Ухвала
від 01.06.2018 по справі 2-2664/11
ОРДЖОНІКІДЗЕВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.МАРІУПОЛЯ

Справа № 2-2664/11

Провадження № 6/265/88/18

У Х В А Л А

01 червня 2018 року місто Маріуполь

Орджонікідзевський районний суд міста Маріуполя Донецької області у складі:

головуючого судді Костромітіної О.О.,

за участю секретаря Куксенко А.С.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Маріуполі подання головного державного виконавця Лівобережного відділу державної виконавчої служби м.Маріуполя Головного територіального управління юстиції в Донецькій області про оголошення розшуку ОСОБА_1, -

В С Т А Н О В И В :

На виконанні в Лівобережному ВДВС міста Маріуполь перебуває виконавчий лист № 2-2664 від 06 жовтня 2011 року виданий Орджонікідзевським районним судом м.Маріуполя Донецької області про стягнення з ОСОБА_1 аліментів на користь ОСОБА_2 на утримання неповнолітнього сина ОСОБА_3, ІНФОРМАЦІЯ_1 у розмірі 1/4 частини всіх видів його заробітку, щомісячно, починаючи з 16 серпня 2011 року і до повноліття дитини.

Боржник аліменти не сплачує. Заборгованість несплачених аліментів станом на 01 квітня 2018 року становить 27427,17 гривень.

На виклики до відділу ДВС боржник ОСОБА_1 не з'являється.

Згідно відповіді з установи, яка займається реєстрацією рухомого та нерухомого :айна, дане майно за боржником не зареєстровано, згідно відповіді з Державної фіскальної служби України та Пенсійного фонду України інформація про відкриті рахунки відсутня, місце отримання доходів боржника не відоме, пенсію не отримує.

Згідно відповіді з Лівобережного районного відділу надання адміністративних послуг Департаменту адміністративних послуг Маріупольської міської ради інформація про реєстрацію місця проживання громадянина ОСОБА_1, ІНФОРМАЦІЯ_2 відсутня, згідно акту державного виконавця за адресою: АДРЕСА_1 боржник не мешкає, місце мешкання боржника не відоме, місцезнаходження боржника на даний час не відомо.

На підставі зазначеного в поданні ставиться питання щодо оголошення розшуку ОСОБА_1.

Суд, дослідивши матеріали подання, вважає його обґрунтованим і таким, що підлягає задоволенню за наступних підстав.

Відповідно до ст. 36 Закону України "Про виконавче провадження" у разі відсутності відомостей про місце проживання, перебування чи місцезнаходження боржника - фізичної особи, а також дитини за виконавчими документами про відібрання дитини державний виконавець звертається до суду з поданням про винесення ухвали про розшук боржника або дитини.

Відповідно до ч.1 ст. 438 ЦПК України розшук боржника або дитини, привід боржника оголошуються за місцем виконання рішення або за останнім відомим місцем проживання (перебування) боржника або дитини чи місцезнаходженням їхнього майна, або за місцем проживання (перебування) стягувача.

Таким чином, з матеріалів, наданих суду, вбачається, що на теперішній час немає відомостей про фактичне місце проживання (перебування) боржника ОСОБА_1, що підтверджується актом державного виконавця, у зв'язку з чим відповідно до ст. 438 ЦПК України, ст. 36 Закону України „Про виконавче провадження» суд вважає необхідним оголосити його розшук за останнім відомим місцем проживання в ІНФОРМАЦІЯ_3.

На підставі ст. 36 Закону України „Про виконавче провадження, керуючись ст. 438 ЦПК України, суд

У Х В А Л И В :

Подання головного державного виконавця Лівобережного відділу державної виконавчої служби м.Маріуполя Головного територіального управління юстиції в Донецькій області про оголошення розшуку ОСОБА_1, задовольнити.

Оголосити розшук ОСОБА_1, ІНФОРМАЦІЯ_4, РНОКПП НОМЕР_1, останнє відоме місце проживання: ІНФОРМАЦІЯ_5.

Виконання ухвали доручити Лівобережному ВП Центрального ВП ГУНП в Донецькій області.

Ухвала може бути оскаржена до Апеляційного суду Донецької області через Орджонікідзевський районний суд міста Маріуполя Донецької області шляхом подачі апеляційної скарги протягом п'ятнадцяти днів з дня проголошення ухвали.

У разі якщо ухвалу було постановлено без участі особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'ятнадцяти днів з дня отримання копії ухвали.

Суддя О.О. Костромітіна

СудОрджонікідзевський районний суд м.Маріуполя
Дата ухвалення рішення01.06.2018
Оприлюднено06.06.2018
Номер документу74448514
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —2-2664/11

Ухвала від 08.10.2020

Цивільне

Голосіївський районний суд міста Києва

Плахотнюк К. Г.

Ухвала від 23.03.2020

Цивільне

Рівненський міський суд Рівненської області

Бердій М. А.

Ухвала від 05.12.2019

Цивільне

Голосіївський районний суд міста Києва

Плахотнюк К. Г.

Ухвала від 01.06.2018

Цивільне

Орджонікідзевський районний суд м.Маріуполя

Костромітіна О. О.

Ухвала від 07.11.2011

Цивільне

Красноармійський міськрайонний суд Донецької області

Токарєв А. Г.

Ухвала від 12.12.2017

Цивільне

Рівненський міський суд Рівненської області

Куцоконь Ю.П. Ю. П.

Ухвала від 11.12.2017

Цивільне

Рівненський міський суд Рівненської області

Куцоконь Ю.П.

Рішення від 11.11.2011

Цивільне

Київський районний суд м. Одеси

Калініченко Л. В.

Ухвала від 30.09.2011

Цивільне

Артемівський міськрайонний суд Донецької області

Харченко О. П.

Рішення від 27.09.2011

Цивільне

Київський районний суд м. Полтави

Яковенко Н. Л.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні