Ухвала
від 08.06.2018 по справі 440/829/17
БУСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Єдиний унікальний номер №440/829/17

Провадження № 2-ар/440/2/18

У Х В А Л А

про виправлення описки в судовому рішенні

08 червня 2018 року

Буський районний суд Львівської області

в складі : головуючого - судді Журибіди Б.М.,

при секретарі Гута О.С.

розглянувши у відкритому судовому засіданні у м. Буську в приміщенні суду заяву представника позивача ОСОБА_1 про виправлення описки в судовому рішенні, -

в с т а н о в и в :

ОСОБА_1 в інтересах ОСОБА_2звернувся в суд з вище означеною заявою, покликаючись на те, що при винесенні додаткового рішення у справі за позовом ОСОБА_2 в особі представника ОСОБА_1 до Топорівської сільської ради Буського району Львівської області про визнання протиправною відмови у реєстрації місця проживання та зобов'язання здійснити реєстрацію, неточно вказано джерело стягнення коштів щодо повернення сплаченого судового збору, що слід уточнити, вказавши що такий слід стягнути з Топорівської сільської ради за рахунок бюджетних асигнувань Топорівської сільської ради Буського району Львівської області. Дана неточність унеможливлює виконання вище згаданого рішення суду.

Сторони в судове засідання не з'явились. Згідно ч. 2 ст. 253 КАС України, неявка осіб які беруть участь у справі, не перешкоджає розгляду питання про внесення виправлень в рішенні.

Згідно ч.4 ст.229 ЦПК України , у разі неявки в судове засідання всіх осіб, які беруть участь у справі, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Дослідивши матеріали справи у їх сукупності, суд приходить до переконання, що заяву слід задоволити.

Судом встановлено, що постановою Буського районного суду Львівської області від 28 вересня 2017 р. частково задоволено позов ОСОБА_2 в особі представника ОСОБА_1 до Топорівської сільської ради Буського району Львівської області про визнання протиправною відмови у реєстрації місця проживання та зобов язання здійснити реєстрацію .

19.10.2017 року винесено додаткову постанову, якою вирішено питання судових витрат та зазначено що з Державного бюджету України за рахунок бюджетних асигнувань Топорівської сільської ради Буського району Львівської області (місцезнаходження с. Топорів Буського району Львівської області) на користь ОСОБА_2, ІНФОРМАЦІЯ_1, жительки с. Топорів Буського району Львівської області, слід стягнути витрати, пов'язані зі сплатою судового збору, у розмірі 640,00 грн..

Постанови не оскаржувалися та набрали законної сили.

Позивач звернулася в Управління казначейської служби у Буському районі для виконання додаткової постанови суду, однак їй відмовлено, оскільки неточно зазначено найменування боржника та не вказано ідентифікаційний код такого.

Згідно ст. 253 КАС України, суд може з власної ініціативи або за заявою учасників справи, виправити допущені в рішенні описки чи арифметичні помилки.

Враховуючи вище наведене, вважаю, що слід внести виправлення у текст додаткової постанови Буського районного суду від 19.10.2017 року, зазначивши що судовий збір слід стягнути з Топорівської сільської ради за рахунок бюджетних асигнувань Топорівської сільської ради Буського району Львівської області.

Керуючись ст. ст. 241, 248, 253 КАС України, суд -

у х в а л и в :

Виправити арифметичну помилку в додатковій постанові Буського районного суду Львівської області від 19 жовтня 2017 р. у справі за позовом ОСОБА_2 в особі представника ОСОБА_1 до Топорівської сільської ради Буського району Львівської області про визнання протиправною відмови у реєстрації місця проживання та зобов язання здійснити реєстрацію, а саме в першому абзаці резолютивної частини замість з Державного бюджету України за рахунок бюджетних асигнувань Топорівської сільської ради Буського району Львівської області вказати з Топорівської сільської ради Буського району Львівської області за рахунок бюджетних асигнувань Топорівської сільської ради Буського району Львівської області, код ЄДРПОУ 04372738 .

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Апеляційного адміністративного суду Львівської області через Буський районний суд протягом п ятнадцяти днів з дня її проголошення.

Суддя Буського районного суду Львівської областіОСОБА_3

СудБуський районний суд Львівської області
Дата ухвалення рішення08.06.2018
Оприлюднено10.06.2018
Номер документу74555078
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —440/829/17

Ухвала від 08.06.2018

Адміністративне

Буський районний суд Львівської області

Журибіда Б. М.

Постанова від 19.10.2017

Адміністративне

Буський районний суд Львівської області

Журибіда Б. М.

Постанова від 28.09.2017

Адміністративне

Буський районний суд Львівської області

Журибіда Б. М.

Постанова від 28.09.2017

Адміністративне

Буський районний суд Львівської області

Журибіда Б. М.

Постанова від 27.09.2017

Адміністративне

Буський районний суд Львівської області

Журибіда Б. М.

Ухвала від 20.06.2017

Адміністративне

Буський районний суд Львівської області

Журибіда Б. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні