Ухвала
від 26.06.2018 по справі 265/946/16-ц
АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ (М. МАРІУПОЛЬ)

Єдиний унікальний номер 265/946/16-ц

Номер провадження 22-ц/775/518/2018(м)

Головуючий у 1 інстанції Щербіна А.В.

Доповідач Принцевська В.П.

Категорія 27

У Х В А Л А

про відкриття апеляційного провадження

26 червня 2018 року м. Маріуполь

Апеляційний суд Донецької області в складі судді Принцевської В.П., перевіривши апеляційну скаргу Лівобережного відділу державної виконавчої служби міста Маріуполь Головного територіального управління юстиції у Донецькій областіна ухвалуОрджонікідзевського районного суду міста Маріуполь Донецької області від 24 травня 2018 року у справі за заявоюОСОБА_1 про скасування заходів щодо тимчасового обмеження у праві виїзду за кордон, заінтересовані особи: ОСОБА_2, Лівобережний відділ державної виконавчої служби міста Маріуполь Головного територіального управління юстиції у Донецькій області,

В С Т А Н О В И Л А:

До апеляційного суду надійшла цивільна справа з апеляційною скаргою Лівобережного відділу державної виконавчої служби міста Маріуполь Головного територіального управління юстиції у Донецькій області на ухвалу Орджонікідзевського районного суду міста Маріуполь Донецької області від 24 травня 2018 року.

В апеляційній скарзі представник Лівобережного відділу державної виконавчої служби міста Маріуполь Головного територіального управління юстиції у Донецькій області- Максюта А.О.проситьвідстрочити сплату судового збору до ухвалення рішення по справі.

Відповідно до положень ст. 136 ЦПК України суд, враховуючи майновий стан сторони, може своєю ухвалою відстрочити або розстрочити сплату судового збору на визначений строк у порядку, передбаченому законом, але не більше як до ухвалення судового рішення у справі.

З підстав, зазначених у частині першій цієї статті, суд у порядку, передбаченому законом, може зменшити розмір належних до сплати судових витрат, пов'язаних з розглядом справи, або звільнити від їх сплати.

Разом з тим в апеляційній скарзі заявник просить поновити строк на апеляційне оскарженняухвали Орджонікідзевського районного суду міста Маріуполь Донецької області від 24 травня 2018 року. При цьому зазначаючи, що представник Лівобережного відділу державної виконавчої служби міста Маріуполь Головного територіального управління юстиції у Донецькій області не був присутній при оголошенні зазначеного рішення, а його копію отримав 11 червня 2018 року, що підтверджується розпискою про отримання копії зазначеної ухвали. Як вбачається з матеріалів справи апеляційна скарга на ухвалу Орджонікідзевського районного суду міста Маріуполь Донецької області від 24 травня 2018 року надійшла до суду першої інстанції19 червня 2018 року.

Відповідно до положень ст. 354 ЦПК України апеляційна скарга на рішення суду подається протягом тридцяти днів, а на ухвалу суду - протягом п'ятнадцяти днів з дня його (її) проголошення.

Учасник справи, якому повне рішення або ухвала суду не були вручені у день його (її) проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження рішення суду - якщо апеляційна скарга подана протягом тридцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Обставини, в апеляційній скарзі. є поважними, та достатніми для задоволення клопотання про поновлення строку на апеляційне оскарження та відстрочення сплати судового збору.

Апеляційна скарга відповідає встановленим ст. 356 ЦПК України вимогам.

Підстави для залишення апеляційної скарги без руху, повернення апеляційної скарги та відмови у відкритті апеляційного провадження у справі, передбачені ст. ст. 357-358 ЦПК України відсутні.

За таких обставин апеляційне провадження у справі може бути відкрито.

Керуючись ст. ст. 136, 359 - 361 ЦПК України

У Х В А Л И ЛА:

Клопотання Лівобережного відділу державної виконавчої служби міста Маріуполь Головного територіального управління юстиції у Донецькій області - задовольнити.

Поновити Лівобережному відділу державної виконавчої служби міста Маріуполь Головного територіального управління юстиції у Донецькій області строк на апеляційне оскарження ухвали Орджонікідзевського районного суду міста Маріуполь Донецької області від 24 травня 2018 року.

Відстрочити Лівобережному відділу державної виконавчої служби міста Маріуполь Головного територіального управління юстиції у Донецькій області сплату судового збору до ухвалення судового рішення у справі апеляційним судом.

Відкрити апеляційне провадження за апеляційною скаргою Лівобережного відділу державної виконавчої служби міста Маріуполь Головного територіального управління юстиції у Донецькій області на ухвалу Орджонікідзевського районного суду міста Маріуполь Донецької області від 24 травня 2018 року у справі за заявоюОСОБА_1 про скасування заходів щодо тимчасового обмеження у праві виїзду за кордон, заінтересовані особи: ОСОБА_2, Лівобережний відділ державної виконавчої служби міста Маріуполь Головного територіального управління юстиції у Донецькій області.

Копії ухвали про відкриття провадження та апеляційної скарги з доданими до неї матеріалами направити учасникам справи та встановити строк до 10липня 2018 року для подання відзиву на апеляційну скаргу, відповідно до вимог ст. 360 ЦПК України.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя апеляційного суду

Донецької області В.П. Принцевська

Дата ухвалення рішення26.06.2018
Оприлюднено04.07.2018
Номер документу75051425
СудочинствоЦивільне
Сутьскасування заходів щодо тимчасового обмеження у праві виїзду за кордон, заінтересовані особи: ОСОБА_2, Лівобережний відділ державної виконавчої служби міста Маріуполь Головного територіального управління юстиції у Донецькій області

Судовий реєстр по справі —265/946/16-ц

Ухвала від 20.02.2024

Цивільне

Ленінський районний суд м.Дніпропетровська

Остапенко Н. Г.

Ухвала від 21.01.2020

Цивільне

Орджонікідзевський районний суд м.Маріуполя

Гноєвой С. С.

Ухвала від 08.01.2020

Цивільне

Орджонікідзевський районний суд м.Маріуполя

Гноєвой С. С.

Постанова від 18.07.2018

Цивільне

Апеляційний суд Донецької області (м. Маріуполь)

Принцевська В. П.

Постанова від 18.07.2018

Цивільне

Апеляційний суд Донецької області (м. Маріуполь)

Принцевська В. П.

Ухвала від 03.07.2018

Цивільне

Апеляційний суд Донецької області (м. Маріуполь)

Принцевська В. П.

Ухвала від 26.06.2018

Цивільне

Апеляційний суд Донецької області (м. Маріуполь)

Принцевська В. П.

Ухвала від 24.05.2018

Цивільне

Орджонікідзевський районний суд м.Маріуполя

Щербіна А. В.

Ухвала від 26.04.2018

Цивільне

Орджонікідзевський районний суд м.Маріуполя

Мельник І. Г.

Ухвала від 25.11.2016

Цивільне

Орджонікідзевський районний суд м.Маріуполя

Щербіна А. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні