Ухвала
від 11.05.2018 по справі 207/3443/17
БАГЛІЙСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДНІПРОДЗЕРЖИНСЬКА

№ 207/3443/17

№ 2/207/223/18

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

11 травня 2018 року м. Кам'янське

Баглійський районний суд м. Дніпродзержинська Дніпропетровської області у складі:

головуючого судді: Юрченко І.М.

при секретарі: Сівачук А.А.

за участю

представника позивача ОСОБА_1

відповідача ОСОБА_2

розглянувши у відкритому судовому засіданні у залі суду в м. Кам'янське цивільну справу за позовною заявою Державного підприємства Смоли до ОСОБА_2 про відшкодування зайво нарахованої заробітної плати ,

ВСТАНОВИВ:

06 грудня 2017 року позивач ДП Смоли звернувся до суду з позовною заявою до ОСОБА_2 про відшкодування зайво нарахованої заробітної плати .

В судовому засіданні представник позивача ОСОБА_1 заявив клопотання про залучення третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог до предмета спору - Східний офіс Державної аудиторської служби України, оскільки порушення законодавства відповідачем було виявлено в ході ревізії, яку проводила Державна фінансова інспекція в Дніпропетровській області - зараз Східний офіс Державної аудиторської служби України.

Відповідач ОСОБА_2 в судовому засіданні у вирішенні даного питання поклалася на розсуд суду.

Відповідно до ч. 1 ст. 53 ЦПК України, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача до закінчення підготовчого провадження у справі або до початку першого судового засідання, якщо справа розглядається в порядку спрощеного позовного провадження, у разі коли рішення у справі може вплинути на їхні права або обов'язки щодо однієї зі сторін. Їх може бути залучено до участі у справі також за заявою учасників справи.

Відповідно до ч. 3 ст. 53 ЦПК України, якщо суд при вирішенні питання про відкриття провадження у справі або при підготовці справи до розгляду встановить, що рішення суду може вплинути на права та обов'язки осіб, що не є стороною у справі, суд залучає таких осіб до участі у справі як третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору.

Вивчивши позовну заяву, враховуючи те, що предметом позову є відшкодування зайво нарахованої заробітної плати, апорушення законодавства відповідачем було виявлено в ході ревізії, яку проводила Державна фінансова інспекція в Дніпропетровській області - зараз Східний офіс Державної аудиторської служби України , суд вважає за необхідне залучити до участі у справі у якості третьої особи: Східний офіс Державної аудиторської служби України .

Керуючись ст.ст. 53, 259, 260 ЦПК України, суд, -

УХВАЛИВ:

Залучити до участі у справі в якості третьої особи - Східний офіс Державної аудиторської служби України, що знаходиться за адресою: м. Дніпро, вул. Володимира Антоновича, 22 корпус 2.

Розгляд справи за позовом Державного підприємства Смоли , що знаходиться за адресою: м. Кам'янське, пр. Аношкіна, 179 до ОСОБА_2, зареєстрованої за адресою: ІНФОРМАЦІЯ_1, третя особа: Східний офіс Державної аудиторської служби України, що знаходиться за адресою: м. Дніпро, вул. Володимира Антоновича, 22 корпус 2 про відшкодування зайво нарахованої заробітної платипризначено на 05.06.2018 року 10 год. 00 хв.

Копію цієї ухвали направити третій особі та копію позовної заяви і доданих документів, копію відзиву відповідача.

Встановити третій особі п'ятиденний строк з дня отримання копії позову або відзиву (у разі його надіслання відповідачем) для подання пояснень щодо позову або відзиву, які мають відповідати вимогам ч.ч. 3-6 ст.178 ЦПК України, копія яких одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: https://bg.dp.court.gov.ua/sud0404/

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя І.М.Юрченко

Дата ухвалення рішення11.05.2018
Оприлюднено17.05.2018
Номер документу73991642
СудочинствоЦивільне
Сутьвідшкодування зайво нарахованої заробітної плати

Судовий реєстр по справі —207/3443/17

Рішення від 11.09.2018

Цивільне

Баглійський районний суд м.Дніпродзержинська

Юрченко І. М.

Рішення від 11.09.2018

Цивільне

Баглійський районний суд м.Дніпродзержинська

Юрченко І. М.

Ухвала від 11.05.2018

Цивільне

Баглійський районний суд м.Дніпродзержинська

Юрченко І. М.

Ухвала від 05.03.2018

Цивільне

Баглійський районний суд м.Дніпродзержинська

Юрченко І. М.

Ухвала від 29.12.2017

Цивільне

Баглійський районний суд м.Дніпродзержинська

Юрченко І. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні