Вирок
від 03.06.2010 по справі 1-148/10
КАМ'ЯНКА-БУЗЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Кам'янка-Бузький районний суд Львівської області

м. Кам'янка-Бузька, вул. Незалежності, 29, 80400, (03254) 5-13-41

ВИРОК ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

03 червня 2010 року Кам"янка-Бузький районний суд Львівської області в складі: головуючого судці Горошко Л.Б.

при секретарі Карпа Г.М.

з участю прокурора Пайтра А.Г. розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м.Кам"янка-Бузька кримінальну справу про обвинувачення

ОСОБА_1, ІНФОРМАЦІЯ_1, уродженця ІНФОРМАЦІЯ_2, українця, гр. України, військовозобов язаного, ІНФОРМАЦІЯ_3, не працюючого, одруженого, має на утриманні двоє неповнолітніх дітей, в порядку ст.89 КК України не судимого, проживаючого за адресою: с.Великосілки Кам Янка- Бузького району Львівської області, - в злочині, передбаченому ч.2 ст.307 КК України,

встановив :

31.01.2010 р. ОСОБА_1, знаходячись в с.Вербляни Буського району Львівської області, домовився з невстановленою слідством особою про придбання в неї макової соломи, яку мав на меті збути в с.Великосілки Кам"янка-Бузького району Львівської області. 02.02.2010 р. близько 20 год. 00 хв. ОСОБА_1 в с.Вербляни Буського району Львівської області придбав у невстановленої слідством особи макову солому, яку перевіз в с.Великосілки Кам"янка-Бузького району Львівської області, де був затриманий працівниками Кам янка-Бузького РВ ГУМВСУ у Львівській області спільно з працівниками УБНОН ГУМВСУ у Львівській області. Під час затримання ОСОБА_1 зберігав при собі подрібнену речовину рослинного походження світло-коричневого кольору, яка містить наркотично активні алкалоїди опію (морфін, кодеїн) і є маковою соломою, яка відноситься до особливо небезпечних наркотичних засобів, обіг яких заборонено, загальною вагою 290,93 грам, і яку мав на меті збути невстановленій слідством особі.

Підсудний ОСОБА_1 в судовому засіданні винним себе визнав повністю та після роз яснення йому ст.299 КПК України пояснив, що 31.01.2010 р. близько 17 год. 00 хв. в він зустрівся з чоловіком на ім я Роман, прізвище йому не відоме, котрий попросив його 02.02.2010 р. о 18 год. 00 хв. приїхати в с.Вербляни Буського району Львівської області щоб забрати в нього пакет з маковою соломою та передати його двом людям в с. Великосілки Кам янка-Бузького району Львівської області, які мали його там зустріти і зразу ж розрахуватись з ним. Суми розрахунку з Романом вони не узгоджували. Оскільки в нього на той момент не було грошей, він погодився на дану пропозицію. 02.02.2010 р. близько 16 год. ЗО хв. він поїхав в с.Вербляни Буського району Львівської області, де при зустрічі з Романом, останній передав йому поліетиленовий пакет сірого кольору, в яком.' бугг макова солома. Випивши з Романом в магазині по 100 грам горілки, він пс!:-ан в с.Великосілки Кам янка-Бузького району Львівської області. На автобусній ~

в с. Великосілки до нього підійшли четверо чоловіків, котрі прештаз:псь працівниками міліції та запитали чи має він при собі наркотичні засоби. 5_- зізнався, що під курткою з лівої сторони має пакет з маковою остакж:, =?" :&Ј намір збути, щоб отримати гроші. Вказаний пакет з маковою сола-се бу= -і ;г"

вилучений. Зазначив також, що сам особисто він наркотичних засобів не вживає, а злочин вчинив, оскільки йому потрібні були гроші, так як має на утриманні двоє неповнолітніх дітей.

Підсудний ОСОБА_1 щиро розкаявся у вчиненому, просив суд його суворо не карати.

Суд вважає доказаним пред'явлене підсудному ОСОБА_1 обвинувачення за ч. 2 ст. 307 КК України - незаконне придбання, зберігання та перевезення особливо небезпечних наркотичних засобів з метою збуту в місцях масового перебування громадян.

При обранні міри покарання до підсудного ОСОБА_1 суд приймає до уваги суспільну небезпечність скоєного та особу винного, який свою вину визнав повністю, посередньо характеризується за місцем проживання, має на утриманні двоє неповнолітніх дітей, шире каяття як пом'якшуючу покарання обставину, відсутність обтяжуючих покарання обставин.

Враховуючи обставини, що пом'якшують покарання, а саме те, що підсудний визнав свою вину, широ розкаявся у вчиненому, що в свою чергу істотно знижує ступінь тяжкості вчиненого злочину, з врахування особи винного, який має на утриманні двох неповнолітніх дітей суд вважає, що покарання підсудному слід призначити із застосуванням ст. 69 КК України у виді обмеження волі.

Речові докази, які знаходяться на зберіганні в камері зберігання Кам янка- Бузького РВ ГУМВСУ у Львівській області - знищити.

Цивільного позову по справі не заявлено.

Судові витрати підлягають до стягнення з підсудного.

Керуючись ст. ст. 323, 324 КПК України,

засудив :

ОСОБА_1 визнати винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України, призначивши покарання із застосуванням ст. 69 КК України у виді обмеження волі на строк 1 (один) рік з конфіскацією майна.

Строк відбування покарання засудженому ОСОБА_1 рахувати з моменту вступу вироку в законну силу.

Міру запобіжного заходу до вступу вироку в законну силу засудженому ОСОБА_1 залишити попередню - підписку про невиїзд.

Речові докази, які знаходяться на зберіганні в камері зберігання Кам Янка- Бузького РВ ГУМВСУ у Львівській області - знищити.

Стягнути з засудженого ОСОБА_1 в користь НДЕКЦ при ГУМВС України у Львівській області 187 (сто вісімдесят сім) грн. 80 коп. за проведення хімічної експертизи.

Вирок може бути оскаржений в апеляційний суд Львівської області протягом 15 діб з моменту проголошення через Кам"янка-Бузький районний суд Львівської області.

Дата ухвалення рішення03.06.2010
Оприлюднено18.05.2018
Номер документу73966102
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —1-148/10

Вирок від 08.11.2010

Кримінальне

Корольовський районний суд м. Житомира

Поліщук М. Г.

Постанова від 22.03.2010

Кримінальне

Комінтернівський районний суд Одеської області

Рудніцький В. А.

Вирок від 18.06.2010

Кримінальне

Київський районний суд м. Одеси

Луняченко В. О.

Вирок від 03.06.2010

Кримінальне

Кам'янка-Бузький районний суд Львівської області

Горошко Л. Б.

Вирок від 03.11.2015

Кримінальне

Барвінківський районний суд Харківської області

Черних Є. А.

Постанова від 29.04.2011

Кримінальне

Васильківський районний суд Дніпропетровської області

Ушакова Н. Є.

Постанова від 01.04.2010

Кримінальне

Балаклійський районний суд Харківської області

Стригуненко В. М.

Постанова від 01.04.2010

Кримінальне

Балаклійський районний суд Харківської області

Стригуненко В. М.

Вирок від 21.10.2010

Кримінальне

Онуфріївський районний суд Кіровоградської області

Шелесько В. Д.

Вирок від 19.11.2010

Кримінальне

Ширяївський районний суд Одеської області

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні