Ухвала
від 23.06.2018 по справі 701/510/18
МАНЬКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р. С. З. № 18

У Х В А Л А

про відкриття провадження у цивільній справі

23 червня 2018 року суддя Маньківського районного суду, Черкаської області ОСОБА_1, розглянувши матеріали за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю Андекс до Державного реєстратора Маньківської районної державної адміністрації Черкаської області про скасування запису про проведену реєстрацію прав (обтяження) іпотеку не рухомого майна,

В С Т А Н О В И В :

Позивач звернувся до відповідача з позовом про скасування запису про проведену реєстрацію прав (обтяження) іпотеку не рухомого майна.

Дана позовна заява згідно ухвали Маньківського районного суду Черкаської області від 12.06.2018 року, відповідно до ст. 175 ЦПК України, була залишена без руху.

21.06.2018 року позивач виконав і усунув недоліки, тому позовна заява вважається поданою в день первісного її подання до суду .

Підстав для відмови у відкритті провадження у справі або для повернення позовної заяви з наданих суду матеріалів не вбачається.

Згідно ч. 4. п. 1 ст. 274 ЦПК України в порядку спрощеного позовного провадження не можуть бути розглянуті справи у спорах, що виникають з сімейних відносин, крім спорів про стягнення аліментів та поділ майна подружжя.

Керуючись ст. ст. 19, 187, 274, 277 ЦПК України, -

У Х В А Л И В :

Позовну заяву Товариства з обмеженою відповідальністю Андекс до Державного реєстратора Маньківської районної державної адміністрації Черкаської області про скасування запису про проведену реєстрацію прав (обтяження) іпотеку не рухомого майна, вважати поданою в день її первісного подання до суду, тобто 11.06.2018 року.

Відкрити провадження у цивільній справі №701/510/18 за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю Андекс до Державного реєстратора Маньківської районної державної адміністрації Черкаської області про скасування запису про проведену реєстрацію прав (обтяження) іпотеку не рухомого майна, та призначити справу до розгляду за правилами спрощеного позовного провадження у відкритому судовому засіданні на 11 годину 00 хвилин 09.07.2018 року в залі судового засідання в приміщенні Маньківського районного суду Черкаської області (вул. Соборна, буд. 8, смт. Маньківка Черкаської області 20100).

Відповідач у строк до 09.07.2018 року може подати до суду заяву із запереченням проти розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження.

Протягом п'ятнадцяти днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження відповідач має право надіслати: суду - відзив на позовну заяву і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову; позивачу - копію відзиву та доданих до нього документів.

У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

В строк до 09.07.2018 року позивач може надати відповідь на відзив, а відповідач - заперечення.

Відповідач має право пред'явити зустрічний позов у строк до подання відзиву.

В судове засідання викликати учасників справи.

Копію ухвали направити учасникам справи разом з судовими повістками.

Повідомити учасникам веб-адресу сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою вони можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається: https://mn.ckcourt.gov.ua/sud2312 .

Ухвала може бути оскаржена безпосередньо до Апеляційного суду Черкаської області лише в частині щодо недотримання правил підсудності протягом 15 днів з дня її ухвалення, в іншій частині ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя І.Д.Калієвський

СудМаньківський районний суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення23.06.2018
Оприлюднено24.06.2018
Номер документу74889224
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —701/510/18

Рішення від 22.08.2018

Цивільне

Маньківський районний суд Черкаської області

Калієвський І. Д.

Рішення від 22.08.2018

Цивільне

Маньківський районний суд Черкаської області

Калієвський І. Д.

Ухвала від 23.06.2018

Цивільне

Маньківський районний суд Черкаської області

Калієвський І. Д.

Ухвала від 12.06.2018

Цивільне

Маньківський районний суд Черкаської області

Калієвський І. Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні