Ухвала
від 21.05.2018 по справі 308/1614/18
УЖГОРОДСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 308/1614/18

У Х В А Л А

про закінчення підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду

21.05.2018 місто Ужгород

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області в складі:

головуючого судді - Світлик О.М.,

при секретарі судового засідання - Гайданці Г.В.,

з участю позивача - ОСОБА_1,

представника позивача - ОСОБА_2,

представника відповідача - ОСОБА_3,

представника третьої особи - ОСОБА_4,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні у залі суду в місті Ужгороді цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_1 до ОСОБА_5, третя особа, що не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача - приватний нотаріус ОСОБА_6, про скасування державної реєстрації права власності,

В С Т А Н О В И В:

ОСОБА_1 звернулася в суд з позовною заявою до ОСОБА_5, третя особа, що не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача - приватний нотаріус ОСОБА_6, про скасування державної реєстрації права власності.

Ухвалою судді Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області від 21.03.2018 року прийнято до розгляду та відкрито провадження у цивільній справі за вказаною позовною заявою, постановлено розгляд справи проводити у порядку загального позовного провадження та призначено підготовче судове засідання.

Згідно зі ст. 196 ЦПК України для виконання завдань підготовчого провадження в кожній судовій справі, яка розглядається за правилами загального позовного провадження, проводиться підготовче судове засідання.

Позивач та її представник у підготовчому судовому засіданні позовні вимоги підтримали та просили призначити цивільну справу до розгляду по суті. Представник позивача просив не розглядати питання про витребування доказів з огляду на долучення відповідачем інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, про реєстрацію прав та їх обтяжень.

Представник відповідача подав відзив на позовну заяву, який долучений до матеріалів справи, не заперечував проти призначення справи до розгляду по суті.

Представник третьої особи у підготовчому судовому засіданні не заперечив щодо призначення справи до розгляду по суті, письмових заперечень не подав.

Передбачені ч. ч. 2, 5 ст. 198 ЦПК України підстави для відкладення підготовчого судового засідання та оголошення перерви судом не встановлені.

У підготовчому судовому засіданні судом виконані вимоги, передбачені ч. 2 ст. 197 ЦПК України. При цьому, підстав для залишення позову без розгляду, закриття провадження у справі чи ухвалення рішення у підготовчому судовому засіданні немає.

Відповідно до п. 3 ч. 2 ст. 200 ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Зважаючи на вищевикладене, суд приходить до висновку про необхідність закриття підготовчого засідання та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись ст. ст. 189, 196-200, 280-281 ЦПК України, суд,

П О С Т А Н О В И В:

Закрити підготовче провадження та призначити цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_1 до ОСОБА_5, третя особа, що не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача - приватний нотаріус ОСОБА_6, про скасування державної реєстрації права власності до судового розгляду по суті на 07 червня 2018 року на 10 год. 00 хв. у приміщенні Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області за адресою: вул. Загорська, 53, м. Ужгород, Закарпатська область.

В судове засідання викликати осіб, які беруть участь у справі.

Ухвала набирає сили з моменту її підписання суддею і окремому оскарженню не підлягає.

Головуюча О.М. Світлик

Дата ухвалення рішення21.05.2018
Оприлюднено22.05.2018
Номер документу74102520
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —308/1614/18

Рішення від 12.07.2018

Цивільне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Світлик О. М.

Рішення від 12.07.2018

Цивільне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Світлик О. М.

Ухвала від 21.05.2018

Цивільне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Світлик О. М.

Ухвала від 21.03.2018

Цивільне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Світлик О. М.

Ухвала від 21.02.2018

Цивільне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Світлик О. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні