона м тощо.

На підставі викладеного, су д вважає можливим закінчити підготовче провадження і п ризначити справу до судового розгляду.

Керуючись ст. ст. 100, 104, 107, 110, 121 КАС України, суддя,

УХВАЛИВ:

1. Відкрити провадження у Запорізькому окружному адм іністративному суді за адмі ністративним позовом Прокур ора Жовтневого району м. Запо ріжжя в інтересах держави в о собі органу, уповноваженого державою здійснювати відпов ідні функції у спірних право відносинах в особі Державної податкової інспекції у Жов тневому районі м. Запоріжжя д о Товариства з обмежен ою відповідальністю «Електр отрубмаш», про стягнення под аткової заборгованості.

2. Закінчити підготовче про вадження та призначити справ у до судового розгляду на 18 с ічня 2010 року о 09 год. 30 хв., яке буд е проводитися суддею Стрель ніковою Н.В.

одноособово, в приміщенні Запорізького окружного адмі ністративного суду за адрес ою: м. Запоріжжя, вул. Кремл івська, 65 в.

3. Копії ухвали про відкрит тя провадження і призначення справи до судового розгляду надіслати особам, які беруть участь у справі разом з інфо рмацією про їхні процесуальн і права і обов' язки.

4. Відповідачу направити ко пію позову з копіями доданих до нього документів та запро понувати відповідачу надати письмові заперечення проти позову з посиланням на доказ и, якими вони обґрунтовуютьс я до 18 січня 2010 р.

5. Позивачу в судове засідан ня надати нову довідку із ст атистики щодо відповідача по справі та довідку про стан з аборгованості на час розгляд у справи.

6. Запропонувати сторонам надати в судове засідання вс і наявні в них документи та м атеріали, які можуть бути вик ористані як докази у справі.

7. Роз' яснити сторонам, що відповідно до ч. 3 ст. 122 КАС Укра їни, вони мають право заяви ти клопотання про розгляд сп рави за їх відсутності. Якщо таке клопотання заявили всі особи, які беруть участь у сп раві, судовий розгляд справ и здійснюється в порядку п исьмового провадження.

Ухвала оскарженню не під лягає.

Суддя Н.В. Стрельнікова

Пам' ятка про права та обов' язки осіб, які беруть участь у справі

Права та обов' язки осіб , які беруть участь у справі (с т.49 КАС України).

1. Особи, які беруть участь у справі, мають рівні проце суальні права і обов'язки.

2. Особи, які беруть уча сть у справі, зобов'язані добр осовісно користуватися нал ежними їм процесуальними пра вами і неухильно виконувати процесуальні обов'язки.

3. Особи, які беруть учас ть у справі, мають право:

1) знати про дату, час і мі сце судового розгляду справи , про всі судові рішення, які у хвалюються у справі та стосу ються їхніх інтересів;

2) знайомитися з матеріа лами справи;

3) заявляти клопотання і відводи;

4) давати усні та письмо ві пояснення, доводи та запер ечення;

5) подавати докази, брат и участь у дослідженні доказ ів;

6) висловлювати свою дум ку з питань, які виникають пі д час розгляду справи, задав ати питання іншим особам, які беруть участь у справі, свідк ам, експертам, спеціалістам, п ерекладачам;

7) подавати заперечення проти клопотань, доводів і м іркувань інших осіб;

8) знайомитися з техніч ним записом та журналом су дового засідання і подавати письмові зауваження до них;

9) робити із матеріалів справи виписки, знімати ко пії з матеріалів справи, одер жувати копії судових рішень;

10) оскаржувати судові р ішення у частині, що стосуєть ся їхніх інтересів;

11) користуватися іншими процесуальними правами, над аними їм цим Кодексом.

4. Особи, які беруть уча сть у справі, можуть за влас ний рахунок додатково замови ти та отримати в суді засвід чені копії документів і витя ги з них.

Права та обов'язки с торін (стаття 51 КАС України).

1. Крім прав та обов'язків, визначених у статті 49 цього Кодексу, позивач має право зм інити підставу або предмет а дміністративного позову, зб ільшити або зменшити розмір позовних вимог або відмовит ися від адміністративного по зову в будь-який час до закінч ення судового розгляду. Пози вач має право відмовитися ві д адміністративного позову й у суді апеляційної чи касац ійної інстанції до закінченн я відповідно апеляційного ч и касаційного розгляду.

2. Крім прав та обов'язків, визначених у статті 49 цього К одексу, відповідач має право визнати адміністративний п озов повністю або частково, п одати заперечення проти адмі ністративного позову.

3. Сторони можуть досягнут и примирення на будь-якій ста дії адміністративного проце су, що є підставою для закритт я провадження в адміністрати вній справі.

4. Суд не приймає відмови п озивача від адміністративно го позову, визнання адмініст ративного позову відповідач ем і не визнає умов примиренн я сторін, якщо ці дії супер ечать закону або порушують ч иї-небудь права, свободи чи ін тереси.

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення18.12.2009
Оприлюднено22.09.2010
Номер документу7340425
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-7011/09/0870

Постанова від 02.02.2010

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Стрельнікова Наталя Вікторівна

Постанова від 02.02.2010

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Стрельнікова Наталія Вікторівна

Ухвала від 18.12.2009

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Стрельнікова Наталія Вікторівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні