Ухвала
від 20.06.2018 по справі 397/399/18
ОЛЕКСАНДРІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Копія

Справа № 397/399/18

н/п : 2/397/193/18

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

20.06.2018 року. Олександрівський районний суд Кіровоградської області у складі: головуючого судді - Мирошниченка Д.В.,

за участю: секретаря судового засідання - Петренко Л.О.,

представників позивача - ОСОБА_1, ОСОБА_2,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в залі суду смт. Олександрівки цивільну справу за позовом Громадської організації Народне коло до Цвітненської сільської ради Олександрівського району Кіровоградської області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору - ОСОБА_3 Цвітненської сільської ради Олександрівського району Кіровоградської області ОСОБА_4 про захист ділової репутації та відшкодування моральної шкоди, -

В С Т А Н О В И В:

Позивач звернувся до суду з позовом в якому просить:

- визнати, що поширені відповідачем відомості, щодо Громадської організації Народне коло , яка начебто є сепаратисткою, не відповідають дійсності та принижують її ділову репутацію, та зобов?язати відповідача припинити протиправні дії щодо приниження ділової репутації відносно Громадської організації Народне коло та публічно вибачитися;

- стягнути з відповідача на користь Громадської організації Народне коло в рахунок відшкодування моральної шкоди 25000 грн. та судові витрати.

Ухвалою Олександрівського районного суду Кіровоградської області від 30.03.2018 року зазначена позовна заява була залишена без руху і позивачу було надано строк для усунення недоліків - протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали (а.с. 7-9).

12.04.2018 року на адресу суду надійшла заява про усунення недоліків та позовна заява з усунутими недоліками.

У підготовчому судовому засіданні, яке відбулось 07.06.2018 року, представник позивача заявив клопотання про заміну відповідача, а саме: заміну неналежного відповідача ОСОБА_3 Цвітненської сільської ради ОСОБА_4 на належного - Цвітненську сільську раду, оскільки голова Цвітненської сільської ради ОСОБА_4 виступає від імені юридичної особи, тому належним відповідачем є Цвітненська сільська рада.

Ухвалою Олександрівського районного суду Кіровоградської області від 07.06.2018 року у цивільній справі замінено неналежного відповідача ОСОБА_3 Цвітненської сільської ради ОСОБА_4 на належного - Цвітненську сільську раду Олександрівського району Кіровоградської області та залучено до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору - ОСОБА_3 Цвітненської сільської ради Олександрівського району Кіровоградської області ОСОБА_4

Представники позивача у підготовчому судовому засіданні позовні вимоги підтримали, просив призначити справу до відкритого судового розгляду, надали відповідь на відзив і клопотання про виклик та допит свідка ОСОБА_5, будь-яких інших клопотань до суду не надали.

Представник відповідача та третя особа у підготовче судове засідання не з?явилися, про час та місце підготовчого судового засідання повідомлялися належним, згідно телефонограми представник Цвітненської сільської ради повідомив, що відповідачу та третій особі відомо про час та місце підготовчого судового засідання (повістку до суду отримали), але про причини своєї неявки не повідомили та до суду не надали.

Враховуючи викладене, а також те, що на попередніх підготовчих судових засіданнях було подано відзив на позовну заяву, суд вважає за можливе провести підготовче судове засідання без участі відповідача та третьої особи.

Отже, у підготовчому судовому засіданні з'ясовано, що позивач від позову не відмовився, клопотання про виклик і допит свідка ОСОБА_5 підлягає задоволенню відповідно до норм ЦПК України, інших будь-яких клопотань сторони до суду не надали, а тому дану справу можливо призначити до судового розгляду у відкритому судовому засіданні.

Керуючись ст.ст. 197-200, 260 ЦПК України, суд,

П О С Т А Н О В И В:

Закрити підготовче провадження та призначити цивільну справу за позовом Громадської організації Народне коло до Цвітненської сільської ради Олександрівського району Кіровоградської області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору - ОСОБА_3 Цвітненської сільської ради Олександрівського району Кіровоградської області ОСОБА_4 про захист ділової репутації та відшкодування моральної шкоди до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні в приміщенні Олександрівського районного суду Кіровоградської області на 5 липня 2018 року о 13 год. 00 хв.

У судове засідання викликати сторони та свідка ОСОБА_5, який проживає: ІНФОРМАЦІЯ_1.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: /підпис/

Копіявірна:

СуддяОлександрівського районного суду

Кіровоградськоїобласті ОСОБА_6

СудОлександрівський районний суд Кіровоградської області
Дата ухвалення рішення20.06.2018
Оприлюднено22.06.2018
Номер документу74826781
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —397/399/18

Рішення від 16.07.2018

Цивільне

Олександрівський районний суд Кіровоградської області

Мирошниченко Д. В.

Рішення від 16.07.2018

Цивільне

Олександрівський районний суд Кіровоградської області

Мирошниченко Д. В.

Ухвала від 20.06.2018

Цивільне

Олександрівський районний суд Кіровоградської області

Мирошниченко Д. В.

Ухвала від 07.06.2018

Цивільне

Олександрівський районний суд Кіровоградської області

Мирошниченко Д. В.

Ухвала від 16.04.2018

Цивільне

Олександрівський районний суд Кіровоградської області

Мирошниченко Д. В.

Ухвала від 30.03.2018

Цивільне

Олександрівський районний суд Кіровоградської області

Мирошниченко Д. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні