Ухвала
від 19.06.2018 по справі 760/4060/18
СОЛОМ'ЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 760/4060/18

2-во-97/18

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

19 червня 2018 року м. Київ

Солом'янський районний суд м. Києва у складі:

головуючого судді Українця В.В.

при секретарі Трофимчук К.О.

розглянувши заяву Центру оперативного зв'язку, телекомунікаційних систем та інформаційних технологій Державної служби України з надзвичайних ситуацій про виправлення описки в ухвалі Солом'янського районного суду м. Києва від 04 червня 2018 року по цивільній справі за позовною заявою ОСОБА_1 до Центру оперативного зв'язку, телекомунікаційних систем та інформаційних технологій Державної служби України з надзвичайних ситуацій про визнання незаконним та скасування наказу, поновлення на роботі, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу,

в с т а н о в и в:

У провадженні Солом'янського районного суду м. Києва перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до Центру оперативного зв'язку, телекомунікаційних систем та інформаційних технологій Державної служби України з надзвичайних ситуацій про визнання незаконним та скасування наказу, поновлення на роботі, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу.

Ухвалою Солом'янського районного суду м. Києва від 16 лютого 2018 року відкрито спрощене позовне провадження у справі.

Ухвалою Солом'янського районного суду м. Києва від 04 червня 2018 року призначено справу до розгляду в судовому засіданні з повідомленням сторін.

У червні 2018 року відповідачем подано до суду заяву про виправлення описки в ухвалі Солом'янського районного суду м. Києва від 04 червня 2018 року, а саме судом помилково зазначено назву відповідача - Державна служба України з надзвичайних ситуацій Центру оперативного зв'язку, телекомунікаційних систем та інформаційних технологій замість Центр оперативного зв'язку, телекомунікаційних систем та інформаційних технологій Державної служби України з надзвичайних ситуацій .

Дослідивши матеріали справи, суд приходить до наступного.

Відповідно до ст. 269 ЦПК України, суд може з власної ініціативи або за заявою учасників справи виправити допущені в рішенні чи ухвалі описки чи арифметичні помилки.

При постановленні ухвали судом було допущено описку у вступній, описовій та резолютивній частинах ухвали суду, а саме помилково зазначено назву відповідача - Державна служба України з надзвичайних ситуацій Центру оперативного зв'язку, телекомунікаційних систем та інформаційних технологій замість Центр оперативного зв'язку, телекомунікаційних систем та інформаційних технологій Державної служби України з надзвичайних ситуацій .

Вбачається, що позивач звернулась до суду з позовом до Центру оперативного зв'язку, телекомунікаційних систем та інформаційних технологій Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Факт допущення описки підтверджується матеріалами справи.

З огляду на наведене, суд приходить до висновку про необхідність внесення виправлення в ухвалу Солом'янського районного суду м. Києва від 04 червня 2018 року.

Керуючись ст. 269 ЦПК України, суд, -

у х в а л и в:

Виправити описку в ухвалі Солом'янського районного суду м. Києва від 04 червня 2018 року по цивільній справі за позовною заявою ОСОБА_1 до Центру оперативного зв'язку, телекомунікаційних систем та інформаційних технологій Державної служби України з надзвичайних ситуацій про визнання незаконним та скасування наказу, поновлення на роботі, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу, а саме у вступній, описовій та резолютивній частинах ухвали суду замість зазначеної назви відповідача Державна служба України з надзвичайних ситуацій Центру оперативного зв'язку, телекомунікаційних систем та інформаційних технологій зазначити Центр оперативного зв'язку, телекомунікаційних систем та інформаційних технологій Державної служби України з надзвичайних ситуацій .

Ухвала може бути оскаржена до Апеляційного суду міста Києва через суд першої інстанції шляхом подання апеляційної скарги протягом п'ятнадцяти днів з дня складення повного тексту ухвали. Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження якщо апеляційна скарга подана протягом п'ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Суддя:

Дата ухвалення рішення19.06.2018
Оприлюднено23.06.2018
Номер документу74866735
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання незаконним та скасування наказу, поновлення на роботі, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу

Судовий реєстр по справі —760/4060/18

Ухвала від 08.07.2019

Цивільне

Солом'янський районний суд міста Києва

Українець В. В.

Постанова від 11.06.2019

Цивільне

Київський апеляційний суд

Олійник Василь Іванович

Ухвала від 14.05.2019

Цивільне

Київський апеляційний суд

Олійник Василь Іванович

Ухвала від 19.04.2019

Цивільне

Київський апеляційний суд

Олійник Василь Іванович

Рішення від 25.02.2019

Цивільне

Солом'янський районний суд міста Києва

Українець В. В.

Рішення від 26.02.2019

Цивільне

Солом'янський районний суд міста Києва

Українець В. В.

Рішення від 22.02.2019

Цивільне

Солом'янський районний суд міста Києва

Українець В. В.

Ухвала від 19.06.2018

Цивільне

Солом'янський районний суд міста Києва

Українець В. В.

Ухвала від 19.06.2018

Цивільне

Солом'янський районний суд міста Києва

Українець В. В.

Ухвала від 04.06.2018

Цивільне

Солом'янський районний суд міста Києва

Українець В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні