Ухвала
від 05.06.2018 по справі 528/218/18
ГРЕБІНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Гребінківський районний суд Полтавської області


Справа №: 528/218/18

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

05 червня 2018 року м. Гребінка

Суддя Гребінківського районного суду Полтавської області Федорак Л.М., розглядаючи клопотання судового експерта та завідувача відділення Харківського науково - дослідного інституту судових експертиз ім. М.С. Бокаріуса ОСОБА_1 про надання додаткових матеріалів, необхідних для проведення судово - технічної експертизи документів та судово - почеркознавчої експертизи, та щодо погодження строку виконання експертизи по цивільній справі за позовною заявою представника позивача ОСОБА_2 - ОСОБА_3 до селянського фермерського господарства Астра про визнання недійсним договору оренди землі, скасування державної реєстрації речового права оренди, зобов'язання повернути земельну ділянку,

в с т а н о в и в:

Ухвалою суду від 27 квітня 2018 року призначено по справі за заявою представника позивача почеркознавчу експертизу, проведення якої доручено експертам Полтавського відділення при Харківському науково-дослідному інституті судових експертиз ім. М.С. Бокаріуса.

05 червня 2018 року до суду надійшло клопотання судового експерта Полтавського відділення Харківського науково - дослідного інституту судових експертиз ім. М.С. Бокаріуса ОСОБА_4 про надання додаткових матеріалів, необхідних для проведення судово - технічної експертизи документів та судово - почеркознавчої експертизи, а саме він просить надати вільні зразки підпису ОСОБА_2 (10-15 підписів) у різнохарактерних за змістовим та цільовим призначенням документах, у тому числі офіційних, виконаних до вересня 2016 року, а саме: в документах, що посвідчують особу (паспорті громадянина України та закордонному) або копіях паспортів належної якості, заяві про видачу паспорта (формі № 1), посвідченнях, довіреностях, трудовій книжці, особовій справі, членських квитках, заявах, договорах, додаткових угодах, актах, документах з органів РАЦС, особистих записах, листах, фотокартках, квитанціях, відомостях, щотижневиках, чеках, гарантійних талонах, відомостях про отримання пенсії, інших документах службового (утворених в ході трудової діяльності, трудових відносин) та особистого характеру. А також надійшло клопотання завідувача відділення ОСОБА_1 щодо погодження строку виконання експертизи.

Відповідно до ст. 254 ЦПК України провадження у справі поновлюється за клопотанням учасників справи або за ініціативою суду не пізніше десяти днів з дня отримання судом повідомлення про усунення обставин, що викликали його зупинення. Про поновлення провадження у справі суд постановляє ухвалу. З дня поновлення провадження у справі перебіг процесуальних строків продовжується. Провадження у справі продовжується зі стадії, на якій його було зупинено.

З огляду на необхідність розгляду клопотань експерта та завідувача відділення експертної установи із врахуванням думки учасників справи відповідно до принципу змагальності сторін, провадження у справі слід відновити, підготовче засідання призначити на 12 червня 2018 року о 14 год. 30 хв.

Керуючись ст. 254 ЦПК України, суддя

п о с т а н о в и в:

провадження у справі за позовною заявою представника позивача ОСОБА_2 - ОСОБА_3 до селянського фермерського господарства Астра про визнання недійсним договору оренди землі, скасування державної реєстрації речового права оренди, зобов'язання повернути земельну ділянкувідновити.

Продовжити розгляд справи, підготовче засідання призначити на 12 червня 2018 року о 14 год. 30 хв. в залі судового засідання № 4 Гребінківського районного суду Полтавської області за адресою: вул. Ярослава Мудрого, 4, м. Гребінка, Полтавська область.

ОСОБА_5 надати в судове засідання вільні зразки її підпису (10-15 підписів) у різнохарактерних за змістовим та цільовим призначенням документах, у тому числі офіційних, виконаних до вересня 2016 року, а саме: в документах, що посвідчують особу (паспорті громадянина України та закордонному) або копіях паспортів належної якості, заяві про видачу паспорта (формі № 1), посвідченнях, довіреностях, трудовій книжці, особовій справі, членських квитках, заявах, договорах, додаткових угодах, актах, документах з органів РАЦС, особистих записах, листах, фотокартках, квитанціях, відомостях, щотижневиках, чеках, гарантійних талонах, відомостях про отримання пенсії, інших документах службового (утворених в ході трудової діяльності, трудових відносин) та особистого характеру.

В судове засідання викликати осіб, які беруть участь у справі.

Ухвала набирає законної сили з моменту підписання суддею.

Ухвала не підлягає оскарженню окремо від рішення суду. Заперечення на ухвалу може бути включено до апеляційної скарги на рішення суду.

Дата підписання ухвали суддею: 06.06.2018 року.

Суддя ОСОБА_6

СудГребінківський районний суд Полтавської області
Дата ухвалення рішення05.06.2018
Оприлюднено11.06.2018
Номер документу74495512
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —528/218/18

Постанова від 14.08.2019

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Абрамов П. С.

Ухвала від 06.08.2019

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Абрамов П. С.

Ухвала від 19.07.2019

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Абрамов П. С.

Рішення від 06.06.2019

Цивільне

Гребінківський районний суд Полтавської області

Татіщева Я. В.

Рішення від 06.06.2019

Цивільне

Гребінківський районний суд Полтавської області

Татіщева Я. В.

Ухвала від 19.03.2019

Цивільне

Гребінківський районний суд Полтавської області

Татіщева Я. В.

Ухвала від 23.01.2019

Цивільне

Гребінківський районний суд Полтавської області

Татіщева Я. В.

Ухвала від 06.11.2018

Цивільне

Гребінківський районний суд Полтавської області

Татіщева Я. В.

Ухвала від 22.06.2018

Цивільне

Гребінківський районний суд Полтавської області

Федорак Л. М.

Ухвала від 05.06.2018

Цивільне

Гребінківський районний суд Полтавської області

Федорак Л. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні