Ухвала
від 20.06.2018 по справі 805/1539/18-а
ДОНЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Україна

Донецький окружний адміністративний суд

У Х В А Л А

про відмову у задоволенні клопотання про заміну відповідача

20 червня 2018 р. Справа №805/1539/18-а

приміщення суду за адресою: 84122, м.Слов'янськ, вул. Добровольського, 1

Донецький окружний адміністративний суд у складі головуючого судді Тарасенка І.М., розглянувши в порядку письмового провадження, адміністративну справу за позовом ОСОБА_1 до Центрального об'єднаного управління Пенсійного фонду України м. Маріуполя Донецької області, третя особа - Комунальний заклад охорони здоров'я Перинатальний центр м. Маріуполь , про визнання протиправними дії, скасування рішення № 167 від 07 грудня 2017 року, зобов'язання вчинити певні дії,-

В С Т А Н О В И В:

У провадженні Донецького окружного адміністративного суду знаходиться справа за позовом ОСОБА_1 до Центрального об'єднаного управління Пенсійного фонду України м. Маріуполя Донецької області, третя особа - Комунальний заклад охорони здоров'я Перинатальний центр м. Маріуполь , про визнання протиправними дії, скасування рішення № 167 від 07 грудня 2017 року, зобов'язання вчинити певні дії.

Представник Маріупольського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області через канцелярію суду надав заяву про заміну у сторони у справі, просив замінити відповідача у справі № 805/1539/18-а з Центрального об'єднаного управління Пенсійного фонду України м. Маріуполя Донецької області на Маріупольське об'єднане управління Пенсійного фонду України Донецької області, мотивуючи це тим, що 01 червня 2018 року на виконання постанови Кабінет Міністрів України від 08.11.2017 року № 821 Деякі питання функціонування органів Пенсійного фонду України Центральне об'єднане управління Пенсійного фонду України м. Маріуполь Донецької області та Лівобережне об'єднане управління Пенсійного фонду України м. Маріуполя Донецької області шляхом злиття було реорганізоване в Маріупольське об'єднане управління Пенсійного фонду України Донецької області.

Відповідно до пункту 6 Порядку здійснення заходів, пов'язаних з утворенням, реорганізацією або ліквідацією міністерств, інших централізованих органів виконавчої влади, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів від 20.10.2011 року № 1074, у разі злиття органів виконавчої влади, права та обов'язки органів виконавчої влади переходять до органу виконавчої влади, утвореного внаслідок такого злиття.

Позивач крім іншого вказав на те, що новостворене управління є правонаступником усіх прав та обов'язків Центрального об'єднаного управління Пенсійного фонду України м. Маріуполя Донецької області та Лівобережне об'єднане управління Пенсійного фонду України м. Маріуполя Донецької області.

Відповідно до ст. 52 Кодексу адміністративного судочинства України, у разі вибуття або заміни сторони чи третьої особи у відносинах, щодо яких виник спір, суд допускає на будь - якій стадії судового процесу заміну відповідної сторони чи третьої особи її правонаступником. Усі дії, вчинені в адміністративному процесі до вступу правонаступника, обов'язкові для нього в такій самій мірі, у якій вони були б обов'язкові для особи, які він замінив.

Як вбачається з Єдиного Державного реєстру юридичний осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань Центральне об'єднане управління Пенсійного фонду України м. Маріуполя Донецької області не припинило свою діяльність

Крім того, Маріупольське об'єднане управління Пенсійного фонду України м. Маріуполя Донецької області не надало доказів, щодо припинення діяльності Центрального об'єднаного управління Пенсійного фонду України м. Маріуполя Донецької області та передавальний акт.

З огляду на викладене, суд вважає за неможливе здійснити заміну відповідача.

З огляду на наведене та керуючись ст. ст. 48, 49, 160 Кодексу адміністративного судочинства України, -

УХВАЛИВ:

У задоволенні клопотання Маріупольського об'єднаного управління Пенсійного фонду України м. Маріуполя Донецької області про заміну відповідача - відмовити.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Тарасенко І.М.

Дата ухвалення рішення20.06.2018
Оприлюднено25.06.2018
Номер документу74897040
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —805/1539/18-а

Ухвала від 21.01.2019

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Тарасенко І.М.

Ухвала від 11.09.2018

Адміністративне

Донецький апеляційний адміністративний суд

Блохін Анатолій Андрійович

Ухвала від 20.07.2018

Адміністративне

Донецький апеляційний адміністративний суд

Блохін Анатолій Андрійович

Ухвала від 10.07.2018

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Тарасенко І.М.

Ухвала від 20.06.2018

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Тарасенко І.М.

Рішення від 12.06.2018

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Тарасенко І.М.

Ухвала від 29.05.2018

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Тарасенко І.М.

Ухвала від 26.03.2018

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Черникова А.О.

Ухвала від 05.03.2018

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Черникова А.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні