Ухвала
від 18.04.2018 по справі 912/220/18
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ С У Д

Кіровоградської області

вул.В'ячеслава Чорновола, 29/32, м.Кропивницький, Україна, 25022,

тел/факс: 22-09-70/24-09-91 E-mail: inbox@kr.arbitr.gov.ua

У Х В А Л А

18 квітня 2018 року Справа № 912/220/18

Господарський суд Кіровоградської області в складі судді Коваленко Н.М. розглянувши справу № 912/220/18 від 15.02.2018

за заявою кредитора - гр. ОСОБА_1 (далі - гр. ОСОБА_1.), АДРЕСА_1

про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю "АГРОСТАНДАРТ СЕРВІС" (далі - ТОВ "АГРОСТАНДАРТ СЕРВІС"), вул. Руслана Слободянюка, 213-в, офіс 3, м. Кропивницький, 25014,

ПРЕДСТАВНИКИ:

від кредитора - участі не брав;

від боржника - не з'явився.

Розпорядник майна, арбітражний керуючий Каленіченко С.Г. - не з'явився.

ВСТАНОВИВ:

Ухвалою від 15.02.2018 господарський суд відкрив провадження у справі про банкрутство ТОВ "АГРОСТАНДАРТ СЕРВІС". Визнав вимоги кредитора гр. ОСОБА_1 до ТОВ "АГРОСТАНДАРТ СЕРВІС" в сумі 3 458 000, 00 грн боргу та судового збору, сплаченого при зверненні до суду з позовом, та 17 620, 00 грн судового збору, сплаченого при зверненні до суду з заявою про порушення справи про банкрутство. Ввів мораторій на задоволення вимог кредиторів боржника - ТОВ "АГРОСТАНДАРТ СЕРВІС". Ввів процедуру розпорядження майном боржника ТОВ "АГРОСТАНДАРТ СЕРВІС" на строк 115 календарних днів. Призначив розпорядником майна боржника ТОВ "АГРОСТАНДАРТ СЕРВІС" арбітражного керуючого Каленіченка С.Г. Зобов'язав розпорядника майна - арбітражного керуючого Каленіченка С.Г.:

- не пізніше 04.04.2018 подати до господарського суду відомості про результати розгляду вимог кредиторів, скласти реєстр вимог кредиторів та подати його на затвердження до господарського суду;

- разом з боржником організувати та забезпечити проведення інвентаризації майна боржника та визначити його вартість, провести інвентаризацію майна боржника не пізніше 04.04.2018;

- повідомити суд, який розглядає позовні вимоги конкурсних кредиторів до боржника про офіційне оприлюднення оголошення про порушення справи про банкрутство.

Попереднє засідання суду призначив на "18" квітня 2018 р. на 11:00 год.

Явку розпорядника майна - арбітражного керуючого Каленіченка С.Г. та представника боржника у попереднє засідання суду визнав обов'язковою.

З метою виявлення усіх кредиторів та осіб, які виявили бажання взяти участь у санації боржника, ухвалив здійснити офіційне оприлюднення оголошення про порушення справи про банкрутство ТОВ "АГРОСТАНДАРТ СЕРВІС" на офіційному веб-сайті Вищого господарського суду України в мережі Інтернет.

Зобов'язав боржника провести аудит та надати господарському суду до дати попереднього засідання суду відповідний висновок.

15.02.2018 (номер публікації: 49377, дата публікації на сайті ВГСУ: 15.02.2018 15:12) на веб-сайті Вищого господарського суду України офіційно оприлюднено оголошення про порушення справи про банкрутство ТОВ "АГРОСТАНДАРТ СЕРВІС". Граничним строком на заявлення грошових вимог кредиторів до боржника визначено: конкурсні кредитори за вимогами, які виникли до дня порушення провадження у справі про банкрутство, зобов'язані подати до господарського суду письмові заяви з вимогами до боржника, а також документи, що їх підтверджують, протягом тридцяти днів від дня офіційного оприлюднення оголошення про порушення провадження у справі про банкрутство. Відлік строку на заявлення грошових вимог кредиторів до боржника починається з дня офіційного оприлюднення оголошення про порушення провадження у справі про банкрутство. Зазначений строк є граничним і поновленню не підлягає.

Повноважний представник боржника в попереднє засідання суду не з'явився. Боржник вимоги зазначеної ухвали суду не виконав, аудиторський висновок не надав.

Поруч з цим, боржником направлено на адресу суду листа, такого змісту: на виконання ухвали Господарського суду Кіровоградської області від 15.02.2018 року в справі №912/220/18 року ТОВ "АГРОСТАНДАРТ СЕРВІС" повідомляє, що інших заборгованостей, крім визнаної господарським судом заборгованості перед ОСОБА_1 (на суму 3 458 000, 00 грн боргу та судового збору, сплаченого при зверненні до суду з позовом, та 17 620, 00 грн судового збору) в тому числі заборгованостей перед іншими кредиторами за зобов'язаннями, що передбачають виплату грошей, у тому числі зі сплати податків і зборів (обов'язкових платежів), з виплати заробітної плати ТОВ "АГРОСТАНДАРТ СЕРВІС" не має.

Інших найманих працівників крім директора ТОВ "АГРОСТАНДАРТ СЕРВІС" не має.

Майна та коштів на рахунках, за рахунок яких можна погасити борг в даний час ТОВ "АГРОСТАНДАРТ СЕРВІС" не має.

Цінних паперів ТОВ "АГРОСТАНДАРТ СЕРВІС" не має.

Діяльності, пов'язаної із державною таємницею ТОВ "АГРОСТАНДАРТ СЕРВІС" не вів.

На балансі ТОВ "АГРОСТАНДАРТ СЕРВІС" не має державного майна, що в процесі приватизації (корпоратизації) не увійшло до його статутного капіталу/немає заставленого майна.

Провести інвентаризацію та аудит ТОВ "АГРОСТАНДАРТ СЕРВІС" не може в зв'язку з відсутністю облікових документів та коштів на витрати.

Протягом процедури розпорядження майном в ТОВ "АГРОСТАНДАРТ СЕРВІС" рішення щодо ліквідації, реорганізації а також відчуження основних засобів та предметів застави не приймались.

До судового засідання погасити кредиторську заборгованість перед ОСОБА_1 ТОВ "АГРОСТАНДАРТ СЕРВІС" не мало можливості.

Додаткових пояснень ТОВ "АГРОСТАНДАРТ СЕРВІС" не має. При розгляді відомостей про результати розгляду вимог кредиторів та затвердженні реєстру вимог кредиторів просить врахувати відомості з реєстру речових прав на нерухоме майно та реєстру обтяжень рухомого майна, що додаються.

Попереднє засідання суду призначене на "18" квітня 2018 р. на 11:00 год. Провести без участі представника ТОВ "АГРОСТАНДАРТ СЕРВІС" за наявними матеріалами.

До такого листа боржником додано витяг з Державного реєстру обтяжень рухомого майна від 16.04.2018 та Інформація з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об'єктів нерухомого майна щодо суб'єкта від 16.04.2018.

Інші кредитори, після офіційного оприлюднення зазначеного оголошення, за вимогами, які виникли до дня порушення провадження у справі про банкрутство, до господарського суду з письмовими заявами з вимогами до боржника не звертались.

Розпорядником майна складений реєстр вимог кредиторів боржника до якого включені вимоги ініціюючого кредитора, визнані судом в підготовчому засіданні - 15.02.2018.

Вимоги кредиторів, які забезпечені заставою майна боржника, згідно з даними обліку боржника, а також вимоги щодо виплати заробітної плати, авторської винагороди, аліментів, відшкодування шкоди, заподіяної життю та здоров'ю громадян, згідно з даними обліку боржника, відсутні. Кредитори, вимоги яких забезпечені заставою майна боржника, з відповідними заявами до розпорядника майна та до господарського суду не зверталися. Кредитори з вимогами щодо виплати заробітної плати, авторської винагороди, аліментів, а також з вимогами щодо відшкодування шкоди, заподіяної життю та здоров'ю громадян, з відповідними заявами до розпорядника майна та до господарського суду також не зверталися.

Відповідно до витягу з Державного реєстру обтяжень рухомого майна від 16.04.2018 за вказаними параметрами запиту в Державному реєстрі обтяжень рухомого майна інформація відсутня, за Інформацією з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об'єктів нерухомого майна щодо суб'єкта від 16.04.2018 щодо ТОВ "АГРОСТАНДАРТ СЕРВІС" право власності та користування на об'єкти нерухомого майна не зареєстровані, в іпотеці та під забороною не перебувають.

Заперечення та скарги кредиторів, станом на 18.04.2018, з приводу включення вимог до реєстру вимог кредиторів під час попереднього засідання до суду не надходили.

Розпорядник майна, арбітражний керуючий Каленіченко С.Г. в попереднє засідання суду - 18.04.2018 не з'явився, до господарського суду 18.04.2018 електронною поштою (з ЕЦП) надійшло клопотання №05-03/118 від 18.04.2018 про розгляд справи за відсутності арбітражного керуючого, оскільки останній не зможе взяти участь у даному судовому засіданні у зв'язку з участю у іншому складному судовому засіданні у той самий день в м. Києві.

При цьому, будь-які документальні докази визнання явки обов'язковою чи перебування арбітражного керуючого Каленіченка С.Г. у іншому складному судовому засіданні у той самий день в м. Києві, Господарському суду Кіровоградської області станом на дату засідання суду у даній справі - 18.04.2018, не надані.

Крім іншого, листом №05-03/103 від 04.04.2018 розпорядник майна, арбітражний керуючий Каленіченко С.Г. повідомив суд, що з метою проведення інвентаризації майна боржника він обмежився лише направленням запитів на адресу боржника, Кіровоградської ОДПІ ГУ ДФС у Кіровоградській області та ГУ регіональної статистики.

Відсутність відповіді на такі запити унеможливило належне виконання розпорядником майна, арбітражним керуючим Каленіченком С.Г. його обов'язку - разом з боржником організувати та забезпечити проведення інвентаризації майна боржника та визначити його вартість, провести інвентаризацію майна боржника.

Щодо повідомлення суду, який розглядає позовні вимоги конкурсних кредиторів до боржника про офіційне оприлюднення оголошення про порушення справи про банкрутство зазначено наступне.

У зв'язку з відсутністю заяв кредиторів з грошовими вимогами до ТОВ Агростандарт Сервіс у розпорядника майна відсутня необхідність повідомляти суд, який розглядає позовні вимоги конкурсних кредиторів до боржника про офіційне оприлюднення оголошення про порушення справи про банкрутство.

Арбітражним керуючим не виявлено судових справ якими розглядаються позовні вимоги конкурсних кредиторів до боржника, тому повідомлення суду про офіційне оприлюднення оголошення про порушення справи про банкрутство не здійснювалося.

В даному випадку господарським судом констатовано порушення розпорядником майна, арбітражним керуючим Каленіченком С.Г. положення ч. 2 ст. 17 Закону за якою - про офіційне оприлюднення оголошення про порушення справи про банкрутство розпорядник майна повідомляє суд, який розглядає позовні вимоги конкурсних кредиторів до боржника. Цей суд (суди) після офіційного оприлюднення відповідного оголошення має зупинити позовне провадження та роз'яснити позивачу зміст частини четвертої статті 23 цього Закону, зазначивши про це в ухвалі або в протоколі судового засідання.

Крім іншого, 17.04.2018 електронною поштою (з ЕЦП) до господарського суду надійшло клопотання №05-03/117 від 17.04.2018 розпорядника майна, арбітражного керуючого Каленіченка С.Г. про витребування господарським судом доказів з вимогами витребувати у боржника:

- копії документів річної та квартальної фінансової звітності Публічного акціонерного товариства ТОВ Агростандарт Сервіс (баланси та звіти про фінансові результати) за період 2014-2017 p.p.;

- копії документів податкової звітності по ПДВ та податку на прибуток ТОВ Агростандарт Сервіс за 2014-2017 p.p.;

- відомості про власне та орендоване нерухоме майно ТОВ Агростандарт Сервіс : площа приміщень, адреса, функціональне призначення;

- відомості про власне та орендоване рухоме майно ТОВ Агростандарт Сервіс ;

- копії договорів на суму, що перевищувала один відсоток балансової вартості активів ТОВ Агростандарт Сервіс , укладених протягом періоду з 2014-2017 p.p.;

- відомості про дебіторську заборгованість ТОВ Агростандарт Сервіс із зазначенням: найменування контрагента, місцезнаходження, розмір заборгованості перед ТОВ Агростандарт Сервіс окремо за кожним із зобов'язань (договорів, контрактів);

- відомості про персонал ТОВ Агростандарт Сервіс - кількість найманих працівників, штатний розклад, фонд оплати праці, розмір заборгованості по виплаті заробітної плати;

- копії виписок по руху грошових коштів по всіх банківських рахунках ТОВ Агростандарт Сервіс за період 15.02.2014 р. по 15.02.2018 p.;

- інформацію про нарахування та виплат заробітної плати керівника ТОВ Агростандарт Сервіс за період з 15.02.2017 по 15.02.2018 p.p.

Дане клопотання обґрунтоване тим, що арбітражним керуючим було надіслано повторні запити на боржника щодо:

- надання документів та відомостей про боржника;

- надання інформації про розмір середньомісячної заробітної плати керівника боржника;

- проведення інвентаризації майна.

Станом на 17.04.2018 р. відповіді отримано не було.

Первинні запити повернулися на адресу арбітражного керуючого.

Для належного здійснення повноважень розпорядника майна, арбітражному керуючому необхідно володіти наступною інформацією:

- копіями документів річної та квартальної фінансової звітності Публічного акціонерного товариства ТОВ Агростандарт Сервіс (баланси та звіти про фінансові результати) за період 2014-2017 p.p.;

- копіями документів податкової звітності по ПДВ та податку на прибуток ТОВ Агростандарт Сервіс за 2014-2017 p.p.;

- відомостями про власне та орендоване нерухоме майно ТОВ Агростандарт Сервіс : площа приміщень, адреса, функціональне призначення;

- відомостями про власне та орендоване рухоме майно ТОВ Агростандарт Сервіс ;

- копіями договорів на суму, що перевищувала один відсоток балансової вартості активів ТОВ Агростандарт Сервіс , укладених протягом періоду з 2014-2017 p.p.;

- відомостями про дебіторську заборгованість ТОВ Агростандарт Сервіс із зазначенням: найменування контрагента, місцезнаходження, розмір заборгованості перед ТОВ Агростандарт Сервіс окремо за кожним із зобов'язань (договорів, контрактів);

- відомостями про персонал ТОВ Агростандарт Сервіс - кількість найманих працівників, штатний розклад, фонд оплати праці, розмір заборгованості по виплаті заробітної плати;

- копіями виписок по руху грошових коштів по всіх банківських рахунках ТОВ Агростандарт Сервіс за період 15.02.2014 р. по 15.02.2018 p.;

- інформацією про нарахування та виплат заробітної плати керівника ТОВ Агростандарт Сервіс за період з 15.02.2017 по 15.02.2018 p.p.

За наявності у арбітражного керуючого зазначених даних та відомостей, ним може бути проаналізована фінансово-господарська діяльність, інвестиційне становище боржника та його становище на ринках, виявлено ознаки фіктивного банкрутства, доведення до банкрутства, приховування стійкої фінансової неспроможності, незаконних дій у разі банкрутства, а також здійснені інші, передбачені Законом, функції розпорядника майна.

ТОВ Агростандарт Сервіс володіє витребовуваними документами та інформацією, оскільки вони безпосередньо створюються Товариством та пов'язані із його господарською діяльністю.

Внаслідок ненадання відповідей на запити арбітражного керуючого, про які зазначалось вище, та ігнорування боржником спроб арбітражного керуючого зв'язатися з ТОВ Агростандарт Сервіс , у розпорядника майна відсутня інша можливість отримати інформацію, що витребовується, ніж як через звернення до суду з відповідним клопотанням.

За ч. 1 ст. 3 Господарського процесуального кодексу України (далі - ГПК України) судочинство в господарських судах здійснюється відповідно до Конституції України, цього Кодексу, Закону України "Про міжнародне приватне право", Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" (далі - Закон), а також міжнародних договорів, згода на обов'язковість яких надана Верховною Радою України.

Відповідно до ч. 1 ст. 2 Закону - провадження у справах про банкрутство регулюється цим Законом, ГПК України, іншими законодавчими актами України.

За ст. 81 ГПК України учасник справи у разі неможливості самостійно надати докази вправі подати клопотання про витребування доказів судом. У клопотанні повинно бути зазначено:

1) який доказ витребовується;

2) обставини, які може підтвердити цей доказ, або аргументи, які він може спростувати;

3) підстави, з яких випливає, що цей доказ має відповідна особа;

4) заходи, яких особа, яка подає клопотання, вжила для отримання цього доказу самостійно, докази вжиття таких заходів та (або) причини неможливості самостійного отримання цього доказу;

5) причини неможливості отримати цей доказ самостійно особою, яка подає клопотання.

Враховуючи викладене, господарський суд приходить до висновку про необхідність задоволення даного клопотання розпорядника майна та на підставі статті 81 ГПК України витребувати від боржника необхідні докази.

Керуючись ст. 1, 2, 23, 25, 45 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" (далі - Закон), ст. 3, 12, 81, 232, 234-235 Господарського процесуального кодексу України, господарський суд

УХВАЛИВ:

1. Визнати грошові вимоги кредитора та затвердити реєстр вимог кредиторів боржника Товариства з обмеженою відповідальністю "АГРОСТАНДАРТ СЕРВІС" в таких сумах і в такій черговості задоволення вимог:

1) ОСОБА_1 (АДРЕСА_1) в сумі 3 458 000, 00 грн - четверта черга; витрати на оплату судового збору в сумі 17 620, 00 грн - перша черга.

Загальна сума грошових вимог, включених до реєстру вимог кредиторів боржника та визнаних господарським судом, складає 3 475 620, 00 грн.

Особи, вимоги яких заявлені після закінчення строку, встановленого для їх подання або не заявлені взагалі, не є конкурсними кредиторами, а їх вимоги погашаються в шосту чергу в ліквідаційній процедурі. (ч. 4 ст. 23 Закону)

2. Зобов'язати розпорядника майна боржника, арбітражного керуючого Каленіченка С.Г. в порядку, визначеному статтею 26 Закону, письмово повідомити кредиторів згідно з реєстром вимог кредиторів, уповноважену особу працівників боржника та уповноважену особу засновників боржника про місце і час проведення зборів кредиторів та організувати їх проведення, за місцезнаходженням боржника, не пізніше 28.04.2018.

Рішення (протокол) зборів кредиторів про створення та склад комітету кредиторів подати господарському суду не пізніше 17.05.2018 разом з довіреностями представників кредиторів на участь у справі про банкрутство, письмовими повідомленнями розпорядника майна на адресу кредиторів про час і місце проведення перших зборів кредиторів разом з доказами їх направлення кредиторам.

3. Зобов'язати розпорядника майна боржника, арбітражного керуючого Каленіченка С.Г. до 17.05.2018 подати суду звіт про свою діяльність в якості розпорядника майном боржника, відомості про фінансове становище боржника, а також інформацію про виявлення ознак фіктивного банкрутства боржника чи доведення до банкрутства у відповідності із Методичними рекомендаціями щодо виявлення ознак неплатоспроможності підприємства та ознак дій з приховування банкрутства, фіктивного банкрутства чи доведення до банкрутства, затвердженими наказом Міністерства економіки України від 19.01.2006 № 14, з врахуванням змін внесених наказом № 1361 від 26.10.2010 Міністерства економіки України.

4. Зобов'язати боржника та розпорядника майна боржника, арбітражного керуючого Каленіченка С.Г. організувати обрання представника працівників боржника в порядку, встановленому абз. 13 ст. 1 Закону, та надати йому можливість представляти інтереси працівників боржника при проведенні послідуючих процедур банкрутства. Копію протоколу загальних зборів про обрання представника працівників боржника подати господарському суду до 17.05.2018. Повідомити суду адресу місця проживання представника працівників боржника.

5. Зобов'язати комітет кредиторів боржника подати суду клопотання про відкриття процедури санації, визнання боржника банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури; про призначення арбітражного керуючого (керуючого санацією, ліквідатора); про продовження або скорочення строку процедур розпорядження майном боржника, тощо, не пізніше 17.05.2018.

6. Зобов'язати боржника та розпорядника майна, арбітражного керуючого Каленіченка С.Г., при поданні комітетом кредиторів до суду клопотання про визнання боржника банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури, надати суду документально підтверджену, детальну інформацію про майнову неспроможність боржника наявним майном задовольнити вимоги визнаних судом кредиторів.

7. Підсумкове засідання суду, на якому буде винесено ухвалу про санацію боржника чи постанову про визнання боржника банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури, чи ухвалу про припинення провадження у справі про банкрутство або ухвалу про продовження строку процедури розпорядження майном та відкладення підсумкового засідання суду, призначити на 22.05.2018 на 12:00 год.

Засідання відбудеться у приміщенні Господарського суду Кіровоградської області за адресою: 25022, м. Кропивницький, вул. В'ячеслава Чорновола, 29/32, в залі суд. засідань № 206, тел. 0(522)22-09-70.

8. Клопотання №05-03/117 від 17.04.2018 розпорядника майна, арбітражного керуючого Каленіченка С.Г. задовольнити.

Зобов'язати боржника до дати підсумкового засідання суду, не пізніше 14.05.2018, надати господарському суду:

- копії документів річної та квартальної фінансової звітності Публічного акціонерного товариства ТОВ "Агростандарт Сервіс" (баланси та звіти про фінансові результати) за період 2014-2017 p.p.;

- копії документів податкової звітності по ПДВ та податку на прибуток ТОВ "Агростандарт Сервіс" за 2014-2017 p.p.;

- відомості про власне та орендоване нерухоме майно ТОВ "Агростандарт Сервіс": площа приміщень, адреса, функціональне призначення;

- відомості про власне та орендоване рухоме майно ТОВ "Агростандарт Сервіс";

- копії договорів на суму, що перевищувала один відсоток балансової вартості активів ТОВ "Агростандарт Сервіс", укладених протягом періоду з 2014-2017 p.p.;

- відомості про дебіторську заборгованість ТОВ "Агростандарт Сервіс" із зазначенням: найменування контрагента, місцезнаходження, розмір заборгованості перед ТОВ "Агростандарт Сервіс" окремо за кожним із зобов'язань (договорів, контрактів);

- відомості про персонал ТОВ "Агростандарт Сервіс" - кількість найманих працівників, штатний розклад, фонд оплати праці, розмір заборгованості по виплаті заробітної плати;

- копії виписок по руху грошових коштів по всіх банківських рахунках ТОВ "Агростандарт Сервіс" за період 15.02.2014 р. по 15.02.2018 p.;

- інформацію про нарахування та виплат заробітної плати керівника ТОВ "Агростандарт Сервіс" за період з 15.02.2017 по 15.02.2018 p.p.

Ухвала набирає законної сили з моменту її винесення.

Ухвала може бути оскаржена до Дніпропетровського апеляційного господарського суду в порядку, встановленому Господарським процесуальним кодексом України, з урахуванням особливостей, передбачених Законом України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом".

Примірники ухвали надіслати кредитору, боржнику, розпоряднику майна - арбітражному керуючому Каленіченку С.Г., сектору з питань банкрутства Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області.

Суддя Коваленко Н.М.

Повідомити учасників справи про відсутність у суду технічної можливості надавати інформацію про веб-адресу судового рішення у Єдиному державному реєстрі судових рішень, одночасно з врученням (надсиланням/видачі) копії повного або скороченого такого рішення до затвердження Положення про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему та початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи.

Повідомити учасників справи про відсутність у суду технічної можливості забезпечення учасникам справи права брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду до затвердження Положення про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему та початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи.

Веб-адреса сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію по справі, що розглядається: http://court.gov.ua/fair/sud5013.

Повідомити учасників справи про можливість ознайомитись з електронною копією судового рішення в Єдиному державному реєстрі судових рішень за його веб-адресою: http://reyestr.court.gov.ua.

СудГосподарський суд Кіровоградської області
Дата ухвалення рішення18.04.2018
Оприлюднено19.04.2018
Номер документу73472538
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —912/220/18

Ухвала від 09.08.2018

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Коваленко Н.М.

Ухвала від 25.07.2018

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Коваленко Н.М.

Постанова від 22.05.2018

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Коваленко Н.М.

Ухвала від 16.05.2018

Господарське

Дніпропетровський апеляційний господарський суд

Чередко Антон Євгенович

Ухвала від 18.04.2018

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Коваленко Н.М.

Ухвала від 16.04.2018

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Коваленко Н.М.

Ухвала від 13.04.2018

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Коваленко Н.М.

Ухвала від 15.02.2018

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Коваленко Н.М.

Ухвала від 01.02.2018

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Коваленко Н.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні